Ι1 ένοπλο ο κύριος!!!

Ξεκίνησε από Overlord, 27 Ιουλ 2011, 10:39:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

τα λόγια περιττά νομίζω
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

θα το δειξω σε ενα γνωστο που πηρε ι5 για δερματολογικο προβλημα...σε λιγο θα δινουν ι5 και για τσιμπημα απο κουνουπι.. :-\ :-\ :-\
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Overlord

Δυστυχώς φίλοι μου εκεί καταντήσμε, να βλέπουμε Ι1 με τα κυάλια :o
Γεμίσαμε γιωτάδες και φλούφληδες... από την κορυφή (αξ/κοι) μέχρι τα νύχια (στρ.) >:(

elricd

Ρε παιδια εχω την εντυπωση πως τους συνταξιοδοτουν νταβατζιλικι... Παιζει να ναι μουφα?
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Overlord

Παράθεση από: elricd στις  27 Ιουλ 2011, 16:06:51 ΜΜ
Ρε παιδια εχω την εντυπωση πως τους συνταξιοδοτουν νταβατζιλικι... Παιζει να ναι μουφα?
Ποιούς;

elricd

Συγνωμη τωρα ειδα οτι επαιξε απαντηση... Αυτους που εχουν οποιαδηποτε αναπηρια... Κ να ρωτησω κατι αλλο? Γτ να μην παρει ο αλλοσ Ι5 αν μπορει? Χασιμο χρονου απο τη ζωη σου ειναι ... Εκπαιδευση 0
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

spirosleon

Παράθεση από: elricd στις  27 Ιουλ 2011, 16:06:51 ΜΜ

και ομως φιλε μου ειναι αληθεια. συναδελφος υστερα απο ατυχημα εχασε το ποδι του και ενω υπαρχει σχετικη ρυθμιση για ΑΜΕΑ και ευνοικοτερη μεταχειρηση , μετα απο 15 χρονια ευδοκιμου υπηρεσιας, τον διωχνει ενω εχει δαπανησει πολλες χιλιαδες ευρω για προσθετο μελος το οποιο μπορει να κανει τα ΠΑΝΤΑ!!

elricd

Δε με καταλαβες... αυτο το ξερω, αν παιζει να ναι μουφα η φωτο εννοουσα :)

spirosleon

Παράθεση από: elricd στις  06 Μαρ 2012, 11:14:25 ΠΜ
Δε με καταλαβες... αυτο το ξερω, αν παιζει να ναι μουφα η φωτο εννοουσα :)

ααααααα.....μαλλον γιατι τον τυπο τον κοβω αμερικανακι με χαμπουργερ στην κωλοτσεπη!!!!

Prom81

για την φωτο δεν γνωριζω, ομως θυμηθηκα την παρακατω ιστορια

http://www.usatoday.com/news/military/2011-06-19-Afghanistan-Iraq-Army-Rangers-amputee-Purple-Heart_n.htm

για την κουβεντα, ο τυπος εχει πλεον 3 (!!!) Purple Hearts, και ενα commendation award με Valor device (διακριτικο)

Taylor

Παράθεση από: elricd στις  06 Μαρ 2012, 10:33:46 ΠΜ
Συγνωμη τωρα ειδα οτι επαιξε απαντηση... Αυτους που εχουν οποιαδηποτε αναπηρια... Κ να ρωτησω κατι αλλο? Γτ να μην παρει ο αλλοσ Ι5 αν μπορει? Χασιμο χρονου απο τη ζωη σου ειναι ... Εκπαιδευση 0

Διαφωνώ φίλε ότι ο Στρατός είναι χάσιμο χρόνου.Είναι σχολείο και σου μαθαίνει πράγματα.Αρκεί να θέλεις τα μάθεις.Γιατί να πάρεις τρελόχαρτο ενώ μπορείς να υπηρετήσεις κανονικά;Τιμή σου και καμάρι σου για την πατρίδα σου και τους προγόνους σου που αγωνιστήκανε για να είμαστε ελεύθεροι σήμερα.
Και στην εκπαίδευση διαφώνω εξαρτάται που θα σε ρίξουνε.Δεν έχει την ίδια εκπαίδευση ο καταδρομέας με τον αεροπόρο...

elricd

Εγω φιλε μου εμαθα, γτ επεσα σε 2 διοικητες πορωμενους με την ειδικοτητα μου... Γτ ομως να πρεπει να ειμαι μονο εγω κ αλλοι 15? γιατι να μην ειναι παντου ετσι? Τιμαω τους προγονους μου πηγαινοντας στρατο? Μπορω να τους τιμησω κ αλλιως... Ο στρατος εχει γινει χειροτερος κ απο την πολιτικη... αυτη ειναι η αποψη μου κ δυστυχως δε μπορω να την αλλαξω... Επισης να σου πω πως στη Κω που υπηρετησα ειχε κ στρατοπεδο πρασινοσκουφηδων... εμεις περισοτερες ασκησεις καναμε ( και στο λεω γτ ειχα 2 ατομα δικα μου σε εκεινο το στρατοπεδο )... Η μονη διαφορα ειναι οτι αυτους τους ελιωναν στη καθαριοτητα κ οταν επρεπε να παρουσιαστουν τους ακουγαμε απο το απεναντι στρατοπεδο... και αμφιβαλω αν τη σημερον ημερα ειμαστε "ελευθεροι "...

