ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΕ 2-3 ΠΕΔΙΑ?

Ξεκίνησε από MAKISL, 20 Ιουν 2011, 19:51:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsitouras

Παράθεση από: Palladin στις  30 Ιουν 2011, 16:56:05 ΜΜ
Και ποιος σου είπε αγαπητέ ότι η υπόλοιπη Ελλάδα δεν παίζει airsoft? Έψαξες ποτέ αν υπάρχει άλλο φόρουμ εκτός των Αθηναικών? Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι η Κρήτη έχει πολύ δραστήρια παιδιά και τελευταία άνοιξε και e-shop, η Πάτρα με 3-4 ομάδες, Κεφαλλονιά, Λαμία, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη με ομάδα που έστησε πολύ γνωστός airsofter, Ρόδος και σε πολλά άλλα μέρη (αναφέρθηκαν σε τυχαία σειρά) και δυστυχώς δεν προλαβαίνω τώρα να γράψω links από forums και sites. Το ότι δεν ανεβαίνουν τα παιχνίδια τους εδώ δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν, απλά δεν είναι και το πιο εύκολο να ανέβει ένα πανελλήνιο παιχνίδι-σενάριο και δεν υπάρχουν και τα λεφτά για να διοργανωθεί κάτι τέτοιο. Και κάτι τελευταίο, κάποιοι θα πάνε στη Σουηδία για να παίξουν, άλλοι συζητάνε για Σερβία και ίσως Κροατία και Αγγλία, εσύ τι λες  δεν θα νοιαστούν αν υπάρξει κάποιο αξιόλογο πεδίο κάπου στην Ελλάδα?

ποτε δεν ειπα οτι η υπολοιπη ελλαα δεν παιζει airsoft ... ειπα οτι airsoftαδες εκτος αθηνων , εστω αττικης δεν εχουν κανενα λογο να ανεβαζουν παιχνιδεια σε αυτο το φορουμ , καθως εχουν δικα τους , οποτε το θεωρω ανοφελο να νοιαζομεθα για την υπολοιπη ελλαδα , αφου εκεινοι κανουν τα δικα τους και εμεις τα δικα μας .... εαν καποιος καταλαβε κατι αλλο ,συγγνωμη για το μπερδεμα , και αργοτερα θα κανω το ποστ μου πιο ακριβες  :)
φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

Revo

Τότε λυπάμε πολυ αλλα βάση αυτών που λες αλλα και βάση των 2 μυνημάτων που ανταλλαξαμε με αυτο το θέμα να ενημερωσουμε τους διαχειριστές αυτου εδω του forum να βγάλει την Στερεα Ελλαδα απο το σημείο που την έχει μαζι με την Αττική και να την κάνει ξεχωριστο κομμάτι και κατα δέυτερον είναι σαν να μας λές να μην ερχόμαστε και στα παιχνίδια εντός Αττικης α ρε Έλληνα Αθάνατε τον κώλο μας και τίποτα άλλο     
Mors Ultima Ratio

PanPan

Παράθεση από: Tsitouras στις  30 Ιουν 2011, 17:44:03 ΜΜ
ποτε δεν ειπα οτι η υπολοιπη ελλαα δεν παιζει airsoft ... ειπα οτι airsoftαδες εκτος αθηνων , εστω αττικης δεν εχουν κανενα λογο να ανεβαζουν παιχνιδεια σε αυτο το φορουμ , καθως εχουν δικα τους , οποτε το θεωρω ανοφελο να νοιαζομεθα για την υπολοιπη ελλαδα , αφου εκεινοι κανουν τα δικα τους και εμεις τα δικα μας .... εαν καποιος καταλαβε κατι αλλο ,συγγνωμη για το μπερδεμα , και αργοτερα θα κανω το ποστ μου πιο ακριβες  :)
φιλικα
Γιωργος

Ρε πιτσιρίκο από πού και ως πού ένας ανήλικος όπως εσύ αναλαμβάνεις την εκπροσώπηση όλης της Αττικής όταν δεν θα έπρεπε να εκφέρεις γνώμη για κάτι το οποίο απαγορεύεται να κάνεις; Οπότε φίλε Revo μην αγχώνεσαι και μην δίνεις σημασία στον κύριο Tsitoura

remali

Revo

Παιδιά δεν αγχώνομαι αλλά μπορω να πω οτι τσατίστηκα λίγο γιατί με τέτοιο μυαλό νέος άνθρωπος δεν το περίμενα , χωρίζουμε την Ελλάδα σε κομμάτια και θέλει να κάνουμε και ομοσπονδία τι να πω   
Mors Ultima Ratio

KRITIKOS

δεν υπάρχει κανένας να χαλάς την ζαχαρένια σου , σήκωσε το σενάριο σου και να είσαι  σίγουρος ότι θα έρθει κόσμος αν δει κάποια καλή προσπάθεια.

tristan

+10000  στον φιλο  PanPan γιατι ο πιτσιρικος ειναι ανοκατοσουρις

Revo

Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στο σενάριο που θα ανεβασουμε στο άμεσο μελλον γιατι έχουμε δυνατή βοήθεια απο τον Simon με τους Cobra και τον Rockie με τους Ματ και το ποιο βασικό για όλους όσους έρθουν που θα το αναφέρω και στο τέλος του σεναρίου θα υπαρχουν εκτωσεις μέχρι και στην βενζίνα για να βοηθησουμε και την τσέπη όσων έρθουν (και δεν πιστέυω να το έχει κάνει αλλος αυτο ??????)
Mors Ultima Ratio

