τοποθεσιες airsoft

Ξεκίνησε από Tsitouras, 05 Mar 2011, 12:25:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsitouras

μπορει καποιος να μου στειλει τις τοποθεσιες airsoft στο google maps ?

ευχαριστω  :)
Umbrella Trashsweepers

Carnifex1900

Πόσον χρονών είσαι αν επιτρέπεται?
Εννοώ, αν είσαι κάτω απο 18...
Pete a.k.a Carnifex

Tsitouras

17 αλλα μεγαλοδειχνω  ;D ... βασικα επειδη ξερω πως δεν γινετε να ερθω στα event  εχουμε κανει με τους φιλουσ μου μια ομαδουλα (8 ατομα) και που και που παιρνουμε και κανα αλλο παιδι και παιζουμε .... βασικα εχουμε βρει ενα πεδιο στο πορτο ραφτι και το φτιαχνουμε σιγα σιγα και θελω να δω τα πεδια να παρω ιδεες για να διαμορφωσουμε και το δικο μας  ;D
Umbrella Trashsweepers

Palladin

Βασικά δεν σου είπε κανένας να μην έρθεις, άλλωστε οι χώροι που παίζουμε είναι δημόσιοι, απλά δεν μπορείς να παίξεις, ούτε καν να κρατήσεις ρέπλικα στα χέρια σου. 17 είσαι, κάνε λίγη υπομονή και θα είσαι απόλυτα νόμιμος να αγοράσεις/δανειστείς ρέπλικα και θα είναι χαρά όλων μας να παίξεις μαζί μας σε κάποιο σενάριο. Δεν στο λέω για να στο απαγορεύσω να παίξεις αλλά με το να παίζεις ενώ είσαι ανήλικος βάζεις σε κίνδυνο ΟΛΟΥΣ όσους παίζουν airsoft. Πως θα σου φαινόταν να απαγορευθεί το airsoft επειδή εσύ και η παρέα σου βγάλατε τα μάτια σας/τραυματιστήκατε/χτυπήσατε με κάτι που δεν έπρεπε καν να κρατάτε στα χέρια σας? Σκεφτείτε το λιγάκι...

Φιλικά

Τάλων

Να προσθέσω σε αυτά που ανέφερε ο φίλος Palladin κάτι που θα έπρεπε να απασχολεί ακόμη περισσότερο τον ανήλικο φίλο μας.

Αν σε περίπτωση σε συλλάβουν για αυτό που κάνεις ο πρώτος που κινδυνεύει είναι οι γονείς σου. Αφού ο νόμος είναι ξεκάθαρος σε αυτό το σημείο και ορίζει φυλάκιση.

Οπότε σκέψου λίγο καλύτερα.

Άσε εμάς τους υπόλοιπους θα ήθελες να δημιουργήσεις τέτοιο θέμα στους γονείς σου ;
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Tsitouras

ενταξι δεν λεω , το ξερω οτι ειναι πρανομο για ατομα κατω των 18 και για αυτο τραβιεμαι μεχρι το πορτο ραφτι στο βουνο απανο για να παιξω ... το ξερω πως δεν γινεται να παιξω ακομα στα μεγαλα games και δεν ζηταω να παιξω ακριβως γιατι μετα εσεις που με αφησατε αλλα και οι δικοι μου θα βρουν τον μπελα τους και δεν θελω να συμβει αυτο  :) σχετικα με τους τραυματισμους ολοι στην παρεα μου τηρουμε ολα τα μετρα ασφαλειας  (γυαλια, κρανη, προστασιες για το προσωπο και λαιμο, γαντια κ.τ.λ. ) οπως και ο   πατερας του "host" μας ειναι γιατρος οποτε σε περιπτωση που δεν βγει ματι ουτε γατα ουτε ζημια  ;D τις τοποθεσιες βασικα τις θελω γιατι τωρα τελευτεα το εχω λιωση με το να τροποποιω το πεδιο μας σε καλο γηπεδο airsoft  και θελω να παρω ιδεες για bariers , οχειρα κ.τ.λ.  :) τελος παντων δεν κατηγωρω κανενα που δεν μπορω να παιξω στο mats  το καταλαβενω απολυτα  επεισης σχετικα με αυτο που ειπε ο φιλος Palladin "Βασικά δεν σου είπε κανένας να μην έρθεις, άλλωστε οι χώροι που παίζουμε είναι δημόσιοι, απλά δεν μπορείς να παίξεις, ούτε καν να κρατήσεις ρέπλικα στα χέρια σου. " οσο να νε αλλη η γλυκα του να παιζεις και αλλη απλα να παρακολουθεις  :P απλα περιμενω για τα γενεθλεια μου και και ενα χρονακι περιπου θα αρχισω να ερχομαι  :)

