Μια βοήθεια για έναν διαγωνισμό με έπαθλο υποτροφία και χρήματα

Ξεκίνησε από Eagle, 28 Ιουλ 2011, 11:31:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eagle

Καλησπέρα φίλοι μου συγχομπιστές , συμμετέχω με την κοπέλα μου σε έναν διαγωνισμό ιδεών και χρειαζόμαστε την συμπαράστασή σας, καθώς το έπαθλο αφορά δωρεάν υποτροφία σε αγγλικό πανεπιστήμιο καθώς και χρηματικό ποσό, αρκεί να έχετε λογαριασμό facebook, θα πάτε στο παρακάτω link http://crazybusinessideas.gr/see-all-the-crazzy-ideas/item/306-thermokipia-ipsilis-tehnologias  και θα πατήσετε connect  στην συνέχεια allow και μετά like και κατοχυρώνεται η ψήφος σας στην ιδέα μας. Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση, αν μπορείτε προωθήστετο και σε φίλες/φίλους.
Eagle από Panzer Division!!!! Καλό καλοκαίρι να έχετε.
σ.σ. ο διαγωνισμός μέχρι 5 σεπτεμβρίου διαρκεί         

Eagle

G.P.S.

JokeR

καλη τυχη και απο μενα... την ακουσα τη διαφημιση αυτη  στο ραδιο αλλα δεν εδωσα σημασια... anyway  καλη επιτυχια... η ψηφος μου ητανε η 117  ;D ;D ;D

Demon

Αλλη μια απο εμενα φιλαρακι μου μεχρι στιγμης η 122η!!
Να τις 1000σεις και ειλικρινα μακαρι να σου βγει η προσπαθεια σου μεσα απο την καρδια μου!!!

ADINOWS

COBRA TEAM

SIM

ROOKIEJO

moglis

A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

reset

Prom81

Eagle

Παιδιά σας ευχαριστώ παρα μα πάρα πολύ, τι να πω, με έχετε σιγκινήσει, μακάρυ να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την υποτροφία, είναι πράγματι δύσκολα τα πράματα και ζητάμε βοήθεια, να είστε πραγματικα καλά, υγεία και ότι καλύτερο σας εύχομαι!!!!

ARMAGEDDON

139 ..

μπες και γράψτο και σε άλλα φορουμ να σε βοηθήσουνε

Nick Babouinos

Eagle

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά, να είστε όλοι καλά, μακάρι να συνεχιστεί αυτή η βοήθεια απ'όλους σας, αν έχετε τίποτα γνωστούς, παρακαλώ να το στείλετε να ψηφίσουν, Σας ευχαριστώ!!!!  ;D ;D ;D ;D

Eagle

Καλημέρα παιδία 153 likes και συνεχίζουμε, σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας, μακάρυ να ανέβουμε κι άλλο  :) :)

agent 47

if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team