Νεοι παικτες, διοργανωτες, κανονες, πεδια

Ξεκίνησε από jumbo, 18 Απρ 2011, 19:51:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chrisdeggestin

Φιλε infidel θα τολμησω να πω οτι σε πολλα απο οτι γραφεις συμφωνω ,αλλα για εμενα ειναι σαν να μην γραφτηκαν ποτε γιατι δεν εχουν την υπογραφει κανενος και επειδη μιλας για "ιδιαιτερα γυναικεια χαρακτηριστικα "θα ηθελα να σου μαθω ενα ΑΝΔΡΙΚΟ να μιλας παντα φανερα και να μην κρυβεσαι.Απο οτι διαβασω διακρινω αν και ηλιθιος ισως και πανηλιθιος ,οτι εισαι καιρο στον χωρο και ξερεις πραγματα και καταστασεις ,εσυ  λοιπον που τα παρουσιαζεις ολα τοσο απαξιωτικα και καταστροφικα δεν εχεις κατι να προτινεις ?δεν μπορεις να κανεις κατι για να τα αλλαξεις ?αν οχι δεν πειραζει ,αλλα πειραζει να προσβαλλεις τοσους ανθρωπους που ασχολουντε με το χομπι αυτο και το μονο που θελουν ειναι να ξεσκασουν την Κυριακη απο τα καθημερινα προβληματα τους.Οσο για τους μαγαζατορες ,τις συμμοριες και οτι αλλο θες δεν ξερω τι να σου πω ισως εσυ εχεις ασχοληθει περισσοτερο με αυτα και για αυτο εισαι και τοσο πικραμενος εγω καθε Κυριακη περναω τελεια με την παρεα μου και δεν με απασχολει τιποτα αλλο.Συμφωνω μαζι σου στο χομπι μας οπως και σε καθε ανοιχτη δραστηριοτητα ,βλεπεις καθε καρυδιας καρυδι ,τον RAMBO,τον κουκλο ,τον προεδρο ,το ψωνιο ε και?Εγω προσωπικα εχω γνωρισει αξιολογα ατομα μεσα απο το χομπι μας και τους θεωρω φιλους μου και χαιρομαι να τους βλεπω καθε Κυριακη.Λοιπον επειδη καποιοι εχουν την ταση να τα γ@μ@νε ολα και να λενε οτι θελουν (δικαιωμα τους Δημοκρατια εχουμε)πρεπει καποιοι να περνουνε και τις απαντησεις τους ,λοιπον  φιλε Infidel και λεω φιλε γιατι εγω μονο φιλους εχω κανει σε αυτο το χομπι,αν νομιζεις οτι ετσι βοηθας κανεις πολυ μεγαλο λαθος αν και νομιζω οτι ξερεις τι κανεις  ,μην μαυριζεις την εικονα του airsoft και αν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα ειναι για να μαθουν ολοι οτι η εικονα που παρουσιαζεις για τον χωρο αυτο ειναι λαθος  .....Δεν ξερω αν υπαρχουν συμμοριες μπορω ομως να σου πω για πατεραδες που ερχοντε με τα παιδια τους να παιξουν,για κοριτσια που ειναι στα σεναρια και τα σεβομαστε απολυτα ,για ανθρωπους που οταν καποιος χρειαστηκε βοηθεια ετρεξαν να την προσφερουν ,για συνχομπιστες μου που δανεισαν το οπλο τους σε καποιον που δεν ειχε για να παιξει,φιλοι οι οποιο ξεκινανε απο τα αγρια χαραματα για να παρουν καποιον που δεν εχει μεταφορικο μεσο ωστε να μην χασει το παιχνιδι....!!!!!!!!!!!!!
Αυτα μπορω να σου πω φιλε μου εγω ο Χρηστος Δεγγεστινος μελλος των Loners αυτα βλεπω εγω με τα ματια μου που δεν ανηκω σε καμμια "συμμορια",δεν γλυφω κανενα και δεν τα παιρνω απο κανενα .

Τωρα θα σε παρακαλεσω να μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις σαν infidel γιατι απλα δεν μου αρεσει να συνομιλω με αγνωστους ,απο οτι ειδες πιο πανω σου γραφω και το πραγματικο μου ονομα και σαν κυριος θα θεωρησω τιμητικο προς μερος σου ποιος πραγματικα εισαι και ισως μετα φιλε μου για καποια σου πω και μπραβο αλλα μεχρι τοτε νομιζω οτι πρεπει να επανορθωσεις....

Παντα φιλικα χρηστος!!!!!!!!!

jumbo

Παράθεση από: infidel στις  27 Απρ 2011, 18:41:19 ΜΜ
Η Αγγλία δεν αποτελεί και το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση. Πήγαινε να παίξεις και εδώ paintball σε ιδιωτική "πίστα" (μην ξεχνιόμαστε παράνομο και το paintball και η «πίστα») και θα δεις και εκεί πόσο "ωραία ατμόσφαιρα" είναι. Τήρηση κανόνων, αποβολή παικτών κτλ. Ειλικρινά στο λέω και χωρίς ειρωνεία. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες στο φορουμ του άλλου καταστήματος και ψήφισε "ΝΑΙ" στο "αυθόρμητο" ερώτημα "Θέλετε ιδιωτικές πίστες στην Ελλάδα;". Πάντως δεν νομίζω να εμπιστευόσουν και να σου άφηνε πολλά περιθώρια όποια δραστηριότητα που θα ελέγχονταν από καταστηματάρχες που προφασιζόμενοι την «νοικοκυροσύνη» θα έκαναν ότι έκαναν με γνώμονα μόνο το κέρδος (βλέπε UKARA).
Αν το κερδος συνάδει με την νοικοκυροσυνη ,την υπευθηνοτητα, την αναληψη τυχον ευθηνων σε ένα ενδεχομενο ατυχημα από τον λεγομενο πεδιαρχη/ ιδιοκτήτη του χώρου, τότε δεν θα είχα καμία αντίρρηση
Μετά, κάνετε το λάθος και συγκρίνετε διαφορετικές χώρες και βασικά κατοίκους. Δείτε και στο ποδόσφαιρο. Παντού υπάρχουν λίγκες και οι ομάδες διοργανώνουν τα πρωταθλήματα. Κουτσά-στραβά όλοι πάνε μπροστά. Εδώ έχουμε μια ομάδα που έχει κλέψει μόνη της τόσα πρωταθλήματα, όσα έχουν πάρει όλοι οι άλλοι μαζί. Και μάλιστα είναι και περήφανη για αυτό. Μην ψάχνεις! Σε μια χώρα που η απάτη και η κλεψιά εις βάρος κάποιων άλλων θεωρείται μαγκιά και δείγμα ικανότητας, περιμένεις να βρεθεί εύκολα άκρη;
Εάν σε θίγει η χώρα σου, και κατ' επέκταση οι συμπατριώτες σου, μιας και όλοι είμαστε διαφθαρμένοι, γιατί δεν ψάχνεις μια άλλη χώρα πιο εύρυθμη και έντιμη ώστε να ανήκεις και εσύ σε ένα ανώτερο πληθυσμιακό σύνολο;
Αρά λοιπόν δεν είσαι καλύτερος μας, είσαι όμοιος με όλους εμάς τους διεφθαρμένους..

Εδώ βλέπεις ότι έχουν δημιουργηθεί και κλίκες ομάδων που μερικές είναι συνδεμένες και με καταστήματα και προσπαθούν να μεγαλώσουν το κομμάτι στην πίτα, προσεταιριζόμενοι παίκτες και ομάδες. Και αυτή η μάχη είναι παρόμοια με τις συγκρούσεις των συμμοριών. Είσαι δικός μας; Κλέψε κάνε τα ρημάδια όλα, θα βγούμε και θα σε καλύψουμε και θα σε καλούμε στα πριβεδάκια μας που θα έχουμε και το θράσος (εκεί έχουμε φτάσει) να τα βγάζουμε στην φόρα με φωτό ή ανακοινώσεις ώστε να βρούμε και άλλα θύματα που θα ζηλέψουν την δόξα. «Πληρώνεις» την προστασία (βλέπε γλύψιμο στα fora «τι παικταράς, τι παιχνιδάρα, τι ομαδάρα»); Τότε κάνε και εσύ ότι νομίζεις και μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου. Δυστυχώς το πιστεύω «αν φύγει από εμάς, θα πάει στους άλλους» δεν δίνει περιθώριο για αφορισμό καμίας συμπεριφοράς ενώ έχουμε δει και τα «εκεί που έφτυνα, τώρα γλείφω». Εννοείται ότι όσοι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό το «στημένο» παιχνιδάκι απλά εξοβελίζονται και διαβάλλονται μέσω των φόρουμ από τα τσιράκια. Και μην είστε κοντόφθαλμοι. Δεν φταίνε οι μαγαζάτορες. Υπάρχουν αρκετοί μεγαλομανείς ανάμεσα μας, «βασιλικότεροι του βασιλέως».

Εδώ λοιπον καταλαβαινω ότι φωτογραφίζεις  παιδιά που τυγχάνει να δουλεύουν στα εν λογω μαγαζιά.
Θα ήταν όμως πιο έντιμο να χαρακτηρίσεις όλους αυτούς τους <<γλειφτες>> και τα τσιράκια τους με το όνομα τους.

