Tokyo Marui AK74u

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 09 Φεβ 2011, 15:05:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

(Airsoft) AKS-74U Tokyo Marui αυτο ποτε θα ερθει ????και ΤΜ και μεταλλικο και blowback
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

tristan

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

και AK και Marui..!!!εμενα μου αρεσει,ειμαι kalasnikofακιας τι να κανουμε? ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

genious

Δεν εισαι και ο μονος..... ;) ;) ;) ;) ;)

Emperor

Να πως χάνονται οι γεμιστήρες...
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

arghles

εχει κυκλοφορησει εδω και καιρο αν δεν κανω λαθος ηταν τα πρωτα με recoil της μαρουι εδω ιταλια υπαρχει και λενε καλα λογια ειναι δυσευρετα τα ανταλλακτικα αλλα αν το αφησεις μαμισιο και δεν χρησιμοποιεις λιπο πανω απο 7.4 ν εισαι ενταξει πιστευω

nikos1990

Το βρισκεις εξω το εχω βρει και σε καλη τιμη << airsoft buddy >>
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

MitsoS_O_Yakuza

τι θα γινει φιλε Μπαμπη θα περιμενουμε πολυ ακομα??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* αντε μη σε βρω...ξερω και που μενεις...και που πας βολτα και το σκυλο ;D ;D και που παρκαρεις και το αμαξι... :-* :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE