Το ζητημα της "απλης" γεμιστηρας

Ξεκίνησε από salamine153, 15 Ιουλ 2011, 21:37:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Επιδη πρεπει να τελειωνει πια αυτο το κακο με την υποχρεωτικη απλη γεμιστηρα, προτινω οσοι εχουν ΗC απλως να παιζουν μονη βολη και να μην ανακοινωνονται απο δω και μπρος σεναρια που θα εχουν τελειως εκτως την ΗC γεμιστηρα.
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

JokeR

οταν μου βρεις γεμηστηρες G36 που να μου φινταρουνε mid cap και να υπαρχουνε ελλαδα τοτε ελα να να το ξαναπροτεινεις....  δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου αλλα εχω νευριασει πανω σε αυτο το θεμα διοτι εχω φαει μερικα ακυρα λογο γεμηστηρων.... προσωπικα εχω δωσει 200+++ ευρω  για να εχω ταχυβολια και θα φαω ακυρο για μ@λ@κ!ες που κανουνε 10 ευρω οπου δεν υπαρχουνε στην ελλαδα....

ειλικρινα αν λεω πιπες διορθωσε με

φιλικα και παντα κωστας

salamine153

δεν πολυκαταλαβα τι αρριβως εννοεις ??? :P ???

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: salamine153 στις  15 Ιουλ 2011, 21:37:05 ΜΜ
Επιδη πρεπει να τελειωνει πια αυτο το κακο με την υποχρεωτικη απλη γεμιστηρα, προτινω οσοι εχουν ΗC απλως να παιζουν μονη βολη και να μην ανακοινωνονται απο δω και μπρος σεναρια που θα εχουν τελειως εκτως την ΗC γεμιστηρα.

Γιαννη εχεις αδεια κ βαριεσε τρελα ελα πεστο μην ντρεπεσε!!!!
οποτε λες κατσε να να κανω κανα  σαματα ελα πεστο!!!!
Γιαννη μου!!!!

JokeR

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  15 Ιουλ 2011, 22:35:53 ΜΜ
Γιαννη εχεις αδεια κ βαριεσε τρελα ελα πεστο μην ντρεπεσε!!!!
οποτε λες κατσε να να κανω κανα  σαματα ελα πεστο!!!!
Γιαννη μου!!!!
0xa0x0a0x0a0x0a0xa

ωραιος ο εκδρομος χαχαχαχα

gioalex

Παράθεση από: JokeR στις  15 Ιουλ 2011, 21:52:03 ΜΜ
οταν μου βρεις γεμηστηρες G36 που να μου φινταρουνε mid cap και να υπαρχουνε ελλαδα τοτε ελα να να το ξαναπροτεινεις....  δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου αλλα εχω νευριασει πανω σε αυτο το θεμα διοτι εχω φαει μερικα ακυρα λογο γεμηστηρων.... προσωπικα εχω δωσει 200+++ ευρω  για να εχω ταχυβολια και θα φαω ακυρο για μ@λ@κ!ες που κανουνε 10 ευρω οπου δεν υπαρχουνε στην ελλαδα....

ειλικρινα αν λεω πιπες διορθωσε με

φιλικα και παντα κωστας

Έχω 10 mid για G36 ΤΜ από Ασία που τροφοδοτούν μια χαρά. Και τις είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή...

wrangler

Παράθεση από: salamine153 στις  15 Ιουλ 2011, 21:37:05 ΜΜ

μονο κακο δεν ειναι αντιθετως.... :D
οταν παιζεις milsim προσπαθεις να εξομοιώσεις μια κατασταση !
ο καθενας ανακοινωνει οτι σεναριο επιθυμει! δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να καταδεικνύεις τι σεναρια θα ανεβουν !
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

