Γιατι τετοιο μισος για το classic army ?

Ξεκίνησε από Tsitouras, 23 Mar 2011, 12:15:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsitouras

καλημερα  :) εχω βαλει μια αγγελια για ενα mp5 classic army εισ δυπλουν αλλα κανενας δεν εχει ενδιαφερθει , ενω γενικα βλεπω πως οι αγοραπωλησιες δινουν και παιρνουν στο φορουμ .... μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι τεοια σνομαπρια στο καημενο το οπλο  ??? ??? δεν θελω να γκρινιαξω , σοβαρα δεν καταλαβενω και μου εχει σημιουργηθει απωρεια. επεισησ μιπως ξερει κανενς πως κανω update μια προσφορα ?
Umbrella Trashsweepers

Prom81

1. Νομιζω το θετεις λανθασμενα, δεν "σνομπαρει"καποιος την αγγελια, το θεμα ειναι οτι απλα δεν ενδιαφερθηκε κοσμος ως τωρα που να επιθυμει να πραγματοποιησει την συγκεκριμενη συναλλαγη.
2. Κανεις "τροποποιηση" στο αρχικο ποστ.

Tsitouras

1. ναι , υσχηει οτι το εχω γραψει λιγο χαλια  ::)   δηλαδη τα ca ειναι λιγο πολυ μουφες ? ::) ....
2. ευχαριστω  :)
Φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

elricd

Η αληθεια ειναι πως εχουν ακουστει καποια πραγματα για τα CA...εγω προσωπικα ειχα 2 κ ημουν ευχαριστημενος...Συγκεκριμενα ενα G3A4 και ενα M4A1 αν θυμαμαι καλα...Δεν μου ειχαν παρουσιασει ποτε προβλημα...Κατα πασα πιθανοτητα ομως ειναι αυτο που ανεφερε ο Prom81...
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Tsitouras

σαν τι πραγματα ακουγωνται ? .... εμενα μου εχει βγει σκυλι παντως ... βασικα ειναι η ιδεα μου η τα mp5 δεν πουλανε γενικοτερα πολυ ? στις πολησεις εχω δει κανα 2 το πολυ και στις αγορας κανενας δεν ζηταει mp5 ... τι παιζει με το καημενο το οπλακι  ??? ???
Umbrella Trashsweepers

elricd

Μαλλον ολοι εχουν απο 1 κ δεν θελουν αλλο ? Εγω προσωπικα τα λατρευω :D
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Τα πιο πολλα ειναι φημες γιατι κι εγω 2 AK που περασαν απο τα χερια μου ηταν αψογα,απλα το κακο με την ca  ειναι οτι τα οπλα της ειναι λιγο ακριβα γιαυτο που προσφερει..με τα ιδια παιρνεις Marui,vfc,g n g,οπλα σαφως ανωτερα..τωρα οσο για την αγγελια..εδω πουλιουνται οπλαρες σε καλες τιμες και ο κοσμος δεν αγοραζει..εχει πεσει πολυ η αγορα και στα φορουμ με την κριση..καποτε εδω μεσα γινονταν χαμος..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

metallpontios

ναι εχεις δικιο οτι τα ποιο πολα ειναι φιμεσ γιατι και εγο εχο ενα μ16α4 και μου εχει βγει σκιλι

Tsitouras

γενικα αν και εγω εχω ακουσει κατι λιγα δεν εχω δει κανενα που να εχει στ' αληθεια προβλημα με το classic army του . το δικο μου ηταν στη βυτρινα μαγαζιου για κανα χρονο και χρησιμοποιουταν ως "δειγμα" σε ασχετους για το πως ακουγετε ενα aeg οταν ριχνει  ::) εαν και αντικατεστησα τον μηχανισμο του ο παλιος ειναι ηταν σε τελεια κατασταση . δεν ειχα παρατηρησει οτι ειναι ακριβη , αλλα μετα απο ενα γρηγορο περασμα σε μια ιστοσελιδα μαγαζιου με αεροβολα (ποια αραγε ...  ::) ) ειδα οτι τελικα το τσουζουνε .... δηλαδη βρηκα και εγω ρε γ@μωτο την λαθος ωρα να βαλω την αγγελεια  >:( ::)  :P ... τελος παντων ... εαν βρειτε καποιον που να ενδιαφερετε για το αεροβολο μεταχαρας να συζητησουμε και την τιμη .  :)

φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

Palladin

Φίλε μου σε όλα υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Ένα ΑΚ sport line που πέρασε από τα χέρια μου (ολοκαίνουργιο) βγήκε εντελώς μπάζο. Μόλις το πήρα είχε πρόβλημα, το πήγα πίσω και μου το άλλαξαν αλλά και το νέο μου έκανε τα ίδια. Τέλος πάντων μπόρει να έπεσα στην περίπτωση αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η CA βγάζει και καλά προιόντα. Τώρα όσον αφορά το MP5 μην ξεχνάς ότι δεν είναι Μ4 που πουλάει σαν φρέσκα κουλούρια, απλά έπεσες και στην περίπτωση που δεν έχει ο κόσμος λεφτά, είναι και τέλος του μήνα... υπομονή...

