Σούνιο ξενοδοχείο

Ξεκίνησε από Overlord, 18 Ιουλ 2011, 00:09:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kourkoulos

Αγαπητή όσο και να θέλετε να φανείτε ο Ρομπέν των Airsoftadwn  αποτυγχάνετε.

Όπως ξέρετε πολύ καλά και εσείς και το σινάφι σας με το νομοθετικό σύστημα που έχει το Ελλαδαν και το ρυθμό που κινιούνται οι νομοθέτες μας η νομιμοποίηση του Airsoft είναι μια διαδικασία που πρέπει να ξεκινήσει ύστερα  από τροποποιήσεις ήδη υπαρχόντων νόμων και μια σειρά πολλών και χρονοβόρων διαδικασιών, δηλαδή 3-5 χρόνια και αν.

Άρα τι κάνουμε μέχρι τοτενες για να βγαλουμε τα σπασμένα, φτιάχνουμε ένα συλλογάκο βγάζουμε  λεφτουδάκια στήνουμε και ένα πεδιακι βγάζουμε  και άλλα λεφτουδάκια και με τους ελεύθερους τι θα κάνουμε, θα τους στέλνουμε την αστυνομία μέχρι να βάλουν μυαλό

Φαντάζομαι έχετε επενδύσει αρκετά λεφτά σε όλο το νταραβέρι σας σωματείο-σελίδες-κτλ, για ποιο λόγο κύρια μου όλα αυτά, για το καλό του Airsoft??? 

Όλα και όλοι για το κέρδος τα κάνουμε κύρια μου, αλλά για μένα δεν είναι αυτό το κατακριτέο, μαγκιά σας να κάνετε ότι θέλετε για το κέρδος και για οτιδήποτε άλλο.

Αλλά  αντί να προωθείτε το δημιούργημα σας με σωστές και ηθικές τακτικές το κάνετε και προσπαθείτε να το επιβάλετε  με χειραγωγία, εκφοβισμό και με την κλασσική ελληνική πουστια

Κάντε αυτό που κάνετε, ολοκληρώστε το, αφήστε όλους του υπόλοιπους να λειτουργούν όπως έχουν μάθει μέχρι τώρα και όταν θα και αν είστε έτοιμοι εμφανιστείτε να μας  το πείτε , είμαστε έτοιμοι και μαζί μας μπορείτε να Airsoftiazeste νόμιμα και τότε θα σας ακολουθήσουν αρκετοί.
Αλλά με την τακτική που ακλουθείτε αυτό που θα σας ακολουθησει  είναι τα βρονταλιδια του Καράμπελα

Ευχαριστω πολύ
Γεια σας
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

tRappED7

Παράθεση από: Dulas στις  20 Ιουλ 2011, 23:49:32 ΜΜ
Εμενα μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία.

Πως πέρασε δηλαδή και έγινε νόμιμο το να γίνετε εσκεμμένη βολή κατά συνανθρώπου, να είναι νόμιμο αν γίνετε από μέλος συλλόγου, και παράνομο αν δεν είναι σε σύλλογο.

Αφήστε τα πεδία ,και τα σενάρια και οι εγκαταστάσεις και και και, αυτά θέλουν επενδυτες, χρόνο, χρήμα...

Εδώ στα απλά.

Αγαπητέ Dula
Απορώ κι εγώ με τη σειρά μου που έχεις εσύ αυτή την απορία, αφού εσύ και τα μέλη του υπό έγκριση συλλόγου  σας, γνωρίζετε πολύ καλά το περιεχόμενο του καταστατικού του Σωματείου Αεροσφαίρισης Ν.Δ.Μ.ΕΝ. εφόσον έχετε εδώ και πολλούς μήνες προμηθευτεί από το Πρωτοδικείο, αντίγραφό του!
Απορώ λοιπόν με την απορία σου (και όχι από οποιονδήποτε άλλον) διότι η δικηγόρος σας θα έπρεπε να σας έχει ήδη εξηγήσει το πώς...ώστε να προχωρήσετε και εσείς αντίστοιχα και όλοι μαζί να μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι συλλογικά και οργανωμένα για το μέλλον του χόμπυ μας.

Επίσης την ίδια απορία μπορείς να απευθύνεις και στο φόρουμ των 2 Συλλόγων που επίσης ανέφερα (ΛΑΒΕ και Μακεδονίας) εάν και εφόσον το καταστατικό του Σ.ΑΝ.Δ.Μ.ΕΝ. δεν ήταν ξεκάθαρο προς εσένα, οπως επίσης μπορείς να ρωτήσεις και την δικηγόρο σας για κάθε νομική απορία που έχεις!

