Νεοι παικτες, διοργανωτες, κανονες, πεδια

Ξεκίνησε από jumbo, 18 Απρ 2011, 19:51:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fanioles

Ρε με διακόψατε απο τα γυρίσματα!   :P

Ορέστη μου όχι δεν είμαι εγω ο κρυφός πρωταγωνιστής..   Με έχεις να κρύβω τη ταυτότητα μου ?

Kanenas

Προς μεγαλη απογοητευση ορισμενων, ο χρηστης infidel δεν ειναι ο Ozymandias

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πολυ θα το θελατε να ειναι.....

Misericord

Παράθεση από: fanioles στις  29 Απρ 2011, 17:33:02 ΜΜ
Ρε με διακόψατε απο τα γυρίσματα!   :P

Ορέστη μου όχι δεν είμαι εγω ο κρυφός πρωταγωνιστής..   Με έχεις να κρύβω τη ταυτότητα μου ?

Οχι ρε Χρήστο προς θεού πλάκα έκανα γιατί πάντα για αυτό το θέμα καταλήγουμε να συζητάμε  8)

Αλλά και εσύ να ήσουν στο φινάλε συμφωνώ με αυτά που λέει το παλληκάρι, απλά θεωρώ ότι σπαταλάει πολύ χρόνο και κόπο για κάποια πράγματα που δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Ας παίξει ο καθένας όπως τον βολεύει.

ROOKIEJO

ναι αλλα κυνηγωντας φαντασματα χανουμε την ουσια αποψεων που μαλλον χρειζουν προσοχης ανεξαρτητως του τροπου που γραφονται

G.P.S.

Παράθεση από: Kanenas στις  29 Απρ 2011, 19:35:03 ΜΜ
Προς μεγαλη απογοητευση ορισμενων, ο χρηστης infidel δεν ειναι ο Ozymandias

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πολυ θα το θελατε να ειναι.....
Καλε μου ανθρωπε που ξερεις εσυ ποιος ειναι ή δεν ειναι ο infidel ?!?
Ακομα & αν ξερεις γιατι δημιουργησες νεο λογαριασμο σημερα το μεσημερι
μονο & μονο για να μας πεις οτι ο infidel δεν ειναι ο Ozymandias ?!?
Ας καλως ορισουμε λοιπον το διδυμο αδερφο του infidel !!!

Δεν ξερω & δεν κοπτομαι να μαθω ποιος εισαι\ειναι ο infidel\Ozymandias\kanenas κτλ.
Απλα οπως λεει & ο infidel δεν πρεπει & δεν μασαμε κουτοχορτο !!!
Αϊντε με τις κουτοπονηριες εδω μεσα !!!