salamine153

Παράθεση από: wrangler στις  16 Ιουλ 2011, 09:00:45 ΠΜ
μονο κακο δεν ειναι αντιθετως.... :D
οταν παιζεις milsim προσπαθεις να εξομοιώσεις μια κατασταση !
ο καθενας ανακοινωνει οτι σεναριο επιθυμει! δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να καταδεικνύεις τι σεναρια θα ανεβουν !
Φιλε οταν γραφουνε κατι οι ανθρωποι, καλο ειναι να απαντας σε αυτο που εγραψαν και οχι σε αυτο που εσυ θα ηθελες να γραψουν :P :-X Πουθενα δεν εγραψα οτι εχω προβλημα με τα σεναρια, προβλημα εχω μονο με τη συγκεκριμενη λεπτομερια. Δηλαδη δεν ειναι "σωστο", συμφωνα με σενα, να καταδυκνυω σεναρια αλλα ειναι σωστο να μη μπορω να παρω τα οπλα της αρεσκειας μου καθως δεν εχει απλη γεμιστηρα για αυτα (ΗΚ33, PPSH41). Κυριως, δεκα φορες εχω πει πια - αμα θελετε να παιξετε με απλη γεμιστηρα, παιξτε, αλλα γιατι να ειναι υποχρεωτικη ??? :P :-X Επισης, τον τελευταιο καιρο ολο και πιο πολλα παιχνιδια εχουν την απλη γεμιστηρα :P Οχι φιλε, να μη παρει κανεις τιποτα που δεν ειναι του γουστου του, εσεις να σβησετε απο τα σεναρια αυτη τη μαλακια :-X Για το δε "ρεαλισμο" της απλης γεμιστηρας εχω ηδη γραψει πολλες φορες - αυτη ΔΕΝ αυξανει κανεναν ρεαλισμο ουτε στο ελαχιστο. Κυριως ομως, δεν θυμαμαι ΟΥΤΕ ΕΝΑ παιχνιδι που να ειχε αυτον τον περιορισμο η περιορισμο στις μπιλιες και να πηγε καλα. Για μενα το μιλσιμ, οπως και καθε αλλη δραστηριοτητα, ειναι πρωτα το τι κανεις και μετα το τι φορας ;)

wrangler

Παράθεση από: salamine153 στις  16 Ιουλ 2011, 09:57:58 ΠΜ
Φιλε οταν γραφουνε κατι οι ανθρωποι, καλο ειναι να απαντας σε αυτο που εγραψαν και οχι σε αυτο που εσυ θα ηθελες να γραψουν :P :-X Πουθενα δεν εγραψα οτι εχω προβλημα με τα σεναρια, προβλημα εχω μονο με τη συγκεκριμενη λεπτομερια. Δηλαδη δεν ειναι "σωστο", συμφωνα με σενα, να καταδυκνυω σεναρια αλλα ειναι σωστο να μη μπορω να παρω τα οπλα της αρεσκειας μου καθως δεν εχει απλη γεμιστηρα για αυτα (ΗΚ33, PPSH41). Κυριως, δεκα φορες εχω πει πια - αμα θελετε να παιξετε με απλη γεμιστηρα, παιξτε, αλλα γιατι να ειναι υποχρεωτικη ??? :P :-X Επισης, τον τελευταιο καιρο ολο και πιο πολλα παιχνιδια εχουν την απλη γεμιστηρα :P Οχι φιλε, να μη παρει κανεις τιποτα που δεν ειναι του γουστου του, εσεις να σβησετε απο τα σεναρια αυτη τη μαλακια :-X

απαντησα ακριβως σε αυτο που εγραψες.!
και ειπες να μην ανακοινωνονται σεναρια που θα απαγορευουν την απλη γεμιστηρα! το εγραψες η δεν το εγραψες ; ; ;
ειναι υποχρεωτικη διοττι αν θελετε να λεγεται ενα σεναριο milsim τοτε δε γινεται να ψεκαζουν ολοι απο χιλια μπιλακια και πανω. στο φιναλε κανε εσυ ενα σεναριο με οποιο κανονα γουσταρεις και παιξε :D
προφανως δεν εισαι οπαδος του milsim γιαυτο χαρακτηριζεις με αυτη τη λεξη το κανονα με τις low/mid cαp γεμιστηρες.αν θα σου αρεσε θα ειχες φροντισει να ειχες το καταλληλο εξοπλισμο...
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