Αναμένω προτάσεις  και λύσεις όπως είπα ανωτέρω και θεωρώ την ερώτησή σου παρένθεση...

Παράθεση από: kourkoulos στις  21 Ιουλ 2011, 00:11:31 ΠΜ
Αγαπητή όσο και να θέλετε να φανείτε ο Ρομπέν των Airsoftadwn  αποτυγχάνετε.

Όπως ξέρετε πολύ καλά και εσείς και το σινάφι σας με το νομοθετικό σύστημα που έχει το Ελλαδαν και το ρυθμό που κινιούνται οι νομοθέτες μας η νομιμοποίηση του Airsoft είναι μια διαδικασία που πρέπει να ξεκινήσει ύστερα  από τροποποιήσεις ήδη υπαρχόντων νόμων και μια σειρά πολλών και χρονοβόρων διαδικασιών, δηλαδή 3-5 χρόνια και αν.

Άρα τι κάνουμε μέχρι τοτενες για να βγαλουμε τα σπασμένα, φτιάχνουμε ένα συλλογάκο βγάζουμε  λεφτουδάκια στήνουμε και ένα πεδιακι βγάζουμε  και άλλα λεφτουδάκια και με τους ελεύθερους τι θα κάνουμε, θα τους στέλνουμε την αστυνομία μέχρι να βάλουν μυαλό

Φαντάζομαι έχετε επενδύσει αρκετά λεφτά σε όλο το νταραβέρι σας σωματείο-σελίδες-κτλ, για ποιο λόγο κύρια μου όλα αυτά, για το καλό του Airsoft??? 

Όλα και όλοι για το κέρδος τα κάνουμε κύρια μου, αλλά για μένα δεν είναι αυτό το κατακριτέο, μαγκιά σας να κάνετε ότι θέλετε για το κέρδος και για οτιδήποτε άλλο.

Αλλά  αντί να προωθείτε το δημιούργημα σας με σωστές και ηθικές τακτικές το κάνετε και προσπαθείτε να το επιβάλετε  με χειραγωγία, εκφοβισμό και με την κλασσική ελληνική πουστια

Κάντε αυτό που κάνετε, ολοκληρώστε το, αφήστε όλους του υπόλοιπους να λειτουργούν όπως έχουν μάθει μέχρι τώρα και όταν θα και αν είστε έτοιμοι εμφανιστείτε να μας  το πείτε , είμαστε έτοιμοι και μαζί μας μπορείτε να Airsoftiazeste νόμιμα και τότε θα σας ακολουθήσουν αρκετοί.
Αλλά με την τακτική που ακλουθείτε αυτό που θα σας ακολουθησει  είναι τα βρονταλιδια του Καράμπελα

Ευχαριστω πολύ
Γεια σας

Αγαπητέ Νίκο...(Κούρκουλε)
νομίζω ότι το όνομά σου σε αντιπροσωπεύει πλήρως καθώς ζεις σε έναν κόσμο φανταστικό, όπως αυτόν του ηθοποιού.
Εάν κάποιος κάτσει και μιλήσει με έναν δικηγόρο θα του λυθούν αμέσως οι όποιες απορίες σχετικά με τα νομοθετικά θέματα συλλόγων. Δεν είμαι δικηγόρος και δεν μπορώ όμως να μιλήσω και να εξηγήσω νομικά θέματα.
Το μόνο που μπορώ να εισπράξω από την επίθεσή σου αυτή εναντίον των ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ (αληθεια δίνει κανείς σημασία σε αυτή τη φράση? ) συλλόγων αεροσφαίρισης στην Ελλάδα ( και των υπό έγκριση) είναι ότι:
ΠαράθεσηΑλλά  αντί να προωθείτε το δημιούργημα σας με σωστές και ηθικές τακτικές το κάνετε και προσπαθείτε να το επιβάλετε  με χειραγωγία, εκφοβισμό και με την κλασσική ελληνική πουστια

1) είσαι ένας απο αυτούς οι οποίοι λυμαίνονται τον χώρο και εκμεταλλέυονται νέους και μη παίκτες εντός και εκτός πεδίων για να βγάζουν λεφτά με οποιονδήποτε τρόπο ή
2) είσαι κάποιος υποψήφιος πεδιάρχης που έχει ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΚΟΠΙΚΟΥΣ συλλόγους airsoft φτιαγμένους από μέλη για μέλη με μεράκι....ώστε πάλι να βγάζεις αύριο-μεθαύριο φράγκα και να κάνεις αρπαχτές!
Μην ανησυχείς όμως...οι Ρομπεν των συλλόγων των  airsoftάδων ενωμένοι θα είναι εκεί, στο πλάι των μελών τους.

Και φυσικά ΑΝΑΜΕΝΩ να μου πεις εσύ που τα γνωρίζεις όλα, τι έχεις κάνει μέχρι τώρα για το airsoft στην Ελλάδα ή ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ να κάνουμε και το συζητάμε εδώ.Ας ΜΗΝ ξανασυζητήσουμε για συλλόγους! Πές μου όμως ένα, κάτιτίς εναλλακτικό που προτείνεις και έρχομαι να το κάνουμε μαζί!
Άλλωστε όσο και αν ΔΕΝ το πιστεύεις, όλοι από την ίδια μεριά είμαστε ... (αν δεν ανήκεις σε καποια από τις παραπάνω 2 κατηγορίες που ήδη ανέφερα...)

Με εκτίμηση,
tRappED_7
Sandmen airsoft team

kourkoulos

http://www.opengov.gr/yptp/?c=432

Οι νέες θέσεις εργασίας από που θα δημιουργηθούν και σε τι?, από εσάς για εσάς, από εσάς για άλλους, από άλλους για εσάς ή από άλλους  για άλλους.

Αλτρουιστές!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Dulas

Η αλήθεια είναι ότι έγραφα ένα σεντόνι ΝΑ μετά συγχωρήσεως τόση ώρα ;D, και στο τέλος το έσβησα, :-\ δεν αξίζει πραγματικά να χαλάμε τις καρδιές μας όλοι μας.

Μακάρι να μην πέσαμε όλοι θύματα ενός καπρίτσιου, Και της κουταμάρας που μας αντιπροσωπεύει όλους σαν Έλληνες
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

Mil.Sim.On

νομίζω ότι έχει ξεφύγει κάπως το όλο νήμα.......βασικά τσάμπα καταναλίσκετε διότι όποιος θέλει να πάει σε εναν σύλλογο καλά κάνει και γούστο του....όποιος θέλει να παίζει μόνος του με τους φίλους του, και αυτός καλά κάνει και γούστο του...ούτε κρίνεται αλλά ούτε και μπορεί να κρίνει.....ο δίκαιος δικαίω.....απο κει και πέρα....θέλεις να είσαι σε έναν σύλλογο?δέχεσαι τους όρους του και τα όριά του και προχωράς...θέλεις μόνος σου να παίζεις με άλλα όρια?μαζεύεις άτομα που είναι της ίδιας άποψης και παίζεις....δεν σε ενοχλεί κανένας και δεν ενοχλείς κανέναν......
το θέμα δεν είναι τα όρια,τα λεφτά και κτλ....το θέμα είναι η αεροσφαίριση πεθαίνει στην Αθήνα και δεν γίνεται τίποτα.....έχουμε κολλήσει σε 3-4 πεδία, και με αυτά ξεκατινιαζόμαστε....είναι που είναι στα χάλια τους και στα προβλήματά τους...'άρα?τι θα κάνετε περί τουτου?πάλι και φέτος θα τρέχουμε ποιός θα προλάβει να στήσει παιχνίδι στα συγκεκριμένα πεδία και μπροστά μας θα βρίσκουμε και τους paintballαδες και θα παίζουμε καρπαζιές στο τέλος...μήπως είμαι λάθος?ή μηπως δεν έχει γίνει ήδη αυτό?άμα εσείς το βρίσκετε λογικό κανέναν πρόβλημα....3-4 πεδία και να ΄μαστε καλά......α
για τον άλλον κύριο που είχε βγεί στο Λιάγκα και παρουσίασε το επι χρήμασι πεδίο του γιατί δεν λέτε τίποτα?οι σύλλλογοι σας πείραξαν και αυτοί σας έκαναν κακό?και που είστε παιδιά...ιδιωτικά πεδία θα γίνουν και να στε σίγουροι...με όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις...ότι γράφετε και όσο τρώγεστε κάποιοι άλλοι διαβάζουν και τους γεννάτε ιδέες...άρα δεν θα βρείτε τους συλλόγους μπροστά σας στα παιχνίδια αλλά τα ιδωτικά πεδία....θα το δέιτε όπως το είδαμε και πολλοί πριν πολλά χρόνια στην χρωματοσφαίριση....
συναθλητή κουρκουλε εσένα τι σε πείραξε ?οι θέσεις εργασίας?γιατί δεν σχολίασες την κίνηση του συλλόγου για διαφοροποίηση των αεροβόλων μας σε σχέση με τα υπόλοιπα?θέλεις να σου ανοίγουν το πορτμπαγκάζ και να την βγάζεις στα τμήματα?τι λές περί τούτου?καταρχάς θα ήταν τιμή μου να μάθω με ποιον συμπαίκτη μου συνομιλώ και σε ποιά ομάδα,αν  υφίσταται, διότι ως κούρκουλο δεν γνωρίζω κάποιον συναθλητή μου....
το αν ένας σύλλογος μαζεύει λεφτά ως προείπες, είναι στην ευχέρια του κάθε μέλους του, να ζητήσει στατιστική δαπανών και κοινως να δεί που πάνε τα λεφτά..και αν μαζεύει λεφτά ένας σύλλογος,δεν τα κλέβει,κάποιος του τα δίνει έτσι δεν είναι?άρα?εμάς τι μας νοιάζει?αν τα μέλη τα δινουν για διεξαγωγές σεναρίων και αγορών,δικό τους το θέμα,εμαςμια φορά δεν μας  επηρρεάζει σε κάτι....
ομιλώ ως  τέως πρόεδρος συλλόγου χρωματοσφαίρισης αναγνωρισμένου απο το κράτος,όπου και τότε
τα χρήματα που μάζευαν τα μέλη,τα χρησιμοποιούσαμε για ανάγκες του συλλόγου και των μελών...

