Αirsoft και προσομοίωση

Ξεκίνησε από CostasV, 17 Mar 2009, 21:18:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Spook

Αν μου επιτραπούν κάποιες παρατηρήσεις στα παρακάτω...

Παράθεση από: z_snap στις  18 Mar 2009, 10:13:46 ΠΜ
Σύμφωνα με τα γραφόμενα στην Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Legal_issues_in_airsoft#Greece) το airsoft στην Ελλάδα θεωρείται "underground sport".

Και αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται ως underground sport διότι (κατά τη γνώμη μου) παρά-είναι Μilsim. Αν δεν ήταν τόσο Milsim ή αν υπήρχαν οργανωμένα fields , γνωστά στο ευρύ κοινό για το τι παίζεται και πως σε αυτά, να είστε σίγουροι ότι θα γινόταν "λαϊκό προσκύνημα" και μάχες για δηλώσεις συμμετοχής στα games.

Σχετικά με τα ΒΒ - Caps:
Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο με το τι είδους γεμιστήρες παίζουν οι άλλοι (μα παντελώς αδιάφορο) όπως επίσης "κουφαίνομαι" όταν ακούω ένα μέλος μιας ομάδας να καυχιέται οτι παίζει με low-cap, όταν σε όσα games έχω παίξει (έξι μήνες τώρα) δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑ (εννοώ και μέλη ομάδων) να φωνάζει "κάλυψε - γεμίζω" ή "reloading" ή κάτι παρόμοιο.

Ας παίζει ο καθένας με ότι θέλει - μου είναι ξεκάθαρο ότι αφού πωλούνται από τα μαγαζιά high-cap γεμιστήρες (καλημέρα SAPPER) πωλούνται για να χρησιμοποιούνται στα games. Προσωπικά επειδή μου την είπαν σε άλλο forum επειδή χρησιμοποιώ μια high-cap (καλημέρα Helistas), έχω μια ερώτηση: Το λάθος το έκανα εγώ που την αγόρασα και την χρησιμοποίησα? Η Classic Army που την κατασκευάζει και την διαθέτει ή το  που μου την πούλησε?

Σχετικά με τα  Rubber Airsoft Knifes !!!!!:
Συγγνώμη, το θέμα αυτό δεν μπορώ να το συζητήσω - ποιο γελοίο πράγμα δεν έχω ακούσει στην ζωή μου!!!  Airsoft Knifes ούτε καν για μόστρα - το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο διότι μπορεί κάποιος στο πνεύμα της μόστρας, να κοτσάρει πάνω του κανένα αληθινό και πέφτοντας να χτυπήσει.

Σχετικά με τα κλειστά games:
Όσο υπάρχουν, τόσο πιο underground θα είναι το airsoft!!!!

EDIT (1): (18/03/2009) - 4:46
@ Helistas
Αμάν πια μ' αυτόν τον πόιντμαν!!! Δεν καταλαβαίνω τι έχεις πάθει και ασχολείσαι συνέχεια μ' αυτόν....  :) :) :) :) :)

...pointman

1. Το παρα είναι mil-sim που λες είναι εντελώς υποκειμενικό γιατί πολλοί παίκτες δεν ξέρουν καν τι όπλο κρατάνε στα χέρια τους, και οι περισσότεροι νομίζουν ότι κρατάνε ψεκαστήρια και ραντίζουν το αμπέλι...πολύ θα το ήθελα να ήταν mil-sim αλλά ξέρεις....δεν σε αφήνουν να αγιάσεις...

2. Κάνεις λάθος όταν λες ότι δεν παίζει κανείς με low caps διότι δεν έχεις ακούσει ποτέ εσύ να φωνάζουν "γεμίζω". Σε όλα μου τα όπλα έχω low caps FA-MAS (5), MP-5SD6 (4), P90 (4) και αρκετοί άλλοι χρησιμοποιούν και δεν χρειάζεται πάντα να φωνάζουμε όταν αλλάζουμε γεμιστήρα για να μας καλύψει κάποιος αν και προσωπικά το κάνω. Άλλωστε όσοι έχουν low caps παίζουν με μονές βολές ή κοφτές ριπές δεν ραντίζουν για να αλλάζουν γεμιστήρα καθε λίγο και λιγάκι.

3.  Το ότι πωλούνται σε καταστήματα high caps δεν σημαίνει ότι μαζί με τον γεμιστήρα σου λένε "ράντισε", άλλωστε σημασία έχει ο έλενγχος σκανδάλης άσχετα αν παίζεις με high ή low caps.

4. Εγώ δυστυχώς έχω ακούσει πάρα μα πάρα πολλά γελοία πράγματα στην ζωή μου και εκτός φόρουμ και εντός να δεις πόσα ! Τι ακριβώς πάει να πει airsoft knives ούτε για μόστρα ? Τι ενδιαφέρει τους υπόλοιπους αν έχω επάνω μου rubber knive ?  Προσωπικά έχω αν και δεν το έχω φορέσει  μέχρι τώρα.Το έχω για λόγους αισθητικής όπως τόσα άλλα πράγματα που έχουμε πάνω μας και αποτελούν μέρος του εξοπλισμού μας. Με την λογική του ότι κάποιος μπορεί να κοτσάρει πάνω του κάτι αληθινό και να τραυματιστεί νομίζω πως αυτό εμπίπτει στο πρώτο σκέλος της φράσης μου και δεν το σχολιάζω περισσότερο...

5. Αν δεν υπήρχαν prive games να είσαι σίγουρος ότι θα δημιουργούνταν γιατί υπάρχει και κόσμος που θέλει να παίξει χωρίς να ξενερώνει γιατί ο άλλος ραντίζει ή έχει πιάσει μια καβάντζα και δεν λέει να κουνηθεί απο εκεί με τίποτα και ένα σωρό άλλα "ωραία"...

Παράθεση από: Falcon στις  18 Mar 2009, 02:04:06 ΠΜ
Ειμαι συμφωνος με ολες τις αποψεις. Κι εγω παντα στο Μ4 με low cap παιζω. και σκοπευω να παρω οπλο με recoil και tracer ωστε να εκανε πιο αληθοφανη τη χρηση του aeg...

Δεν ειναι @@λακία ομως, οταν εσυ παιζεις με τα δικαια fps , κατω απο δικαιες καταστασεις,

κι ειναι κατι τυπακια ( πχ στη θεσσαλονικη με τα 500 fps  :o οπως ακουστηκε, ή οι πασηγνωστοι highlander, και που παιζουν ολο hi cap mags ) τα οποια το χαλανε, να μη πω την αλλη λεξη..., εντελως το game ? ?  ? ? ?

Ναι, εγω παντα με τακτικες παιζω και μαλιστα μερικες φορες με τακτικες αποκρυψης, κι οταν χανω/χανουμε, σαν ομαδα μια μαχη, σκεφτομαι τη καθε @@λακία που καναμε/εγινε, ωστε να ειμαι ΕΓΩ προσωπικα πιο ετοιμασμενος για την επομενη φορα.

Υπαρχουν κι αλλοι που ειτε δε τους νοιαζει, ειτε ετσι τους @@@λωνει και ειναι εντελως απροσαρμοστοι, ασυντονιστοι και σε ορισμενες περιπτωσεις.... κοτες....

Σε καθε παιχνιδι ο καθενας γινεται ολο και καλυτερος, αρκει φυσικα να το επιθυμει. Προσωπικα εγω μετα απο καθε παιχνιδι στη Καισαριανη, νιωθω ολο και περισσοτερο πιο καλος απο οτι πριν.

-ΓΙΑΤΙ??

-Γιατι, παρατηρωντας και μελετωντας καθε κινηση ειτε καλη, ειτε στραβη που κανω, προσπαθω την επομενη φορα να μην το κανω ή στην καλη, να προσπαθω και παλι να αποδιδω ακομη καλυτερα... Κυριως, απο τα λαθη μας μαθαινουμε.

Πανω απο ολα χρειαζεται να προσπαθεις, οσο κι αν χανεις, μην τα παρατας ποτε. Καποια μερα θα παιζεις καλυτερα, κι αυτο οχι οτι θα νικας,, ΑΛΛΑ γιατι θα προσπαθεις να το κανεις...

Η αποψη σου Κωστα Β, ειναι πραγματικα ενδιαφερον, να εχουμε πυρομαχικα πανω μας οσα θα ειχαμε και σε πραγματικες συνθηκες. Ελα ομως που πρωτον πως πειθεις τα τυπακια που προαναφερονται ;D και τους HL, και δευτερον σε τετοιες συρραξεις, ας το θεσω ετσι, σε μερικες περιστασεις χαλαμε πολυ πυρομαχικο... :-X κι αφου μπορουμε να κουβαλησουμε 1-2 μπιλιες παραπανω, γιατι να μη το κανουμε? Δεν ειπα φυσικα να κουβαλοαμε 1.000, αλλοι να δεις, κρατανε πανω τους και 2 μπουκαλια ακομα :o. Οταν τρεχουν κανουν ΚΡΙΚ ΚΡΙΚ ΚΡΙΚ ;D ;D ;D.

Σαφως και πολεμικες τεχνες δεν επιτρεπονται, πρωτα απο ολα γιατι ειπαμε στο airsoft μετρα παντα η ασφαλεια.

Βρισκω τις αποριες και αποψεις σου φιλε Κωστα πολυ ενδιαφερουσες.... Να φτιαχνεις συχνα θεματα, να συζηταμε γιατι και εμεις μαθαινουμε εκφραζοντας και ανταλλαζοντας αποψεις... ;)

Υ.Γ. * Το "ΗL'' παραπανω ειναι συντομια της λεξης HighLander. ΚΑΛΟ?  ?  Σκεφτηκα, αντι να λεμε ολη τη λεξη ας χρησιμοποιουμε το υποκοριστικο που ανεφερα!!! Ειστε ΜΕΣΑ?  ? ? ? ??

1. Εσύ λες ότι παίζεις με τακτικές αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού και το αλλού είναι η χρυσή τομή δηλαδή ναι μεν τακτικές αλλά όχι να το παραγ....σουμε κιόλας .Το θέμα είναι να γίνεται παιχνίδι και να γίνεται σωστά και κατα το δυνατό ρεαλιστικά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν σηκώνω κεφάλι για να μην με βγάλουν -πεθάνω- ή ότι πρέπει σώνει και καλά να νικήσω γιατί την έχω δει rambo...

2. Χαρακτηρησμοί του είδους "κότες" και λοιπά ζωάκια δεν νομίζω πως χρειάζονται...

3. Δεν μίλησε κανένας για "πολεμικές τέχνες"...άλλο πάλι και τούτο..

4. Κάπου είδα κάτι για "μαυρό" και για άσπρο και για γκρί....ούτε αυτά τα σχόλια νομίζω ότι χρειάζονται...

Γενικά σχόλια...
Να φέρνεις παραδείγματα απο γεγονότα που είσαι μπροστά και όχι απο ότι ακούς απο άλλους, το ΕΓΩ το διαβάζουμε δεν χρειάζεται να το κάνεις πύργο του Eifel, τώρα τελευταία παρατηρώ ότι κατα τα λεγόμενα σου (και μια υπογραφή που είχες) ότι όλοι οι άλλοι η οι περισσότεροι  είναι μα...κες και εσύ ο πονηρός...κόψε κάτι...φιλικά το λέω...