Θέμα νοοτροπίας είναι όλα. Μην περιμένεις από τον τύπο που σε "κλέβει" όταν πας στο μαγαζί του, να έρθει στο airsoft και να γίνει τίμιος "για να περάσει όμορφα" την Κυριακή του. Μην περιμένεις από έναν, που πλασάρεται σαν ο ΙΝ τύπος και σούπερ-ντούπερ επιτυχημένος στον κύκλο του, να έρθει στο airsoft και να μην "διεκδικήσει" κάτι λιγότερο από αυτό. Και σίγουρα ο σούπερ-ντούπερ δεν θα βγαίνει έξω κάθε λίγο και λιγάκι και να "φαίνεται άχρηστος". Ούτε ο τυπάκος που μετά από 2-3 ώρες σε CoD και ΜοΗ πάει για καφέ με Shemagh και θήκη μηρού και συμπεριφέρεται λες και είναι operator και μόλις γύρισε από την μάχη. Περίμενε εσύ να βγουν σε 10 λεπτά, όταν κάνουν 30' να ντυθούν και έχοντας ρίξει 1000αρικα για να μοιάσουν στα είδωλα τους του PS. Kαι σε καμία περίπτωση δεν δαιμονοποιώ όποιον θέλει να έχει ένα συγκεκριμένο look αλλά τυπάκια που θέλουν να μεταφέρουν το Playstation στην ζωή γιατί ουσιαστικά μόνο μέσα στην κονσόλα είναι κάτι. Μόλις την κλείσουν είναι άτομα αδιάφορα για όλους μας και δυστυχώς αυτό δεν το αντέχουν. Έτσι στο airsoft πιστεύουν ότι είναι κάτι. Απλά δεν γίνεται να τελειώνουν την πίστα στην κονσόλα και να μην τελειώνουν το παιχνίδι airsoft και μάλιστα με High-Score.
Εδώ δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά δεν θα συμφωνήσω κιόλας.
Υπάρχουν παίκτες αυτού του είδους , αλλά αποτελούν μειονότητα και όχι πλειονότητα.
Ωστόσο βέβαια από την άλλη ο καθένας φτάνει την αξία του εξοπλισμού του μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη.
Βάλε και το ιδιαίτερο γυναικείο χαρακτηριστικό που δυστυχώς το σύστημα προώθησε και το έχουμε ασπαστεί και σαν ανδρικό φύλο και είναι το "έχω μια γνώμη για όλα, τα ξέρω όλα και θα σχολιάσω τα πάντα άσχετα τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου". Σαν τους δημοσιογράφους που εκφέρουν άποψη επί παντός επιστητού και είναι γνώστες των πάντων. Γιατροί, πιλότοι, καθηγητές, προπονητές κτλ. Αν ζούσε ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα στην εποχή μας, θα τα είχε παρατήσει αφού από την μια θα τον κριτίκαραν ο Ευαγγελάτος, ο Πρετεντέρης και οι άλλοι "σοφοί" και από την άλλη στα φορουμ σχετικά με φυσική θα γράφονταν "Γειά σας με λένε Πίτουρα. Διάβαζα το καλοκαίρι ένα βιβλίο φυσικής, με τους φίλους μου από το Γυμνάσιο και θα ήθελα να πω την γνώμη μου. Νομίζω ότι η θεωρία της σχετικότητας είναι χαζή. Εμείς είμαστε όλοι άσχετοι και παρόλα αυτά βλέπουμε το φως" ή "Εμείς σπουδάζουμε στην Άνω-κάτω Βραχούλα και δεν χρειαζόμαστε την θεωρία σας γιατί εδώ όλα πάντα είναι υπέροχα".
Εάν ζούσε ο Αϊνστάιν στην εποχή μας γενικότερα και όχι ειδικότερα στην Ελλάδα, πιστεύω ότι θα είχε αυτοκτονήσει...

Τώρα σε μια χώρα που δεν έχει νομικό και θεσμικό πλαίσιο για να υπάρχει μια βάση να ξεκινήσεις, στο μόνο που μπορείς να στηριχθείς είναι η καλή διάθεση και διάθεση συνεννόησης αλλά και τήρησης όσων συμφωνηθούν. Και όλα αυτά πέρα από προσωπικά συμφέροντα και επιχειρησιακές / μικρό-ομαδικές σκοπιμότητες. Κάτι που εκ πείρας σας λέω δεν ισχύει. Το εγχείρημα έγινε και μόλις κάποιοι έφυγαν από το 1ο CM κιόλας έκαναν οτιδήποτε άλλο από αυτό που είπαν ή στην τελική αποφάσισε η πλειοψηφία. Δεν είναι της κουβέντας αν οι αντιρρήσεις ήταν δικαιολογημένες ή πιο σωστές από αυτά που αποφασίστηκαν. Το θέμα είναι ότι από τις ομάδες (συντριπτική πλειοψηφία) δεν υπάρχει διάθεση ούτε για ρήξης ούτε για ζόρια. Τους λόγους τους ανέφερα παραπάνω.
Εκ πείρας ή εκ μπύρας  παραθέτεις την άποψη σου;
Γιατί βλέποντας το προφίλ σου, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κρύβεσαι πίσω από ένα nickname και τίποτα παραπάνω.
Επειδή λοιπόν ο χώρος είναι περιτριγυρισμένος από άτομα με συμφέροντα και τα τσιράκια τους, μην περιμένετε καμία εξέλιξη, καμία πρόοδο και καμία συμφωνία. Αφήστε τα CM και τις κάθε είδους συμφωνίες κυρίων. Δεν μπορεί να πιστεύετε ότι θα κάνετε συνέλευση για να αποφασίσετε κάτι κοινό και αυτό να τηρηθεί με συμμετοχές από τον Παλαιοκώστα, τον Ιούδα, τον Εφιάλτη, τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο (για να είμαστε Political Correct και «δημοκρατικοί»)  και να καταφέρετε  με καλή διάθεση να τους πείσετε. Είναι ουτοπικό άσχετα αν είστε 90 και είναι 10.
Πρέπει να ψηφίζεις Κ.Κ.Ε.. δεν εξηγείται αλλιώς..
Σε ευχαριστώ που μας χαρακτηρίζεις  πρόβατα, είναι παρά πολύ ευγενικό εκ μέρους σου..
Θάνατος λοιπον στους 10 <<πλουτοκράτες>> που αποτελούν την μάστιγα του airsoft

Για τα υπόλοιπα συζητάμε όταν θεσμοθετηθεί κάτι. Και επί ευκαιρίας οι 2 σύλλογοι τι ακριβώς έχουν κάνει μέχρι τώρα, ώστε να νομιμοποιηθεί το airsoft; Και η έγκριση καταστατικού για σύλλογο δεν θεωρείται κάτι τέτοιο. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος επίσημα; Είχαν σαν σύλλογοι επαφές με δημόσιους φορείς για αυτόν τον σκοπό; Γιατί από όσο κατάλαβα αυτός ήταν και ο σκοπός της ίδρυσης τους. Το καλό του airsoft.........
Αφού έχεις τόσο αγαθές προθέσεις γιατί δεν δημιουργείς και εσύ με τους ομοίους σου έναν σύλλογο , ώστε να ηγηθείτε της νομιμοποίησης του αθλήματος;
Ε;
Κύριοι καθίστε και σκεφτείτε αρχικά μόνοι σας. Τι ταιριάζει σε εσάς; Που θέλετε να ανήκετε; Σε μια παρέα μεγάλη ή μικρή ή σε έναν «στρατό» που θα άγεται και θα φέρεται κεκαλυμμένα για τα συμφέροντα κάποιων; Θέλετε να μείνετε στον χώρο γιατί το γουστάρετε ή  θα είστε περαστικοί; Ότι και αν αποφασίσετε πάντως, σας εύχομαι καλά παιχνίδια, με ασφάλεια και θα σας παρακαλέσω να σεβαστείτε αυτή την δραστηριότητα γιατί δεν είστε μόνοι σας και η κάθε σας απόφαση και ενέργεια επηρεάζει όλους τους υπόλοιπους.
Εμένα προσωπικά μου ταιριάζει το airsoft.
Εσένα;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

infidel

Εννοείτε ότι μπαίνω με άλλον λογαριασμό και αυτό όχι γιατί φοβάμαι εγώ αλλά γιατί δεν θέλω να στοχοποιηθεί η  ομάδα που άνηκα ή αυτή που είμαι τώρα. Λόγω αυτής της ανωνυμίας που χρησιμοποιώ, δεν αναφέρω και ονομαστικά παραδείγματα. Θα ήταν τελείως άνανδρο αλλά όχι ψέμα. Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας. Δεν βλέπετε ότι οι παλιές ομάδες απομακρύνονται σιγά-σιγά από τα κοινά; Για ποιο λόγο η ομάδα που διοργάνωσε το τελευταίο μεγάλο σενάριο στην Ελευσίνα, βγήκαν και δήλωσαν τα μέλη της ότι ήταν το τελευταίο Public της; Γιατί τα μηδένισε ο Ifidel; Ή γιατί είπε ότι είπε ο Salamine; Όταν φίλε Θανάση μιλάς πίσω από την πλάτη ανθρώπων και κατηγορείς ομάδες και παίκτες, είναι καλύτερο από αυτό που κάνω εγώ; Και μην μου πεις ότι πέφτεις από τα σύννεφα και πρώτη φορά το ακούς. Το να κράζουμε τους «νέους» να μην πηγαίνουν στο Χοτελ για να μην εκτεθεί η κοινότητα και τα ίδια άτομα να πηγαίνουν κανονικότατα είναι καλύτερο, ας πούμε; Εγώ τουλάχιστον δεν λέω ανακρίβειες. Τώρα για τα παιδάκια που τα παιχνίδια μου είναι όσα τα ποστ τους, τι να τους πω; Θα περιμένω να τα φτάσουν σε αυτά, να παίζουν Σαββάτο-Κυριακή ακόμα και καθημερινές και μετά τα ξαναλέμε, αν είναι ακόμα εδώ.