Predator

Εννοείτε ότι θα γίνουνε ιδιωτικά πεδία τώρα μπαίνουμε και εμείς στην Ευρώπη δεν μπορεί ο καθένας από μας να πηγαίνει να καταπατα ιδιοκτησία αλλου ( Ελαιουργείο Μεγαρων,Βαση Ελευσίνας,Hotel...) και να μην θες ( για ολους μας εννοω) να πληρώσεις αμα στο ζητήσει ο ιδιοκτήτης και ας ειναι αχουρια τα μέροι αυτά και το μόνο που λέμε αμα μας ζητήσουνε θα τους ρίξουμε κλωτσιές ( και εγω το εχω πει αυτο βέβαια  αλλα πλέον τελειώνει η ανοχή που μας εδειχνάν) γιατι εαν ειναι ετσι πέρνω το AEG παω στην αυλη του καθενος απο σας και παιζω URBAN και αμα μου πεις εδω ειναι ιδιοκτησια μου σε πλακωνω στις κλωτσιες ,έτσι δεν είναι???  Το θέμα είναι να γίνουνε αξιόλογα πεδία ή αξιόλογα σενάρια σε δημόσια ιδιοκτησία και από μέρος μου θα στηρίξω την κάθε προσπάθεια.

Η προσπάθεια που κάνει κάθε σύλλογος  για τη νομιμοποίηση του Airsoft  είναι αξιοσέβαστη από μέρος μου και μπράβο τους !!!

Dulas

Δυστυχώς έχουμε ΟΛΟΙ ξεχάσει τι ήταν το airsoft. :-[

Και γίναμε όλοι λίγο πολύ, μαχητές του πληκτρολογίου, με ένα τηλέφωνο στο χέρι.

Τρομάρα μας, όλοι.

Που θέλουμε και airsoft. :-[

Ότι παθαίνουμε εμείς το προκαλούμε και δεν μας φταίει κανένας άλλος εκτος από την κουταμάρα που μας δέρνει, Ελληνάρες όλοι μας.
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

wrangler

Παράθεση από: Predator στις  21 Ιουλ 2011, 09:54:04 ΠΜ
Εννοείτε ότι θα γίνουνε ιδιωτικά πεδία τώρα μπαίνουμε και εμείς στην Ευρώπη δεν μπορεί ο καθένας από μας να πηγαίνει να καταπατα ιδιοκτησία αλλου ( Ελαιουργείο Μεγαρων,Βαση Ελευσίνας,Hotel...) και να μην θες ( για ολους μας εννοω) να πληρώσεις αμα στο ζητήσει ο ιδιοκτήτης και ας ειναι αχουρια τα μέροι αυτά και το μόνο που λέμε αμα μας ζητήσουνε θα τους ρίξουμε κλωτσιές ( και εγω το εχω πει αυτο βέβαια  αλλα πλέον τελειώνει η ανοχή που μας εδειχνάν) γιατι εαν ειναι ετσι πέρνω το AEG παω στην αυλη του καθενος απο σας και παιζω URBAN και αμα μου πεις εδω ειναι ιδιοκτησια μου σε πλακωνω στις κλωτσιες ,έτσι δεν είναι???  Το θέμα είναι να γίνουνε αξιόλογα πεδία ή αξιόλογα σενάρια σε δημόσια ιδιοκτησία και από μέρος μου θα στηρίξω την κάθε προσπάθεια.

Η προσπάθεια που κάνει κάθε σύλλογος  για τη νομιμοποίηση του Airsoft  είναι αξιοσέβαστη από μέρος μου και μπράβο τους !!!