Τα παραπάνω σχόλια τα έκανα στην μεν πρώτη περίπτωση διότι δεν βλέπω κάποια ουσιαστική απάντηση στο θέμα του νήματος πέραν των γεμιστήρων αλλά "κόλημα" σε συγκεκριμένες λέξεις και ανάπτυξη παράλληλων θεμάτων, παρόλα αυτά απαντώ και σε αυτά (δεν βλέπω να χρειάζεται απάντηση η απάντηση μου...)...και στην δεύτερη περίπτωση διότι ο σχολιασμός περιλαμβάνει ολίγον ενοχλητική γλώσσα και ύφος τουλάχιστων κατά την δική μου άποψη και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται ούτε το ένα ούτε το άλλο στις συζητήσεις μας αφού δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό αλλά αντιθέτως "ερεθίζει" και στο τέλος τέλος δεν είναι και δημιουργικό...
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

DCat1980

Μα καλά ρε παιδά, τι λέτε εδω μέσα, μίπως έχετε βγεί λίγο εκτός θέματος ? λέω μίπως.....
Kill Me

z_snap

Παράθεση από: Spook στις  19 Mar 2009, 02:28:48 ΠΜΑν μου επιτραπούν κάποιες παρατηρήσεις στα παρακάτω...
My friend Spook - see my answers below in orange:

1. Το παρα είναι mil-sim που λες είναι εντελώς υποκειμενικό γιατί πολλοί παίκτες δεν ξέρουν καν τι όπλο κρατάνε στα χέρια τους, και οι περισσότεροι νομίζουν ότι κρατάνε ψεκαστήρια και ραντίζουν το αμπέλι...πολύ θα το ήθελα να ήταν mil-sim αλλά ξέρεις....δεν σε αφήνουν να αγιάσεις...

Αν ραντίζει κάποιος σε CQB, είναι λίγο risky αλλά προσωπικά ούτε που με νοιάζει. Θα ψάξω για μια καλή θέση να ρίξω να τον βγάλω έξω. Αν ραντίζει σε woodland από τα 30μ πάλι δεν με νοιάζει. Αυτός χαλάει μπαταρία και BBs. Γενικά αν μιλάμε για mil-sim υποτίθεται ότι κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει από πλευράς αντιπάλου και αυτό νομίζω είναι που ανεβάζει και την αδρεναλίνη.

2. Κάνεις λάθος όταν λες ότι δεν παίζει κανείς με low caps διότι δεν έχεις ακούσει ποτέ εσύ να φωνάζουν "γεμίζω". Σε όλα μου τα όπλα έχω low caps FA-MAS (5), MP-5SD6 (4), P90 (4) και αρκετοί άλλοι χρησιμοποιούν και δεν χρειάζεται πάντα να φωνάζουμε όταν αλλάζουμε γεμιστήρα για να μας καλύψει κάποιος αν και προσωπικά το κάνω. Άλλωστε όσοι έχουν low caps παίζουν με μονές βολές ή κοφτές ριπές δεν ραντίζουν για να αλλάζουν γεμιστήρα καθε λίγο και λιγάκι.

Είπα απλά ότι δεν έχω ακούσει.

3.  Το ότι πωλούνται σε καταστήματα high caps δεν σημαίνει ότι μαζί με τον γεμιστήρα σου λένε "ράντισε", άλλωστε σημασία έχει ο έλενγχος σκανδάλης άσχετα αν παίζεις με high ή low caps.

Ναι αλλά αν αγοράσει κάποιος και την χρησιμοποιήσει για να με βγάλει έξω , ε-δεν θα τον βγάλω και στον τάκο - αμα γουστάρει να ραντίζει για μένα είναι ΟΚ. Θα προσέξω να μην βρεθώ μπροστά του.

4. Εγώ δυστυχώς έχω ακούσει πάρα μα πάρα πολλά γελοία πράγματα στην ζωή μου και εκτός φόρουμ και εντός να δεις πόσα ! Τι ακριβώς πάει να πει airsoft knives ούτε για μόστρα ? Τι ενδιαφέρει τους υπόλοιπους αν έχω επάνω μου rubber knive ?  Προσωπικά έχω αν και δεν το έχω φορέσει  μέχρι τώρα.Το έχω για λόγους αισθητικής όπως τόσα άλλα πράγματα που έχουμε πάνω μας και αποτελούν μέρος του εξοπλισμού μας. Με την λογική του ότι κάποιος μπορεί να κοτσάρει πάνω του κάτι αληθινό και να τραυματιστεί νομίζω πως αυτό εμπίπτει στο πρώτο σκέλος της φράσης μου και δεν το σχολιάζω περισσότερο...

Κοίτα, όλα τα εξαρτήματα airsoft κάνουν και μια δουλειά - μας βοηθούν σε κάτι στο game. Τα AEG και BGG μετάνε BBs, η μάσκα και τα γυαλιά μας προστατεύουν, οι επιγονατίδες το ίδιο, οι φόρμες και παραλλαγές μας βοηθάνε να παίζουμε άνετα και να μην γινόμαστε εύκολα στόχος, τα PMR μας βοηθούν στις επικοινωνίες...και σε ρωτάω: τα Airsoft Knives σε τι μας βοηθούν???

5. Αν δεν υπήρχαν prive games να είσαι σίγουρος ότι θα δημιουργούνταν γιατί υπάρχει και κόσμος που θέλει να παίξει χωρίς να ξενερώνει γιατί ο άλλος ραντίζει ή έχει πιάσει μια καβάντζα και δεν λέει να κουνηθεί απο εκεί με τίποτα και ένα σωρό άλλα "ωραία"...

Δεν με βρίσκει και τόσο σύμφωνο αυτό.

...pointman

...re-think and do
   (pointman)

alexz

νομιζω ότι ο φίλος Spook έθεσε πολύ σωστά τα θέματα...

Βεβαια, κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένα να παίζει με συγκεκριμένο τρόπο (τουλάχιστον στα ''ανοιχτά'' παιχνίδια)...για αυτό και υπάρχουν και τα prive τα ποποία επ' ουδενί δεν καθιστούν το παιχνίδι underground απλά ικανοποιούν τις προτιμήσεις κάποιων παικ΄των και επισης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για βελτίωση και εκμάθηση....

Προσωπικά, αν και νέος στον χώρο, παίζω με low-caps αν και έχω και 1 hi-cap αλλά σε καμία περιπτωση δεν ρίχνω πάνω από 100 μπιλιες σε καθε game...

Falcon

Παράθεση από: Spook στις  19 Mar 2009, 02:28:48 ΠΜ

1. Εσύ λες ότι παίζεις με τακτικές αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού και το αλλού είναι η χρυσή τομή δηλαδή ναι μεν τακτικές αλλά όχι να το παραγ....σουμε κιόλας .Το θέμα είναι να γίνεται παιχνίδι και να γίνεται σωστά και κατα το δυνατό ρεαλιστικά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν σηκώνω κεφάλι για να μην με βγάλουν -πεθάνω- ή ότι πρέπει σώνει και καλά να νικήσω γιατί την έχω δει rambo...