salamine153

Παράθεση από: wrangler στις  16 Ιουλ 2011, 10:06:17 ΠΜ
προφανως δεν εισαι οπαδος του milsim γιαυτο χαρακτηριζεις με αυτη τη λεξη το κανονα με τις low/mid cαp γεμιστηρες.αν θα σου αρεσε θα ειχες φροντισει να ειχες το καταλληλο εξοπλισμο...
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειμαι οπαδος του να εχουν συνεχεια ολα τα σεναρια αυτον τον περιορισμο ;)

wrangler

Παράθεση από: salamine153 στις  16 Ιουλ 2011, 10:13:55 ΠΜ
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειμαι οπαδος του να εχουν συνεχεια ολα τα σεναρια αυτον τον περιορισμο ;)
τοτε πολυ απλα παιρνεις μερος μονο σε οποια σεναρια κανουν εσενα να περνας καλα! η κανεις εσυ ο ιδιος ενα !
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

wrangler

και θα σε παρακαλεσω να μη σβηνεις μερος των ποστ σου.... ;)
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

salamine153

Παράθεση από: wrangler στις  16 Ιουλ 2011, 10:41:02 ΠΜ
και θα σε παρακαλεσω να μη σβηνεις μερος των ποστ σου.... ;)

Δεν εχω σβησει τιποτα! για ποιο ποστ λες ??? ??? ???

1T2X1

Ο εκάστοτε διοργανωτής ανακοινώνει σενάριο με όρους και κανόνες που αυτός κρίνει.

Απο κει και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θα πάει ή όχι..

@salamine153: Εσένα το πρόβλημά σου είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις σε σενάριο που σου αρέσει αλλά έχει αυτούς τους όρους ή επειδή βλέπεις ότι δεν θα μπορείς να συμμετάσχεις σε όλο και περισσότερα παιχνίδια λόγω γεμιστήρων;Αντί να κάνεις τόσο καιρό θέμα τράβα πάρε ένα που να παίρνει mid cαp να ησυχάσουμε όλοι..

G.P.S.

Συνχομπιστα salamine153,
με την αντιμετωπιση που εχεις απεναντι στα ξενα σεναρια & το υφος που προτινεις\απαιτεις, προβλεπω ολο & περρισοτερα σεναρια να απαγορευουν τη χρηση γεμιστηρων Hi-cap.

Φιλικα & ο νοων νοειτω !!!

Maleficus

Υπάρχουν και άνθρωποι λοιπόν οι οποίοι δε θέλουν να ψεκάζουν (έστω και αν είναι για 100 μπιλάκια) , άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να μετράνε πόσες βολές ρίξανε με ακρίβεια , άνθρωποι που δε θέλουν να κουβαλάνε πάνω τους φορτηγά απο ΒΒς , άνθρωποι οι οποίοι δε θέλουν να κουβαλάνε μόνο 2 γεμιστήρες και να τους βγάλουν όλο το παιχνίδι. Όλα αυτά διότι κοιτάνε την αληθοφάνεια όσο το δυνατόν περισσότερο και λογικό είναι μερικοί να μη το καταλαβαίνουν μιάς και είναι περισσότερο στο gaming κομμάτι του χόμπυ και όχι στο simulating . Ο σεβασμός και η κατανόηση είναι το πρώτο βήμα , διότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια "φετίχ".Σενάριο επίσης δεν είναι μόνο η πλοκή και τα objectives αλλά και οι κανόνες διεξαγωγής που εκτείνονται απο τη συμπεριφορά του παίκτη μέχρι και τα μέσα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην υλοποίησή του .
Δε γίνεται όμως να βγαίνεις και να απαιτείς να εξαληφθεί αυτό το κομμάτι απο τα παιχνίδια,μιάς και ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για το πως θα διασκεδάσει . Δε σου αρέσει λοιπόν κάτι μέσα στο σενάριο ; Δεν πάς ! Δε μπορείς να τηρήσεις έστω και έναν παράγοντα του εκάστοτε σεναρίου ; Δεν πάς ! Είναι απλά τα πράγματα ... δεν είναι ανάγκη να τα περιπλέκουμε με ένα πιθανό flame στα φόρα , που πίστεψέ με δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Και θα το πώ για μία ακόμα φορά ... Κατανόησε πως μερικοί άνθρωποι διασκεδάζουν με διαφορετικό τρόπο απο σένα και σεβάσου το ! Δε μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.Όσο και να φωνάζεις , όσο και να πριστούν τα δάκτυλα σου στο πληκτρολόγιο , όσο σάλιο και να χαλάσεις εντός και εκτός "πεδίων".

