Αirsoft και προσομοίωση

Ξεκίνησε από CostasV, 17 Mar 2009, 21:18:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Επιστρεφω απο εφημερια και τι βλεπω, το συνηθισμενο, τον Pointman να προσπαθει ντε και καλα να επιβαλει την αποψη του ως ορθη....

ΠαράθεσηΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να με νοιάζει και να ξενερώνω με το τι είδους γεμιστήρες παίζει μια αντίπαλη ομάδα.
Δεν χρειαζεται να καταλαβεις, ουτε πρεπει να καταλαβεις, ουτε πρεπει να σου εξηγησω. Ετσι θελω, και αν βρω και 5-10 ατομα που θελουμε να παιξουμε με τον ιδιο τροπο, milsim, low-caps, μαχαιρια, καταδυσεις, ελικοπτερα, αλματα ελευθερης πτωσης ο,τιδηποτε, θα ερθει καποιος να μας πει οτι δεν μπορουμε, η θα ερθει καποιος να μας χαλασει τη φαση; Στην τελικη θα δοσουμε λογαριασμο; Με ποιο θρασσος μπορει ο οποιοσδηποτε να ερθει να μας κανει το βεζυρη;

ΠαράθεσηΑς έρθει ο καθένας με ότι θέλει -
Δεν παει ετσι...στο παιχνιδι που οργανωνω εγω, πχ θα ερθει με ο,τι θελω εγω και η οργανωση που εχω κανει. Τα πραγματα φιλε pointman ειναι απλα. Μαζευω τα φιλαρακια μου και οργανωνουμε ενα παιχνιδι οπως θελουμε. Αν θελουμε καλουμε εσενα, η τον οποιονδηποτε αλλο, αν παλι δεν θελουμε το κανουμε μεταξυ μας και δεν καλουμε κανεναν. Εσυ παλι αν θελεις ερχεσαι, αν δεν θελεις δεν ερχεσαι και καλη καρδια, τα λεμε στο ανοιχτο παιχνιδι της κυριακης. Αν ομως ερθεις θα παιξεις με τους δικους μας κανονες και τους κανονες του παιχνιδιου που εμεις οργανωσαμε....

Φρονω οτι αυτο ειναι κοινη λογικη και δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να διαφωνεις και να μην το καταλαβαινεις, εκτος και αν κανεις trolling

Oμοιως δεν μπορω να καταλαβω γιατι επαναφερεις την ιδεα να πεταμε μπιλιες με τα χερια, μια ιδεα με την οποια ΚΑΝΕΝΑΣ δεν συμφωνησε

Οσον αφορα το λαστιχενιο μαχαιρι, ο οποιοσδηποτε μπορει να το φοραει για την παπατζα χωρις να δωσει λογαριασμο σε κανεναν. Οταν εμφανιστηκα με το λαστιχενιο μαχαιρι στο Σουνιο, με ρωτησαν δυο-τρεις αν ειναι αληθινο, και αφου επιβεβαιωθηκε οτι δεν ειναι αληθινο, το θεμα τελειωσε. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχεις εσυ, και μονο εσυ απο οτι βλεπω...

Τωρα οσον αφορα την χρηση του μαχαιριου, ειναι κατι για το οποιο πρεπει να συμφωνησουμε οι συμμετεχοντες σε ενα παιχνιδι. Προσωπικα δεν εχω επι της αρχης προβλημα να υπαρχει χρηση και hand-to-hand kills με μαχαιρι, στο βαθμο που θα διασφαλιστει οτι δεν θα υπαρχουν παρατραγουδα, κατι πολυ δυσκολο, ιδιαιτερα μεταξυ αγνωστων

Οσον παλι αφορα την χρηση διαφορετικων FPS για την εξομοιωση διαφορετικων διαμετρηματων, αυτη με βρισκει συμφωνο, αν και απευθυνεται μαλλον σε πιο hardcore παιχτες με αρκετα οπλα. Προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα σε κατι τετοιο

z_snap

@Ozymandias
Σέβομαι τη γνώμη σου - καλό CQB να έχουμε την Κυριακή και όσο πιο καλό καιρό γίνεται. Εγώ θα έρθω με το CA MP5SD5 (305 fps - 0.20g BBs) χωρίς το GBB μου. Είμαι ΟΚ?