δηλαδη δηλαδη....
αν σου ερθει ενας μαγκας αυριο στην ελευσινα και σου ζητησει 10 ευρω για να παιξεις αυτο θα ειναι
νομιμο ; ; ; αυτοματως τον κανει και πεδιαρχη κατι τετοιο ;;;

η περιμενετε να στησει καποιος ενα τοοοοσο τεραστιο χωρο σαν της ελευσινας για πεδιο airosoft ?
δε προκειται να βγαλει τα λεφτα του ουτε σε 10 χρονια.... εκτος και αν......το θελει για πλυντηριο
την επ ;)ιχειρηση αυτη . . .
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Mil.Sim.On

δλδ αν αύριο εγώ αγοράσω το χώρο της ελευσίνας απο την τράπεζα,δεν θα με πληρώσεις wrangler για να παίξεις εάν και εφόσον το κάνω σουπερ ντούπερ πεδίο?αφου θα είναι κλεισμένη επιχείρηση!!
όσον αφορά το τι πεδία θα γίνουν και το πόσο μεγάλα..ε..δεν ειμαστε και αμερικη ρε παιδια με τους χιλιάδες παίκτες....ο αλλος που θα κανει μια επενδυση να 'στε σίγουροι ότι θα το μελετήσει πολύ καλά...

wrangler

Παράθεση από: Mil.Sim.On στις  21 Ιουλ 2011, 10:55:45 ΠΜ
δλδ αν αύριο εγώ αγοράσω το χώρο της ελευσίνας απο την τράπεζα,δεν θα με πληρώσεις wrangler για να παίξεις εάν και εφόσον το κάνω σουπερ ντούπερ πεδίο?αφου θα είναι κλεισμένη επιχείρηση!!
όσον αφορά το τι πεδία θα γίνουν και το πόσο μεγάλα..ε..δεν ειμαστε και αμερικη ρε παιδια με τους χιλιάδες παίκτες....ο αλλος που θα κανει μια επενδυση να 'στε σίγουροι ότι θα το μελετήσει πολύ καλά...

αν εχεις τοσα λεφτα φιλε μου (μακαρι να εχεις δηλαδη :) ) και να μπορεις να αγορασεις αυτο το χωρο
και να τον διαμορφωσεις αναλογα ΝΑΙ θα ερθω να παιξω ενα σεναριο με την ομαδα μου !
μακαρι να εισαι ο πρωτος , εσυ η καποιος αλλος που θα το κανει !
μεχρι στιγμης παντως στην Ελλαδα δεν υπαρχει κατι αντοιστιχο και τα παραδειγματα των πεδιων απο το pb ειναι
απογοητευτικα...
αυτο που γινεται μεχρι στιγμης ειναι να ερχονται μερικοι εξυπνοι απο το pb σε δημοσιους χωρους
οπως τα μεταλλεια και την ελευσινα και διοργανωνουν σεναρια pb με παροχες κουλουρια και νερα.
αυτο δεν ειναι επενδυση και ουτε εξελιξη !!!

ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Doc

Παράθεση από: wrangler στις  21 Ιουλ 2011, 10:36:46 ΠΜ

δηλαδη δηλαδη....
αν σου ερθει ενας μαγκας αυριο στην ελευσινα και σου ζητησει 10 ευρω για να παιξεις αυτο θα ειναι
νομιμο ; ; ; αυτοματως τον κανει και πεδιαρχη κατι τετοιο ;;;

η περιμενετε να στησει καποιος ενα τοοοοσο τεραστιο χωρο σαν της ελευσινας για πεδιο airosoft ?
δε προκειται να βγαλει τα λεφτα του ουτε σε 10 χρονια.... εκτος και αν......το θελει για πλυντηριο
την επ ;)ιχειρηση αυτη . . .

Wrangler, δράττομαι της ευκαιρίας για να ρωτήσω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα όσων αρνούνται το οργανωμένο Airsoft. Διότι επειδή τα νήματα συνεχώς διολισθαίνουν σε υπονοούμενες κατηγορίες, δεν μου έχει γίνει ακόμα σαφές.

Λες λοιπόν ότι ο φόβος σου είναι πως δεν θα δούμε πεδία οργανωμένα και ποιοτικά όπως στο εξωτερικό αλλά απλά θα κατασκευαστεί ένα πλαίσιο νόμου που θα επιτρέπει στον κάθε επιτήδιο να απαιτεί πληρωμή για να παίζουμε στα ήδη υπάρχοντα πεδία (χωρίς καμιά ή έστω ελάχιστη βελτίωση τους). Και επιπλέον θα απαγορεύεται σε παίκτες να παίζουν εκτός αυτών των πεδίων. Δηλαδή 1 βήμα μπροστά, 2 πίσω.