:)
Umbrella Trashsweepers

Arbiter

τι να σου πουμε φιλε,ειναι περιεργει η φαση,δεν θα επρεπε να αγωρασεις καν,και οχι να τροποποιεις γηπεδο,αλλα επειδη και εγω ειμαι 19 σε καταλαβενω πως νιωθεις,απλα πρεπει να προσεχεις πολυ γιατι οντος μπορειτε να μας παρετε στον λεμο σας,καλυτερα να περιμενατε γιατι αμα σε πιασουν οχι μονο σε τμημα θα πας,αλλα σου εγγυομαι και ξυλο ισως να φας απο αστυνομικους αλλα και απο γονεις!!εγω τραβαω χειροτερα και που ειμαι και 19!αλλα για τα μαγαζια τι να πρωτοπω!!εχω δει να πουλανε ρεπλικα μεχρι κε σε παιδι 10 ετων κιολας(ισος και 12),ειμουν παρον σε αυτο οταν αγωραζα το οπλο μου......και σε ενα αλλο αλλα οχι σε μαγαζι απο τα δικα μας,αλλα στρατιωτικο το οποιο ετυχε να ειχαι τετοια οπλα,εμαθα απο τους φιλους μου πως μια παρεα επεισε εναν να παει να τους παρει σε ανηλικους και μετα αυτα πηγαν στο παρκο και ριχναν και ειρθε η αστυνομια και επεσε κανονικο κυνηγητο,εκει τι να πεις??απλα μουτζωνεις!!γιαυτο στο λεω,αραξε λιγο μεχρι να εχεις κατι χιροπιαστο μαζι σου να λες,γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαργια οπως λει και η μανα μου!ολα ειναι καλοπροαιρετα να ξερεις,καταλαβανω απολυτα οτι το γουσταρεις,αλλα και εγω οπως πολοι περιμενα μεχρι να ειμαι πανω απο 18 γιατι σεβαστικα τους κανονισμους,και παντα ειμαι σαν αστακος,για να μην με κραζουν μετα οι δικοι μου,καλη τυχη παντος σου ευχομαι,και σε περιμενουμε στα πεδια οταν θα μπορεσεις
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Tsitouras στις  06 Mar 2011, 01:02:54 ΠΜ
ενταξι δεν λεω , το ξερω οτι ειναι πρανομο για ατομα κατω των 18 και για αυτο τραβιεμαι μεχρι το πορτο ραφτι στο βουνο απανο για να παιξω ... το ξερω πως δεν γινεται να παιξω ακομα στα μεγαλα games και δεν ζηταω να παιξω ακριβως γιατι μετα εσεις που με αφησατε αλλα και οι δικοι μου θα βρουν τον μπελα τους και δεν θελω να συμβει αυτο  :) σχετικα με τους τραυματισμους ολοι στην παρεα μου τηρουμε ολα τα μετρα ασφαλειας  (γυαλια, κρανη, προστασιες για το προσωπο και λαιμο, γαντια κ.τ.λ. ) οπως και ο   πατερας του "host" μας ειναι γιατρος οποτε σε περιπτωση που δεν βγει ματι ουτε γατα ουτε ζημια  ;D τις τοποθεσιες βασικα τις θελω γιατι τωρα τελευτεα το εχω λιωση με το να τροποποιω το πεδιο μας σε καλο γηπεδο airsoft  και θελω να παρω ιδεες για bariers , οχειρα κ.τ.λ.  :) τελος παντων δεν κατηγωρω κανενα που δεν μπορω να παιξω στο mats  το καταλαβενω απολυτα  επεισης σχετικα με αυτο που ειπε ο φιλος Palladin "Βασικά δεν σου είπε κανένας να μην έρθεις, άλλωστε οι χώροι που παίζουμε είναι δημόσιοι, απλά δεν μπορείς να παίξεις, ούτε καν να κρατήσεις ρέπλικα στα χέρια σου. " οσο να νε αλλη η γλυκα του να παιζεις και αλλη απλα να παρακολουθεις  :P απλα περιμενω για τα γενεθλεια μου και και ενα χρονακι περιπου θα αρχισω να ερχομαι  :)

:)

Από το να νιωθεις περήφανος για τα κατορθώματα σου δημοσίως , είναι κάτι που σε καμμία περίπτωση δε μπορώ και εγω να βάλω smileys γιατί μόνο για smileys δεν είναι.