Iskios

Παράθεση από: Tsitouras στις  22 Mar 2011, 23:04:34 ΜΜ
σε πολυ καλη κατασταση με 2 παιχνιδια στο ιστορικο του
το πακετο συνολικα κοστησε 220 € με τον καινουριο φλογοκρυπτη (μεταλικος)  240 € το δινω στα 170 € :)

Ίσως πρέπει να υπολογίσεις ότι με λίγα ευρώ παραπάνω παίρνεις ολοκαίνουργιο MP5 της G&G και το κρατάς μέχρι να λιώσει...

remali

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  23 Mar 2011, 13:07:30 ΜΜ
τωρα οσο για την αγγελια..εδω πουλιουνται οπλαρες σε καλες τιμες και ο κοσμος δεν αγοραζει..εχει πεσει πολυ η αγορα και στα φορουμ με την κριση..καποτε εδω μεσα γινονταν χαμος..

+1

Tsitouras

Παντα υπαρχουν και εξερεεις φιλε μου Palladin . ισως το ΑΚ τελικα να ειναι και ελατωματικο γενικοτερα αφου σου εβγαλε 2 φορες τα ιδια προβληματα ... σχετικα με το οτι δεν ειναι Μ4  καταλαβενω απολυτα, υτο που λεσ . και εγω Μ4 (βασικα Μ16) εχω βαλει στο ματι σαν ξανρχησω ....
δεν λεω , ειναι και τσιμπημενη η τιμη αλλα εαν το σκεφτεις τα περιφεριακα του μονο μου εχοθν κοστησει 80 € οποτε χωρις αυτα ειναι σαν να δινω το οπλο για 90 € ... δηλαδη μου λες πως εαν το ριξω στα 150 θα ενδιαφερθει περισσοτερος κοσμος ? ... δεν διαφωνω , εχω δει τι πωλειτε εδω μεσα . με παραδειγμα οπλαρας την αγγελεια του Memas 13 "Πωλείται VFC sr15 combat master A-tacs edition" .... αλλα δεν γινετε να ενδιαφερετε ο κοσμος μονο για οπλαρες .... οσο να νε και τα μικρο οπλα πουλανε ... τι να πω ... το ξερω πως δεν εχω το πολυπωθητο διαμαντι του airsoft αλλα και παλι οσο να νε ειναι ενα καλο αεροβολο .

Φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

Iskios

Φίλε Tsitouras, χωρίς να θέλω να σε προκαλέσω, προσωπικά όλο αυτό το εκλαμβάνω σαν "γκρίνια" και γι αυτό επανέρχομαι.

Περιφερειακά (lazer, red dots κτλ) έχουμε σχεδόν όλοι όσοι παίζουμε αρκετό καιρό και στην ουσία είναι παρελκόμενα κ όχι το ίδιο το όπλο το οποίο είναι κ το ζητούμενο του υποψήφιου αγοραστη.

Έχεις βάλει μια αγγελία... έχε υπομονή αναμένοντας στο ακουστικό σου... αν δεν τσουλάει κατεβάζεις την τιμή ή βρίσκεις χώρο σε κάποια ντουλάπα...

Tsitouras

παρεξηγησης ... δεν θελω να γρινιαξω σε κανεναν σε φαση "γιατι δεν αγοραζεις το αεροβολο μου  >:( " .... οπως και το εξηγησα στο πρωτο μου ποστ σε αυτο το θεμα οτι δεν θελω να κγρινιαξω .... η υπομονη βασικα δεν ειναι το καλυτερο μου χαρισμα ... γι αυτο και κατεληξα με αυτο το οπλο ... αμα ειχα κανει υπομονη μια εβδομαδα το πολυ πριν το παρω τωρα θα ειχα Μ16 και οχι mp5  ... απλα επειδη ειναι η δευτερη φορα που επειχειρω να το πουλησω και το μονο που κανω ειναι να μετραω φορες που εχει αναγνωστει το θεμα και κανεναν ενδιαφερομενο απωρησα  ... και γενικα το ειχα απορεια για το ca γιατι μονο κακα λογια ακουγα για αυτα χωρις να εχω δει με τα ματια μου καποιο αεροβολου  που να εχει προβλημα ... τελος παντων .. δεν θελω να γρινιαξω με τιποτα και εαν φαινετε ως γκρινια ζητω συγγνωμη γιατι το πηγα πολυ λαθος ....
φιλικα και με τις καλυτερες προθεσεις
Γιωρογς
Umbrella Trashsweepers

Iskios

Αν πας στις αγγελίες θα δεις πολλά πράγματα έτσι... έχω και εγώ... η αγορά θέλει σύνεση αλλιώς αποθηκευτικό χώρο...  ;D

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ man

Tsitouras

Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες ολους σας  :) με το καλο να σας δω σε κανενα μελλοντικο παιχνιδι σαν ξανααρχησω  :) να εισαστε καλα  :) Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

1T2X1

A. CA sportline ναι είναι προβληματικά.Τα premium line είναι μια χαρά.Έχω ΜΡ5Α3 και είναι σκυλί.

Β.Ποιόν ακριβώς μηχανισμό άλλαξες γιατί ήταν δείγμα;Έτσι από περιέργεια..

Tsitouras

1. το δικο μου ειναι value package και εχει βγει επεισης σκυλι
2. αλλαξα πιστονι κ' air nozzle απλα μου τα εκαναν για πολυ λιγα λεφτα επειδη εξ' αρχης ηταν φθαρμενο  οποτε δεν μου ζητησαν ολα τα λεφτα για φθωρες που ειχαν κανει εκεινοι στο οπλο  :)
Umbrella Trashsweepers

1T2X1

value package αν δεν απατώμαι είναι τα sportline...