...pointman
...re-think and do
   (pointman)

Dadiaki

Symfona apoluta me ola osa aforoun to mil-sim!!!!!!!!!
ostoso exw dromo akoma gia agora eksoplismou kai enilikioshs ;D
epita pisteuw oti kapios pou den exei ton katalilo e3oplismo kai ebiria borei na pe3ei san antartis ;) me tin proipo8esi na tirei tous kanones  ;)
telos pisteuw oti 8a htan oreo na eixame kai mil-sim me 8emata A-B pagosmio polemo,bietnam,western(exw brei katalilo eksoplismo :P)
kai alla tetia ;D ;D ;D oso gia auta pisteuw pos exoume poli kairo akomh
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Ozymandias

ΠαράθεσηΕίμαι ΟΚ?

Εμενα ρωτας; Μαλλον τα παιδια που οργανωνουν το παιχνιδι θα πρεπει να ρωτησεις.....

@dadiaki
Παιχνιδια με θεματολογια A-B παγκοσμιο πολεμο, Βιετναμ, Αγρια δυση κτλ, γινονται διεθνως, αν και ξεφευγουν ακομα και απο τα πλαισια του milsim και εισερχονται σε αυτο που λεμε reinactment. Aν ψαξεις και βρεις φωτογραφιες θα μεινεις απο το μερακι των παιδιων, αλλα δυστυχως η ενασχοληση με αυτο το παρακλαδι του airsoft προυποθετει τεραστια εξοδα  :'( :'( :'(

Dadiaki

Παράθεση από: Ozymandias στις  21 Mar 2009, 11:21:06 ΠΜ
@dadiaki
Παιχνιδια με θεματολογια A-B παγκοσμιο πολεμο, Βιετναμ, Αγρια δυση κτλ, γινονται διεθνως, αν και ξεφευγουν ακομα και απο τα πλαισια του milsim και εισερχονται σε αυτο που λεμε reinactment. Aν ψαξεις και βρεις φωτογραφιες θα μεινεις απο το μερακι των παιδιων, αλλα δυστυχως η ενασχοληση με αυτο το παρακλαδι του airsoft προυποθετει τεραστια εξοδα  :'( :'( :'(
se liga xronia isws doume tetia paixnidia kai stin ellada pantos emena den 8a me xalousa na eperna ena thomson h ena sten h mp40 kai na ekane ena melos ths antistasis ;D ;D
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Dadias

Παράθεση από: z_snap στις  18 Mar 2009, 10:13:46 ΠΜ

Σχετικά με τα  Rubber Airsoft Knifes !!!!!:
Συγγνώμη, το θέμα αυτό δεν μπορώ να το συζητήσω - ποιο γελοίο πράγμα δεν έχω ακούσει στην ζωή μου!!!  Airsoft Knifes ούτε καν για μόστρα - το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο διότι μπορεί κάποιος στο πνεύμα της μόστρας, να κοτσάρει πάνω του κανένα αληθινό και πέφτοντας να χτυπήσει.

...pointman

opws nomizeis Pontman h z-snap h opws se lene, milame gia Rubber knives pada pou an to prosarmoseis panw sto aeg sou 8a to exeis pros xarin omorfias kai oxi gia na epite8eis se kapoion ma kai na pesei kapoios panw tou oute pou 8a to noiwsei,twra an kapoios einai toso hli8ios wste na ferei pragmatiko maxairi kai na to valei panw sto aeg tou ok ti na pw ta logia periseuoun, alla na fadastw den 3ereis ti einai rubber knife.. flk  :-* :-* :-* :-* :-*