Συμφωνείς έαν ορίσουμε την άρνηση ως ανωτέρω; Εάν ναι, είναι πράγματι εύλογο ερώτημα και βάσιμο επιχείρημα. Νομίζω όμως ότι σηκώνει συζήτηση το θέμα γιατί μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: wrangler στις  21 Ιουλ 2011, 11:03:30 ΠΜ

αυτο που γινεται μεχρι στιγμης ειναι να ερχονται μερικοι εξυπνοι απο το pb σε δημοσιους χωρους
οπως τα μεταλλεια και την ελευσινα και διοργανωνουν σεναρια pb με παροχες κουλουρια και νερα.
αυτο δεν ειναι επενδυση και ουτε εξελιξη !!!

με καλυψες απολυτα..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

wrangler

Παράθεση από: Doc στις  21 Ιουλ 2011, 11:06:41 ΠΜ
Wrangler, δράττομαι της ευκαιρίας για να ρωτήσω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα όσων αρνούνται το οργανωμένο Airsoft. Διότι επειδή τα νήματα συνεχώς διολισθαίνουν σε υπονοούμενες κατηγορίες, δεν μου έχει γίνει ακόμα σαφές.

Λες λοιπόν ότι ο φόβος σου είναι πως δεν θα δούμε πεδία οργανωμένα και ποιοτικά όπως στο εξωτερικό αλλά απλά θα κατασκευαστεί ένα πλαίσιο νόμου που θα επιτρέπει στον κάθε επιτήδιο να απαιτεί πληρωμή για να παίζουμε στα ήδη υπάρχοντα πεδία (χωρίς καμιά ή έστω ελάχιστη βελτίωση τους). Και επιπλέον θα απαγορεύεται σε παίκτες να παίζουν εκτός αυτών των πεδίων. Δηλαδή 1 βήμα μπροστά, 2 πίσω.

Συμφωνείς έαν ορίσουμε την άρνηση ως ανωτέρω; Εάν ναι, είναι πράγματι εύλογο ερώτημα και βάσιμο επιχείρημα. Νομίζω όμως ότι σηκώνει συζήτηση το θέμα γιατί μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα.

πως πιστευεις εσυ οτι μπορει να ειναι ; θα ηθελα την τοποθετηση σου.
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Shadowjack

Παράθεση από: kourkoulos στις  20 Ιουλ 2011, 20:32:38 ΜΜ
Συγχωρεμένος Κ. Dulas

Ο τελευταίος μου λογαριασμός έχει διαγραφεί εδώ και 18 μήνες και από τότε δεν έχω ξαναποστάρει μέχρι σήμερα που δεν κρατήθηκα άλλο.

δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω κάποιο δίκιο, αλλά αυτό που δεν ανέχομαι  και δεν θα πρέπει να ανεχθεί κανείς είναι τους χειραγωγούς  του Airsoft και να καταλήξουμε όταν θα πηγαίνουμε σε κάποιο παιχνιδάκι να πλακώνει η αστυνομία γιατί θα την έχει στείλει o οποιοσδήποτε κύριος Shadowjack για το οικονομικό όφελος του κάποιου συλλόγου ή για την προετοιμασία εδάφους των μελλοντικών πεδιαρχών, που και πάλι θα σου στέλνουν την αστυνομία για να σου επιβάλλουν  το πεδίο ως την νόμιμη οδό του Airsoft

και όλα αυτά πάντα  με πρόφαση την νομιμότητα και την εξέλιξη του Airsoft
Πέρα από όλα τ' άλλα, στα οποία έχουν απαντήσει οι συμπαίκτες μου και τα μέλη του συλλόγου, και πέρα από το δηλητήριο, δόλο, και φθόνο που χύνει ο ονομαζόμενος Κούκουλος, τα οποία επίσης είναι εμφανές και ας τα κρίνει ο καθένας (Aποτυχία much, Κούρκουλε; ), εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ άσχημα που προκάλεσα τέτοιο μένος σε συνάνθρωπο μου, ώστε να μην ανέχεται την ύπαρξη μου στο χώρο και να αναγκάζεται να προσφύγει σε ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις, αφού όλη την ημέρα είμαι με ένα τηλέφωνο στο χέρι καλώντας την αστυνομία και καταγγέλλοντας τις πράγματι συνεχόμενες καταπατήσεις της περιουσίας άλλων πολιτών από τους πανταχόθεν παρανόμους airsoftάδες. Μάλιστα πρόσφατα μου παραπονέθηκε γι αυτό και η γυναίκα μου, να 'ναι καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τίποτα καλύτερα να κάνω.