Δεν απαξίωσα κανέναν, πέρα από τους προστάτες του χώρου. Και σε καμία περίπτωση δεν είπα να μην κάνετε κάτι. Μίλησα γιατί πιστεύω και ελπίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλά άτομα (συντριπτική πλειοψηφία) που δεν αξίζουν να  τους κατευθύνουν κάποιοι που έχουν σκοπούς που καμία σχέση δεν έχουν με την πρόοδο του airsoft. Και τους βολεύει να μην ξέρετε, να μην γνωρίζετε και να είστε χαμηλού επιπέδου. Γιατί φίλε μου αν είχες υπόψη σου τι παιχνιδάρες έχουν ανέβει στην Ελλάδα από φίλους μας συνχομπίστες, θα σου έλεγα αν θα ζήλευες το να κλειστείς σε μια πίστα. Το μόνο που μας λείπει είναι η νομική υπόσταση για να διεκδικήσουμε χώρους (προσωρινά) για διεξαγωγή παιχνιδιών και υποτίθεται ότι ένας λόγος που έγιναν οι σύλλογοι ήταν αυτός. Ρώτησα να μου απαντήσει κάποιος αν έκαναν κάτι προς αυτό, αλλά και για αυτό έγινα κακός.  
Απλά μίλησα για το πόσο άρρωστη πλέον είναι η κοινότητα. Και όταν μπήκα στο χώρο πάλι 2 στρατόπεδα ήταν, έπεφτε τρελό ξεκατίνιασμα αλλά είχαν κάποιες διαφορές, αδικαιολόγητες και χαζές για εμένα αλλά τουλάχιστον δεν υπήρχε αυτό το πράγμα.

Για όλους τους υπόλοιπους που όσο και αν διαφωνούν μαζί μου αλλά έχουν διάθεση διαλόγου και όχι αφορισμών, εμένα οι προτάσεις μου μετά από τον καιρό που πέρασα στον χώρο (λίγο σε σχέση με κάποιους άλλους, αλλά ικανό να καταλάβεις τι παίζει) για να κάνουμε μια προσπάθεια μήπως και επανέλθουν τα πράγματα σε μια πιο ανθρώπινη και λογική κατάσταση είναι οι εξής;
1.   Μην είστε αφελής. Προσέχετε αυτούς που σας προσεγγίζουν «φιλικά» γιατί σας εκτίμησαν σαν άτομο / ομάδα, άσχετα αν σας έχουν δει 1-2 φορές. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Εκτός αν έχετε προδιάθεση για σταρ της τηλεόρασης – κινηματογράφου.
2.   Ακούστε και διαβάστε πρώτα. Δείξτε εγκράτεια στο τι γράφετε. Δεν είναι ντροπή να μην ξέρετε κάτι, δεν είναι αγένεια αν δεν απαντήσετε στο ποστ. Λάθος είναι να γράφετε πράγματα που δεν γνωρίζεται, να απαντάτε σε νέα μέλη με υποθέσεις και γνώμες αβάσιμες ή να αναπαράγετε κάτι χωρίς έλεγχο. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχει μπει κάποιο όριο. Νομίζω αν μόλις είχατε πάρει το δίπλωμα οδήγησης, δεν θα μπαίνατε σε κανένα φορουμ οδήγησης να ποστάρετε απόψεις για το πώς πρέπει να διοργανωθεί το πρωτάθλημα F1 (θα σας έπαιρνε κανείς σοβαρά; ) ή θα συμβουλεύατε πώς να οδηγάει κάποιον που έκανε τώρα μαθήματα.
3.   Δεν χρειάζεται να γλύφετε κανέναν. Όσο «παλιός» και αν είναι, σε όποια ομάδα και αν ανήκει. Αν σέβεστε τον εαυτό σας και η ανατροφή σας, σας λέει πως ότι πετυχαίνετε είναι χάρη στις ικανότητες σας δεν θα επιδιώξετε να ενταχθείτε πουθενά, γράφοντας σκεπτόμενοι το κόστος ή για να γίνεται αρεστοί και συνεπώς αποδεκτοί. Αν και να ξέρετε ότι σε μια παρέα που προσπαθεί να είναι το δυνατόν σωστή ποτέ δεν θα θελήσουν έναν γλύφτη. Ένας γλύφτης και συνεπώς τσιράκι θα εκτιμήσουν κάπου αλλού. Επιλέξτε.
4.   Επιλέξτε με ποιους θα παίζετε. Πέρα από την διασκέδαση, τσεκάρετε την Κυριακή ποιος είναι ο πονηρούλης. Στα φορουμ θα είναι όλα τέλεια ή στην καλύτερη ανώνυμα, μην περιμένετε από εκεί να δείτε. Ο κύριος Infidel έκανε ότι πήγαινε στο respawn γιατί δεν τον έπαιρνε, και μόλις έστριψε την γωνία ξαναμπήκε; Ναι αλλά ο Infidel είναι μέλος της ομάδας Barca Airsoft και εγώ νέος. Αν το γράψω θα με «μαυρίσουν» ή θα με πουν ψεύτη. Συμφωνώ. Μην ξαναπάς να παίξεις όταν θα δεις συμμετοχή του. Δες ποια παιδιά, φέρονται σωστά. Μόνα τους ή σε ομάδα. Κάνε τους παρέα και πήγαινε να παίξεις μαζί τους. Όταν θα τους εμπιστευθείς θα σου πουν και άλλους 10 Infidel να φυλάγεσαι. Απομονώστε τους όλοι μαζί. Απλά μη συμμετέχετε στα παιχνίδια που πάνε ή διοργανώνουν.
5.   Οργανωθείτε. Δεν χρειάζεται να κάνετε ομάδα. Η στην τελική κάνετε μια ομάδα με free-lancer παίκτες. Χωρίς dress code και στενό δέσιμο. Σαν παρέα που πάτε μαζί για παιχνίδι. Άτομα που εμπιστεύεστε και ευχαριστιέστε το παιχνίδι. Κάντε κολλεγιά με άλλες ομάδες που είναι fair-players και στην τελική στήστε τα prive σας. Δεν είναι κακό να θες να παίξεις το παιχνίδι που σου αρέσει με τα άτομα που θες. Δεν είναι κομπλεξιλίκι. Είναι θέμα επιλογής.
6.   Τσεκάρετε κόσμο. Δείτε ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν ρημαδιό στα πεδία και αφήστε τους μακριά. Προτιμήστε να χάσετε ένα παιχνίδι, παρά να επιβραβεύσετε την διοργάνωση της ομάδας Αθάνατοι ή της Always Cheaters. Αν είστε ομάδα ή «ομάδα» καλέστε μια άλλη αντίστοιχη σε ένα μικρό παιχνιδάκι και δείτε τι μέρους του λόγου είναι. Μην φοβηθείτε να πείτε στον κλέφτη ότι «φίλε με έκλεψες. Δεν θα ξαναπαίξω μαζί σου». Ούτε ξεκατινιάσματα, ούτε τίποτα μέσω φορουμ που δεν οδηγούν πουθενά.
7.   Αποφασίστε τι θέλετε από το airsoft. Όσοι θέλουν παιχνίδια με κανόνες paintball και κλειστή πίστα και ήρθαν στο airsoft για οικονομία, καλό είναι να βρουν μια άλλη λύση. Το airsoft έχει ΒΑΣΙΚΗ παράμετρο τον ΡΕΑΛΙΣΜΟ. Φαινόμενα με ηλεκτρικές γεμιστήρες 3000ΒΒ σε Μ4, τρέχω πάνω-κάτω για να «βγάζω» κόσμο και το σενάριο ούτε το διαβάζω, ούτε το ακούω στο briefing και εννοείται ούτε προσπαθώ να το φέρω σε πέρας είναι καταστροφικά. Το airsoft δεν είναι πιο οικονομικό Paintball.
8.   Συνέχεια του ανωτέρω. Το airsoft δεν είναι τάβλι – σκάκι να το εξασκείς σε κλειστό περιβάλλον με συνθήκες που ρυθμίζεις και το κάνεις όποτε γουστάρεις. Όποιος είναι διατεθειμένος να τρέξει, να ιδρώσει, να ταλαιπωρηθεί, να πάει κάτι στραβά στην διοργάνωση και γενικώς να ζοριστεί χωρίς εγγυημένη απόδοση ας μείνει. Οι υπόλοιποι κόφτε την γκρίνια ή αλλάξτε δραστηριότητα. Καλοκαιριάζει και μεν σφίγγουν τα γάλατα, αλλά αρχίζουν και τα μπάνια. Επιλέξτε.
9.   Σεβαστείτε τον εκάστοτε σεναριογράφο ή τον διοργανωτή. Κύριοι είναι μια πρόσκληση για κάτι συγκεκριμένο και όσοι συμμετέχουν θέλουν αυτό και όχι κάτι άλλο. Αν κάποιος σας πάρει τηλέφωνο, όσο σας μιλάει εσείς κατεβάζετε το ακουστικό και πριν κλείσει του λέτε «ΟΚ, θα έρθω»; Δεν ακούτε τι σας προτείνει; Σίγουρα; Τα ποστ των σεναρίων με τα ωράρια, απαιτήσεις, όρους, κανόνες γιατί δεν τα διαβάζετε και κοιτάτε μόνο πεδίο και ώρα έναρξης; Θα σας άρεσε να καλέσετε κάποιον σπίτι σας για φαγητό και να έρθει και να σας πει «Α, έχω φάει». Ή να καλέσετε κάποιον στις 21:00 και να έρθει 22:30; Η πλειοψηφία γιατί το κάνει; Και μάλιστα όταν μιλάμε για όρια FPS και κανόνες ακούμε την επωδό «Όλα είναι θέμα παιδείας και εγώ προσέχω», από το 15χρονο που παίζει στην αυλή μέχρι και τον chairsofter που έχει παίξει 10 παιχνίδια, όλα στην Ελευσίνα και τα 9 από αυτά death-match,. Πλάκα μας κάνετε; Δεν σέβεστε αυτόν που σας καλεί αλλά θα σεβαστείτε τους καλεσμένους; Πιστεύετε αυτά που λέτε;
10.   Απομονώστε τους διοργανωτές της πλάκας. Πως θα σας φαινόταν αν καλούσατε κάποιον για beach-party και ερχόταν χωρίς μαγιό και με πέδιλα του σκι; Πως θα σας φαινόταν τώρα αν την ακούγατε κιόλας, όταν σε κάποιον από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν τον δεχόσασταν; Πως θα σας φαινόταν αν ήσασταν καλεσμένος στο beach-party, πηγαίνατε με τα παιδιά σας και ο «κύριος χωρίς μαγιό» λόγω μαγκιάς και ανεκτικότητας του οικοδεσπότη κυκλοφορούσε γυμνός ανάμεσα σε παιδιά και γυναίκες «για να μην χάσει το πάρτυ»; Τι μπορεί να περιμένετε αν στο επόμενο πάρτυ που θα διοργανώσει ο ίδιος τύπος και έχει τον ίδιο καλεσμένο; Και για να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Αν σας καλούσε κάποιος να πάτε μια βόλτα με το σκάφος του και σας έγραφε στην πρόσκληση «Δεν έχω σωσίβια. Όποιος έχει ας φέρει» και εσείς δεν είχατε, θα πηγαίνατε πιστεύοντας ότι κάποιος θα φέρει και για εσάς ή αν γίνει στραβή θα σας σώσει κάποιος άλλος; Ποιος τελικά θα ήταν ο πιο ανεύθυνος;
11.   Επιλέξτε αν γουστάρετε το airsoft και ήρθατε να μείνετε ή είστε εδώ λόγω μόδας, καυ..ς της στιγμής. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία τότε προσέξτε όσα λέτε και όσα γράφετε. Μπορεί να πάρετε την έκπτωση για Χ ποστ τον μήνα, μπορεί να γίνετε Αντιστράτηγοι του φορουμ αλλά μην περιμένετε να σς πάρει κανείς σοβαρά αν ευθύνεστε για μεταφορά απόψεων «βάλε βαρύτερη μπίλια, κόβει τα FPS», «το SCAR-H σημαίνει Heavy γιατί είναι βαρύτερο» ή «ομάδα μπορεί να είναι ένας». Μην παρεξηγείστε αν στην καλύτερη σας την «πουν» στα fora ή στην χειρότερη γίνεται ο γραφικός. Αλλά και όσοι είναι ευκαιριακοί (που δεν το κατηγορώ) καλό είναι να μείνουν εκεί και να μην λειτουργούν με τη λογική «να πω και εγώ την λαλακία μου».
12.   Για το θέμα καθαρά των κανόνων, το άφησα τελευταίο. Στα περισσότερα παιχνίδια που παίζει η πλειοψηφία δεν χρειάζεται και να κάνουμε καμία πανεπιστημιακή εργασία. Δεν νομίζω να διαβάσατε τους κανονισμούς ποδοσφαίρου της FIFA για να παίξετε 5χ5. Αν πάτε Champions League τότε ναι θα ζοριστείτε. 6-7 απλοί κανόνες είναι. Αν σε κάθε παιχνίδι αλλάζουν είναι μια παράμετρος προς εξέταση, αλλά στην τελική δεν υπάρχει καμιά δραματική αλλαγή σε αυτούς. Το να μην τους εφαρμόζει κάποιος είναι καθαρά θέμα διάθεσης και εμπειρίας. Το ότι έχετε 300 ποστ δεν σας κάνει και «παλιούς». Όλοι μας κάναμε λάθη και χρειαζόμαστε χρόνο και πολλά παιχνίδια για να αποκτήσουμε ωριμότητα στο παιχνίδι μας. Και πάντα λάθη θα γίνονται. Εννοείται τα παραπάνω δεν καλύπτουν τους αθάνατους φίλους μας που δεν αλλάζουν με τίποτα. Και επειδή ακούγεται ότι «ισχύουν στα public αλλά όχι στα prive», επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Η διαφορά είναι prive που κάνουν παρέες θεωρούνται δεδομένα και κάποιοι κανόνες τροποποιούνται αφού υπάρχει σαν δικλείδα ασφαλείας, ο χαρακτήρας και η ποιότητα των παικτών. Είναι σαν να απαιτήσεις όρια ταχύτητας σε μια πίστα αγώνων με επαγγελματίες οδηγούς. Τώρα για τα «νέου τύπου» πριβέ που όρια και κανόνες δεν υπάρχουν λόγω μαγκιάς ή για να νοιώσουν «κάποιοι» οι παρευρισκόμενοι ας το αφήσουμε αφού οι συμμετέχοντες πάνω-κάτω είναι οι ίδιοι που τα διαλύουν όλα στα Public.

