29-05-2011 Επιχειρηση Eliminate BILL KLANTEN

Ξεκίνησε από TSAKOS, 22 Μαΐου 2011, 20:57:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TSAKOS

Η ομάδα των Ι4 παρουσιάζει...

Μετά από μυστικές πληροφορίες ανακαλύφθηκε ότι οι Αμερικανικές ειδικές δυνάμεις για άλλη μια φορά τα θαλάσσωσαν και μετά από μήνες παρακολούθησης και κατόπιν οργανωμένης στρατιωτικής επιδρομής στο Χαπακιστάν...δεν κατάφεραν να εξοντώσουν τον γνωστό τρομοκράτη ΜΠΙΛ ΚΛΑΝΤΕΝ στο φρούριο των Χαλιστάν,  καθώς ο άνθρωπος που εξόντωσαν ήταν σωσίας του....

Ο πραγματικός ΜΠΙΛ ΚΛΑΝΤΕΝ, μετά από βάσιμες πληροφορίες, εντοπίστηκε σε μια εγκαταλελειμμένη Ν.Α.Τ.Ο.ικη βάση στην Ελλάδα, στην περιοχή της Ελευσίνας στις εξής συντεταγμένες: 38° 7'42.45"N   23°33'19.70"E...Η βάση έχει πλέον καταλειφθεί από Χαπακιστανούς στρατιώτες της οργάνωσης του τρομοκράτη, την ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡ...

Ο τρομοκράτης βάση των πληροφοριών θα εξαπολύσει ένα  πυρηνικό χτύπημα στις Η.Π.Α. καθότι στη βάση έχει εγκαταστήσει πυρηνικούς πυραύλους...
Αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνει στη 13:00 μ.μ. την ίδια ώρα που θα καταφθάσει το μέσον διαφυγής από την χώρα του τρομοκράτη...

Η βάση φυλάσσεται καλά και ο τρομοκράτης πλέον διαθέτει και αναπτύσσει μισθοφορικό στρατό τον οποίο έχει κρυμμένο και ετοιμοπόλεμο κοντά στη βάση.

Καθότι λοιπόν ο Georgakis...είναι φιλοαμερικανός αποφασίστηκε ότι οι Ελληνικές ειδικές δυνάμεις πρέπει να δράσουν και να αναλάβουν αυτοί να φέρουν εις πέρας την αποστολή εξόντωσης του γνωστού τρομοκράτη ΜΠΙΛ ΚΛΑΝΤΕΝ, με  σκοπό να σώσουν τον κόσμο (Αμερική) από την  τρομοκρατία του και ως αμφότερο στόχο, να σώσουν την Ελληνική οικονομία καθότι η Ελλάδα αν επιτύχει στην εξόντωση του τρομοκράτη θα της δοθεί ΔΩΡΕΑ από την Αμερικανική κυβέρνηση ίση με το χρέος της στο Δ.Ν.Τ.
Οι Ελληνικές δυνάμεις κάτω από τις οδηγίες του στρατηγού Γκασμίδη πρέπει λοιπόν να αιχμαλωτίσουν και στην συνέχεια να εξοντώσουν τον τρομοκράτη και να εξαφανίσουν τις δυνάμεις του...

Η επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 29-05-2011 και θα ξεκινήσει στις 10:30 πμ.

Οι στόχοι των Ελληνικών δυνάμεων οι οποίες θα χωριστούν σε ομάδες θα είναι οι εξής :

1.Ομάδα 1η, να καταλάβει και να ασφαλίσει τον πράσινο πύργο και να αφοπλίσει τους πυρηνικούς πυραύλους στην οροφή του πύργου που είναι τοποθετημένοι και θα εκτοξευτούν στη 13:00 μμ. ακριβώς.

2.Ομάδα 2η να καταλάβει και να ασφαλίσει το κτίριο απέναντι από τον πύργο στο οποίο υπάρχει το τμήμα διαβιβάσεων ώστε να μην επικοινωνήσουν με τον μισθοφορικό στρατό του τρομοκράτη. Έχουν 30΄ λεπτά πριν ειδοποιηθούν οι μισθοφορικές δυνάμεις.

3.Ομάδα 3η να καταλάβει και να ασφαλίσει το κτίριο πίσω από τον πύργο, το οποίο χρησιμοποιείται σαν στρατώνας.