jumbo

Παράθεση από: infidel στις  28 Απρ 2011, 22:46:39 ΜΜ
Jumbo

Λευτέρη, δεν έχω καταλάβει γιατί όταν γίνεται ένα ποστ με κάτι αρνητικό, μυγιάζεσαι; Είδες κάτι που αφορά το άτομο σου ή την προηγούμενη ομάδα σου; Δεν νομίζω. Κανέναν φιλιππικό δεν εξαπέλυσα. Ανέφερα ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να «ηγηθούν» της κοινότητας ,λες και ζητήσαμε αρχηγούς, και θέλουν να έχουν παίκτες χωρίς μνήμη, χωρίς κριτήριο και παιδεία γιατί αλλιώς θα  πάρουν χαμπάρι τους περίεργους. Και ειλικρινά γιατί να μην είμαι από «νέα» ομάδα και να αναθεματίζω τις «παλιές» γιατί τα έκαναν ή τα άφησαν να γίνουν έτσι τα πράγματα; Και ξαναλέω και σε εσένα. Που είδες ότι μίλησα για όλους. Είπα ότι υπάρχουν κάποιοι. Από άλλους το καταλαβαίνω να το κάνουν, να προσπαθούν να με εμφανίσουν ότι κριτικάρω όλη την κοινότητα για να απαξιώσουν τα λεγόμενα μου, αλλά εσύ; Επειδή σε ξέρω (όχι καλά βέβαια) εκτιμώ ότι παρανόησες και πιστεύω ότι αν διαβάσεις προσεκτικότερα, θα δεις ότι δεν κατηγορώ την κοινότητα. Την ενημερώνω. Και ένας δεν βρέθηκε ακόμα να μου πει «που τα είδες ρε αυτά;». Γιατί; Μήπως γιατί συμβαίνουν αλλά δεν υποψιαζόσασταν για ποιο λόγο;
Αφού με αποκαλείς με το όνομα λογικά θα έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια μαζί, αρά θα έχουμε συζητήσει πράγματα προφανώς.
Αρά πιθανόν να έχεις καταλάβει πως  αυτό που σκέφτομαι το λεω κιολας χωρις ιδιαιτερες περιστροφες. Παμε τωρα στο ποσταρισμα που αφορα εμένα προσωπικά. Όπως λοιπον σου είπα στο ακριβώς προηγούμενο ποσταρισμα μου, λες πολλές αλήθειες, και δεν με εκνευρίζει καθόλου...
Αντίθετα αυτό που με εκνευρίζει είναι η ανωνυμία που διάλεξες είτε για να πεις αυτά που θες, είτε για να φωτογραφίσεις κάποια πρόσωπα που όλοι μας ξέρουμε... Άρα λοιπον είναι κατανοητό ότι δεν μυγιάζομαι, εκνευρίζομαι...
Εδώ και δυο χρονιά που ασχολούμαι τουλάχιστον εγώ  με το αιρσοφτ, όλοι ξέρουν ποιος στήνει τις ίντριγκες αλλά κάνεις δεν το λέει..
Όλοι ξέρουν ποιος είναι αθάνατος αλλά κάνεις δεν το λέει..
Και αυτή την στιγμή ναι μεν λες πολλές αλήθειες, αλλά γενικόλογες κατ εμέ δε.
Τώρα στο θέμα του ατόμου μου δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να μου επισυνάψει κάτι. Αν ναι εδώ είμαι και τον παρακαλώ να το πει δημόσιος ενώπιων  όλων, αλλά με αποδείξεις..
Το ίδιο λοιπον συμβαίνει και με τους γιοταδες.. Κάνεις δεν έχει να πει κάτι κακό , γιατί απλά δεν έχουν κάνει κάτι κακό. Αντίθετα μάλιστα είναι από τις λίγες ομάδες που κάνανε τα λεγομενα τους πράξεις στον <<   ΦΟΙΝΙΚΑ>> θέτοντας εκτός παιχνιδιού δυο παίκτες εξαιτίας λογομαχίας.
Αδελφέ δεν με νοιάζει αν είσαι σε παλιά ή σε καινούργια ή ακόμα αν θες και στην αρχαιότερη ομάδα του χώρου..  
Να σαι σίγουρος λοιπον ότι δεν σε απαξιώνω  προσωπικά εσένα ή τα λεγόμενα σου, απλά δεν συμφωνώ με την ανωνυμία των πραγμάτων που διάλεξες..

Αυτά εν ολίγης
Πάντα φιλικά
Jumbo aka Λευτέρης

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

mirrage

Παράθεση από: jumbo στις  18 Απρ 2011, 21:34:49 ΜΜ

.....οσον αναφορα το γιλεκο, πιστεψε με οτι αν την φας απο κοντα θα την ακουσεις , οποτε καλητερα να κατανοησεις και να χρησιμοποιεις το μπαμ.

Jumbo έχω ένα Ciras (replica) και όποτε με χτύπησαν ακόμα και από μικρή απόσταση δεν κατάλαβα καθόλου πόνο.
Απλά την ακούω που χτυπάει στο γιλέκο.Μάλιστα κάποιες φορές έτυχε και δεν την άκουσα ενώ την έφαγα από γωνία
που δεν έβλεπα οπότε δεν ήξερα και ότι έπρεπε να βγω.Το γιλέκο είναι χρήσιμο λοιπόν, πέρα από φορέας και για την
προστασία από τις μπίλιες.

Giokrik

Infidel απο τα καλύτερα post που έχω διαβάσει να'σαι καλά!