Πάρτε το απόφαση. Η «κοινότητα» έχει εδώ και καιρό κατακερματιστεί. Και στην τελική καλύτερα έτσι. Υπάρχουν τουλάχιστον μια 10αριά ομάδες με πάνω από 2 χρόνια στον χώρο και δεν εμφανίζεται καμία στα fora. Οι «άρχοντες» του χώρου και νεόκοπες ομάδες που έχουν σε έτερο φορουμ αναλογία 1 ποστ από άσχετο – 9 ποστ από την ομάδα τους, εννοείται δεν θέλουν να κάνουν αναφορά σε αυτούς γιατί δεν τους συμφέρει για πολλούς και διαφόρους λόγους. Δεν θα τις απαριθμήσω γιατί πιθανόν να ξεχάσω κάποιες και αυτό είναι άδικο αφού όσα λάθη και αν έκαναν, κάτι πρόσφεραν στον χώρο. Ομάδες αλλά και παίκτες που παρότι αηδίασαν με το πώς έχει γίνει ο χώρος, δεν παράτησαν το airsoft, συνεχίζουν και παίζουν. Μόνοι τους. Όχι γιατί είναι ελιτιστές όπως τους κατηγόρησαν οι «προστάτες των νέων παικτών». Αλλά γιατί παίζουν μεταξύ τους σαν φίλοι και το ευχαριστιούνται. Και αν γίνει και κανένα λάθος, και καμιά μανούρα στην τελική θα συζητηθεί στο πεδίο και θα βρεθεί λύση εκεί. Γιατί δεν έχουν ανάγκη κανέναν να γλύψουν σε fora και δεν φοβούνται κανέναν να τους κατηγορήσει για όλα τα κακά του χώρου επειδή δεν δέχτηκαν την υψηλή εποπτεία. Και εννοείτε ότι ο κακός θα εκδιωχθεί. Όσο για κανόνες και συμφωνίες, όλα έχουν σαν βάση τους δεσμούς μεταξύ τους. Δεν νομίζω να θες συμφωνίες, ψηφοφορίες, καταγραφές κανόνων στην παρέα σου;

Από εκεί και πέρα αν θέλετε διαβάστε και σκεφτείτε. Αν η γνώμη μου δεν σας κάνει, κανένα πρόβλημα. Προχωρήστε και πράξτε ότι νομίζετε. Αφήστε έξω τους προστάτες και τους έχοντες την επιθυμία να γίνουν «αρχηγοί» της κοινότητας. Δεν με νοιάζει να μου απαντήσετε. Αν θέλετε το κάνετε, αντικρούστε αυτά που λέω με επιχειρήματα. Αν απαξιείτε πάλι κανένα πρόβλημα.

Chaplain

Η Αγγλία δεν αποτελεί και το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση. Πήγαινε να παίξεις και εδώ paintball σε ιδιωτική "πίστα" (μην ξεχνιόμαστε παράνομο και το paintball και η «πίστα») και θα δεις και εκεί πόσο "ωραία ατμόσφαιρα" είναι. Τήρηση κανόνων, αποβολή παικτών κτλ. Ειλικρινά στο λέω και χωρίς ειρωνεία. Αν θες κάτι τέτοιο, μπες στο φορουμ του άλλου καταστήματος και ψήφισε "ΝΑΙ" στο "αυθόρμητο" ερώτημα "Θέλετε ιδιωτικές πίστες στην Ελλάδα;". Πάντως δεν νομίζω να εμπιστευόσουν και να σου άφηνε πολλά περιθώρια όποια δραστηριότητα που θα ελέγχονταν από καταστηματάρχες που προφασιζόμενοι την «νοικοκυροσύνη» θα έκαναν ότι έκαναν με γνώμονα μόνο το κέρδος (βλέπε UKARA).

