Μπαίνουν ανταλακτικά TM η CA σε D-boys?

Ξεκίνησε από mirrage, 23 Απρ 2009, 10:29:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mirrage

Διάβασα σε μία έκθεση για το D-Boys 3981M M4-CQBR, του οποίου και εγώ είμαι κάτοχος,
οτι παίρνει ανταλακτικά των Τokyo Marui και Classic Army καθώς είναι κλώνος αυτών των 2.
Ισχύει κάτι τέτοιο 100% ?
Ιδού το απόσπασμα...

"AEG Review: D-Boys 3981M M4-CQBR"

"...the body like stated before is full metal and as far as accessories go it will take both TM and CA parts."

SAPPER

Όχι όλα αλλά τα περισσότερα ναι.
πχ τα ICS η τα SYSTEMA δεν είναι  ;)

mirrage

Εγώ σε αυτή την φάση θέλω να ξέρω μόνο για την σχέση D-boys με TM και CA.
Sapper ξέρω οτι έχεις πολλές γνώσεις και πως από την θέση που έχεις μπορείς να
δώσεις σωστές συμβουλές.
Συμφωνείς και εσύ πως το D-Boys 3981M M4-CQBR παίρνει ανταλακτικά των
Τokyo Marui και Classic Army επειδή είναι κλώνος τους?

SAPPER

mirrage

Χαλάρωσε βρε παλικάρι μου!Γιατί θίγεσε αμέσως?
Απλά τον SAPPER τον ξέρω ενώ εσένα οχι και όσο να'ναι η γν'ωμη του έχει άλλη ισχύ σε σχέση με των άλλων.
Συχνά ο ενθουσιασμός μας μας κάνει παρορμητικούς και μεγαλοποιούμε κάπως τα πράγματα.
Ο SAPPER πιστεύω πως λόγω της δουλειάς του δεν πέφτει στην παγίδα αυτή, στην οποία και εγώ έχω πέσει κατά καιρούς.

Σε παρακαλώ μην το παίρνεις προσωπικά.
Εξάλου δεν σε ξέρω για να μπορώ να σε κατακρίνω απλά θέλω και 2η γνώμη ώστε να είμαι πιο σίγουρος και ο SAPPER είναι
οτι πρέπει.

Σε κάθε περίπτωση ζητώ συγνώμη αν διατύπωσα κάτι λάθος.Δεν το ήθελα.

Και να θυμάστε πως στον γραπτό λόγο μερικά νοήματα μπορεί να αλλοιώνονται γιατί δεν βλέπουμε τον άλλο οπότε έχουμε
μικρή αντίληψη των συναισθημάτων του και των εκφράσεων τους(τόνος φωνής, ένταση, μορφασμοί κτλ).

Ελπίζω να έληξε εδώ το θέμα. :) :) :)

alexz

Παράθεση από: mirrage στις  24 Απρ 2009, 01:54:04 ΠΜ

Και να θυμάστε πως στον γραπτό λόγο μερικά νοήματα μπορεί να αλλοιώνονται γιατί δεν βλέπουμε τον άλλο οπότε έχουμε
μικρή αντίληψη των συναισθημάτων του και των εκφράσεων τους(τόνος φωνής, ένταση, μορφασμοί κτλ).

Σωστός.....για αυτό πολλές φορές είναι καλύτερη η face 2 face κουβεντα .....και δεν μιλαω για το συγκεκριμένο θέμα αλλά γενικότερα...

SAPPER

Δεν υπάρχει παρεξήγηση παιδιά σας γνωρίζω και τους δυο και είμαι σίγουρος.
Ατσαλάκωτε πήρα Stirela. :D :D :D