Ozymandias

Παράθεσηse liga xronia isws doume tetia paixnidia kai stin ellada pantos emena den 8a me xalousa na eperna ena thomson h ena stenmark kai na ekane ena melos ths antistasis

Aντε το Thomson, η το Sten, η το ΜΡ40 το πηρες. Γεμιστηροθηκες για αυτο που θα βρεις και ποσα θα δωσεις για να ειναι οριτζιναλ της εποχης, ή σωστες ρεπλικες; Τι ερευνα θα κανεις για να βρεις ρουχισμο της εποχης, η ρουχα που θα μοιαζουν με αυτα που φορουσαν οι νεοι το 40; Η μηπως θα κανεις τον αντιστασιακο με....τζινακι και φουτερ;

Αντε και εσυ κανεις τον αντιστασιακο και τη βγαζεις φτηνα. Αντισταση θε κανεις εναντιων ποιανου; Ξερεις ποσο κοστιζει μια ρεπλικα στολη των Γερμανων αλεξιπτωτιστων ή των SS, η του πεζικου; Χωρια οι εξαρτησεις και τα παρελκομενα. Η μηπως και αυτοι θα κανουν σκοντο και θα παιζουν με woodland και Molle?

Aν και αυτοι απο τη μερια τους κανουν σκοντο, τοτε γιατι να μην παιξουμε ευθυς εξαρχης με τις στολες μας και να τελειωσει το θεμα;

Πιο ευκολη ειναι η προσομοιωση καταστασεων Vietnam, δεδομενου οτι ο εξοπλισμος του ΕΣ ειναι παρομοιος με αυτον της εποχης εκεινης και κατα συνεπεια ευκολα διαθεσημος και σχετικα φτηνος. Και παλι ομως απαιτουνται ειδικες αγορες, οπως πχ Μ16Α1/CAR15, ALICE, δερματινες θηκες για τα 45αρια (εχω δυο  ;D) μεταλικα κρανη με καλυμα Jungle, για τους δε VC κινεζικες εξαρτησεις κτλ κτλ κτλ

Μην το ψαχνεις το reinactment......απο οπου το ακουμπησεις φευγουν $$$$

Dadias

Παράθεση από: Ozymandias στις  21 Mar 2009, 17:03:21 ΜΜ
Aντε το Thomson, η το Sten, η το ΜΡ40 το πηρες. Γεμιστηροθηκες για αυτο που θα βρεις και ποσα θα δωσεις για να ειναι οριτζιναλ της εποχης, ή σωστες ρεπλικες; Τι ερευνα θα κανεις για να βρεις ρουχισμο της εποχης, η ρουχα που θα μοιαζουν με αυτα που φορουσαν οι νεοι το 40; Η μηπως θα κανεις τον αντιστασιακο με....τζινακι και φουτερ;

Αντε και εσυ κανεις τον αντιστασιακο και τη βγαζεις φτηνα. Αντισταση θε κανεις εναντιων ποιανου; Ξερεις ποσο κοστιζει μια ρεπλικα στολη των Γερμανων αλεξιπτωτιστων ή των SS, η του πεζικου; Χωρια οι εξαρτησεις και τα παρελκομενα. Η μηπως και αυτοι θα κανουν σκοντο και θα παιζουν με woodland και Molle?

Aν και αυτοι απο τη μερια τους κανουν σκοντο, τοτε γιατι να μην παιξουμε ευθυς εξαρχης με τις στολες μας και να τελειωσει το θεμα;

Πιο ευκολη ειναι η προσομοιωση καταστασεων Vietnam, δεδομενου οτι ο εξοπλισμος του ΕΣ ειναι παρομοιος με αυτον της εποχης εκεινης και κατα συνεπεια ευκολα διαθεσημος και σχετικα φτηνος. Και παλι ομως απαιτουνται ειδικες αγορες, οπως πχ Μ16Α1/CAR15, ALICE, δερματινες θηκες για τα 45αρια (εχω δυο  ;D) μεταλικα κρανη με καλυμα Jungle, για τους δε VC κινεζικες εξαρτησεις κτλ κτλ κτλ