Η Αγγλία απότελει το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση για τους εξεις λόγους: α. Στην Αγγλία για να κατέχεις 1+ Airsoft όπλα απλά πρέπει να είσαι 18+ και για να συμετέχεις σε παιχνίδια να πρέπει να έχεις συμπληρώσει το UKARA έγχραφο. β. Στην Γερμανία,Γαλλία,Ιταλία,Ολλανδία,Σουϊδία και στις άλλες χώρες τις Ευρώπης (τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς ποιές) για να κατέχεις 1+ Airsoft όπλα πρέπει να έχεις άδεια για οπλόφορία, άρα σκέπσου...

Επιπλέον ΝΑΙ! έχω ψήφισει "ΝΑΙ" στο "αυθόρμητο" ερώτημα "Θέλετε ιδιωτικές πίστες στην Ελλάδα;". Βέβαια με όρους. Για παράδειγμα στην Αγγλία μέρος των χρημάτων του εισητηρίου σε κάθε παιχνίδι, ο/οι διοργανωτές το παρέχουν για 2 ασθενοφόρα και 1 ή 2 γιατρούς για τις πρώτες βοήθειες και ότι άλλο, επίσης τα χρήματα πάνε για την συντήρηση ή/και ενοικίαση της πήστας. Αν αυτά παρέχονται στις ιδιοτηκές πήστες τότε ΝΑΙ στις ιδιοτηκές.

Τώρα πως ντήνεται ο καθένας, πόσα ξωδέβει, αν παίζει CoD MoH, κλέβει,είναι σε κλίκες και αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί αν υπάρχαν κάποιοι(με το "κάποιοι" εννοω διετητές) να τηρούν τους κανόνες δεν θα με πήραζε. Τώρα αν κλέπει κλπ πρόβλημα του, το Airsoft είναι άθλημα το οποίο προοθεί την Ομαδική εργασία και την Ευγενή άμηλα μεταξεί των παικτών αρα απλά με αυτόν τον τρόπο χλεβαζει τον εαυτό του και όχι το παιχνίδι οι τους άλλους πάιχτες.

Παράθεση από: Arbiter στις  27 Απρ 2011, 19:11:57 ΜΜ
και ναι στην αγγλια ειναι πολυ καλυτερα,μπορεις να το δεις κιολας στα βιντεο στο ιντερνετ,ας μην φτασουμε και στην αποψη να μην πιστευβουμε και τα ιδια μας τα ματια,ειναι κριμα να κλειδωνουμε το μυαλο μας

Σε αυτό ο Arbiter έχει δίκιο, δεν πρέπει να βλέπουμε τα θέματα και τα προβλήματα μόνο μονό πλευρα. Πιστεύβω πως 6/10 θέλουν να προοθήσουν αυτό το άθλημα αλλά είτε δεν έχουν την δύναμη είτε δεν ξέρουν που να απευθηνθούν για να βοηθήσουν, 2/10 ξέρουν πως / με πιο τρόπο / τι πρέπει να κάνουν αλλά δεν έχουν την στήρηξη από τους άλλους για προχωρήσουν πιο γρήγορα και αποδοτηκά και 1/10 απλά είναι χαμένο γιατί είτε είναι νέος είτε γιατί δεν υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορεί να ζητήσει απαντήσεις (δε λέω πως τα φόρουν δεν είναι κάλα και σωστά) και 1/10 απλά αδιαφορει.

Επιπρόσθετα το πρόβλημα δεν προκεται να λυθεί μόνο με το αναφερόμαστε στα μικρά αλλά συμμαντηκά προβλήματα, προκειμένου να κυλίσει το παιχνίδι ευχάριστα και χωρίς κανένα απρόοπτο όπως τραβματισμό. Το πρόβλημα δεν βρήσκεται στα ελάχιστα ή και κανένα άτομα τα οποιά τήνουν να μην ακολουθόυν τους κανόνες με αποτέλεσμα να χάνετε το νόημα του παιχνιδίου. Εγώ απλά είπα πως επιδεί δεν υπάρχει κάποιος ο οποιός να επιβλέπει το παιχνίδι, δεν είμαι σε θέσει να γνωρίζω πως συνήθίζεται να παίζετε εσείς στην Ελλάδα.
--Π.χ: Στο Λονδίνο ξέρω πως οι χειροβομβήδες, χειροβομβήδες καπνού, νάρκες, νάρκες τύπου Claymore, καραμπίνες, εκτωξεφτές χειροβομβήδων/καπνού/πάνω στα όπλα και Βazooka,RPG και LAW επιτρέπονται και χρησημοποιό και εγώ. Σκεφτήτε τι, πως θα αντιδρούσε κάποιος αν του πεταγα μια χειροβομβήδα ή (η αποθέοση  8) ) αν τον σημάδεβα με 1 LAW και τον πετύχενα; Επιδει μπορεί κάποιοι να μην είναι εξικοιομένοι με αύτα τα όπλα μπορεί να γινόταν μεγάλο θέμα για το τίποτα, πράμμα που μπορεί να είχε αποφευχθεί.

Για να λυθέι το πρόβλημα δεν πρέπει να φορτώνουμε τα προβλήματα σε άλλους λέγοντας εκείνο και το άλλο ή ο τάδε έκανε ή δεν έκανε, θα πρέπει εμείς να πάρουμε την προτοβουλία. Στο Λονδίνο το Airsoft θεώρούνταν παράνομο αν δεν έχεις άδεια για οπλοφορία, αλλά όλοι(μια μεγάλη πληοψηφία) οι παίχτες μαζέφτηκαν και ζήτησαν από το κράτος να τους νομιμοποιήσει, επιτρέπει να πάιζουν και να τους παραχωρίσει(νοικίαζουν ή να αγοράσει/σουν) 5-6 θέσεις όπου θα μπορούν να χρησημουποίουν για να παίζουν.

Και νά το αποτέλεσμα...στην Αγγλία πάνε και παίζουν από όλες τις γύρω χώρες. Αν όπως σε άλλα posts διαβάζω για 60-80-200 άτομα που συμετέχουν, σκέφτητε...άν έστω το 1/3 αύτων μαζευόταν και ζητούσε άδεια και γίνόταν ένας σύλογος από παίκτες και όχι από ιδιότες/μαγαζάτορες τότε δε νομίζετε πως θα ήταν πιο ωραίο; Δεν θα ήταν πιο σωστό αν μόνοι μας γνωρίζαμε νέους και παλιούς και ανταλάσαμε γνώμες για οποιοδίποτε θέμα και το συζητάγαμε όλοι μαζί; (Δεν εννοώ αν 200+ άτομα μαζέβονταν για να αποφασήσουν κάποιο θέμα και φωναζαν όλοι μαζί  ;D, υπάρχουν τρόποι)

ΥΓ: Επιπλέον το UKARA είναι για την άδεια να κατέχεις αεροβόλο όχι για το οικονομικό όφελος των πωλητών.

Iskios

@ Chaplain

Ο νομοθέτης για να κάνει κάτι "νόμιμο" θα επιβάλει μέτρα ασφαλείας, ασφαλιστική κάλυψη και άλλες "προϋποθέσεις" + μια ταμειακή για να εισπράττει 23%.

Η μη σύμπνοια και η μη συνοχή ιδεών είναι κάτι φυσικό να υπάρχει εφόσον διαφέρει η αντίληψη και οι "προσδοκίες" του κάθε μέλους της κοινότητας σχετικά με το AIRSΟFT. Εμείς δεν έχουμε "σύμπνοια και συνοχή ιδεών" με καταστάσεις/αντιλήψεις/προσπάθειες που οδηγούν το AIRSOFT στην συνταγή "paintball": Ψεκάστε - Πληρώστε - Τελειώσατε.

Εμείς το βλέπουμε ΜΟΝΟ σαν παιχνίδι, έναν ευχάριστο τρόπο άθλησης και συντήρησης με καλή παρέα, χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις πέραν του πάγιου εξοπλισμού, έναν υγιή τρόπο "ψυχοθεραπείας" από την καθημερινότητα.

Η ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

chrisdeggestin

Εγω φιλε Infidel δεν εχω μαθει να απαξιω κανενα και θελω να σου πω πως με τα περισσοτερα που γραφεις συμφωνω ,δεν μου αρεσει ο τροπος και δεν καταλαβαινω που θα βοηθησει αυτο.Στις περισσοτερες αποψεις σου εισαι σωστος μην το γενικευεις το θεμα ομως ,δεχομαι τον λογο που επιθυμεις την ανωνυμια αλλα παραμενεις ανωνυμος ,θα μπορουσα να το συζητησω μαζι σου ωρες και ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνουσαμε σε πολλα αλλα οχι με αυτο τον τροπο .Αν πραγματικα πιστευεις οσα λες μην το βαζεις κατω προσφερε οτι μπορεις .!!!!!!!!!!!!

jumbo

ειναι αληθεια οτι το δευτερο ποστ του infidel λεει πολλες αληθειες.
αυτο ομως που με χαλαει εμενα προσοπικα ειναι ο δρομος της ανονυμιας που εχει επιλεξει.
σε σημειο που πιστευω οτι εκεινος απαξιει να μπει σε διαλογο μαζι μας.
το να λεει οτι δεν θελει να εκθεσει την ομαδα στην οποια ανηκει ή ανηκε, το μονο που μου δειχνει ειναι οτι αυτη ή και πιθανον χειροτερη ειναι αποψη αυτης της ομαδας για τα τεκτενομενα του airsoft. Και μαλλον ανηκει σε << παλια>> ομαδα, που με τοσο ζηλο εξαπολυει τους φιλιππικους λογους του, εναντιον των ομαδων.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

1T2X1

Αν και νέος στο χώρο,έχω μια εμπειρία από φορα και δεύτερους λογαριασμούς.

