Γιατι τετοιο μισος για το classic army ?

Ξεκίνησε από Tsitouras, 23 Mar 2011, 12:15:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsitouras

μπορει να εχεις και δικιο δεν ξερω , αλλα πανω στο κουτι δεν γραφει sportline απ΄οτι θυμαμαι .... τελος παντων ....   :)
Umbrella Trashsweepers

Vangelis

Παράθεση από: Tsitouras στις  23 Mar 2011, 21:22:52 ΜΜ
μπορει να εχεις και δικιο δεν ξερω , αλλα πανω στο κουτι δεν γραφει sportline απ΄οτι θυμαμαι .... τελος παντων ....   :)

Καλημέρα @Tsitouras,

Για την ενημέρωση σου, η Classic Army ονοματίζει ένα προϊόν Valued Pack όταν μαζί με το AEG συμπεριλαμβάνει στην συσκευασία και αλλά προϊόντα, όπως η μπαταρία ο φορτιστής, κάποια υποτυπώδη γυαλιά, μερικά σφαιρίδια και σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιον αορτήρα.

Επειδή όμως διαθέτει πλαστικό σώμα και όχι μεταλλικό όπως τα ακριβά της CA, γι'αυτό τον λόγο ονομάζεται SportLine Series.

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Tsitouras

??? ??? δυστηχως με μπερδεψες ακομα περισσοτερο . αν και στο κουτι εχει τα διαφορα που λες , το σωμα ειναι μεταλικο ... παει μπερδευτικα για τα καλα πλεον ....  ::) http://www.airsoftforum.com/board/lofiversion/index.php/t144484.html
ετσι ηταν οταν το πρωτογορασα .. τωρα δεν του μοιαζει κα8ολου ... τελος παντων ...

φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

Admax

Είναι πολύ καλά τα Clasic Army τουλάχιστον αυτό μου επιτρέπει να λέω το Clasic Army Sportline AK που το έχω 2 ΧΡΟΝΙΆ χωρίς να του έχω πειράξει τίποτα και ακόμα λειτουργεί όπως πρώτα!!!! ΣΚΥΛΊ ΕΊΝΑΙ!!!

Vangelis

Παράθεση από: Tsitouras στις  24 Mar 2011, 10:46:52 ΠΜ
??? ??? δυστηχως με μπερδεψες ακομα περισσοτερο . αν και στο κουτι εχει τα διαφορα που λες , το σωμα ειναι μεταλικο ... παει μπερδευτικα για τα καλα πλεον ....  ::) http://www.airsoftforum.com/board/lofiversion/index.php/t144484.html
ετσι ηταν οταν το πρωτογορασα .. τωρα δεν του μοιαζει κα8ολου ... τελος παντων ...

φιλικα
Γιωργος

Γιώργο,

Για να καταλάβω το σώμα του δικού σου MP5A2 είναι μεταλλικό και το κουτί της συσκευασίας αναφέρει valued packaged?
Αν ναι, έχεις κάποια φωτογραφία του κουτιού ή μπορείς να βρείς στο Internet να μου την δείξεις μια αντίστοιχη (οχι παρόμοια συσκευασία);

Μου κάνει εντύπωση!  ::)

Vangelis aka IronHawk

Tsitouras

το  νημα παραπανω δειχνει ακριβως το κουτι μου πως ειναι απ΄εξω ... το κουτι πλεον το εχω κοψει λιγο απο πανω οπως και το εσωτρικο χαρτονι για και εφαρμοζει το αεροβολο γιατι του εχω βαλει ραγες κι red dot αλλα πρακτικα παραμενει το ιδιο . το κοιταξα καλυτερα και τελικα γραφει sportline series αλλα με μικρα γραμματακια  πανω απο το ΒΤ5 Α2 :( απο τη στιγμη που οταν πιανω το σωμα του οπλου και ειναι κρυο, σχεδον παγωμενο , οπως και η red dot οι ραγες η σκανδαλη και αλλα μερη που ειναι σιγουρα μεταλλικα κι το σωμα δεν ειναι μεταλλικο (το πλαστικο δεν κρυωνει , οπως και το ξυλο αλλα κρατανε θερμοκρασια δωματιου σε αντιθεση με το μεταλλο που μπορει να κρυωσει που πιο που ... δοκιμαστε το και με ενα μαχαιρι ... ακουμπηστε την πλαστικη ή ξυλινη λαβη και μετα την λεπιδα ... η λεπιδα θα θερμανθει πολυ πιο αργα απο την βαση λογο υλικου κατασκευης  ) ... σοβαρα εχω μπερδευτει ...
Umbrella Trashsweepers

