Belly of the beast 10/4/11

Ξεκίνησε από Palladin, 10 Απρ 2011, 23:58:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Palladin

Κάτι λίγες φωτό από το σημερινό παιχνίδι των Contractors...

Airetikos

Εδώ είναι το σημείο που κανονικά εγώ θα πρέπει να αρχίσω της ευχαριστίες, να μοιράζω
επαίνους και να λέω πόσο καταπληκτικό παιχνίδι ήταν.....
Ε λοιπόν δεν θα πέσω σε αυτό το κλισέ και θα μηλήσω για αυτά που με χαλάσανε και έχω έντονο παράπονο!!!
Δεν θέλω να δυσαρεστήσω κανέναν αλλά αν δεν τονίζεις τα κακός κείμενα δεν βελτιώνεσαι ποτέ!
Το χειρότερο απόλα σήμερα το οποίο εγώ θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ήταν η μοσχαρίσια.... ήταν ένα κλίκ παραψμένη, ενώ η τυροκαφτερή ήταν πολύ καυτερή!!!!!
Πως θα πάμε το Airsoft μπροστά υπό τέτοιες συνθήκες????
Πέρα από την πλάκα αν είναι να πω κάτι που με χάλασε σήμερα αυτά θα ήταν !

Airetikos

Airetikos

MitsoS_O_Yakuza

αν καποιος περιμενει το σχολιο μου ως αρνητικο για τη χτεσινη εμπειρια που εζησα χτες παρεα με ολα αυτα τα χαμογελα που βλεπετε στις φωτο....ε τοτε ειναι γελασμενος οτι θα το δει εδω γραμμενο...ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Airetikos

Εγώ θα ήθελα να αναφέρω ένα σκηνικό ειδικά για τους φανατικούς των κανόνων και τον απαγορεύσεων.... 

Στο συγκεκριμένο πεδίο εμείς παίζουμε με 430 fps, χάρη τον παιχτών που στην πλειοψηφία τους είχαν χαμηλότερα όπλα ορίστηκε το όριο των 350fps
Ο MitsoS_O_Yakuza είχε δυνατότερο όπλο, από μόνος του ζήτησε να μετρηθεί και ο μετρητής έδειξε από 360 ως 370fps
Σε ερώτηση μου προς τους παίχτες όλοι δεχθήκανε αμέσως και χωρίς σκέψη να παίξει αλλά αυτός αρνήθηκε και ακολούθησε το παιχνίδι κάνοντας τον φωτογράφο!

Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Εγώ πάντως Μήτσο να πω την κακία μου, σε προτιμώ σαν παίχτη από φωτογράφο!  :P

MitsoS_O_Yakuza

οι παλαιοι παικτες πρεπει να δινουν το παραδειγμα προς ολους.αν δεν τηρουν εκεινοι τους κανονες πως θα τους επιβαλλουν και στους νεοτερους παικτες??τεσπα..δεν εχει σημασια στα λογια αλλα στις πραξεις!!ασχετο... ;D :-* ;D ξερεις γιατι με προτιμας απο φωτογραφο σε παιχτη??γιατι εισαι μαζωχακι.. :-* :-* :-* :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Airetikos

Ρε 'συ δεν έχει να κάνει με το πόσο καλός είσαι στο Airsoft αλλά με το πόσο χάλιας φωτογράφος είσαι !!!!!   ;D ;D ;D ;D ;D

Οι κανόνες δεν είναι σταλμένοι από κάποιο θεό, εμείς τους φτιάξαμε, εμείς τους αλλάζουμε και εμείς άμα γουστάρουμε τους αγνοούμε!
και όταν λέω εμείς εννοώ ΟΛΟΙ εμείς οι παίχτες!
Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν έπαιξες
....για να σε έλιωνα  :-*

MitsoS_O_Yakuza

πιστεψεμε καταλαβα πολυ καλα οτι αναφεροσουν στις φωτογραφικες μου προτιμησεις....και εσενα κατα λαθος σε εχω σε λιγοτερες φωτογραφιες...γιαυτο εχεις δικιο δεν ξερεις τι λες :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ROOKIEJO

αφηστε τα αυτα και πητε την αληθεια :( :( :(.
η διοργανωση ηταν χαλια.
οι μπυρες δεν ηταν kaizer τα μακαρονια δεν ηταν κορωνα τυροκαφτερη μονο κλεμενη δοκιμασαμε .
για να μην αναφερω οτι η διοργανωση αλαξε τραπεζι μην αντεχοντας την προκληση ;) ;) ;) ;).
για το παιχνιδι τι να πω :( :( :( :( :(.
και μονο οτι το ελικοπτερο επρεπε να μας παρει απο την βαση του λοφου προς τους πυραυλους ενω αυτο επινε καφε αλλου νομιζω τα λεει ολα.
ασε που δεν μας ειπατε να φερουμε μαγιο ??? ??? ??? ??? ???.
παρακαλω να μου επιστραφουν τα 10 κιλα που εχασα αμεσα

Airetikos

Κοίτα άμα αθροίσουμε τα κιλά που έχασες στο παιχνίδι με τα κιλά που πείρες μετά πρέπει να είσαι στο +3 με +4....   ;D

G.P.S.