Uploaded with ImageShack.us

1T2X1

Nameless

ΠαράθεσηΚαλε μου ανθρωπε που ξερεις εσυ ποιος ειναι ή δεν ειναι ο infidel ?!?
Δεν μπορω να σου πω ποιος ειναι, μπορω ομως να σου πω ποιος ΔΕΝ ειναι...
;)

ΠαράθεσηΑκομα & αν ξερεις γιατι δημιουργησες νεο λογαριασμο σημερα το μεσημερι
μονο & μονο για να μας πεις οτι ο infidel δεν ειναι ο Ozymandias ?!?
Ισως επειδη EIMAI ο Οζυμανδιας και δεν θελω να εμπλεκεται το ονομα μου με αποψεις με τις οποιες μπορει μεν να συμφωνω και να αντηχουν παλαιοτερα ποστ μου, αλλα ΔΕΝ ειναι δικες μου. Πολλοι με προσεγγισαν τις τελευταιες μερες για το θεμα και ηθελα να ξεκαθαρισω τη θεση μου

Νομισα οτι ηταν σαφες απο το πρωτο μου ποστ ποιος ηταν ο κανενας, καθως και το νοημα του handle Kanenas (Βλ. Οδυσσεια, Ραψ. Ι)

Δεν γνωριζω ποια ειναι η σχεση του forum του Airsoftclub με το προηγουμενο φορουμ, για την ιστορια ομως να αναφερω οτι εχω αποχωρησει απο τα κοινα και τις συζητησεις σχετiκα με το Ελληνικο airsoft και ειχα ΕΓΩ ζητησει απο τους διαχειριστες του προηγουμενου φορουμ να πραξουν τα δεοντα. Εγω ο ιδιος μαλιστα ειχα διαγραψει το λογαριασμο μου.

Ως εκ τουτου θα ηθελα να δηλωσω οσο πιο ξεκαθαρα μπορω οτι ο χρηστης infidel ουδεμια σχεση εχει με τον χρηστη Οζυμανδιας

MAKISL

namelles , kanenas , infidel, ozymandias.....

τις κακομοιρας....  πολυ φοβαμαι οτι το αιρσοφτ ακολουθει την πορεια της ελλ. πολιτικης. γινεται κλειστο , ελιτιστικο και ακταλαβιστικο...  ανωνυμοι και επωνυμοι ξεκατινιαζονται για ωρες....
πρεπει βεβαια να παραδεχττω οτι διαβασα ποστ απο τον ινφιντελ και καποιους αλλους που αξιζανε αν οχι νομπελ σιγουρο καποιο βραβειο λογοτεχνιας...
και ναι συυμφωνω με καποια πραγματα που ειπανε ΟΛΟΙ και αυτο ειναι το προβλημα ...ΟΛΟΙ ειναι καπου σωστοι και καπου ξεφευγουνε (δεν λεω λαθος το λαθος δεν υπαρχει οταν εκφραζονται αποψεις για μη μετρισιμα μεγεθη ) ΑΛΛΑ αυτο φιλοι μου ειναι και το προβλημα της δημοκρατιας........
εγω που ειμαι σχετικα νεος στο χωρο -εχω κανα χρονο περιπου- και δεν ειμαι ουτε σε ομαδες ουτε τιποτε, ξερερετε τι καταλαβα απο ολα αυτα?  
1.Υπαρχουν ομαδες κλειστες στο χομπυ (και καλα κανουν...δεν μπορουμε να ειμαστε φιλοι ολοι μεταξυ μας)
2. υπαρχουν πεδια που δεν τα ξερουμε και παιχνιδια που δεν τα ξερουμε και δεν θα τα μαθουμε ποτε, και να σας πω την αληθεια ποσος με ενδιαφερει να τα μαθω για πολλους και διαφορους λογους, ισως γιατι το να παιζουν 10 ατομα μεταξυ τους μουκανει πολυ ελιτιστικο και δεν ειμαι ελιτ,ρεταλι ειμαι κοντευω τα 40,
ισως και γιατι προτιμαω να παιζω σε παιχνιδια με κοσμο πανω απο 15 ατομα και να περιλαμβανει και τους μαακες μεσα... ισως εξαλλου ναμαι και γω ενας απο αυτους (αν και αυτο ειναι ενα ακομα μη μετρισιμο μεγεθος ...ειναι υποκειμενικο τελειως)
3. υπαρχουν ανθρωποι παρασιτικοι λυμαινοντες το χωρο που το κανουν με μονο και αποκλειστικο λογο το κερδος ---- λες και δεν το ξεραμε, οι περισσοτεροι νεοι αν ακουσετε τι συζητανε μεταξυ τους ...... το τι δουλεμα πεφτει το ξερουμε δεν χρειαζεται να μας το πει καποιος απλα το κακο ειναι οτι οι περισοτεροι το μαθαμε ΑΦΟΥ ειχαμε σκασει ενα σκασμο λεφτα πρωτα ....δεν πειραζει τα μαθηματα ζωης κοστιζουν.... οσο μεγαλωνω μαθαινω
5.Χειροτερο κακο κανουν στο χωρο οι "εμπειροι" και "επαγγελματιεσ" του χωρου που νομιζουν οτι επειδη υπηρετησαν στα κομαντα εγινα και ο τζων ραμπο ο 2ος απο οτι τα στραβαδια που ερχονται στα πεδια χωρις καν οπλο και τους δανειζουμε εμεις αλλα εχουν ορεξη να μαθουν και κυριως ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ...παιχνιδι ειναι παρτε το χαμπαρι
οσον αφορα το θεμα, το"ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ" ,οτι δηλαδη εκφραζουμε για ολα αποψη...σορρυ αλλα και αυτο ελαττωμα της δημοκρατιας ειναι... και πιστευω οτι εχω καθε δικαιωμα να εκφερω γνωμη ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ  με την προυποθεση ομως οτι οταν φτιαχτηκανε ΠΡΙΝ  θεσπιστουν λαβανε και τη δικη μου γνωμη υποψιν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝΕ...εγω οφειλω να τους σεβομαι...... και αυτο προσπαθω να κανω....  μαρεσει το αιρσοφτ αν και δεν μπορω να παιζω καθε κυριακη, αλλα το αντιμετωποιζω απλως σαν ενα σπορ και χομπυ για να ξεδινω (δεν εννοοω να ψεκαζω μπιλιες βεβαιως).... δεν ειναι ουτε σταση ζωης για μενα ουτε το αλφα και το ωμεγα εχω φιλους και εκτος χωρου στους οποιους δινω προταιρεοτητα και ευελπιστω να κανω και εδω καποιους αντιστοιχους...αλλα μεχρι εκει....
οσον αφορα τους μακακες παικτες,,, πιστευω οτι τελικα το ιδιο το σπορ θα τους αποβαλλει σαν ξενο σωμα ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΜΛΙΚ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩς ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ και να τους αναγνωριζουμε....