Θα επιμείνω να κάνεις υπομονή μέχρι να ενηλικιωθείς για να απολαύσεις αυτό το όμορφο χόμπυ.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση , αν συνεχίζεις να δημοσιοποιείς με περηφάνια τις ιδεές σου και τα θέλω σου ...μόνο κακό μπορείς να κάνεις στο χόμπυ παρά καλό.
Σου απαντάνε ώριμοι άνθρωποι ποιο πάνω , οικογενειάρχες με παιδιά και πιστεψε με καλό ειναι να ακουσεις τις συμβουλές τους.

Σιγουρα ποιο ωριμοι απο τον "host" γιατρό που σας φιλοξενεί για να παίζεται με αεροβόλα όπλα.
Αν συνηδητοποιούσε τι κάνει , είμαι σίγουρος οτι θα του κοβόταν το χαμόγελο και η περηφανεια του να βλέπει το γιο του να χτυπιέται με επικίνδυνα αεροβόλα όπλα.

Για να μην μακρυγορώ ακουσε αυτό που θα σου πω:
Εχεις όλο το δικαίωμα να παρακολουθείς τα δρώμενα της αεροσφαίρισης και να κάνεις υπομονή ένα χρόνο ακόμα.

Μην περιμένεις να σου πούμε μπράβο που τηρεις τους κανονες ασφαλειας.... σε οποιαδήποτε άλλη προσπαθεια δημοσιοποίησης των κατορθομάτων σου...προβλέπω οτι μετα απο ένα χρονακι θα εξακολουθείς να πηγαίνεις στο Πορτο Ραφτη στο βουνα να πάιζεις με τους φιλους σου και όχι στα ¨μεγαλα" παιχνιδια που με τόσο αγωνία περιμενεις.

Αυτα τα ολίγα...

Φχατό Πολύ
Γεια σας !!!!!

Tsitouras

τι να σας πω ... δεν πιστευω πως κανω κατι κακο γιατι τι 17 τι 18 ... για εμενα το airsoft ειναι αρκετα "σημαντικο" καθως ασχολουμε καθημερινα με αυτο ... τελος παντων θα λαβω υποψην μου τα Post σας και θα σκεφτω ...  ευχαριστω τον Carnifex1900 για το link και ολους για τις συμβουλες σας  :)
Umbrella Trashsweepers

mirrage

Αντίθετα θα έπρεπε να ξέρεις τι κάνεις λάθος και τουλάχιστον να καταλάβεις ότι μπορεί
να βρεθείς είτε μπλεγμένος είτε τραυματισμένος είτε και τα 2.
Δεν θα έχεις μόνο εσύ θέμα αλλά το λιγότερο οι δικοί σου και ίσως όλη η κοινότητα αν
συμβεί κάτι σε εσένα η τους φίλους σου.
Στην τελική πίστευε ότι θες αλλά μην γυρνάς φωνάζοντας
"Ουουουυο!!!!Παίζω airsoft "εκεί" και είμαι ανήλικος πιάστε με!!"

Arbiter

νομιζω υπαρχει διαφορα μεταξυ 17 και 18,λεγετε ενηλικιωση και δεν την εχεις περασει ακομα,αρα δεν εχεις και τα επισημα αποδεικτικα στοιχεια για τον νομο,κατσε να δεις πως θα τρεχεις και δεν θα φτανεις σε λιγο,αλα μου κανει περιεργεια τι ενοεις οταν λες πως ασχολησε καθημερινα με το αθλημα???καταστρεφεις διαφορα πραγματα μεσα στο σπιτι η΄κυνηγας γατες και σκυλους???εεε ρε μας βλεπω να μπλεκουμε ολοι πολυ αγρια,γιατι δεν ζητησε ενας μαγαζατορας ταυτοτητα οταν θα επρεπε,τι να πει κανεις..........
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Tsitouras

βασικα διαβαζω οτι βρω σχετικα με το airsoft  βλεπω βιντεακια διαβαζω στο νετ κ.α. ... δεν βγηκα να το βροντοφωναξω πουθενα ... ρωτησατε απαντησα ... τελος παντων επειδη βλεπω αρχιζει να παιρνει αλλη διασταση το θεμα θα πρωτημουσα να το αφησω εδω ... δεν θελω να δημιουργηθουν εντασεις  :) ουτοσιαλλιως το αθλημα βασιζετε στην αλληλοκατανοηση και βοηθεια μεταξυ των παικτων και οι εντασεις οσο να νε το εμποδιζουν αυτο ... ευχομαι ν μην δημιουργησα καποιο "θεμα" με αυτο το θεμα σας ευχριστω πολυ για την βοηθεια και τις συμβουλες  :)
Umbrella Trashsweepers