2. Χαρακτηρησμοί του είδους "κότες" και λοιπά ζωάκια δεν νομίζω πως χρειάζονται...

3. Δεν μίλησε κανένας για "πολεμικές τέχνες"...άλλο πάλι και τούτο..

4. Κάπου είδα κάτι για "μαυρό" και για άσπρο και για γκρί....ούτε αυτά τα σχόλια νομίζω ότι χρειάζονται...

Γενικά σχόλια...
Να φέρνεις παραδείγματα απο γεγονότα που είσαι μπροστά και όχι απο ότι ακούς απο άλλους, το ΕΓΩ το διαβάζουμε δεν χρειάζεται να το κάνεις πύργο του Eifel, τώρα τελευταία παρατηρώ ότι κατα τα λεγόμενα σου (και μια υπογραφή που είχες) ότι όλοι οι άλλοι η οι περισσότεροι  είναι μα...κες και εσύ ο πονηρός...κόψε κάτι...φιλικά το λέω...

Τα παραπάνω σχόλια τα έκανα στην μεν πρώτη περίπτωση διότι δεν βλέπω κάποια ουσιαστική απάντηση στο θέμα του νήματος πέραν των γεμιστήρων αλλά "κόλημα" σε συγκεκριμένες λέξεις και ανάπτυξη παράλληλων θεμάτων, παρόλα αυτά απαντώ και σε αυτά (δεν βλέπω να χρειάζεται απάντηση η απάντηση μου...)...και στην δεύτερη περίπτωση διότι ο σχολιασμός περιλαμβάνει ολίγον ενοχλητική γλώσσα και ύφος τουλάχιστων κατά την δική μου άποψη και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται ούτε το ένα ούτε το άλλο στις συζητήσεις μας αφού δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό αλλά αντιθέτως "ερεθίζει" και στο τέλος τέλος δεν είναι και δημιουργικό...

Δεν ειμαι ουτε καπερης ουτε την εχω δει RAMBO. Αλλα αν θες να πιστευεις ετσι, εσυ ξερεις... Εμενα δε με νοιαζει.

Αναφερονται 1- 2 στα αρχικα ποστ για πολεμικες τεχνες και επαφες σωμα με σωμα.

Δεν την εχω δει ο πονηρος, αλλα δεν εχω και να κοψω τιποτα!

Το μαυρο ηταν απλως ενα παραδειγμα..

z_snap

Παράθεση από: Dulas στις  19 Mar 2009, 11:34:21 ΠΜ
Να αναφέρω μια πιθανή χρήση από λαστιχένιο μαχαίρι μιας που έγινε αναφορά για αυτό το θέμα.
...........................................
Με το που περνάω την πόρτα του μπάνιου νιώθω στα πόδια μου ένα παρα παρα παρα πολύ ελαφρύ χτύπημα από το μαχαίρι που μου πέταξε ο αντίπαλος που ήταν καβατζομενος στο μπάνιο, και πέρα από το ΕΞΩ το δικό μου δεν ακούγεται ούτε ΜΠΑΜ ούτε ΜΠOYM, με αποτέλεσμα ο συμπαίχτης που με ακολουθεί να μην γνωρίζει την θέση του αντιπαλου που με εξουδετέρωσε, .....................................

Α, ρε Dulas...εδώ είμαστε. Οπότε προτείνεις να μπορεί να βγάλει κάποιος ένα παίκτη έξω πετώντας του ένα Rubber Airsoft Knife. Και στο παράδειγμα που αναφέρεις αυτός που είναι να περάσει μπροστά από την είσοδο του μπάνιου, γιατί να μη μπορεί να πετάξει με το χέρι μερικά BBs και να διασφαλίσει τον εαυτό του ??? Ούτε μπαμ θα ακουστεί, ούτε μπούμ. Ο παίκτης απ' έξω θα πετάξει τα BBs προς την είσοδο του μπάνιου σαν να πετούσε π.χ. μια flash-bang. Καθαρίζει το μπάνιο και προχωρά. Ούτε μένει ακάλυπτος, ούτε αναγκαζεται να ρίξει με το AEG προς χώρο με λίγο φωτισμό που δεν ξέρει αν υπάρχει μέσα κάποιος όρθιος, καθιστός ή ξαπλωμένος.

Μιλάω γι' αυτό που έχω προτείνει και στο forum του Hellas Airsoft (βλ παρακάτω κείμενο).

Κείμενο από το forum του Hellas Airsoft - Topic "ΣΟΥΝΙΟ FIELD.Προτάσεις και ιδέες"

ΠαράθεσηΤα εκρηκτικά βοηθήματα και τα airsoft grenades δεν ξέρω τελικά πόσο βοηθούν τους παίκτες στο παιχνίδι. Το έχω ξαναγράψει θα ήθελα στην περίπτωση των δωματίων, γωνιών, για ασφάλεια και για να αποφεύγονται οι βολές από πολύ κοντινή απόσταση να υπάρχει η δυνατότητα ένας παίκτης να μπορεί να πετάξει με το χέρι bbs προς μια είσοδο, ένα ανοικτό παράθυρο ή μια γωνία (σαν να πέταγε grenade ή flash - bang) και να "καθαρίσει" μια περιοχή πριν εφαρμόσει κάποια τεχνική room entry.

EDIT (1): (19/03/2009)
@Dulas
Τι λαστοιχομάχαιρο, τι BBs !!! Από δω από κει, τελικά ήρθες στα λόγια μου... Αν θες πέτα Airsoft Knife...δεν έχω πρόβλημα !!!  :) :) :) :) :)

...pointman
...re-think and do
   (pointman)

Spook

@ DCat1980

Είμαστε ολίγον εκτός θέματος αλλά από ότι θα δεις παρακάτω βγαίνουν ενδαφέροντα συμπεράσματα για το θέμα μας... Επίσης ζητώ την κατανόηση σας για τα παρακάτω που θα πω...

@ pointman ή z_snap

Όπως είχα ήδη γράψει έκανα κάποιες παρατηρήσεις που από ότι είδα δεν χρειαζόντουσαν απάντηση διότι θα μπορούσαμε να απαντάμε ο ένας στον άλλο αιωνίως, αλλά παρόλα αυτά  έκρινες ότι χρειάζονται...επίσης δεν χρειάζεται να επιμένει κάποιος σε κάτι συνέχεια για να αποδείξει ότι αυτό είναι σωστό και το άλλο λάθος....όσο για το rubber arsoft knive σου απάντησε ο Dulas νομίζω.

@Falcon

Δεν νομίζω να είπα για εσένα προσωπικά ότι είσαι rambo ή ότι κρύβεσαι, και θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η γνώμη και η άποψη των άλλων γιατί δεν ζείς μόνος σου στον πλανήτη...αλλά εσύ ξέρεις.....Τα υπόλοιπα είναι στην κρίση των αναγνωστών οπότε δεν χρειάζονται παραπάνω ανάλυση...

Και οι δύο απαντήσατε σε όλα τα γύρω γύρω, αλλά δεν είδα να σχολιάσατε την ουσία των όσων είπα και τον λόγο που πόσταρα τις παρατηρήσεις η οποία ήταν η εξής...

Τέλος πάντων δεν πειράζει. Ο σκοπός του ολίγον εκτός θέματος ποστ μου ήταν να προσέχουμε και να σκεπτόμαστε τι γράφουμε ώστε να μην δημιουργούμε εντάσεις και να μην εκτροχιάζουμε τα θέματα με παράλληλα ερωτήματα.
Ας μείνει εδώ λοιπόν το ζήτημα για να μην κανουμε αυτό ακριβώς το πράγμα. Ευχαριστώ για την κατανόηση...

z_snap

Παράθεση από: Spook στις  19 Mar 2009, 12:57:36 ΜΜ
@ pointman ή z_snap
Όπως είχα ήδη γράψει έκανα κάποιες παρατηρήσεις που από ότι είδα δεν χρειαζόντουσαν απάντηση διότι θα μπορούσαμε να απαντάμε ο ένας στον άλλο αιωνίως, αλλά παρόλα αυτά  έκρινες ότι χρειάζονται...επίσης δεν χρειάζεται να επιμένει κάποιος σε κάτι συνέχεια για να αποδείξει ότι αυτό είναι σωστό και το άλλο λάθος....όσο για το rubber arsoft knive σου απάντησε ο Dulas νομίζω.

...συγγνώμη φίλε Spook αλλά ορισμένες συζητήσεις είναι ενδιαφέρουσες και οι απόψεις πάνε και έρχονται...τι να κάνουμε? Έτσι είναι τα forums...

EDIT (1): (19/03/2009)
@ Helistas
Σε παρακαλώ πολύ να λείπουν οι ειρωνίες...Δεν τιμούν κανένα και είναι απολύτως, μα απολύτως περιττές...Αντάλλαξε απόψεις και πες τη γνώμη σου με κόσμιο τρόπο....OK?

EDIT (2): (19/03/2009)
Παράθεση από: fanioles στις  19 Mar 2009, 17:30:10 ΜΜ
@pointman Εμένα όταν μου λένε τόοοοσοι άνθρωποι κάτι, δεν επιμένω με λύσα στην άποψη μου αλλα το σκεύτομαι καλύτερα μήπως τελικά δεν έχω δίκιο. Δεν είναι μάγκας ο αλάνθαστος αλλα αυτός που ανοιχτα θα παραδεχτεί το λάθος του.
@ Fanioles
χε  :) χε  :) χε: Φίλε Fanioles δεν λειτουργώ όπως θα ήθελες ... και να έχουν την ίδια γνώμη για κάτι 5, 10, 100 άτομα δεν σημαίνει ότι ο 101 παύει να έχει δικαίωμα να υποστηρίζει τη δική του... Εσύ ζητάς να λένε όλοι τη γνώμη τους και αν συμφωνήσουν κάποιοι, οι υπόλοιποι που πιθανά είναι μειοψηφία λίγο πολύ να σκάνε. Αυτό man δεν παίζει τουλάχιστον στο επίπεδο που όλοι απλά ποστάρουν και σαπορτάρουν (υποστηρίζουν) γνώμες, ιδέες και προτάσεις.

...pointman
...re-think and do
   (pointman)

SAPPER

Πιστεύω ότι έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι μπορούν να γίνουν prive games για ποιο έμπειρους και απαιτητικούς παίχτες.
Οι κανόνες εμπλοκής θα μπορούν (καθότι και πιο έμπειροι) να βγαίνουν από τους διοργανωτές του εκάστοτε game, και όσοι συμφωνούν και μπορούν θα συμμετάσχουν, άλοστε όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Αν κάτι δεν δουλέψει σωστά το αλάζουμε η το βελτιώνουμε, αυτό σημαίνει εξέλιξη.

fanioles

Παράθεση από: SAPPER στις  19 Mar 2009, 15:21:33 ΜΜ
Πιστεύω ότι έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι μπορούν να γίνουν prive games για ποιο έμπειρους και απαιτητικούς παίχτες.
Οι κανόνες εμπλοκής θα μπορούν (καθότι και πιο έμπειροι) να βγαίνουν από τους διοργανωτές του εκάστοτε game, και όσοι συμφωνούν και μπορούν θα συμμετάσχουν, άλοστε όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Αν κάτι δεν δουλέψει σωστά το αλάζουμε η το βελτιώνουμε, αυτό σημαίνει εξέλιξη.

Λιγα λόγια και καλά.   ΜΕ καλύπτεις πλήρως.   

Αναφέροντας το λαστιχενιο μαχαίρι, έφερα ένα παράδειγμα για το πως θα μπορούσαμε να φέρουμε το παιχνίδι μας πιο κοντα σε προσομοίωση μιας και αυτό ειναι το θέμα. (του τόπικ)

Και πάλι δε χρειάζεται η παρακάτω διευκρίνηση γιατι αυτοί που μπορούν και καταλαβαίνουν, το έπιασαν αυτό που εννοούσα..
Αλλα για τους φίλους που ζουν για να αντιδρούν, θα αλλάξω το μαχαίρι, με πχ ενα αγγιγμα στον ώμο.
Το θέμα μου ήταν να δώσω μια εικόνα ρεαλισμού με silent kill σε παιχνίδι 2-3 ημερών με σκοπιές κλπ... 