Δεδομένου του ότι ο Κούρκουλος πλήττεται από το βάρος της ανωνυμίας, ενώ πιστεύω ότι τα δικά μου στοιχεία είναι κάπως πιο γνωστά, θα ήθελα να δώσω σ' αυτόν την ευκαιρία «να μου τα πει» και επώνυμα, γιατί σίγουρα του έχω προκαλέσει συναισθηματική συμφόρηση, και δεν θέλω ρε παιδί μου να έχω τέτοιο βάρος στη συνείδηση μου. Προσκαλώ λοιπόν τον κύριο Κούρκουλο, όποτε του είναι εύκολο, να συναντηθούμε κατά πρόσωπον και να μου επιρρίψει ευθύνες από κοντά, γιατί η εξομολόγηση ευφραίνει την καρδία. Αλήθεια.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Mil.Sim.On

καλα μακάρι να τα χα τα λεφτα!!!!μαζί σου ομως!!!!!Να γειάσει το στόμα σου!!!!!έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τους έξυπνους της χρωματοσφαίρισης που έρχονται αεριτζιδικα να ζητούν λεφτά ενώ αλλοι επιχειρηματίες έχουν κάνει ένα κάρο έξοδα και συνεχίζουν να έχουν  τρελά έξοδα.....δεν αντιλέγω,έχουν και εκείνοι πολλά τρωτά...αν με ρωτούσες σε ποιό πεδίο θα ενσωμάτωνα αεροσφαίριση θα έλεγα της κηφησιάς του Κουνάδη που είναι στις παρυφές της Πάρνηθας και είναι τρελό δάσος ,ποτάμι και πολυβολεία....κάτι τέτοιο δεν θέλουμε και εμείς άλλωστε?

wrangler

Παράθεση από: Mil.Sim.On στις  21 Ιουλ 2011, 11:13:23 ΠΜ
καλα μακάρι να τα χα τα λεφτα!!!!μαζί σου ομως!!!!!Να γειάσει το στόμα σου!!!!!έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τους έξυπνους της χρωματοσφαίρισης που έρχονται αεριτζιδικα να ζητούν λεφτά ενώ αλλοι επιχειρηματίες έχουν κάνει ένα κάρο έξοδα και συνεχίζουν να έχουν  τρελά έξοδα.....δεν αντιλέγω,έχουν και εκείνοι πολλά τρωτά...αν με ρωτούσες σε ποιό πεδίο θα ενσωμάτωνα αεροσφαίριση θα έλεγα της κηφησιάς του Κουνάδη που είναι στις παρυφές της Πάρνηθας και είναι τρελό δάσος ,ποτάμι και πολυβολεία....κάτι τέτοιο δεν θέλουμε και εμείς άλλωστε?

ειναι τι αποζητα ο καθενας τελικα.
απο οτι εχω καταλαβει και στο airsoft υπαρχουν συμπαιχτες που προτιμουν διαφορετικο τροπο παιχνιδιου...
καποιοι βολευονται προφανως και με πιο μικρους χωρος και καλα κανουν και παιζουν death match και
σημαιες και καποιοι αλλοι θελουν να περπατανε χιλιομετρα με χαρτες πυξιδες και μπορει και να μην ριξουν ουτε μπιλια :D εγω ανηκω στη δευτερη κατηγορια. και προτιμω μεγαλες περιοχες με οσο γινεται ποικιλομορφο αναγλυφο τερεν. και τετοια πεδια οπως ανεφερες δε με καλυπτουν.
παντως αν μαζευτουνε 20 ατομα και πανε στον κουναδη να παιξουν με συμμετοχη δε νομιζω να τους
πει οχι... ;D ;D ;D
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Mil.Sim.On

μαζί σου wrangler....με κάλυψες....

kourkoulos

Παράθεση από: Dulas στις  20 Ιουλ 2011, 19:06:23 ΜΜ
Αφήνεις πάτημα να το χάσεις, και κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία συζητήσεις σε μια τέτοια περίπτωση, χάνεται το ερώτημα και επικρατεί σαν θέμα ο διπλός λογαριασμός αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μια ακόμα φορα επιβεβαιώνεσε

Παράθεση από: Shadowjack στις  21 Ιουλ 2011, 11:09:42 ΠΜ
Πέρα από όλα τ' άλλα, στα οποία έχουν απαντήσει οι συμπαίκτες μου και τα μέλη του συλλόγου, και πέρα από το δηλητήριο, δόλο, και φθόνο που χύνει ο ονομαζόμενος Κούκουλος, τα οποία επίσης είναι εμφανές και ας τα κρίνει ο καθένας (Aποτυχία much, Κούρκουλε; ), εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ άσχημα που προκάλεσα τέτοιο μένος σε συνάνθρωπο μου, ώστε να μην ανέχεται την ύπαρξη μου στο χώρο και να αναγκάζεται να προσφύγει σε ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις, αφού όλη την ημέρα είμαι με ένα τηλέφωνο στο χέρι καλώντας την αστυνομία και καταγγέλλοντας τις πράγματι συνεχόμενες καταπατήσεις της περιουσίας άλλων πολιτών από τους πανταχόθεν παρανόμους airsoftάδες. Μάλιστα πρόσφατα μου παραπονέθηκε γι αυτό και η γυναίκα μου, να 'ναι καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τίποτα καλύτερα να κάνω.