Μην το ψαχνεις το reinactment......απο οπου το ακουμπησεις φευγουν $$$$

sto e-bay kai genikotera sto internet vriskeis se kales times stoles-e3artiseis-ktl borei kai ews 400e
alla prokeimenou na ginei mia anaparastash prepei na proti8ode kai oi eblekomenoi na 3odeypsoun euros

CostasV

Φοβερή η ιδέα της αναπαράστασης... αλλά μιλάμε για αναπαράσταση και όχι προσομοίωση... Τα Τhompson και τα Μ1 είναι αναπαράσταση, εάν έχουν και πραγματικές χωρητικότητες τότε είναι και προσομοίωση...

Εκνευρίζομαι σε σημείο να θέλω να προσβάλω κάποιους.... Dadia και Dadiaki σε Ελληνικό σχολείο έχετε πάει? Ελληνικά ξέρετε να γράφετε? Όλοι σε αυτό το thread γράφουμε Ελληνικά... Λες να μας είναι πιο εύκολο? Δεν μας είναι, απλά δέν θέλουμε να βγάλει τσίμπλες στα μάτια αυτός που μας διαβάζει... Σας παρακαλώ βρε παιδιά...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Dadias

καταλαβαίνω την σύγχηση σου CostasV,ναί πήγαμε σε Ελληνικό σχολείο και νηπιαγογείο και δημοτικό και γυμνάσιο και λύκειο (και πρέπει να πω οτι η παιδία ειναι άθλια) και τώρα σπουδάζω,θα προσπαθήσουμε να γράφουμε σε Ελληνικούς τύπους,τα Greeklish τα χρησιμοποιούμε λογό γρηγοράδας στην γραφή,επίσης κατανοούμε οτι δεν ειναι ολοι γνώστες Greeklish λόγο ηλικίας,συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη

Dadiaki

Παράθεση από: CostasV στις  21 Mar 2009, 20:38:02 ΜΜ
Φοβερή η ιδέα της αναπαράστασης... αλλά μιλάμε για αναπαράσταση και όχι προσομοίωση... Τα Τhompson και τα Μ1 είναι αναπαράσταση, εάν έχουν και πραγματικές χωρητικότητες τότε είναι και προσομοίωση...
Φυσικά ενός και το θέμα με τους γεμιστήρες

όσο για τα greeklish ζητω συγγνώμη αλλα είμαι δυσλεκτικός και άμα αρχίσω να γράφω σε ελληνικά δεν θα βγάλετε τσίμπλες αλλα θα πάθετε εγκεφαλικό να καταλάβετε τι γράφω.Εδώ οι καθηγητές στο σχόλιο μου έχου πει πάνω απ 1.000.000.000.000.+++ φορές να βελτιώσω την γραφή μου(ορθογραφία,σύνταξη......)
Αλβέρτος Αϊνστάιν

SAPPER

Όντος αυτό το πράγμα με τα greeklish δεν υποφέρετε, τα έχουν παίξει τα μάτια μου με την αποκρυπτογράφηση  8)
Η ιδέα με αναπαραστάσεις είναι πολύ καλή, και μάλιστα με αναπαραστάσεις μαχών, αλλά κοστίζουν για την απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού και ένδυσης. :-\

giorgosak

Τωρα ειδα το θεμα,οι αναπαραστασεις ειναι οντως φοβερη ιδεα,αλλα.....για μια σωστη αναπαρασταση γερμανου τυφεκιοφορου του ΒΠΠ,υπολογιστε περι τα 550 euros,χωρις μεταφορικα και χωρις τουφεκι...Μιλαω ομως για στολη,μποτες,κρανος,διακριτικα,και πληρη εξαρτηση.Το'χω ψαξει,υπαρχουν sites(ειναι ενα στην Γερμανια) που εχουν τα παντα για reenactors,τοσο της wehrmacht,οσο και των συμμαχων..Ε,και αν δωσεις τοσα λεφτα για στολη,δεν θα παρεις  πλαστικο Κ98,η Τhompson,θα τα σκασεις και εκει...Παντως,μια ομαδα reenactors που ειχα δει στην Αγγλια,ειχαν τα παντα,μεχρι και ενα SdKfz.251,και ενα Bren Carrier...