-Ασχετο-  η εμπειρία μου στα φόρουμ εχει δείξει οτι πολοι χρήστες στην ανάγκη τους να επικοινωνήσουν, φέρνουν αντίρηση έτσι απλά για τη κουβέντα. Δε χρειαζεται ρε παιδια τοση αναλυση..  Γι αυτό καναμε και το chat για να μπείνουμε και να λέμε τις @@ριες μας χωρις να spamaρουμε και χωρίς να δημιουργείται ένταση.  Καλή η ευφράδεια λόγου και η επιδειξη γνώσεων αλλα δεν εξυπηρετει καπου...   

@Falcon ξερεις ποσο σε συμπαθώ, αλλα αυτα που λέει ο Spook με βρίσκουν σύμφωνο.  Σκέψου το αλλίως.. Είσαι ο μικρότερος της παρέας. Λες όλοι οι συνομιλητές να είναι πάντα λάθος ? και είναι και μεγαλύτεροι... Δες τα λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα. Μια φιλική παρατήρηση δε σημαίνει οτι στη λένε οι άλλοι.

@pointman Εμένα όταν μου λένε τόοοοσοι άνθρωποι κάτι, δεν επιμένω με λύσα στην άποψη μου αλλα το σκεύτομαι καλύτερα μήπως τελικά δεν έχω δίκιο.
Δεν είναι μάγκας ο αλάνθαστος αλλα αυτός που ανοιχτα θα παραδεχτεί το λάθος του.

Φιλικά
Χρήστος

CostasV

Προσπερνώ την λόγοθύελλα (γιατί δεν είναι καν άξια σχολιασμού) και θα προσπαθήσω να μείνω σε κάποια συγκεκριμένα σημεία.

1) Τα λαστιχένια μαχαίρια θα μπορούσαν να βρουν λειτουργία στο airsoft. Εγώ τα είπα καραμουζες για να ξετρομάξω τον κόσμο γιατί καμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά μαχαίρια. Ο τρόπος λειτουργίας τους τώρα είναι και αυτός θέμα προς συζήτηση και σίγουρα όλο και κάποιος θα ρίξει την την ιδέα που θα μας αφήσει κόκαλο και θα αποφασίσουμε ότι θα μπορούσαν να βγάλουν κόσμο έξω.

2) Σχετικά με τους γεμιστήρες τώρα, εξακολουθώ να είμαι fan των low cap... όταν  αγόρασα γεμιστήρες είχαν διαθέσιμες μόνο τις μικρές.... και λέω ωχ αμάν την πάτησα... θα πρέπει να αγοράσω 15 από τούτες για να είναι ανταγωνιστικός... ε καμία σχέση με αυτό... Έμαθα να παίζω με λίγα πυρομαχικά πάνω μου, και έχω κάνει τα καλύτερα παιχνίδια μου με αυτό το όπλο. Δέν αναγκάστηκα ποτε να αρχίσω να πυροβολώ σήμερα και να τελειώσω μετά από 15 λεπτά. Έμαθα να σέρνομαι, να κρύβομαι, να κάνω έξυπνες κινήσεις, να μην κάνω θόρυβο και να βγάζω τους high capάδες έξω για τσιγάρο. Δέν τα καταφέρνω πάντα αλλά κάτι κάνω.

3) Να θέσω και κάτι καινούργιο στο thread έτσι για να να έχουμε να συζητήσουμε και κάτι άλλο. Θέμα με πέτυχαν, είμαι έξω.... και ξαπλώνω κάτω μέχρι να λήξει η συμπλοκή γύρο μου... βάζω και μια κόκκινη μαντίλα στην κεφάλα μου για να φαίνομαι σαν τροχονόμος και να μην φάω και άλλες τσάμπα, αλλά δεν κουνάω δεν μιλάω. Μόλις τα κακά παιδιά εξαφανιστούν την κάνω και εγώ σιγά σιγά...

4) Άλλο ένα καινούργιο. Θέμα όπλο και εμβέλεια. Το καλό μου το FAMAS είναι στα 270 fps.... Τραγικό μειονέκτημα όταν βρίσκεσαι απέναντι σε ένα τυπακη με AK47 κοντά στα 400 τσε βάλε (και μιλάμε για δάσος). Θα μου πείτε τώρα, εάν έχεις το τρόπο να βγάλεις κάποιον έξω που κουβαλάει τα 5 πλάσια  πυρομαχικά από εσένα γιατί δέν βρίσκεις ένα τρόπο να τον περικυκλώσεις και να τον φας από τα πλάγια σε απόσταση που το όπλο σου θα βαράει. Ναι θα το κάνω αυτό αλλά θα ήθελα να έχω και την πολυτέλεια αφού τον βάλω στα σκοπευτικά μου να τον βγάλω έξω όπως θα μπορούσε και αυτός. τώρα εάν είναι sniper αλλάζει το θέμα...

Το συγκεκριμένο θέμα δέν έχει φτιαχτεί για να σας βάλω σε έξοδα, αλλά για να κάνουμε μια κουβέντα για κάποια πράγματα που εμένα με απασχολούν. Ελπίζω και εσάς.
Είναι λίγο λυπηρό που ακόμα μερικά παιδιά δεν έχουν πει την άποψη τους επί του θέματος ή θεμάτων γιατί ο μόνος λόγος που φτιάχτηκε αυτό το thread είναι για να μιλήσουμε όλοι μας... Άμα ήταν να το κουβεντιάσω μόνο με τον fanioles, τον Dula, ή τον Spook θα τα λέγαμε και την Κυριακή... δέν θα το δημοσίευα. Τεσπα δεν είναι υποχρεωτικό να απαντήσει κάποιος αλλά δέν μπορεί να είναι μόνο 10 ψυχές που έχει περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό τους... και αντίρρηση να φέρετε δεχτή θα είναι...

Της καλησπέρες μου...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

z_snap

Παράθεση από: SAPPER στις  19 Mar 2009, 15:21:33 ΜΜ

@SAPPER
Θεώρησέ με ιδιαίτερα απαιτητικό παίκτη, αλλά μονάχα για τα public games της Κυριακής.