Vangelis

Παράθεση από: elricd στις  06 Μαρ 2012, 13:20:36 ΜΜ
Εγω φιλε μου εμαθα, γτ επεσα σε 2 διοικητες πορωμενους με την ειδικοτητα μου... Γτ ομως να πρεπει να ειμαι μονο εγω κ αλλοι 15? γιατι να μην ειναι παντου ετσι? Τιμαω τους προγονους μου πηγαινοντας στρατο? Μπορω να τους τιμησω κ αλλιως... Ο στρατος εχει γινει χειροτερος κ απο την πολιτικη... αυτη ειναι η αποψη μου κ δυστυχως δε μπορω να την αλλαξω... Επισης να σου πω πως στη Κω που υπηρετησα ειχε κ στρατοπεδο πρασινοσκουφηδων... εμεις περισοτερες ασκησεις καναμε ( και στο λεω γτ ειχα 2 ατομα δικα μου σε εκεινο το στρατοπεδο )... Η μονη διαφορα ειναι οτι αυτους τους ελιωναν στη καθαριοτητα κ οταν επρεπε να παρουσιαστουν τους ακουγαμε απο το απεναντι στρατοπεδο... και αμφιβαλω αν τη σημερον ημερα ειμαστε "ελευθεροι "...

Off topic on -------------------

Κοίτα να δεις... υπηρετήσαμε στο ίδιο νησί.  :D

Off topic off -------------------
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Taylor

Παράθεση από: elricd στις  06 Μαρ 2012, 13:20:36 ΜΜ

Ε αφού έμαθες δεν ήταν χάσιμο χρόνου,εκτός αν το μετάνοιωσες.Καταλαβαίνω το παράπονο σου γιατί κάπου ζορίστηκες και σίγουρα θα έπρεπε να έιναι παντού έτσι.Αλλά δυστυχώς κάποιοι άλλοι τα κανονίζουν αυτά. :-[Κι εγώ στην Κω ήμουν (543Μ/Κ ΤΠ) και σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο.Αλλά τι να κάνουμε να το παίξουμε όλοι γιωτάδες;Στο τέλος ποιός θα πάει; ???
Τέλος θα ήθελα να σου πω ότι τους τίμησες τους προγόνους σου υπηρετώντας και όσο για το "ελεύθεροι" καταλαβαίνεις πως το εννοώ....θα μπορούσαμε να είμαστε σήμερα ανατολή και να μιλάμε άλλη γλώσσα. ;)

Jim21

ο καθενας λεει για εκει που υπηρετησε τον κανανε εκεινο το αλλο τον μαμησανε και παει λεγοντας ακους απο πεζικαριους τους σκισανε τον πατο και διαφορα αλλα ποτε δεν ακουσα απο καποιον ηταν χαλαρα και σιγα  μαλλον σε αλλον στρατο υπηρετησα εγω

kill or be killed

PanPan

Καλά δεν είναι όλες οι μονάδες ίδιες ούτε σε κάθε χρονική στιγμή. Όταν αλλάζει ο διοηκητής συνήθως αλλάζει και η νοοτροπία της μονάδας σε όλους τους τομείς. Από εκπαίδευση, καθαριότητες, φαγητό, λάντζα κτλ κτλ. Οπότε λογικό είναι άλλοι να πέρασαν χαλαρά και άλλοι όχι τόσο. Επίσης, το τι θεωρεί ο καθένας χαλαρό και τι όχι είναι και αυτό υποκειμενικό μέχρι ένα βαθμό...

Jim21

το θεμα ειναι να γινει στρατος καντο 6 μηνες αλλα καντον στρατο σε ολα τα επιπεδα ταγμα πεζικου στη σαμο που ημουν βγηκανε σκηνακια και μολις επιασε βροχη γυρησαν πισω και μετα κλαιγονται

kill or be killed

mirrage

Πάντως ο κυριούλης στην φωτό παρά είναι χοντρούλης για Green Beret...

PanPan

Αυτό γίνεται γιατί πλέον αν ένας φαντάρος βγάλει πχ το νυχάκι του ή κρυολογήσει επειδή βράχηκε μες το σκηνάκι θα τρέχουν από τον διοικητή μέχρι τον τελευταίο λοχία. Εκεί καταντήσαμε, η εκπαίδευση του στρατού να εξαρτάται από τα τηλέφωνα της μαμάς και του απόστρατου ή πολιτικού μπαμπά που ανησυχεί για τον γιόκα του. Είμαστε off topic πάντως :P

PanPan

Παράθεση από: mirrage στις  06 Μαρ 2012, 20:06:07 ΜΜ
Πάντως ο κυριούλης στην φωτό παρά είναι χοντρούλης για Green Beret...

Όντως. Αν και υπάρχουν και στους SEALS τέτοιοι μεγαλώσομοι τύποι όπως ο Marcus Lutrel που έγραψε και το βιβλίο "ο μόνος επιζών"