Cataphract

Ωραία όλ'αυτά και θα τα συζητήσουμε εν καιρώ, αλλά έχω να πω το εξής βασικό:

Τα πλαστικά μαχαίρια (έχω και γω δύο για τις προπονήσεις) ωραιότατα είναι και δεν θα πάθεις τίποτα και να στο πετάξουν με δύναμη (εκτός αν φοράς μόνο γυαλιά και το φάς στο πρόσωπο, αλλά έλεος δηλαδή), οπότε με σύνεση τα silent kills δεν θα έχουν πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι να μην αρχίσουμε να μπαίνουμε σε λογική hand-to-hand γιατί πέραν το "εγώ σε έκοψα εσύ όχι" κτλ κτλ άν παίξουν και λαβές μέσα ειδικά από αγνώστους θα έχουμε σίγουρα τραυματισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε ούτε μποξ, μιλάμε για πραγματικές τεχνικές. Αυτά ας τα αφήσουμε για τις εκάστοτε προπονήσεις που κάνει (αν κάνει) ο καθένας.

Αλλιώς προτείνω να δώσουμε όλοι 200 ευρώ, να πάρουμε από ένα shocknife stressblade:

Και οποτεδήποτε κάποιος κόβει τον άλλον θα το νιώθει μια χαρά και δεν θα έχουμε γκρίνιες  :P

fanioles

Συμφωνώ με όλα!  και φανταστικό το μαχαίρι που παραθέτεις !  ακριβό βέβαια αλλα δεν είμαστε και τίποτα συνετοι ..  ;D  ::)
Και για λαβές σίγουρα θα πρεπει να υπαρχει ένα σημαντικό επίπεδο εξοικίωσης μεταξύ των παιχτών (φιλαράκια ενα πραγμα). 
Σίγουρα ΟΧΙ μεταξυ αγνώστων. !!!

nick

εχμ...ρε παιδια,ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο το μαχαιροειδες....διαχεει ηλεκτρικο ρευμα χαμηλης τασης σ'οποιον πετυχει? ??? ::)

SAPPER

Παράθεση από: nick στις  13 Μαΐου 2009, 15:18:57 ΜΜ
εχμ...ρε παιδια,ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο το μαχαιροειδες....διαχεει ηλεκτρικο ρευμα χαμηλης τασης σ'οποιον πετυχει? ??? ::)
Όχι απλά είναι ένα εύκαμπτο πλαστικό μαχαίρι.

VagBlack

Παράθεση από: nick στις  13 Μαΐου 2009, 15:18:57 ΜΜ
Χαμηλής τάσης όχι. 7.500 Volt δεν θεωρούνται χαμηλή τάση, αλλά ναι το πέτυχες.

nick

και ενα ευκαμπτο πλαστικο μαχαιρι τι το ιδιαιτερο εχει για να κανει 200Ε :o ???
και πως ειναι δινατον να περνει και μπαταριες? :-\

EDIT: αα συγνωμη,τωρα ειδα την παραπανω απαντηση,που με μπερδεψε και περισσοτερο....ο ενας λεει πως ειναι ενα απλο μαχαιρακι πλαστικο,και ο αλλος λεει πως ειναι ηλεκτρικο και διαχεει ρευμα....τρεχα γυρευε

giorgosak

Το συγκεκριμενο ειναι ενα μαχαιρι για εκπαιδευση,το οποιο δεν κοβει,αλλα ριχνει ρευμα μεχρι 7500 βολτς...Προφανως ο cataphract το ανεφερε ως αστειο,γιατι κατι τετοιο δεν εχει καμια θεση σε παιχνιδι airsoft.