...pointman
...re-think and do
   (pointman)

Spook

@CostasV

1. Τα λαστιχένια μαχαίρια έχουν λειτουργία στο airsoft αν θέλουμε και μια απο αυτές περιέγραψε ο Dulas παραπάνω βέβαια αναλόγως του σεναρίου και του χώρου.

2. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο ( για κάμποσα παιχνίδια έπαιζα μόνο με μία low cap...και έμαθα αρκετά πράγματα μόνο και μόνο απο αυτό. )

3. Συμφωνώ.

4. Το όπλο μας  (FA-MAS) είναι χαμηλό μεν σε ταχύτητα εξόδου που κυρίως έχει επίδραση στην ταχύτητα με την οποία θα φτάσουν οι μπίλιες στον στόχο τους και με την εμβέλεια, αλλά έχει ένα πάρα πολύ καλό hop-up και μια μεγάλη κάνη τα οποία εμένα προσωπικά μέχρι στιγμής με έχουν αποζημιώσει πλήρως για οτιδήποτε drawback μπορεί να έχει όντας παλιό σαν όπλο.Απο την άλλη μπορεί να φαίνεται εκνευριστηκό αλλά δεν τρέχει και τίποτα να κουνηθώ 10 μέτρα πιό μπροστά για να τον πετύχω τον άλλον. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουν οι τακτικές. Άλλωστε όλα τα όπλα έχουν ένα δραστικό βελινεκές το οποίο διαφέρει απο όπλο σε όπλο συνήθως.Υπάρχει πάντα και η λύση της αύξησης της εμβέλειας του όπλου μέσα στα επιτρεπτά όρια πάντα.

Θα συμφωνήσω περί prive και μη παιχνιδιών ώστε να ευχαριστούνται όλοι αφού θα ξέρουν τι να περιμένουν οι συμμετέχοντες και στα μεν και στα δε, άλλωστε γίνεται και θα γίνεται.

fanioles

ΠαράθεσηCostasV, fanioles, Spook, εχω πιασει το συλογισμο σας και μ'αρεσει. Θα μπορουσαμε να οργανωσουμε κατι παντος...

Καλα αυτο εννοείται... και θα το κάνουμε τόσο φοβερό ωστε να πάει το παιχνίδι μας πολύ μπροστά!  Τωρα που ανοιγει ο καιρός είναι ακομα πιο ευκολο. !

Ακομα πάντως δεν έχουμε δει απόψεις πολλών παιχτών για το θέμα του ρεαλισμού..

Falcon

Παράθεση@Falcon

Δεν νομίζω να είπα για εσένα προσωπικά ότι είσαι rambo ή ότι κρύβεσαι, και θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η γνώμη και η άποψη των άλλων γιατί δεν ζείς μόνος σου στον πλανήτη...αλλά εσύ ξέρεις.....Τα υπόλοιπα είναι στην κρίση των αναγνωστών οπότε δεν χρειάζονται παραπάνω ανάλυση...

παραπανω στο #1 στο τελος μου φαινεται  πως μου λες οτι αυτα που λεω εχουν νοημα πως πρεπει ντε και καλα να νικας και να τη βλεπεις σαν RABO και να μην βγαινεις καθολου απο καλυψη ωστε να τις γλιτωσεις ... Ουτε ειπα πως ειμαι ο μονος στον πλανητη κι ουτε θελω να πω αυτο μεσα απ' τα μηνυματα μου.  Αλλα τελος παντων τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.  :-X
Δυστυχως φαινεται πως εκανα μερικα λαθη στα λεγομενα μου... Δε μπορω να κανω κατι ομως για να το διορθωσω... οσοι εβγαλαν συμπερασματα απο τα λεγομενα, εβγαλαν κι αυτο δεν αλλαζει.. Μπορει τωρα μερικοι να εχετε αλλαξει εικονα για μενα, αλλα δε πειραζει......

Καλο βραδυ.

CostasV

Ας μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω και μερικά quotes έτσι για να κρατήσουμε την συζήτηση πιο συγκεντρωμένη...

Παράθεση από: Spook στις  19 Mar 2009, 20:30:46 ΜΜ
4. Το όπλο μας  (FA-MAS) είναι χαμηλό μεν σε ταχύτητα εξόδου που κυρίως έχει επίδραση στην ταχύτητα με την οποία θα φτάσουν οι μπίλιες στον στόχο τους και με την εμβέλεια, αλλά έχει ένα πάρα πολύ καλό hop-up και μια μεγάλη κάνη τα οποία εμένα προσωπικά μέχρι στιγμής με έχουν αποζημιώσει πλήρως για οτιδήποτε drawback μπορεί να έχει όντας παλιό σαν όπλο.Απο την άλλη μπορεί να φαίνεται εκνευριστηκό αλλά δεν τρέχει και τίποτα να κουνηθώ 10 μέτρα πιό μπροστά για να τον πετύχω τον άλλον. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουν οι τακτικές. Άλλωστε όλα τα όπλα έχουν ένα δραστικό βελινεκές το οποίο διαφέρει απο όπλο σε όπλο συνήθως.Υπάρχει πάντα και η λύση της αύξησης της εμβέλειας του όπλου μέσα στα επιτρεπτά όρια πάντα.

Κάτσε να σου δώσω να βαρέσεις με το minimi που φλερτάρει με τα 400 ίσος και περισσότερα fps και πιστεύω ότι θα αλλάξεις άποψη (ειδικά τώρα που το hop-up του είναι τέλειο). Το FA-MAS είναι μύθος και Θεός έχει τη δικια του ιστορία και ξέρω ότι είναι όπλο που λατρεύεις και λατρεύω και εγώ!!! Και εμένα ασπροπρόσωπο με έχει βγάλει και το όπλο είναι και γ... τους τσαμπουκάδες... Αλλά ξέρεις τι παίζει το όπλο δεν φτουράει... Σε παίρνει να κάνεις καταδρομικές με το όπλο, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του...όποσ είχες πει και στο παρελθών είναι όπλο ακροβολιστη...( η μπορεί να παίξει ρόλο αυτού) όταν έχεις το άλλον απέναντι με το kasalνίκι πρέπει να τον βάζεις στα σκοπευτικά σου και να του την φυτεύεις στο γιλέκο...

