Airsoft Meet 2.1 Καισαριανη 8-5-11

Ξεκίνησε από Admax, 04 Μαΐου 2011, 22:16:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Airsoft Meet 2.1

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ένα κλασικό παιχνίδι γνωριμίας καινούριων παικτών και συνάντησης των παλιών θα γίνει στο  πεδίο "Καισαριανης" αυτή την κυριακή 8/5/2011

Κλασικό παιχνίδι με  "Καμικάζι" Game 1.30 ώρα ασταμάτητο game με respawn! Κλείσιμο ματιού Στο πεδίο αυτά! Χαμόγελο
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ώρα συγκέντρωσης 11.00 πμ
Ταχυομετρηση αεροσφερικου εξοπλισμού 11.30 πμ
Ώρα έναρξης 12.01 μμ

Στο πεδίο θα ανακοινωθούν όλοι οι κανόνες του Airsoft πριν το παιχνίδι!!!

Όριο FPS 450!

Στίγμα!! 37.965317, 23.783528
       Date: 8-5-2011

Google Map Locasion!! Click Here!!!

Το παιχνίδι θα είναι με respawn των 3!

Απαγορεύεται η αντίπαλη ομάδα να μπει στο respawn της άλλης ομάδας η και να ρίξει μέσα καθώς και αυτοί που είναι μέσα στο respawn απαγορεύεται να τους ρίξουν!

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ: επιτρέπονται όλα

ΟΠΛΙΣΜΟΣ:επιτρέπονται όλα εκτός από αυτοσχέδιες χειροβομβίδες

Type Game: Respan των 3! 1:30 ωρα game!

Friendly fire: OFF!

Συμμετοχές: 13
Εγω +4
tomas_m4
plwtarxhs
KostasPappas +1
Maxristos +1
Leondas + 1

Palladin

Σταύρο για αυτή την Κυριακή έχει ανακοινωθεί δράση για καθαρά δάση από γνωστό εμφιαλωμένο νερό και τον Αρκτούρο στην Καισαριανή.
Δες εδώ: http://www.avragreen.gr/8-86/Attikh--Dasos-Koisarianhs
http://www.monopoli.gr/feed/item/107107-%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%94%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82
Ας έχετε καλού κακού το νου σας.
Συγνώμη για το off topic.

Admax

καλή φάση! μην ζητάς sorry ρε συ καλά έκανες και με ενημέρωσες! :) δεν έχουμε πρόβλημα είναι πολύ ποιο πάνω από εμάς πάντως αν είναι και μπορώ θα πεταχτώ να βοηθήσω! :) οποιος θέλει έρχεται! :)

plwtarxhs

το παιχνιδι θα γινει τελικα ετσι; γιατι με ενδιαφερει...  ;D

Admax

Παράθεση από: plwtarxhs στις  05 Μαΐου 2011, 17:55:54 ΜΜ
το παιχνιδι θα γινει τελικα ετσι; γιατι με ενδιαφερει...  ;D

Κανονικά!!! :)

KostasPappas

Καλημερα παιδια,πως μπορω να δηλωσω συμμετοχη στο παιχνιδι για μενα και εναν φιλο μου!

Ειμαστε νεοι στο forum και στο airsoft ..

maxristos

Καλησπέρα σας.

Δηλώνουμε συμμετοχή :

Maxristos +1
Leondas + 1

Ήμαστε καινούργιοι και παίζουμ για πρώτη φορά στην καισαριανή.

ps: εαν μπορεί ο διοργανωτής να μου στείλει μέσω pm ένα τηλέφωνω επικοινωνίας για την καλύτερη συννενόση εαν δεν βρούμε ακριβώς το μέρος

Ευχαριστώ προκαταββολικά.
WARLORDS

Admax

Παράθεση από: KostasPappas στις  06 Μαΐου 2011, 08:24:10 ΠΜ
Καλημερα παιδια,πως μπορω να δηλωσω συμμετοχη στο παιχνιδι για μενα και εναν φιλο μου!

Ειμαστε νεοι στο forum και στο airsoft ..
just tell it :P
Σας βάζω! :)

Admax

Παράθεση από: maxristos στις  06 Μαΐου 2011, 11:08:37 ΠΜ
Καλησπέρα σας.