Αγαπητέ άπιστε,δυστυχώς δεν τιμάς το όνομά σου κατ'εμέ.Δείχνεις μια πίστη και ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο χώρο,κάτι που απ'ότι βλέπω φαντάζει ουτοπικό.

Δυστυχώς ομολογώ ότι ο πύρινος λόγος σου περιλαμβάνει πολλές αλήθειες που μου έχουν εξιστορήσει και παράλληλα μου άνοιξε τα μάτια για πράγματα σχετικά με τα οποία απορούσα.

Iskios

@ chrisdeggestin, jumbo και λοιπούς φίλους διαφωνούντες με τον Infidel

Εμένα πάντως η ανωνυμία μου είναι αδιάφορη εφόσον αυτά που λέει είναι τεκμηριωμένα στο πλαίσιο της λογικής και υπαρκτά.

Αν θεωρούν κάποιοι ότι δεν τους αφορούν τα αγνοούν, αν τους αφορούν τα κρίνουν και πράττουν ανάλογα. Τα πράγματα είναι απλά και αυτό που κάνει την διαφορά είναι το δικαίωμα της επιλογής.

ΔΙΑΦΩΝΩ ριζικά με το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"... δεν είμαστε πρόβατα και το εκάστοτε hobby δεν είναι δουλειά είναι μέσο διασκέδασης._

chrisdeggestin

Φιλε Κωστα δεν νομιζω απο τα λεγομενα μου ,να προκυπτει  οτι βλεπω το χομπι μας επαγγελματικα στο 2ο ποστ αντιθετα ειπα οτι συμφωνω με πολλα απο αυτα που λεει ο φιλος Infidel ,η διαφωνια μου δεν ειναι πανω στα λεγομενα του αλλα στον απαξιωτικο τροπο με τον οποιο μιλησε για αυτο που αγαπαω εγω .Οσο για τον αν ειμαστε προβατα παλι δεν νομιζω να εχω την διαθεση να επιρεασω κανενα οτι λεω εχει να κανει απολκλειστικα με το τι πιστευω εγω και τα παραθετω επωνυμα χωρις να κρυβομαι.Βαρεθηκα ομως τους θεους που τα ξερουν ολα και ειναι απολυτοι.Τωρα δεν μπορω να καταλαβω το τελευταιο ποστ και επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειτε και επειδη δεν εχω τετοια διαθεση μαζι σου ,θα κλεισω λεγοντας  οτι παντα παραθετω αυτο που πιστευω ,χωρις να εχω σκοπιμοτητες ,δεν γλυφω κανενα και με οποιον θελω θα συμφωνω και με οποιον θελω θα διαφωνω !!!

Παντα φιλικα Χρηστος

Iskios

Στο post μου υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή. Αυτό που αφορά εσένα είναι στο πάνω μέρος και αφορά την διαφωνία σου ως προς την "ανωνυμία". 

Τα πράγματα είναι απλά και δεν επανέρχομαι... καλή συνέχεια σε όλους :)

sticker

παιδες νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκαμε με αυτο, ας προχωρησουμε παρακατω

chrisdeggestin

Φιλε Κωστα τωρα που το διευκρινησες δεν υπαρχει λογος να επανερθεις  αλλωστε δεν τρεχει τιποτα προς θεου και ειδικα με εσενα ,επετερψε μου ομως οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα για ολους... ;) ;) ;)

Magicca

Υπάρχουν αρκετοί μεγαλομανείς ανάμεσα μας, «βασιλικότεροι του βασιλέως».

Η μόνη σου πρόταση που συμφωνώ.

Βάλε και το ιδιαίτερο γυναικείο χαρακτηριστικό που δυστυχώς το σύστημα προώθησε και το έχουμε ασπαστεί και σαν ανδρικό φύλο και είναι το "έχω μια γνώμη για όλα, τα ξέρω όλα και θα σχολιάσω τα πάντα άσχετα τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου".

Με το παραπάνω θα ήθελα να μου πείς τι υπονοείς?!..Γιατί όπως και να το εννοείς θα σου πώ ότι διαβάζοντάς το.. μου γύρισε πολύ απλά το μυαλό >:(!!!!Και θα ήθελα να το επεξηγήσεις.."Φίλε" Ozy.Που τα ξέρεις πάντα όλα!!!!Και έχεις πάντα γνώμη για όλα.!!Γιατί αυτές οι παραπάνω σου κουβέντες πολύ απλά είναι κομμάτι του εαυτού σου.Που κάθησε να γράψει όλη την έκθεση για να μας κατακρίνει!!Αίντε για να μην αρχίσω και χαλαστώ...

I put a "spell" on you....because your mine..:)

Misericord

Παράθεση από: infidel στις  28 Απρ 2011, 12:30:29 ΜΜ
Το να κράζουμε τους «νέους» να μην πηγαίνουν στο Χοτελ για να μην εκτεθεί η κοινότητα και τα ίδια άτομα να πηγαίνουν κανονικότατα είναι καλύτερο, ας πούμε;

Μμμμ Χρήστο ?

Αν εξαιρέσεις το θέμα του ξενοδοχείου που εκεί είναι και όποιος θέλει πάει και παίζει κατά τα άλλα δυστυχώς συμφωνώ.

Βέβαια δεν μπορείς να ζητάς από τα παιδιά που πόσταραν παραπάνω να ασπαστούν τις δικές σου απόψεις όταν αφενός δεν έχουν αρκετό χρόνο στο χώρο και αφετέρου έχουν κάνει μια διαφορετική αρχή από εσένα. Στο κάτω κάτω για αυτούς λειτουργεί το hobby και έτσι. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ να μιλήσω για παλιούς και νέους, απλά μερικά πράγματα ήταν αλλιώς το 2008 όταν ξεκίνησα εγώ να παίζω στην Αθήνα και στη διαδρομή άλλαξαν.

Το post του Infidel είναι αν μη τι άλλο ιστορικού ενδιαφέροντος. Μπορείς εύκολα να καταλάβεις την αλλαγή από το πώς ήταν στο πώς έγινε. Και επειδή μου αρέσει να συνεισφέρω στις αναδρομές θα σου θυμίσω το Cerca Trova. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς ήταν τα πράγματα και πώς έγιναν τα πράγματα.

Λοιπόν για αυτούς που δεν θυμούνται και για αυτούς που δεν ήταν τριγυρώ εκείνο το καιρό, το Cerca Trova ήταν η πρώτη προσπάθεια της TAS για σενάριο (αν υπάρχει κάτι που λέω λάθος ας με διορθώσει κάποιος από την ομάδα) στην Ελευσίνα, η οποία είχε πρόσφατα χρησιμοποιηθεί για public παιχνίδια από τους Ghost Recon. Λέω ότι πρόκειται για προσπάθεια και όχι για παιχνίδι γιατί νομίζω πώς στο τέλος δεν πραγματοποιήθηκε (μετά τα 30 αρχίζουν τα παιχνίδια της μνήμης). Τότε λοιπόν είχε γίνει μεγάλος ντόρος και ξεκατίνιασμα για τα fps γιατί οι μεν έλεγαν πώς πρόκειται για woodland και οι δε υποστήριζαν πώς πρόκειται για urban οπότε θα έπρεπε να κρατηθούν και να τηρηθούν τα όρια του cqb. Σελίδες επί σελίδων επί κάμποσες μέρες και το παιχνίδι τελίκα δεν πρέπει να έγινε κιόλας.

Πάμε στο σήμερα. Σήμερα λοιπόν παίζουμε με 350+ στο ξενοδοχείογια 2 λόγους.

1. Δεν υπάρχει διάθεση για άλλους τσακωμούς. Προσωπικά έχω φάει τα μουστάκια μου με ένα σκασμό κόσμο και αποτέλεσμα δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει ποτέ.