Σχετικά με τα λαστιχένια μαχαίρια το να το πετάς στα πόδια κάποιου δεν νομίζω ότι είνια αρκετό....
πιο πολύ θα μου άρεσε να χαϊδεύει η κόψη του την πλάτη κάποιου ... Αλλά και πάλι αυτό είναι μια ιδέα...

Spook

Παράθεση από: CostasV στις  20 Mar 2009, 00:05:08 ΠΜ
Ας μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω και μερικά quotes έτσι για να κρατήσουμε την συζήτηση πιο συγκεντρωμένη...

Κάτσε να σου δώσω να βαρέσεις με το minimi που φλερτάρει με τα 400 ίσος και περισσότερα fps και πιστεύω ότι θα αλλάξεις άποψη (ειδικά τώρα που το hop-up του είναι τέλειο). Το FA-MAS είναι μύθος και Θεός έχει τη δικια του ιστορία και ξέρω ότι είναι όπλο που λατρεύεις και λατρεύω και εγώ!!! Και εμένα ασπροπρόσωπο με έχει βγάλει και το όπλο είναι και γ... τους τσαμπουκάδες... Αλλά ξέρεις τι παίζει το όπλο δεν φτουράει... Σε παίρνει να κάνεις καταδρομικές με το όπλο, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του...όποσ είχες πει και στο παρελθών είναι όπλο ακροβολιστη...( η μπορεί να παίξει ρόλο αυτού) όταν έχεις το άλλον απέναντι με το kasalνίκι πρέπει να τον βάζεις στα σκοπευτικά σου και να του την φυτεύεις στο γιλέκο...

Σχετικά με τα λαστιχένια μαχαίρια το να το πετάς στα πόδια κάποιου δεν νομίζω ότι είνια αρκετό....
πιο πολύ θα μου άρεσε να χαϊδεύει η κόψη του την πλάτη κάποιου ... Αλλά και πάλι αυτό είναι μια ιδέα...

Δεν έχω πει ποτέ ότι είναι ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο ακροβολιστή  ??? ...τυφέκιο εφόδου είναι...

Το kasalviki ??????? τιν' τούτο ωρέ ???? δαγκώνει...???  ;D

Με τα rubber airsoft knives δεν έχω πρόβλημα πως θα μπορούσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε αρκεί να γίνεται με ασφάλεια και χωρίς λαβές και τα συναφή... ;D

Για τον Godzilla δίκιο έχεις είναι φοβερό και προφανώς ρίχνει μακριά αλλά δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα....χεχεχε... ;D

CostasV

@Spook
Χοχοχο βασικά kalasniki ήθελα να γράψω (εκ του Kalashnikov).. Εδώ τα σπάει λες να μην δαγκώνει? Χεχε...Τώρα να σου πω παίζει πολύ έντονα να έχεις δίκιο γιατί πολλές φορές φταίει και η ημιμάθεια μου πάνω στα όπλα.

Μέχρι πρότινος που δεν είχα δυνατό όπλο δεν με ένοιαζε καθόλου. Από την στιγμή που είδα πως είναι ένα airsoft όπλο με αρκετά FPS κατάλαβα ότι οι άλλοι έχουν μειονέκτημα απέναντι μου, και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο δεν ένιωθα άνετα με αυτό... Άσε που πρέπει να ήμαστε και εξαιρετικά προσεχτικοί γιατί υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να τραυματιστεί. Εδώ με τα 300 άμα την φας από κοντά την ψιλό ακούς.

Anyway... Σε έναν τέλειο airsoft κόσμο ίσος τα fps να πρέπει να χωριστούν σύμφωνα με το διαμέτρημα όπως ανέφερε και προηγουμένως ο helistas. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει...

Από την άλλη πλευρά πάλι δεν έχει σημασία το όπλο και τα FPS αλλά ο χρήστης αυτού.  Και η εμπειρία να ψυχολογήσεις τις ικανότητες ή τις κινήσεις του αντιπάλου είναι το Α και το Ω. Εγώ προσωπικά βγάζω διάφορα νοήματα μέσα από αυτή την συζήτηση...

P.S. Έχω την εντύπωση ότι μερικές φορές απαντάω ετεροχρονισμένα και ότι επαναλαμβάνομε... sorry guys.

SAPPER

Παράθεση από: Dulas στις  20 Mar 2009, 09:56:14 ΠΜ
Βασικά αυτή είναι και η εφαρμογή του στο παιχνίδι αλλα δεν το ανέφερα γιατί πολλοί θα πιαστούν από κουβέντες και θα εκτροχιαστεί το topic ;)
Δεν χρειαζότανε να το πεις  8)
Εγώ γουστάρω την τρέλα σου με 1000... Επίσης τον μοτοβαρκάρη με της κροτίδες του και τον παπαβασίλη με της καλλιτεχνικές του αδυναμίες, υπάρχουν και άλλοι εγκεφαλικά καμένοι που μπορούμε να πούμε ότι θα κάνουμε ένα game οπου θα βγαλουμε το μωρο της ροζ μαρι απο μεσα μας.
Άτομα που θα είναι πιο έμπειρα για νυχτερινά games, θα είναι fair players, που δεν θα κολλάνε με κροτιδογκαντζετάκια, που θα τους αρέσουν οι τρυφερές επαφές με rubber knife, που θα έχουν ανάγκη να τους πετάνε χειροβομβίδες για πρωινό και που έχουν καρφωμένo mechbox στον εγκέφαλο  :D :D :D

CostasV

Τέλος δέν πάει άλλο!!!
Άνθρωπε μου δεν υπάρχεις! Είσαι αστείρευτη πηγή γέλιου!!!

Fans του ακόμα περισσότερο milsim υπάρχου, και οι καμένοι γνωρίζονται μεταξύ τους ή εάν θες φαίνεται η ανωμαλία στα μάτια τους. Που ξέρεις μπορεί να υπάρξουν και άλλοι.

Καλά ε δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Είσαι κορυφή!