Σφίξημο του selector switch σε M4?

Ξεκίνησε από Taylor, 22 Μαΐου 2011, 16:23:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Taylor

Καλήσπέρα σε όλόυς τους φίλους!Με την χρήση μου έχει χαλαρώσει ο διακόπτης και μερικές φορές όταν το έχω στο semi και έρθει σε επαφή με το γιλέκο ή με κάτι άλλο φεύγει απο την θέση του και τον βρίσκω ανάμεσα στο semi και στο auto.Ξέρει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να τον σφίξω;Πρέπει να βγάλω ολόκληρο το Gear box?
Ευχαριστώ :)

Tastas

Φίλε taylor καλησπέρα.το θέμα της χαλαρότητας στην συγκεκριμένη περίπτωση εξαρτάται καθαρά στο διακόπτη.δεν νομίζω να ρυθμίζεται παρά μόνο αν κανείς καμία πατέντουλα(είτε εσυ είτε κάποιος γνωστός σου που να πιάνουν τα χέρια του).Εκτός αν θες να αλλάξεις διακόπτη.Εχω ίδιο όπλο κάποια στιγμή θα το κοιτάξω και θα σου δώσω λεπτομερής απάντηση.
Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί

Taylor

Στην αρχή πάντως δεν ήταν χαλαρός,αργότερα με την χρήση έγινε...Κ σκέφτομαι μήπως απο μέσα ο διακόπτης κρατιέται απο κάποιο βιδάκι το οποίο  έχει λασκάρει και γι'αυτο το λόγο να έχει χαλαρώσει και ο διακόπτης.(Υποθέσεις κάνω).Κάποια στιγμή πάντως θα την αναθέσω την δουλειά σε ένα φιλαράκι του οποίου πράγματι "πιάνουν" τα χέρια του! ;)
Πάντως αν το κοιτάξεις κι εσύ και βρείς την λύση στείλε μου ένα μήνυμα!
Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :)

tristan

φιλε τaylor για να σφιξι ο διακοπτις μαλον πρεπι να βγαλις και το gear box δες το manual του οπλου και καλο ειναι να το φτιαξι καποιος που να ξερει