salamine153

Maleficus, τα ειπες παρα πολυ καλα 8) 8) 8)
Οντως, και τα σεναρια μου ακομα βασιζονται πιο πολυ σε ΑΝΣΚ και οχι στην αναπαρασταση. Ομως, το να μη μπορω να παιξω, ουτε με μονη βολη, σε ενα παιχνιδι, οταν μαλιστα τηρω ολα τα υπολοιπα, ειναι καπως αδικο :-X Οπως ειπα, παιξτε με απλη γεμιστηρα, αλλα εγω γιατι να μη μπορω να παιξω, ουτε  ετσι ??? :P Το δε ψεκασμα που λες γινεται οταν ο στοχος ειναι πολυ μακρυα, δεν νομιζω αυτο να αλλαξει μονο και μονο επιδη η ΒΒς εγιναν λιγοτερες ::)

Prom81

Θεωρω οτι ειναι αποφαση του καθε διοργανωτη, τι σεναριο θελει να ανεβασει και πως επιθυμει να διεξαχθει.
Εαν πληρω τις προϋποθεσεις και μου αρεσει, θα παραστω.
Εαν μολις ξεκινησα και η ρεπλικα ειχε δωρο εναν HC(και εγω ετσι ξεκινησα), θα κοιταξω να βρω σεναριο στα μετρα μου. (Δεν αποκλειω προσωπικη επικοινωνια με το διοργανωτη, ειναι υποκειμενικο απο εκει και περα).

Επειδη εγω το βλεπω ως ευχαριστη προκληση (βλ. τυπος γεμιστηρα ή περιορισμενα αερομαχικα κ.α.), δεν παει να πει οτι το βλεπουν ολοι ετσι.
Σε καμμια ομως περιπτωση δεν θα προτεινα αντιστοιχως να σταματησουν να ανεβαινουν σεναρια με χρηση HC και "οσο-βασταει-η-τσαντα" αερομαχικα.
Ολα ειναι κομματι του airsoft, και ο καθενας αναλογα επιλεγει.

Demon

Παράθεση από: Prom81 στις  16 Ιουλ 2011, 16:14:24 ΜΜ
Θεωρω οτι ειναι αποφαση του καθε διοργανωτη, τι σεναριο θελει να ανεβασει και πως επιθυμει να διεξαχθει.
Εαν πληρω τις προϋποθεσεις και μου αρεσει, θα παραστω.
Εαν μολις ξεκινησα και η ρεπλικα ειχε δωρο εναν HC(και εγω ετσι ξεκινησα), θα κοιταξω να βρω σεναριο στα μετρα μου. (Δεν αποκλειω προσωπικη επικοινωνια με το διοργανωτη, ειναι υποκειμενικο απο εκει και περα).

Επειδη εγω το βλεπω ως ευχαριστη προκληση (βλ. τυπος γεμιστηρα ή περιορισμενα αερομαχικα κ.α.), δεν παει να πει οτι το βλεπουν ολοι ετσι.
Σε καμμια ομως περιπτωση δεν θα προτεινα αντιστοιχως να σταματησουν να ανεβαινουν σεναρια με χρηση HC και "οσο-βασταει-η-τσαντα" αερομαχικα.
Ολα ειναι κομματι του airsoft, και ο καθενας αναλογα επιλεγει.
+1

salamine153

Ερωτηση - εχει κανεις προσπαθησει στο παρελθον να μετατρεψει μια high cap σε απλη ??? :P