ΓΝΩΜΕΣ/ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CYMA 031B AK74

Ξεκίνησε από Nosferatu, 14 Απρ 2011, 17:55:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nosferatu

Σχετικα με το συγκεκριμενο οπλακι της CYMA εχω ακουσει και διαβασει πως στα ΑΚ ειναι παρα πολυ καλη η εταιρεια αυτη αν και κλωνος των ΤΜ.Επισης ρωταω για την ανανεωμενη εκδοση 031Β με την πιο κοντη κανη το εχω βρει και σε φοβερη τιμη!

http://slovenskainzercia.sk/x-sk/inz/1472/1472097-ak-74m-1.jpg

To συγκεκριμενο ειναι το 031 με την μακρυ κανη το 031Β δε μπορω να βρω φωτο αλλα ειναι ακριβως το ιδιο με λιο πιο κοντη κανη

Ευχαριστω εκ των προτερων
Its something on the trees and it ain't a man

jumbo

ως κατοχος ενος τετοιου ΑΚ της cyma, μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εχει βγει σκυλι μαυρο δεδομενης και της κατα χρησης που εχει δεχθει. Απο κει και υστερα τα μονα πραγματα που του εχω αλλαξει και αυτο χωρις να μου τα ζητησει το aeg , ειναι μια καννη και το gear box.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Vangelis

Και εγώ με την σειρά θα ήθελα να δηλώσω πολύ ικανοποιημένος.

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Nosferatu

ωραια χαιρομαι που υπαρχουν θετικα σχολια για το συγκεκριμενο,αυτο που λεω παντως ειναι αυτο:

Vangelis

Παράθεση από: Nosferatu στις  14 Απρ 2011, 22:29:04 ΜΜ
ωραια χαιρομαι που υπαρχουν θετικα σχολια για το συγκεκριμενο,αυτο που λεω παντως ειναι αυτο:

@Nosferatu,

Έπεσες στην περίπτωση «οπαδού» των ΑΚ.   ;)

Vangelis aka IronHawk

Nosferatu

Ω ρε φιλε με γεια!!καλοπαικτα!!!φοβερα εργαλεια!!βλεπω εχεις και το ο31Β καπου εκει στη μεση,ευχαριστω και παλι!

kemosabe

jumbo

Παράθεση από: kemosabe στις  15 Απρ 2011, 21:49:16 ΜΜ
και τι έμεινε;

το σωμα..... ;D ;D ;D

αλλα οπως ειπα και πιο πανω τα αλλαξα προερετικα και οχι γιατι βγαλανε προβλημα.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Nosferatu

Οκ σας ευχαριστω και κατι τελευταιο,για να του βαλω red dot στο συγκεκριμενο χρειαζομαι να αγορασω εξτρα το side mount αυτο? http://www.pyramydair.com/images/acc/Cybergun-AK-Side-Mount-Scope-Base_CG123001_rail_lg.jpg

αυτο βιδωνει με την <<μαμισια>> βαση που εχει ηδη πανω το ακ 74 της cyma?

Vangelis

Παράθεση από: Nosferatu στις  21 Απρ 2011, 19:46:11 ΜΜ
Οκ σας ευχαριστω και κατι τελευταιο,για να του βαλω red dot στο συγκεκριμενο χρειαζομαι να αγορασω εξτρα το side mount αυτο? http://www.pyramydair.com/images/acc/Cybergun-AK-Side-Mount-Scope-Base_CG123001_rail_lg.jpg

αυτο βιδωνει με την <<μαμισια>> βαση που εχει ηδη πανω το ακ 74 της cyma?

Ταιριάζει μια χαρά.   ;)

Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις θα είναι να ξεβιδώσεις τις δυο βίδες που έχει το rail στη κορυφή του και να το βιδώσεις ξανά αντίστροφα.

Αυτό γίνεται γιατί το rail έτσι όπως είναι θα ακουμπά  πάνω στο σκοπευτικό του όπλου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εφαρμόσει.

Αν δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να σου πω, πες μου να ανεβάσω φωτογραφίες.

Φιλικά
Vangelis
Vangelis aka IronHawk

Nosferatu

Oκ και παλι σε ευχαριστω,μολις τα εχω στα χερια μου και αντιμετωπισω κανα προβλημα θα σου πω!

Vangelis

Παράθεση από: Nosferatu στις  21 Απρ 2011, 20:04:27 ΜΜ
Oκ και παλι σε ευχαριστω,μολις τα εχω στα χερια μου και αντιμετωπισω κανα προβλημα θα σου πω!

Δες τα δικά μου και θα καταλάβεις.

Vangelis aka IronHawk

Nosferatu