απιστε  συμφωνω και ασπαζομαι τις αποψεις σου στο 90% και στο αλλο 10 τις ασπαζομαι απλως ... αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω
Τελος παιδια και θα σας δω στα πεδια καποιους απο σας ...καποιους παλι ισως οχι απο αυτους εξαρταται
ΜΑΚΗΣ
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Nameless

Παράθεσηnamelles , kanenas , infidel, ozymandias.....

τις κακομοιρας....  πολυ φοβαμαι οτι το αιρσοφτ ακολουθει την πορεια της ελλ. πολιτικης. γινεται κλειστο , ελιτιστικο και ακταλαβιστικο...  ανωνυμοι και επωνυμοι ξεκατινιαζονται για ωρες....

Φιλαρακι, μην τα βαζεις ολα και ολους στο ιδιο καζανι, γιατι δεν λεει...

Δεν ξερω για τον Infidel, ποιος ειναι και τι ειναι, προσωπικα εχω αποχωρησει απο την κοινοτητα και να σου πω την αληθεια δεν με αφορα πια. Ως εκ τουτου εχω διαγραψει και τον λογαριασμο Οζυμανδια, οποτε δεν μπορουσα να απαντησω σαν Ozymandias

Ο μονος λογος που ανοιξα τον "Κανενα" και τωρα τον "Nameless" (Aφου μπαναριστικε ο Κανενας) ειναι επειδη με ρωτησαν αρκετοι γνωστοι αν ειμαι ο infidel

G.P.S.

Παράθεση από: Nameless στις  30 Απρ 2011, 13:17:41 ΜΜ
Φιλαρακι, μην τα βαζεις ολα και ολους στο ιδιο καζανι, γιατι δεν λεει...

Δεν ξερω για τον Infidel, ποιος ειναι και τι ειναι, προσωπικα εχω αποχωρησει απο την κοινοτητα και να σου πω την αληθεια δεν με αφορα πια. Ως εκ τουτου εχω διαγραψει και τον λογαριασμο Οζυμανδια, οποτε δεν μπορουσα να απαντησω σαν Ozymandias

Ο μονος λογος που ανοιξα τον "Κανενα" και τωρα τον "Nameless" (Aφου μπαναριστικε ο Κανενας) ειναι επειδη με ρωτησαν αρκετοι γνωστοι αν ειμαι ο infidel
Θα μπορουσες να φτιαξεις ενα νεο λογαριασμο Ozymandias2

Θα μπορουσες να βγεις & να πεις :
"Ξεκολατε με την συσχετιση infidel & Ozymandia.
Εγω ειμαι ο Ozymandias & δεν εχω καμια σσχεση."