Tsitouras

οπως ειπα και στα μυνηματα που ανταλαξαμε , εσυ μπορεις να κανεις οτι θες με τους admin και τα σεναρια σου . δεν σου ειπα ουτε να μην το κανεις το σεναριο στον παρνασο , ουτε να ζητησεις την αλλαγη του φορουμ . δεν ανελαβα την εκπροσωπιση καμιας αττικης , ουτε κανενος , ουτε χωρισα την ελλαδα σε κομματια . επειδη δεν βλεπω τον λογο να μιλαω , καθως παντα θα υπαρχει καποιος να πεταχτει και να πει πως δεν μου πεφτει λογος , επειδη ειμαι ανηλικος , σταματαω να ποσταρω γενικα εδω μεσα ... την ρεπλικα μου την πουλησα , και με το αθλημα δεν προκειτε να ασχολειθω στο αμεσο μελον . αν καποιος ξερει πως διαγραφωνται λογαριασμοι ας μου πει να τελειωνουμε .
Umbrella Trashsweepers

Revo

Τελικά είχαν δίκιο τα παιδιά δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και δεν με νοιαζει αλλά στο μυαλό φέρεσε σαν πιτσιρικάς τι άλλο να σου πω παίξε tetris εκεί θα παίζεις μόνος σου τουλάχιστον 
Mors Ultima Ratio

PanPan

Παράθεση από: Tsitouras στις  30 Ιουν 2011, 22:59:32 ΜΜ
οπως ειπα και στα μυνηματα που ανταλαξαμε , εσυ μπορεις να κανεις οτι θες με τους admin και τα σεναρια σου . δεν σου ειπα ουτε να μην το κανεις το σεναριο στον παρνασο , ουτε να ζητησεις την αλλαγη του φορουμ . δεν ανελαβα την εκπροσωπιση καμιας αττικης , ουτε κανενος , ουτε χωρισα την ελλαδα σε κομματια . επειδη δεν βλεπω τον λογο να μιλαω , καθως παντα θα υπαρχει καποιος να πεταχτει και να πει πως δεν μου πεφτει λογος , επειδη ειμαι ανηλικος , σταματαω να ποσταρω γενικα εδω μεσα ... την ρεπλικα μου την πουλησα , και με το αθλημα δεν προκειτε να ασχολειθω στο αμεσο μελον . αν καποιος ξερει πως διαγραφωνται λογαριασμοι ας μου πει να τελειωνουμε .

Όχι αγορίνα δεν μπορείς να μιλάς για δημόσια σενάρια από την στιγμή που δεν λαμβάνεις μέρος σε αυτά. As simple as that.

Tsitouras

κομπλε ... το λογαριασμο μου θα μου πει κανεις πως τον διαγραφω ?
Umbrella Trashsweepers

wrangler

γεμισαμε κακομαθημενους πιτσιρικαδες με αποψη και τουπε.... εχουμε ξεφυγει τελειως... >:(
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

salamine153

Ενας σημαντικος λογος ειναι οτι και ποιο αλλο πεδιο χωραει 100-120 παικτες, εκτως απο την Ελευσινα και τον Αγιο Μελετιο ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

MAKISL

Παράθεση από: Tsitouras στις  30 Ιουν 2011, 23:35:36 ΜΜ
κομπλε ... το λογαριασμο μου θα μου πει κανεις πως τον διαγραφω ?

ΠΑΣ προφιλ... και κατω αριστερα εχει ενα μικρουυυυυυυυυλι λινκ που λεει διαγραφη λογαριασμου ... το πατας και ακολουθεις 2 3 απλες οδηγιουλες που θα σου δωσει.....
αυτο ηταν δεν πονεσε καθολου................
αντε στο καλο παληκαρακι μου και νασαι καλα σε οτι και αν κανεις στη ζωη σου.....
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

salamine153

Παράθεση από: MAKISL στις  01 Ιουλ 2011, 17:21:28 ΜΜ
ΠΑΣ προφιλ... και κατω αριστερα εχει ενα μικρουυυυυυυυυλι λινκ που λεει διαγραφη λογαριασμου ... το πατας και ακολουθεις 2 3 απλες οδηγιουλες που θα σου δωσει.....
αυτο ηταν δεν πονεσε καθολου................
αντε στο καλο παληκαρακι μου και νασαι καλα σε οτι και αν κανεις στη ζωη σου.....
Μακαρι να μπορουσαμε να διαγραψουμε ετσι ολα τα πραγματα που θελουμε να διαγραψουμε....... :(
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

MAKISL

Παράθεση από: salamine153 στις  01 Ιουλ 2011, 18:18:38 ΜΜ
Μακαρι να μπορουσαμε να διαγραψουμε ετσι ολα τα πραγματα που θελουμε να διαγραψουμε....... :(

+1000000
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

m21

παιδια ψαχνωντας το flickr και βαζωντας στην αναζητηση εγκαταλελειμενα ξενοδοχεια βγαζει αρκετα ενα απο αυτα ειναι το παλειο καζηνο παρνηθα 1η2 κτηρεια μπορουμαι να το δουμαι οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου να μαζευτουμαι να παμε οπως και τα Βασηλικα Βαρημπομπη λεω γω τωρα...

wrangler

ξεχαστε τα βασιλικα ανακτορα... εχει αστυνομικη δυναμη ολο το 24ωρο....που δεν νομιζω να χαρει
να δει σεναρια airsoft στη περιοχη.
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

MAKISL

ουτε να τα σκεφτεστε τα ανακτορα, ειναι (υποτιθεται) πολιτισμικη κληρονομια και δεν τα πλησιαζει κανεις , και πολυ σωστα να συμπληρωσω εγω
τωρα για ξενοδοχεια , το συζηταμε, αν και τα περισοττερα μαλλον σε καποιον ανηκουνε και θα χρειαστουμε αδειες για να παιξουμε εκει, αλλα ολα ειναι πιθανα
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