Δηλώνουμε συμμετοχή :

Maxristos +1
Leondas + 1

Ήμαστε καινούργιοι και παίζουμ για πρώτη φορά στην καισαριανή.

ps: εαν μπορεί ο διοργανωτής να μου στείλει μέσω pm ένα τηλέφωνω επικοινωνίας για την καλύτερη συννενόση εαν δεν βρούμε ακριβώς το μέρος

Ευχαριστώ προκαταββολικά.

από λεωφόρο καισαριανής όλο πάνω περνάτε το νεκροταφείο καισαριανής και στα δεξιά σας υπάρχει μια μπάρα! εκεί έχει ένα δρομάκι προς τα μέσα! μπαίνετε και φτάσατε! ;)

KostasPappas

Ωραια φιλε σταυρο υπολογισε μας 2 ατομα!!

PS.:Μηπως θα μπορουσε να μου δανεισει ενα συμπαικτης μια mini μπαταρια για να μην αναγκαστω να παιξω χωρις χειροφυλακτήρα??

maxristos

Φίλε Στάυρο να σου ζητήσω συγγνώμη αρχικά, αλλά ίσως να μην έρθουμε στο ''παιχνίδι'' αυτή την φορά.
Θα σε ενημερώσω σύντομα

Ευχαριστώ για την κατανόηση
WARLORDS

Admax

Παράθεση από: maxristos στις  06 Μαΐου 2011, 15:38:59 ΜΜ
Φίλε Στάυρο να σου ζητήσω συγγνώμη αρχικά, αλλά ίσως να μην έρθουμε στο ''παιχνίδι'' αυτή την φορά.
Θα σε ενημερώσω σύντομα

Ευχαριστώ για την κατανόηση

Δεν πειράζει φιλε μου πες m όταν μπορέσεις! νάμαστε καλά να παίζουμε! :) εγώ έτσι κιαλιος κάνω παιχνίδια οποτε δεν θα σας λείψουν.. τώρα λίγο αυτές τις μέρες θα είναι λίγο φτωχά τα παιχνίδια λόγο εξετάσεων αλλα υπόσχομαι παιχνιδάρες τέλος του μηνα!! ;)

maxristos

Σταύρο σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σου και εύχομαι σύντομα να σε γνωρίσω και από κοντά.
WARLORDS

plwtarxhs

τελικα παιδια δεν θα μπορεσω να ερθω.... αν και το θελα παρα πολυ  :-[ ειμαι πολυ ατυχος με αυτα και με κεινα εχω να παιξω κανα διμηνο και βαλε, αρχιζω να τρελενομαι!!  :o :o :o :-X :-X :o :o

Akrovolistis

Αν και λίγο αργά,, μέσα κι εγώ παιδεία. Ελπίζω μέχρι μτο πέρας της ημέρας να έχουμε μαζευτεί και αλλοι..
You mess with the best, you die like the rest.

1T2X1

Nirenos

Υπολογιστε και εμενα... Αν και πολυ αργα...
TEMPLARS

Nirenos

Σορι για την καθυστερημενη ενημερωση...
TEMPLARS

Dusty

θα ηθελα να ευχαριστησω τον σταυρο καθως κ τα υπολοιπα παιδια για την σημερινη μερα για το 1ο μου παιχνιδι το οποιο ηταν απλα απιστευτο κ απ το οποιο δεν εχω συνελθει ακομα. οτι καλυτερο σας ευχομαι για τα μελλοντικα παιχνιδια σας καλα κ ασφαλη

Admax

Ευχαριστώ πολύ φιλε μου! όντως ήταν καταπληκτικό παιχνίδι!!!!

Τα υπόλοιπα βεβαια θα είναι σε κλειστά παιδιά ήταν το τελευταίο game σε woodland του Υμηττού! :) εκτος αν βγούν κάποιες άδειες απο δημο και Α.Τ Καισαριανης για το συγκεκριμένο πεδίο.. σε λίγες ημερες θα ξέρουμε! ;) ναστέ όλοι σας καλά!!!