2. Το κυριότερο όμως είναι πώς ο κόσμος που τελικά καταλήγεις να παίζεις είναι κατά βάση παίκτες που έχεις παίξει μαζί, έχεις πάει για καφέ μαζί, έχεις φάει μαζί και κατά πάσα πιθανότητα έχετε γίνει και παρέα. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να παίζω airsoft αν δεν έπαιζαν ο Easy και ο Moric και ο μεν πρώτος είναι γκρινιάρης και ο δεύτερος σπασαρ...δης, παρόλα αυτά είναι παίκτες που εμπιστεύομαι και ξέρω πώς στο φινάλε και μια στραβή να γίνει θα με πάνε σε ένα νοσοκομείο. Καταλήγω τελικά στο συμπέρασμα πώς εφόσον οι κανονισμοί δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνουν γενικοί για όλους, ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσεις είναι να παίζεις με αυτούς που γουστάρεις και τέλειωσε η υπόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσω από κάποιο καινούργιο παιδί να φύγει αλλά σε κάθε περίπτωση θα φύγω εγώ αν δεν θέλει να παίξει με τους όρους της παρέας μου αν το παιχνίδι το διοργανώνω εγώ. Στο φινάλε σκεφτείτε το και αλλιώς. Στο μπασκέτ υπάρχουν set κανονισμοί. Στις γειτονιές παίζεις μονό με τελείως διαφορετικούς και το άθλημα δεν τείνει προς την καταστροφή από αυτό. Μέχρι και επίσημες διοργανώσεις γίνονται που επιλέγουν να αφήσουν εκτός κάποιους κανόνες (3 δευτερόλεπτα, 5 φάουλ κτλ). Δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει ο καθένας όπως γουστάρει ανεξαρτήτως μαγαζιών, αφεντικών και ομάδων.

Τάλων

Παράθεση από: Misericord στις  28 Απρ 2011, 18:14:10 ΜΜ
2. Το κυριότερο όμως είναι πώς ο κόσμος που τελικά καταλήγεις να παίζεις είναι κατά βάση παίκτες που έχεις παίξει μαζί, έχεις πάει για καφέ μαζί, έχεις φάει μαζί και κατά πάσα πιθανότητα έχετε γίνει και παρέα. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να παίζω airsoft αν δεν έπαιζαν ο Easy και ο Moric και ο μεν πρώτος είναι γκρινιάρης και ο δεύτερος σπασαρ...δης, παρόλα αυτά είναι παίκτες που εμπιστεύομαι και ξέρω πώς στο φινάλε και μια στραβή να γίνει θα με πάνε σε ένα νοσοκομείο. Καταλήγω τελικά στο συμπέρασμα πώς εφόσον οι κανονισμοί δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνουν γενικοί για όλους, ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσεις είναι να παίζεις με αυτούς που γουστάρεις και τέλειωσε η υπόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσω από κάποιο καινούργιο παιδί να φύγει αλλά σε κάθε περίπτωση θα φύγω εγώ αν δεν θέλει να παίξει με τους όρους της παρέας μου αν το παιχνίδι το διοργανώνω εγώ. Στο φινάλε σκεφτείτε το και αλλιώς. Στο μπασκέτ υπάρχουν set κανονισμοί. Στις γειτονιές παίζεις μονό με τελείως διαφορετικούς και το άθλημα δεν τείνει προς την καταστροφή από αυτό. Μέχρι και επίσημες διοργανώσεις γίνονται που επιλέγουν να αφήσουν εκτός κάποιους κανόνες (3 δευτερόλεπτα, 5 φάουλ κτλ). Δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει ο καθένας όπως γουστάρει ανεξαρτήτως μαγαζιών, αφεντικών και ομάδων.

Γεια σου Misericord .... καιρό έχουμε να σε δούμε - σε διαβάσουμε.

Το κομμάτι που κάνω παράθεση για εμένα προσωπικά είναι τα πάντα όλα.
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Ας το διαβάσουν οι πάντες και ας καταλάβουν ότι μόνο έτσι θα ευχαριστιούνται το παιχνίδι.
Open your mind φίλοι μου ακούστετων τον άνθρωπο έχει γράψει το απόλυτο.

Φιλικά Τάλων.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

gioalex

Παράθεση από: Misericord στις  28 Απρ 2011, 18:14:10 ΜΜ
Στο φινάλε σκεφτείτε το και αλλιώς. Στο μπασκέτ υπάρχουν set κανονισμοί. Στις γειτονιές παίζεις μονό με τελείως διαφορετικούς και το άθλημα δεν τείνει προς την καταστροφή από αυτό. Μέχρι και επίσημες διοργανώσεις γίνονται που επιλέγουν να αφήσουν εκτός κάποιους κανόνες (3 δευτερόλεπτα, 5 φάουλ κτλ). Δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει ο καθένας όπως γουστάρει ανεξαρτήτως μαγαζιών, αφεντικών και ομάδων.

Υπάρχει όμως μια διαφορά ρε φίλε... Στο μπάσκετ δεν κινδυνεύεις να φύγεις με κανένα μάτι/δόντι λιγότερο. Αλλά να το θέσω και αλλιώς. Στο ποδόσφαιρο που έπαιζα στην πλατεία στο χωριό μου μικρός δεν είχαμε κόκκινες/κίτρινες κάρτες. Αλλά αν κάποιος έπαιζε βρώμικα-ύπουλα-πολύ σκληρά, τότε απλά δεν τον "ξαναπαίζαμε"

infidel

Πρώτον δεν είμαι ούτε ο Ozy, ούτε ο Ozymandias ούτε ο Ozzy!

Τώρα ας τα πάρουμε ένα-ένα, γιατί ούτε πρεσβεύω το σωστό, ούτε έβαλα όλους σε έναν κουβά και σας διαβεβαιώ ότι δεν είμαι αναμάρτητος αλλά τουλάχιστον ούτε αρχηγός καμιάς κοινότητας θέλω να γίνω, ούτε προστασία πουλάω για να έχω κόσμο για τα παιχνίδια μου. Παίζω airsoft κάθε εβδομάδα σχεδόν και παλιότερα και 2 φορές την εβδομάδα. Επειδή αυτό θέλω να έχουν την ευκαιρία να το κάνουν και οι επόμενοι που ακολουθούν και να μην βρουν ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και να τους οδηγούν κάποιοι εκεί που θέλουν και να τους κάνουν όπως θέλουν. Και για να μην παρεξηγηθείτε πάλι κάποιοι, αν κάποιος σας αποκρύβει την αλήθεια και σας παρουσιάζει τα πράγματα όπως γουστάρει, δεν σημαίνει ότι είστε πρόβατα αλλά αυτός απατεώνας. Αν τώρα μάθετε την αλήθεια ή ακούσετε κάτι διαφορετικό και το απορρίψετε χωρίς καν να το ψάξετε ή γιατί ο «κύριος» αυτός βγει και πει «μην τον πιστεύεις, ψέματα λέει» τον πιστέψετε, τότε μην περιμένετε να πω κάτι άλλο. Όπως είδατε δεν σας είπα να πάτε προς τους Μπλε και αφήστε τους Κόκκινους. Επιλέξτε ότι θέλετε αλλά σκεφτείτε και ψάξτε λίγο περισσότερο. Δυστυχώς κάποιοι το έχουν κάνει Βυζάντιο. Δεν νομίζω αν κάποιος που λέει ότι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, ανάξιοι και μην τους εμπιστεύεστε, τότε σας κατηγορεί. Τα κομματόσκυλα ξέρουμε τι θα έκαναν και το βλέπουμε.

@Chaplain

Πάλι λες πράγματα που δεν στέκουν και δείχνεις ότι δεν γνωρίζεις πράγματα και τα έχεις μπερδέψει. Ψάξου καλύτερα και αν θες ψάξε και κανένα άλλο forum. Το να υπάρχει έλεγχος σε ποιον αγοράζει και τι, δεν ανήκει στην κατηγορία «άδεια οπλοφορίας». Και αφού είσαι τόσο ενημερωμένος, σε κάποια χώρα από αυτές που ανέφερες, επιτρέπεται ακόμα και σε ανήλικους αρκεί το AEG να έχει συγκεκριμένα όρια. Θέλει και ο ανήλικος άδεια οπλοφορίας; Και υπάρχουν και άλλα παραδείγματα και από άλλες χώρες αλλά είναι άλλη κουβέντα.
Αν δεν κάνω λάθος κάποιος είχε φέρει γιατρό σε παιχνίδι και ζήτησε να αφήσουν 2 ευρώ οι παρευρισκόμενοι για να πληρωθεί ο άνθρωπος και όχι να τα βάλει ο συνχομπίστας στην τσέπη του. Για ψάξε να δεις τι έγινε. Και όνομα όπως είπα και παραπάνω δεν θα αναφέρω.
Τώρα για τα LAW, τις χειροβομβίδες κτλ. πάλι μας περιγράφεις σαν μαο-μαο και από όσο είδα κανείς εύθικτος δεν παρεξηγήθηκε. Πήγαινε να παίξεις σε κανένα σοβαρό παιχνίδι και εδώ και πες μου. Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι. Ότι κάποιοι επιθυμούν παίκτες που δεν έχουν παραστάσεις και να τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε Public της πλάκας που για να βελτιωθούν θα πρέπει να πληρώσουμε.
Είπα κάτι για τα CM. Μαζεύτηκαν ομάδες και έγινε μια προσπάθεια να βρεθεί μια κοινά αποδεκτά γραμμή. Όσοι ήταν παρόντες ξέρουν τι ακριβώς έγινε. Καμία διάθεση και κινήσεις τακτικής από κάποιους για να πάρουν τα πρωτεία. Τι και αν η πλειοψηφία σκέφτονταν μόνο το airsoft σαν χόμπυ. Έστω και αν είχαν διαφορετικές απόψεις. Ότι συμφωνήθηκε διαγράφηκε από κάποιους με το που έφυγαν από το Olympico  και κάποιοι άλλοι άλλαξαν γνώμη μετά από λίγο. Ακόμα και στα φορουμ έβγαιναν φόρα-παρτίδα και ανέβαζαν σενάρια με όρια εκτός και κανόνες «ότι θέλω» και κανείς δεν μίλαγε.
Συνεχίζεις και λες να μαζευτούμε; Ωραία, είσαι επίμονος. Μαγκιά. Σύλλογοι 2. Τι έχουν κάνει μέχρι τώρα; Ποιους ενόχλησαν; Έκαναν κάποια ενημέρωση στην κοινότητα; Έχω ρωτήσει 3 φορές και πάλι κανείς δεν έχει αναρωτηθεί, «ναι ρε τι γίνεται;». Μήπως πρέπει να πάω να γραφτώ και να πληρώσω για να ενημερωθώ; Υποτίθεται ότι ήταν για το καλό του airsoft και έτσι θέλω να πιστεύω ακόμα.