Δεδομένου του ότι ο Κούρκουλος πλήττεται από το βάρος της ανωνυμίας, ενώ πιστεύω ότι τα δικά μου στοιχεία είναι κάπως πιο γνωστά, θα ήθελα να δώσω σ' αυτόν την ευκαιρία «να μου τα πει» και επώνυμα, γιατί σίγουρα του έχω προκαλέσει συναισθηματική συμφόρηση, και δεν θέλω ρε παιδί μου να έχω τέτοιο βάρος στη συνείδηση μου. Προσκαλώ λοιπόν τον κύριο Κούρκουλο, όποτε του είναι εύκολο, να συναντηθούμε κατά πρόσωπον και να μου επιρρίψει ευθύνες από κοντά, γιατί η εξομολόγηση ευφραίνει την καρδία. Αλήθεια.

Αμεμπτε και αδέκαστε Κύριε Shadowjack να σας θυμίσω ότι κάποτε λέγατε ότι έχετε ρίξει πολλά λεφτά στο Airsoft και οτι δεν θα επιτρέψεις να βρεθεί κόσμος που να κάνει ζημιά στο Airsoft ,γιατί θα χάσεις αρκετά λεφτά.

που τα ρίξατε παρακαλώ μπορειτε να μας πείτε? και γιατί? να φανταστώ για το καλό του Airsoft?

βγείτε ρε και παραδεχτείτε την αλήθεια ρε, δεν ειναι ντροπή.

παρα να προσπαθειτε να εμφανιστείτε οι σωτήρες και το μέλλον του Airsoft, έχουμε πήξει απο τέτοιους βρωμάει ο τόπος.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

kourkoulos

Παράθεση από: kourkoulos στις  21 Ιουλ 2011, 00:56:41 ΠΜ
http://www.opengov.gr/yptp/?c=432

Οι νέες θέσεις εργασίας από που θα δημιουργηθούν και σε τι?, από εσάς για εσάς, από εσάς για άλλους, από άλλους για εσάς ή από άλλους  για άλλους.

Αλτρουιστές?!!!

Σε αυτό θα μας απαντήσετε Κύριε σοβαρέ Shadowjack ή θα συνεχίσετε τα γνωστά κινέζικα
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Shadowjack

Παράθεση από: kourkoulos

Αμεμπτε και αδέκαστε Κύριε Shadowjack να σας θυμίσω ότι κάποτε λέγατε ότι έχετε ρίξει πολλά λεφτά στο Airsoft και οτι δεν θα επιτρέψεις να βρεθεί κόσμος που να κάνει ζημιά στο Airsoft ,γιατί θα χάσεις αρκετά λεφτά.

που τα ρίξατε παρακαλώ μπορειτε να μας πείτε? και γιατί? να φανταστώ για το καλό του Airsoft?

βγείτε ρε και παραδεχτείτε την αλήθεια ρε, δεν ειναι ντροπή.

παρα να προσπαθειτε να εμφανιστείτε οι σωτήρες και το μέλλον του Airsoft, έχουμε πήξει απο τέτοιους βρωμάει ο τόπος.

Έλα ντε... που τα έχω ρίξει, που δεν θυμάμαι ο έρμος; Πρέπει να είμαι πολύ πλούσιος. Πότε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι; Επιπλέον, πρέπει να πάσχω από γεροντική ανία,  γιατί δεν θυμάμαι να έχω πει κάτι τέτοιο ποτέ σε κανέναν. Θυμάται κάτι τέτοιο κάποιος άλλος επώνυμος;

Εσείς πάντως κύριε αποδεικνύεστε για το τι είστε. Πίσω στη Συγγρού, παρακαλώ, κανένας δεν επιθυμεί να αγοράσει αυτό που πουλάτε, προτιμούμε αληθινές γυναίκες εδώ μέσα έτσι και αλλιώς.

Επιπλέον, μια και χάσατε το δρόμο σας και μολύνετε με την παρουσία σας τη γειτονιά μας, να σας θυμίσω ότι διατίθεμαι να σας συνοδέψω κατά πρόσωπον πίσω στα λημέρια σας. Τι μυρίζει; Α, φαίνεται ότι πρέπει να αλλάξετε βρακί, συγγνώμη γι αυτό. Αυτά έχει η θρασυδειλία βλέπετε.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill