Το ζητημα της "απλης" γεμιστηρας

Ξεκίνησε από salamine153, 15 Ιουλ 2011, 21:37:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

wrangler

εχει καταντησει γραφικο το ολο θεμα... :P
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

irondeath

Aκριβοι στα λαχανα φτηνοι στα παραπουλια ελεγε η γιαγια μου.Παμε σκοτωνουμε ενα καρο λεφτα σε οπλα διοπτρες ρεντ ντοτ παπατζες γιλεκα φακους, διπλα οπλα , τριπλα οπλα πιστολια και εγω δε ξερω τι αλλη ανωμαλια κουβαλαμε ο καθενας και εχουμε αναγει σε επιστημη τις γεμιστηρες που ειναι και απο τα ποιο φτηνα και αναλωσιμα μετα τις ΒΒς.Οι ΗΚ ειναι πολυ απλα αμα εισαι μονος στο χωριο σου και απλα κανεις σκοποβολη.... Υποτιθετε πως παιζουμε ενα παιχνιδι που προσομοιαζει παρα πολυ πραγματικες συνθηκες  ενοπλης μαχης.Απο εκει και περα θα συμφωνησω απολυτα με το φιλο καλιοστρο.Γιατι αν δεν ειναι ετσι μαλον ειμαι κοπανος που εξασκουμε με γρηγορη αλλαγη γεμιστηρας και οταν παιζω απαιτητικο σεναριο φορτονωμε σα γαιδαρος...... Τελος θα ηθελα να επισημανω πως ακομα και ο Rambo και η αγαπητη Lara croft αλλαζαν αρκετα συχνα γεμιστηρες......... Απο εκει και περα οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται η παιζει πολυ απλα ταβλι που ειναι και ανεξοδο.....

kaliostro

Παράθεση από: irondeath στις  31 Μαρ 2012, 00:04:35 ΠΜ
Παμε σκοτωνουμε ενα καρο λεφτα σε οπλα διοπτρες ρεντ ντοτ παπατζες γιλεκα φακους, διπλα οπλα , τριπλα οπλα πιστολια και εγω δε ξερω τι αλλη ανωμαλια κουβαλαμε ο καθενας και εχουμε αναγει σε επιστημη τις γεμιστηρες που ειναι και απο τα ποιο φτηνα και αναλωσιμα μετα τις ΒΒς
Και αυτό ακριβώς είναι το δικό μου σκεπτικό... ΔΕΝ θα πάρω διοπτρα ή red dot ή φακό ή laser ή οτιδήποτε άλλη παπάτζα αυτό τον μήνα κ τα 40-50-60 ευρό αυτά θα τα δώσω για να πάρω 2-3-4-5 γεμiστήρες mid cap και θα μπορώ να παίξω κ στα σενάρια που έχουν αυτή την απαίτηση. Απλά πράγματα.
Τώρα βέβαια είναι το εύλογο ερώτημα που θέτει κ ο Salamine. "Εγώ που για το G3 δεν μπορώ να βρώ ΠΟΥΘΕΝΑ γεμηστήρες τί να κάνω?"
Και σε αυτό θα του απαντήσω...αντί να κρίνεις που κάποια σενάρια έχουν αυτό τον περιορισμό μπορείς απλά να κάνεις ένα θέμα που να λέει..." Που μπορώ να βρώ γεμιστήρες mid cap για G3??? στείλτε μου ΠΜ με λίνκς σας παρακαλώ πολύ.Ευχαριστώ."
Και πιστεύω οτι θα βρεθούν αρκετοί που θα προθυμοποιηθούν να κάνουν ένα ψάξιμο σε 2-3 μαγαζάκια που ψωνίζουν και όλο κ κάτι θα βρεθεί.
Μόλις σταμάτησε την κλάψα κ προσπάθησε να κάνει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ mid cap είδατε πόσος κόσμος του είπε μπράβο κ προθιμοποιήθηκε να τον βοηθήσει.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

salamine153

Παράθεση από: kaliostro στις  30 Μαρ 2012, 23:42:14 ΜΜ
Δεν λέτε να καταλάβετε οτι λεμε όχι ΗΚ για τον απλό λόγο οτι ενώ εσύ θα έχεις 300-600 μπίλιες στην γεμηστήρα σου ακομα κ να ριχνεις 1-1 εχεις 300 βολές χωρίς να χάσεις τα 10 δευτερόλεπτα (χοντρικά) να αλλάξεις γεμηστήρα. Χρόνος αρκετός για να αλλάξει κάποιος θέση που τον έχεις καθηλώσει σε ένα σημείο. Είναι απλά τα πράγματα. Μου έχει τύχει να αλλάζω γεμηστήρα κ ο αντίπαλος-συμπαίχτης που είχα απέναντι άλλαξε θέση κ έβγαλε εμένα κ άλλα 2 άτομα. Αν είχα ΗΚ τότε πολύ απλά ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
Αυτο που λες πως γινεται να μην το εχω προσεξει ποτε ??? :P Αυτο που προσεξα στο ΟΧΙ ειναι οτι μεχρι να τελειωσει το ενα κουρδισμα της χαικαπ, θα σε εχουν βγαλει πια δεκα φορες :P Το μονο πραγματικο πλειωνεκτημα της χαικαπ ειναι οτι δινει τη δυνατοτητα να "ραντιζεις" σε μεγαλες αποστασεις αλλα αυτο ακριβως βγαινει εξω με τη μονη βολη για ολους
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Arbiter

σε αυτο εχει δικιο απολυτα!εγω πιο πολυ γιαυτο της πεταξα,ειδικα θυμαμε την χαικαπ του τομσον την κουρδιζα επι 1 λεπτο και ακομα δεν ελεγε να φινταρει,και στις 3 μπιλιες παλι τελιωνε,και αγανακτησα και την εσφιξα!!!χαχαχα
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

kaliostro

@salamine Ίσως επειδή δεν παίζεις με ΜΚ να δείς την γλύκα. Δεν ξέρεις τί πάει να πει με ταχυβολία 20 μπίλιες το δευτερόλεπτο να έχει αδείασει σε 3 δεύτερα μια γεμηστήρα κ μετά να ακούς κούφιες.
@arbiter Αν η γεμηστήρα σου είχε θέμα αυτό δεν πάει να πει οτι όλες οι ΜΚ είναι έτσι φίλε. Μην συγκρήνεις την βούρτσα με την λούτσα.
Και μην ξεχνάτε οτι όλοι εμείς οι υπέρμαχοι της ΜΚ έχουμε ξεκινήσει να παίζουμε με ΗΚ. Αν έχει οδηγήσει και Yugo και Ferrari ξέρεις καλύτερα ποιο δίνει πλεονέκτημα.

Arbiter

καταρχην δεν μου αρεσε οπως εκφραστηκες,δευτερων προσπαθησε να κουρδισεις μια 450 χαι καπ απο οποιοδηποτε τομσον θελεις που να μην ειναι χαλασμενη,η' και ακομα μια 450 g&g m4 να δεις ποση ωρα παιρνει,τριτον το τι και πως συγκρινω ειναι δικο μου θεμα

Faceman

Arbiter και kaliostro το θεμα ειναι πολυ απλο γιατι τσακονεστε μεταξυ σας  ??? ??? δεν οφελει σε τιποτα...γι αυτο λοιπον οταν μια ομαδα σηκωσει ενα σεναριο που λεει οτι ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ mid ή low cap και ερχεται ο Σταυρος με high cap και η ομαδα του τοτε ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα του πω να φυγει απο το παιχνιδι...
Τωρα αν καποιοι θιχτηκανε...ξυδακι  ::)

Arbiter

μα δεν τσακονωμαι και γιατι θα πρεπει να φενεται ετσι παντα??απλα συνταξε κατι στην προταση του που προσωπικα δεν μου αρεσε και εχω το δικαιωμα να μην μαρεσει,κακο ειναι?αν ησουν στην θεση μου πιστευω δεν θα σαρεσε η' οχι???οσο για το θεμα των γεμιστηρων,πλεον κατι μηνες τωρα παιζω μονο ΜΚ και τις προτιμω,απλα μου φανηκε ενδιαφερον να εξηγισω οτι μερικες ΗΚ μεγαλης περιεκτηκοτητας κουραζουν στο κουρδισμα,αν αυτο φενεται πως τσακονωμαι,τοτε τι να πω,εσεις ξερετε...

Faceman

Παράθεση από: Arbiter στις  01 Φεβ 2012, 11:43:28 ΠΜ
μα δεν τσακονωμαι και γιατι θα πρεπει να φενεται ετσι παντα??απλα συνταξε κατι στην προταση του που προσωπικα δεν μου αρεσε και εχω το δικαιωμα να μην το καταπιω,αν ησουν στην θεση μου πιστευω το ιδιο θα εκανες η' οχι???οσο για το θεμα των γεμιστηρων,πλεον κατι μηνες τωρα παιζω μονο ΜΚ και τις προτιμω,απλα μου φανηκε ενδιαφερον να εξηγισω οτι μερικες ΗΚ μεγαλης περιεκτηκοτητας κουραζουν στο κουρδισμα,αν αυτο φενεται πως τσακονωμαι,τοτε τι να πω,εσεις ξερετε...

μα οχι φιλε μου με παρεξηγησες ισα ισα δεν επιανε εσενα και τον καλιοστρο αλλα κατι αλλους που επιμενουν οτι οι ΗΚ ειναι καλυτερες εδω παιζουμε παιχνιδια στρατηγικης με πιο ρεαλισμο...  ;) αν τωρα αλλοι θελουν να παιζουν με ΗΚ ας παιζουν τοτε σε deathmatchakia  >:(

Arbiter

ααα ενταξει τοτε!!^^ no worries,και συμφωνω σε αυτα που λες στο μεγιστο,παντος μου εχει κανει περιεργια στο εξωτερικο,ειδικα αμερικη και αγγλια,γινετε χαμος με τις ΗΚ,ειδικα στην αμερικη που οκ εκει αφηνουν μεχρι και διχρονα να παιζουν,και στην αγγλια εχουν ολοι απο 5 ΗΚ και πανω!!μιλαμε για ψεκασμα μεχρι να κλαταρει το οπλο!!!

salamine153

http://s1189.photobucket.com/albums/z423/salamine153/The%20games%20collection/?action=view&current=P2018398.jpg
σε αυτη τη φωτογραφια φαινεται και το προβλημα με την απλη γεμιστηρα της CA - Στο επανω μερος εχουν σπασει απο τη μια πλευρα η θεσεις για τις βιδες και αυτες εχουν βρεθει στο κενο. Δεν ξερω γιατι εσπασαν τοσο γρηγορα ::) :P

wrangler

γιατι δεν αγοραζεις μερικες mid cap γεμιστηρες να ηρεμησεις κιεσυ αλλα  και εμεις ;
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

salamine153

Παράθεση από: wrangler στις  01 Φεβ 2012, 15:37:56 ΜΜ
γιατι δεν αγοραζεις μερικες mid cap γεμιστηρες να ηρεμησεις κι εσυ αλλα και εμεις ;
βασικα, αν ειδες το μολις πιο πανω ποστ, πηρα εργοστασιακη και αποδειχτηκε προκλητικα μαπα. Ισως να παρω και αλλες αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον θα λειτουργουν. Επισης, ετσι, για να "ηρεμησουμε" ολοι, δεν υπηρχε ακομα τετοιο σεναριο που να μπορουσε να παει πιο καλα η πιο "ρεαλιστικα" μονο επιδη ολοι θα εφερναν απλη γεμιστηρα. Ποιο ειναι το προβλημα να φερνει ο καθενας οτι γουσταρει ??? Εγω πχ δεν λεω σε κανεναν να φερει υποχρεωτικα χαικαπ :P Επισης, γιατι να μην εξαιρουνται τα οσα οπλα διαθενουν μονο χαικαπ και να μπορουν να παιξουν και αυτα, σε μονη βολη ??? Σημειωσε οτι παλαια, οταν δεν υπηρχε αυτο το θεμα με την απλη γεμιστηρα, ειχαν γινει σχεδον ολα τα καλητερα παιχνιδια 8)

wrangler

Παράθεση από: salamine153 στις  01 Φεβ 2012, 16:10:37 ΜΜ
βασικα, αν ειδες το μολις πιο πανω ποστ, πηρα εργοστασιακη και αποδειχτηκε προκλητικα μαπα. Ισως να παρω και αλλες αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον θα λειτουργουν. Επισης, ετσι, για να "ηρεμησουμε" ολοι, δεν υπηρχε ακομα τετοιο σεναριο που να μπορουσε να παει πιο καλα η πιο "ρεαλιστικα" μονο επιδη ολοι θα εφερναν απλη γεμιστηρα. Ποιο ειναι το προβλημα να φερνει ο καθενας οτι γουσταρει ??? Εγω πχ δεν λεω σε κανεναν να φερει υποχρεωτικα χαικαπ :P Επισης, γιατι να μην εξαιρουνται τα οσα οπλα διαθενουν μονο χαικαπ και να μπορουν να παιξουν και αυτα, σε μονη βολη ??? Σημειωσε οτι παλαια, οταν δεν υπηρχε αυτο το θεμα με την απλη γεμιστηρα, ειχαν γινει σχεδον ολα τα καλητερα παιχνιδια 8)

εχει στο εμποριο ενα σωρο γεμιστηρες μεχρι μεταλλικες(g3) mid cap με 10 δολλαρια.
ο καθενας στα σεναρια του βαζει τους ορους του. διαλεξε αυτα που σου αρεσουν και ετσι θα εισαι ευχαριστημενος .
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

salamine153

Παράθεση από: wrangler στις  01 Φεβ 2012, 16:16:05 ΜΜ
εχει στο εμποριο ενα σωρο γεμιστηρες μεχρι μεταλλικες(g3) mid cap με 10 δολλαρια.
παιδες τι εχετε παθει ολοι με το G3, μπορειτε να μου πειτε :o ??? :-X Το δικο μου ειναι ΗΚ33 και δεν εχει σχεση, οι δε γεμιστηρες του ειναι μονο απo τη CA, δεν ξερω να υπαρχουν αλλες, τουλαχιστον στο ιντερνετ αυτες μονο ειχε :(

wrangler

ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

PanPan

Έχει καταντήσει γελοίο το όλο θέμα!!! Ο διοργανωτής θέτει τους κανόνες, όποιος δεν μπορεί να τους ακολουθήσει δεν έρχεται πολύ απλά!!!

kaliostro

@Salamine έχω την εντύπωση οτι μπαίνουν κ οι γεμιστήρες για G3. Δεν είμαι σίγουρος αλλα δοκίμασε... και ΑΝ σου κάτσει? :p
@arbiter παρεξηγήθηκες για την βούρτσα ή την Λούτσα? Δηλαδή αν έγραφα το "άλλο" τί θα έκανες?Και σκέψου οτι το έγραψα έτσι για να μην παρεξηγηθείς...
Τέσπα θα συμφωνήσω με τον Faceman 1000%. Αν σε κάποιο σενάριο λέει ΜΚ κ έρθει άτομο με ΗΚ θα ζητήσω και εγώ να πάρει την άγουσα για τα αποδητήρια αλλιώς θα το κάνω εγώ. Απλά πράγματακια και όμορφα. Ούτε θα μου κόψει κανείς την ριπή επειδή δεν γουστάρει να παίξει με τους κανόνες (του διοργανωτή) με την επιβολή της μονής βολής, ούτε θα δέχομε 200 μπίλιες στο κεφάλι απο την ηλεκτρική/με σχοινάκι/με κούρδισμα φλάς ΗΚ που έχει ο καθένας.
Υ.Γ. Για να μην τα ισοπεδόνουμε όλα όμως ΤΟΝΙΖΩ. Σε περίπτωση που είναι ένα άτομο με όπλο με ΗΚ ΑΛΛΑ δώ οτι δεν έχει την Παναγίτσα κ τον Χριστούλι πάνω στο όπλο του απο παπάτζοπραγματάκια κ μας πει φίλε μου έχω μόνο ΗΚ, θα πω ΟΚ.
Αν όμως έχει της Παναγιάς τα μάτια θα του κουνήσω μαντιλάκι. Για να πάρει όλη την παπάτζα του έφταναν. Για να πάρει 2-3 ΜΚ δεν τα έχει? Εκεί είναι που τσατίζομε...

Arbiter

γενικα σπαστικα οπως το ειδα,αλλα αφου δεν το ενοουσες ετσι τοτε δεν πειραζει,σε ξερω και απο κοντα.απλα εχει τυχει ατομα που ξερω απο κοντα,στο ιντερνετ να αλλαζουν,και νομιζα οτι θα ξαναγινει παλι,