@Iskios

Με κάλυψες απόλυτα φίλε μου. Αλλά ακόμα και να διαφωνούσαμε (που το έχουμε κάνει παλιότερα) γίνεται με καλή διάθεση. Αν σας ένοιαζε όλους περισσότερο το νόημα και όχι το να έχετε έναν στόχο απέναντι σας για να του ρίξετε. Όπως βλέπετε δεν τολμάω να αναφέρω ονόματα έστω και για τα καλά για να προσπαθήσω να «ισοφαρίσω» την ανωνυμία μου.

@Chrisdeggestin

Φίλε μου, πες μου σε παρακαλώ που είδες να το γενικεύω; Αν διαβάσεις προσεκτικότερα, θα δεις ότι είπα ότι οι «πονηροί» είναι μειοψηφία. Και οι 300 μειοψηφία είναι αλλά έχουν γα-μπιπ-μπιπ 10.000.000. Και δεν είπα, ούτε μην ψηφίζετε, ούτε κάψτε τα όλα, ούτε παρατήστε τα. Είπα να είστε προσεκτικοί με τα λαμόγια και οι σωστοί να οργανωθείτε ξεκινώντας από το επίπεδο της παρέας. Διαφωνείς; Κανένα πρόβλημα. Προσωπικά δεν κόβω κανένα χόμπυ για κανέναν λαλάκα και για αυτό επέλεξα να παίζω με λίγους και «καλούς» για τα δικά μου κριτήρια αλλά και να είμαι ανοικτός σε κάθε άτομο που θέλει να μπει στην παρέα. Γιατί εγώ αλλά και οι υπόλοιποι έτσι το βλέπουμε. Παρέα. Και δεν εννοώ να «παίξω μπίλιες χαβαλέ» γιατί τα περισσότερα παιχνίδια μας είναι ολίγον τι σκληροπυρηνικά (και δεν εννοώ στα FPS). Και αυτό δεν είναι κανένα κατόρθωμα. Μπορείτε να το κάνετε όλοι και μέσα από αυτό να βγει κάτι καλό. Μόνο έτσι απομονώνονται οι «περίεργοι». Τώρα αν το θεωρείτε ρατσιστικό ή διάκριση το να μην θες άτομα που χαλάνε τα παιχνίδια, χαρακτηρίστε με.

@Jumbo

Λευτέρη, δεν έχω καταλάβει γιατί όταν γίνεται ένα ποστ με κάτι αρνητικό, μυγιάζεσαι; Είδες κάτι που αφορά το άτομο σου ή την προηγούμενη ομάδα σου; Δεν νομίζω. Κανέναν φιλιππικό δεν εξαπέλυσα. Ανέφερα ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να «ηγηθούν» της κοινότητας ,λες και ζητήσαμε αρχηγούς, και θέλουν να έχουν παίκτες χωρίς μνήμη, χωρίς κριτήριο και παιδεία γιατί αλλιώς θα  πάρουν χαμπάρι τους περίεργους. Και ειλικρινά γιατί να μην είμαι από «νέα» ομάδα και να αναθεματίζω τις «παλιές» γιατί τα έκαναν ή τα άφησαν να γίνουν έτσι τα πράγματα; Και ξαναλέω και σε εσένα. Που είδες ότι μίλησα για όλους. Είπα ότι υπάρχουν κάποιοι. Από άλλους το καταλαβαίνω να το κάνουν, να προσπαθούν να με εμφανίσουν ότι κριτικάρω όλη την κοινότητα για να απαξιώσουν τα λεγόμενα μου, αλλά εσύ; Επειδή σε ξέρω (όχι καλά βέβαια) εκτιμώ ότι παρανόησες και πιστεύω ότι αν διαβάσεις προσεκτικότερα, θα δεις ότι δεν κατηγορώ την κοινότητα. Την ενημερώνω. Και ένας δεν βρέθηκε ακόμα να μου πει «που τα είδες ρε αυτά;». Γιατί; Μήπως γιατί συμβαίνουν αλλά δεν υποψιαζόσασταν για ποιο λόγο;

@Magicca

Κυρία μου, μην εκνευρίζεστε σας παρακαλώ. Πρώτα κοιτάξτε σε ένα άλλο τόπικ που ποστάρατε, ότι απάντησα ακριβώς μετά από εσάς και η απάντηση μου ήταν «+1. Απλά.». Και αυτό όχι γιατί δεν είχα κάτι να προσθέσω, αλλά σεβόμενος ένα πάρα πολύ σωστό (για εμένα) ποστ και θέλοντας να τονίσω την σημασία του. Δεν έχω μάθει να κρίνω κανέναν, βάση των χαρακτηριστικών του. Ο Ozy τι έφταιγε;
Από εκεί και πέρα, ότι σαν φύλα έχουμε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δεν φταίω εγώ. Ποιος από εδώ θα υποστηρίξει ότι η πλειοψηφία των γυναικών είναι ολιγόλογες;  ;D Ποια από εδώ μέσα θα πει ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε λίγο-πολύ αναίσθητοι;  ;D Προσωπικά και από όσους ξέρω τα θέματα αυτά πρέπει να γίνουν αποδεκτά και να το ρίξουμε στο χαβαλέ. Τώρα αν ξεσηκώνεις επανάσταση γιατί ακούσεις κάποιον να λέει για κρεβατομουρμούρα και τον θεωρείς φαλοκρατικό γουρούνι και «τα παίρνεις στο κεφάλι» τότε, μάλλον δεν σου φταίω εγώ και εννοείτε δεν πρόκειται να ασχοληθώ να σου αλλάξω γνώμη. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία που δεν έχει κανένα από τα αρνητικά της γυναικείας φύσης και τα οποία έχουν αναφερθεί και αναλυθεί από την εποχή του Αδάμ και της Έυας, τότε μπράβο σου κοπέλα μου.
Για να τελειώνουμε, το «γυναικεία» πήγαινε σε αυτή την ιδιαιτερότητα πολλών γυναικών να μπλέκονται σε όλα (μην τρέχεις! ), τα ξέρουν όλα (στο είπα εγώ! ) και να εκφέρουν γνώμη για όλα (αυτό που σου λέω εγώ! Ακούς! ) και όχι για τις γυναικείες παρουσίες του χώρου. Το ίδιο κατέκρινα το macho look και συμπεριφορά κάποιων που ανήκουν αποκλειστικά στο ανδρικό φύλο.

@Misericord

Ορέστη, μην παρεξηγείσαι. Δεν αναφερόμουν σε εσένα ούτε στην ομάδα σου. Εσείς τουλάχιστον το είπατε δεχόμενοι τις «συνέπειες» οπότε το θέμα λήγει εδώ. «Το ξέρει ο κύριος Λάτσης ότι παίζεται εκεί;». Ο «ανιψιός» έχει γυρίσματα τώρα και δεν προλαβαίνει να μας ειρωνευτεί.

Για τα υπόλοιπα δεν θα προσθέσω τίποτα. Χαίρομαι που το ποστ μου σε έκανε να ξαναμπείς και να γράψεις κάτι. Σημαίνει ότι κάτι έγινε.  Σε ευχαριστώ για αυτά που προσθέτεις γιατί σε λίγο θα με εμφάνιζαν σαν τον τρελό του χωριού κάποιοι ή δεν ξέρω τι άλλο.

@Sticker

Γιατί βιάζεσαι να αλλάξεις θέμα; Όπως βλέπεις τα τελευταία ποστ, αν και μου τα ρίχνουν, θέλουν να ακούσουν. Έτσι και αλλιώς είμαι ένας μηδενιστής, ανώνυμος κτλ.

@Gioalex

Απλά τον διώχναμε. Εδώ ποιον διώξαμε; Και βασικά γιατί δεν το κάναμε.

@Tαλων

Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι.

moglis

Λυπαμαι που διακωμωδω ενα τοσο σοβαρο θεμα αλλα ειλικρινα χρειαζομαστε και λιγο πλακα αλλιως την κατσαμε... Γνωμη μου βεβαια
φιλικα και χωρις ιχνος ασεβειας σε κανεναν σας
Γιαννης
A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

Demon

Παράθεση από: dragon236! στις  28 Απρ 2011, 23:24:14 ΜΜ

Λυπαμαι που διακωμωδω ενα τοσο σοβαρο θεμα αλλα ειλικρινα χρειαζομαστε και λιγο πλακα αλλιως την κατσαμε... Γνωμη μου βεβαια
φιλικα και χωρις ιχνος ασεβειας σε κανεναν σας
Γιαννης
Δεν αντεξες εε??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D χαχαχαχχαχ
Δεν υπάρχεις ρε φιλαρακι!!!Γι'αυτο σε παω!!! ;D :D ;D :D
Sorry για το off topic...