4.Ομάδα 4η να καταλάβει και να ασφαλίσει το κτίριο στο πλάι του κέντρου διαβιβάσεων το οποίο χρησιμοποιείται ως στρατηγείο και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται και ο αρχηγός των τρομοκρατών ΜΠΙΛ ΚΛΑΝΤΕΝ, ο οποίος πρέπει να συλληφθεί.

5.Ομαδα 5η να καταρρίψει τη σκοπιά πίσω από τα κτίρια η οποία φέρει ένα Μ-60 και να καθαρίσει τον περιβάλλοντα χώρο από εχθρικές δυνάμεις...Οι σκοπιές μπορεί να είναι δυο και να είναι και οι δυο οπλισμένες.

H επιχείρηση θα λάβει τέλος όταν όλες οι ομάδες τελειώσουν τις αποστολές τους ή στη 13:00 μμ. την οποία ώρα θα καταφθάσει το μέσο διαφυγής του τρομοκράτη και αν δεν έχει καταλειφθεί ο πύργος και απενεργοποιηθούν οι πύραυλοι, θα εκτοξευτούν.

Respawn των 7 ατόμων για τους Έλληνες, στο Τ.Ο.Λ. από όπου θα ξεκινήσουν οι Ελληνικές δυνάμεις και respawn των 5 ατόμων στο δέντρο πίσω από το κτίριο που ετοιμαζόμαστε για τους Χαλιστάν.

Θα βρίσκεται κριτής στο respawn των Ελλήνων και στο 3ο hit θα βγαίνει ο κάθε παίκτης  τελείως. Ο καθένας θα έχει μια τριπλή ταινία και σε κάθε respawn θα αφαιρείται και μια. Μόλις χτυπηθεί και δεν φέρει άλλη ταινία βγαίνει τελείως από το  παιχνίδι.

Δεν είναι απαραίτητη η αποχώρηση από το πεδίο, καθώς μετά τη λήξη του παιχνιδιού όλοι οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να μπουν πάλι μέσα, το παιχνίδι γυρνάει σε Death Match.

Όσοι παίκτες επιστρέφουν από το respawn στη δράση θα επανεντάσσονται στην ομάδα τους και στην αποστολή τους.
Αν η ομάδα τους έχει  μειωθεί κατά πολύ και οι περισσότεροι παίκτες της έχουν βγει εκτός παιχνιδιού θα αποφασίσουν οι εναπομείναντες κρίνοντας την κατάσταση αν επιθυμούν να συνεχίσουν την αποστολή ή να ενταχτούν σε άλλη ομάδα και όταν τελειώσουν εκείνη την αποστολή με τη βοήθεια της καινούργιας ομάδας να επιστρέψουν και να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Την όλη επιχείρηση των Ελλήνων θα συντονίζει από το ύψωμα του 1ου Τ.Ο.Λ, ο Στρατηγός Γκασμίδης, ο όποιος θα είναι αθάνατος και θα φέρει Ασύρματο (p.m.r.)...σε συνεννόηση με τους αρχηγούς και υπαρχηγούς των ομάδων.

Η κάθε ομάδα θα έχει έναν Αρχηγό, έναν Υπαρχηγό και πρέπει οπωσδήποτε να έχει 2 ασυρμάτους (p.m.r.) για να γίνεται συντονισμός.
Προτείνεται ο Αρχηγός της ομάδας να μείνει σε μικρή ασφαλή απόσταση από την ομάδα και να ελέγχει την κατάσταση της αποστολής της ομάδας του και να οργανώνει την επίθεση  με την βοήθεια του υπαρχηγού και τις εντολές του Στρατηγού.

- 09:00 πμ. - 09:30 πμ. Προσέλευση και ετοιμασία παικτών

- 09:30 πμ. - 10:00 πμ. Μέτρηση όπλων

- 10:00 πμ. - 10:15 πμ. Ενημέρωση

- 10:30 πμ. Έναρξη

- 13:00 μμ. Λήξη και Έναρξη Death Match

-Τα γνωστά ΟΡΙΑ....για να μην έχουμε γκρίνιες....328 + 5% f.p.s.
-Για SNIPERS Bolt Action or factory Semi Auto 550 FPS και θα οριστούν θεσεις   συγκεκριμένες απο τους διοργανωτές την Κυριακή.Κατώτατο όριο εμπλοκής 20 μέτρα.
Και δεν επιτρέπονται αυτοσχέδιοι μηχανισμοί.

- Dress code Ελεύθερο....Ότι γουστάρετε....καθώς θα υπάρχουν ταινίες.

- Οι συμμετοχές για τους τρομοκράτες είναι κλεισμένες οπότε όσες δηλωθούν εκτός απροόπτου θα είναι για τις Ελληνικές δυνάμεις...Θα δούμε πως θα πάμε από συμμετοχές και ανάλογα θα δούμε που και αν θα κλείσουν.Αυτό θα γίνει Σάββατο στις 17:00μμ.

- Αν θέλουν κάποιοι για κριτές να το δηλώσουν...θα ήθελα να έχουμε για αποφυγή παρεξηγήσεων....1-2 διαθέτουμε εμείς...

Πάνω από το βουνό και κάτω στον γκρεμό δεν παίζει...Δεν μπορεί να πάει κανείς από το επάνω και πλάι στα κτίρια....Μπορεί να χρησιμοποιήσει την περίμετρο των κτιρίων κάτω.
Δηλαδή πάνω από τα Τ.Ο.Λ. παίζει μέχρι την νοητή γραμμής του πλαινού τμήματος των κτιρίων...

-Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και τα υπόλοιπα......στο πεδίο
-Για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις θα ενημερωθείτε, πάλι στο πεδίο

- Α κύριοι και κυρίες λοιπόν έτσι για να έχουμε και λίγο ενδιαφέρον κάποιοι απο εσάς,μπορεί και ομάδα ολόκληρη θα είναι ο μισθοφορικός στρατός (ρουφιάνοι) του τρομοκράτη χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι και απλα καποια στιγμή θα στραφούν εναντίων των Ελληνικών δυνάμεων.Oποτε το νού σας.
Αυτή η επιλογή θα γίνει τυχαία μες στην εβδομάδα και κατόπιν π.μ. η τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Εννοείται και δεν χρειάστηκε να διευκρινίσω οτι δηλώνουν όσοι ειναι ανω των 18.
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

BladeGT

για τις ομαδες των ελληνων μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη μεμονομενα?
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

CHOPPER

TSAKOS

Παράθεση από: BladeGT στις  22 Μαΐου 2011, 21:27:09 ΜΜ
για τις ομαδες των ελληνων μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη μεμονομενα?

Ναι οι ομάδες θα χωριστούν την κυριακή το πρωί ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών

TSAKOS

UP για μια διευκρίνηση για το χώρο του πεδίου...

Palladin

Από Μ_Α_Τ θα παραβρεθούμε 5-6 άτομα. Περισσότερες διευκρινίσεις κατά το μέσο της εβδομάδας.

BladeGT

ωραια τοτε εγω ειμαι μεσα. Θα ενημερωσω και για αλλες 2 συμμετοχες που ισως να ενδιαφερονται τα παιδια να ερθουν...
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

MAKISL

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Arbiter

και εγω μεσα απο sambrella  με την μεργια των γρεκων και μαλλον θαρθουν κιαλλοι απο την ομαδα μου,και κατι μου λεει πως θαναι και απο τα τελευτεα παιχνιδια που θα πεξουμε στην βαση το κρατος μου μεσα........!!! ααα ρε δρακουμιλ!!! :P
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Ikarus

Μέσα κι εγώ!
Θα ήθελα να είμαι με την ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡ, εφ όσον θα υπάρχει χώρος για έναν ακόμη τρομοκράτη.

ernestos

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

TSAKOS

Παράθεση από: Ikarus στις  23 Μαΐου 2011, 01:55:19 ΠΜ
Μέσα κι εγώ!
Θα ήθελα να είμαι με την ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡ, εφ όσον θα υπάρχει χώρος για έναν ακόμη τρομοκράτη.

Παιχτούρα μου να δούμε πως θα πάνε οι συμμετοχές και μεσα....αν είναι πολλές θα χρειαστούμε κόσμο...

Falcon

TSAKOS

'Εγινε συμπλήρωση στοιχείων στο τέλος για τους ρόλους.....για τσεκάρετε....χιχιχιχιχι

#LEONARDO-SWORDFISH#

T.A.S. (Tactical Airsoft Squad) 4-5 άτομα + 1 κριτής.... (εγώ  ;) )

KRATOS

απο D.m.r μεσα σιγουρα 2 ατομα...εως τρια.....!!! ;D ;D

piperidis

Echo-Fox

bekatsoskylo

JOHN SPARTAN

Καλησπέρα,
μέσα δύο και ίσως ένας ακόμα.