Οταν ολα γινονται υπο ενα ΧΨΩ πεπλο τοτε ο καθενας μπορει να πει οτιδηποτε. ;)
Τα υπολοιπα τα αφηνω στην κριση του καθενος...

pipilas

γ.τ.π.
αντε γεια
mac ρε και ξερο ψωμι!!!!!!

mirrage

Ρε παιδιά πάτε να βρείτε τις IPs αφού είστε τόσο καχύποπτοι και βρείτε  ποιος είναι κτλ...
Ο infidel δεν είναι ο Ozy.Τέλος!
Μήπως για εμένα  μπορείτε να ξέρετε ποιος είμαι η εγώ για σας?

Σημασία έχει ότι λέγετε κάτι το οποίο δίνει τροφή για κουβέντα.Το αν θα είναι εποικοδομητική
δεν εξαρτάται από το ποιος γράφει αλλά τι γράφει και ποιος*/πως απαντά.

*Το ποιός απάντα δεν έχει να κάνει με την ταυτότητα αλλά το ποιόν.

MAKISL

Παράθεση από: mirrage στις  30 Απρ 2011, 19:22:07 ΜΜ

Σημασία έχει ότι λέγετε κάτι το οποίο δίνει τροφή για κουβέντα.Το αν θα είναι εποικοδομητική
δεν εξαρτάται από το ποιος γράφει αλλά τι γράφει και ποιος/πως απαντά.

ακριβως αυτο...
αν ερχοταν τωρα εδω και μιλαγε ο μεγαλυτερος μακακας στον κοσμο , εφοσον αυτο που ελεγε ηταν κατι που με εκανε να σκεφτω και στο τελος κατεληγε οχι απλα στο ξεκατινιασμα αλλα στο να βγει κατι καλο απο ολο αυτο...... χεστηκα κυριολεκτικα για το ποιος ειναι και πως τον λενε ....  μπορει και να τον ευχαριστουσα κιολας
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Magicca

Αφού κατάφερα και έβαλα ξανά τον Ozy μόνο και μόνο να απαντήσει ότι δεν είναι αυτός πίσω από τον nick του infidel..no words ;)

Θα ήθελα να σου απαντήσω ότι όσοι με γνωρίζουν ή στην πορεία με μάθανε μπορούν να ξέρουν κατά πόσο "γυναικεία" συμπεριφέρομαι σε ένα παιχνίδι ή όχι ;D

Ως απάντηση πίσω από ένα nick σε οποιοδήποτε φόρουμ ή chat επειδή μπορεί φέτος να κλείνω τον πρώτο χρόνο μου στο άθλημα αλλά είμαι από τους παλιούς όσον αφορά chat,φόρουμ και κ.λ.π προτειμώ με αυτόν που συνομιλώ γραπτώς (ανεξαρτήτου αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε) να ξέρω και ποιός/ποιά είναι προσωπικά.
Θα χαίρει εκτίμησης (δικής μου) παραπάνω να ξέρω πως εννοεί αυτά που γράφει και κατά πόσο τα πιστεύει ή απλώς είναι φιλολογικά.
Και δεν στέκομαι μόνο στον infidel αλλά με όποιον συνομιλώ από εδώ μέσα.

Αυτά για όποιον δεν τον καίει ιδιαίτερα να ξέρει με ποιόν συνομιλεί και απλώς κάνει κουβέντα γενικώς.
Και θα φέρω ένα παράδειγμα που μου συνέβει πριν χρόνια μέσω ενός φόρουμ για άλλο θεμα.Κουβέντα στην κουβέντα δεν με ξέρει δεν τον ξέρω ποτέ προσωπικά και ενώ γραπτα μιλάγαμε πολύ συχνά,ήρθε η στιγμή που με έβρισε μέχρι και την οικογένεια μου (τότες ανύπαντρη).Αλλά δεν ήξερε ότι είμασταν στο ίδιο μαγαζί και όταν ήρθαμε μούρη με μούρη ανακάλυψα ένα 14 χρονώ παιδάκι και εγώ τότε 23 και έτοιμη να τον αρχίσω στις σφαλιάρες.

Οπότε ψηφίζω στην προσωποποίηση πίσω από ένα σκέτο nick.Γιατί ο κόσμος είναι πολύ μικρός... ;)
I put a "spell" on you....because your mine..:)