remali

Vangelis

Κατι δεν μου πάει καλά... δείτε τις πληροφορίες που δίνει η CA για αυτο το AEG

http://www.classicarmy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=189%3Amp5-a2-wide-forearm&catid=54%3Asportline-series&Itemid=295&lang=en

Δεν αναφέρει μεταλλικό σώμα, αλλά και το βάρος του AEG (1.69 kg!!!) ακόμα και αν ειναι MP5 παραπέμπει σε πλαστικό σώμα, τι να πώ... μπορεί να κάνω λάθος.

Γιώργο δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας αυτών που λες..., σε πιστεύω... απλά εκπλήσομαι.

Vangelis
Vangelis aka IronHawk

Tsitouras

ουψ  ::) ... το εψαξα παραπανω και ειδα οτι τελικα ειναι πλαστικο , απλα ειμαι αρκετα ηλιθιος για να μην το καταλαβω ... εχεις δικιο ... ρωτησα και ενα φιλο που εχει το ιδιο οπλο και ειναι πλαστικο ... το τσεκαρε και αυτος με το κρυο ζεστο που ελεγα παραπανω και τελικα υσχηει σε πλαστικα αλλα οχι σε ολα ... π.χ. στο κοντακι δεν παιζει κατι τετοιο ... τελος παντων συγγνωμη που σε ταλεπωρησα ...  ::)

φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

Vangelis

Παράθεση από: Tsitouras στις  24 Mar 2011, 19:14:09 ΜΜ
ουψ  ::) ... το εψαξα παραπανω και ειδα οτι τελικα ειναι πλαστικο , απλα ειμαι αρκετα ηλιθιος για να μην το καταλαβω ... εχεις δικιο ... ρωτησα και ενα φιλο που εχει το ιδιο οπλο και ειναι πλαστικο ... το τσεκαρε και αυτος με το κρυο ζεστο που ελεγα παραπανω και τελικα υσχηει σε πλαστικα αλλα οχι σε ολα ... π.χ. στο κοντακι δεν παιζει κατι τετοιο ... τελος παντων συγγνωμη που σε ταλεπωρησα ...  ::)

φιλικα
Γιωργος

Δεν πειράζει Γιώργο, δεν έγινε και τίποτα.... άλλωστε κουβέντα κάνουμε.  :)

Καλή συνέχεια.
Βαγγέλης
Vangelis aka IronHawk

Tsitouras

ναι μωρε δεν λεω , απλα οσο να νε παιζει να περιμενες να δεις κανενα μεταλαγμενο sportline με μεταλλικο σωμα και να σε ξενερωσα  ::) ... τελος παντων ... ολα καλα ... εγω παω διακοπουλες .... τα λεμε απο εβδομαδα  :) Καλη 25η Μαρτιου

φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

moots

Λογικο ειναι να μπερδευτεις γιατι και οταν λεμε πλαστικο δεν εννοουμε τσίπικο πλαστικο, αλλά καλο ΑΒS πλαστικο. Παντως και εγω που εχω 2 ca sportline  δεν μου εχουν παρουσιασει κανενα προβλημα!

Tsitouras

oyte se osous exw dei kai exoun c.a. den tous exoun bgalei problhma ... isa isa ...phra kai ton metaliko flwgokrypth shmera kai to aerovolo 8a ginei toumpano :) (syggnwmh gia ta agglika alla o ypologisths den exei epilogh ellhnika :( )
Umbrella Trashsweepers