ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!

Ξεκίνησε από ANTONIKOLAOU, 21 Μαρ 2011, 22:11:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Iskios

Το airsoft είναι παιχνίδι ομαδικό, έχει κανόνες και "κοινότητα".

Η "κοινότητα" χωρίζεται σε 3 κατηγορίες airsofters πάνω κάτω:

01. Χορεύτριες τις Μπίλιας: "Τρελά" άτομα με στρατιωτική αμφίεση, κέφι και όρεξη για παιχνίδι και ξεφάντωμα. Το "στρατιωτικό" background έρχεται σε δεύτερο πλάνο.
02. Airsofters του Πάθους: Επίσης "τρελά" τυπάκια που ψάχνονται και προπονούνται πολύ βάσει στρατιωτικών εγχειριδίων και τακτικών. Το "στρατιωτικό" background είναι ο Πρωταγωνιστής.
03. Ευρωπαϊκός ο Κοσμογυρισμένος: Έχουν δει πολλά, ξέρουν πολλά και παίζουν λίγο εώς καθόλου.

H προσωπική μου γνώμη είναι να μου στείλεις ένα prive να σου πω που θα πας να μάθεις "τι", αν και το κόστος για κάτι αξιόλογο είναι ασύμφορο και οι "τσαμπέ" λύσεις είναι "μέτριες".

Το τακτικό κομμάτι του airsoft αφορά ΜΟΝΟ τις επικοινωνίες, τον τρόπο που κινείσαι σε έναν εχθρικό τομέα και η διαχείριση της ψυχολογίας σου σε θέματα "υπομονής", "εγκράτειας", "αντοχής" κλπ.

ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ :)

jumbo

Παράθεση από: Iskios στις  29 Mar 2012, 21:33:12 ΜΜ

01. Χορεύτριες τις Μπίλιας: "Τρελά" άτομα με στρατιωτική αμφίεση, κέφι και όρεξη για παιχνίδι και ξεφάντωμα. Το "στρατιωτικό" background έρχεται σε δεύτερο πλάνο.
02. Airsofters του Πάθους: Επίσης "τρελά" τυπάκια που ψάχνονται και προπονούνται πολύ βάσει στρατιωτικών εγχειριδίων και τακτικών. Το "στρατιωτικό" background είναι ο Πρωταγωνιστής.
03. Ευρωπαϊκός ο Κοσμογυρισμένος: Έχουν δει πολλά, ξέρουν πολλά και παίζουν λίγο εώς καθόλου.

H προσωπική μου γνώμη είναι να μου στείλεις ένα prive να σου πω που θα πας να μάθεις "τι", αν και το κόστος για κάτι αξιόλογο είναι ασύμφορο και οι "τσαμπέ" λύσεις είναι "μέτριες".

Το τακτικό κομμάτι του airsoft αφορά ΜΟΝΟ τις επικοινωνίες, τον τρόπο που κινείσαι σε έναν εχθρικό τομέα και η διαχείριση της ψυχολογίας σου σε θέματα "υπομονής", "εγκράτειας", "αντοχής" κλπ.

σωστος ο isκiοs..+1 απλα.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

agent 47

Ρε παιδιά ξαναζωντανέψατε θέμα ενός χρόνου και καταλήξατε να τσακώνεστε για το ποιός είπε τι......θα μπει κανένας νέος και θα δεί το θέμα και όχι μόνο θα ξενερώσει αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί κιόλας με το χόμπυ........και μετά θέλουμε να λύσουμε και το θέμα των fps ή του μπαμ......
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Nameless

Ποτε να μη σωσει να ασχοληθει........πιστεψε με, δεν θα χασει η βενετια βελονι.  ;D ;D ;D

Iskios

Παράθεση από: agent 47 στις  29 Mar 2012, 22:11:11 ΜΜ
Ρε παιδιά ξαναζωντανέψατε θέμα ενός χρόνου

Είναι γεγονός...
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ - ΠΑΣΧΑ 2012

Σενάριο SBC (Σου-Βλα-Σι)  με πρωταγωνιστή δραπέτη Οβελία και ορδές βαρβάρων να τον κυνηγούν... για να ετοιμαζόμαστε... (και μην ξεχάσετε να τον βγάλετε φωτογραφία, όπως πάνε τα πράγματα του χρόνου θα σουβλίσουμε κοτσύφια...)

Παράθεση από: jumbo στις  29 Mar 2012, 22:10:26 ΜΜ
σωστος ο isκiοs..+1 απλα.

Να περάσεις από το γραφείο μου 09.00-14.00 να πάρεις την επιταγή σου παιδί μου :)

ANTONIKOLAOU

Ρε παιδιά εγώ πάνω στη καύ....α μου με το αντικείμενο έθεσα αυτό το θέμα!Μόλις είχα αγοράσει το οπλάκι μου και δεν είχα αφήσει τενεκέ για τενεκέ όρθιο (σκοποβολή). Άρχισα να έρχομαι σε επαφή με κάποιες ομάδες αλλά και μεμονωμένα άτομα για τη δημιούργία ομάδας και  τότε δέχτηκα αυτή την επίθεση που διαβάσατε!Τα όσα αντιφάτικα διάβασα εκείνη τη στιγμή με έκαναν να καταλάβω ότι 1)Απευθύνθηκα σε λάθος χώρο,2)Όσοι ασχολούνται με το airsoft είναι ένα κλειστό club που δύσκολα θα δεχτούν κάποιον και 3)Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό το airsoft που φαίνεται στο κόσμο με αυτό που πραγματικά είναι!
Το οπλάκι που με οικονομίες κατάφερα να αγοράσω πια κάθεται.Δε θέλω να το πουλήσω γιατί μου αρέσει να το κοιτάζω αισθητικά!Σας παρακαλώ μόνο μη κάνετε και άλλα άτομα τα οποία θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο,έστω και με διαφορετικές γνώμες απο εσάς, να εγκαταλείψουν πρόωρα!

Φιλικά Αντώνης! ;)

ANTONIKOLAOU

Για ποιο λόγο όμως αυτό το θέμα ξαναξεκίνησε?Εγώ απλά έκανα link σαν απάντηση σ'ενα παλλικάρι που ρώταγε αν γίνονταν σεμινάρια!Μη τη πάταγε σαν κι εμένα!Τώρα όμως ξαναξεκίνησε σε άλλη ενότητα!Κακώς!Πολύ κακώς!

Admax

Φιλε μου δεν πειράζει πολύ καλά έκανες και ρώτησες!
Δεν φταίς εσύ! 
Δυστυχώς υπάρχουν άλλοι που φταίνε ποιο πολλοί δημιουργώντας κάτι ψεφτο-κοινότητες που λειτουργούν εις βάρος των παιχτών, του παιχνιδιού κλπ για το χρήμα!

καλο είναι να κυνηγάμε τους πραγματικούς υπαιτιους!

Admax

Παράθεση από: ANTONIKOLAOU στις  31 Mar 2012, 18:08:01 ΜΜ
Ρε παιδιά εγώ πάνω στη καύ....α μου με το αντικείμενο έθεσα αυτό το θέμα!Μόλις είχα αγοράσει το οπλάκι μου και δεν είχα αφήσει τενεκέ για τενεκέ όρθιο (σκοποβολή). Άρχισα να έρχομαι σε επαφή με κάποιες ομάδες αλλά και μεμονωμένα άτομα για τη δημιούργία ομάδας και  τότε δέχτηκα αυτή την επίθεση που διαβάσατε!Τα όσα αντιφάτικα διάβασα εκείνη τη στιγμή με έκαναν να καταλάβω ότι 1)Απευθύνθηκα σε λάθος χώρο,2)Όσοι ασχολούνται με το airsoft είναι ένα κλειστό club που δύσκολα θα δεχτούν κάποιον και 3)Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό το airsoft που φαίνεται στο κόσμο με αυτό που πραγματικά είναι!
Το οπλάκι που με οικονομίες κατάφερα να αγοράσω πια κάθεται.Δε θέλω να το πουλήσω γιατί μου αρέσει να το κοιτάζω αισθητικά!Σας παρακαλώ μόνο μη κάνετε και άλλα άτομα τα οποία θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο,έστω και με διαφορετικές γνώμες απο εσάς, να εγκαταλείψουν πρόωρα!

Φιλικά Αντώνης! ;)

Μπορείς πάντα να κάτσεις να κανεις κάποια εξάσκηση κλπ με την ομάδα σου κλπ απλά το μονο που χρειάζεται είναι να το ψάξεις και να το κυνηγήσεις "μονος" σου (youtube κλπ) και ποιο kserei.. μπορεί να γίνει η ομάδα σου από τις top! Παρόλα αυτά όχι δεν γίνονται σεμινάρια επίσημα για το airsoft.
αν δεις ότι γίνονται για το "Airsoft" Επίσημα σε κάποια ιστοσελίδα κλπ τότε μακριά.. ποιο πολύ για την πολιτική εθνοφυλακή μου φαίνεται!
και για αυτό τον λόγοι δεν γίνονται! κρατάμε το airsoft σε μια ισορροπία και δυστυχώς η ευτυχώς η λεπτομέρεια είναι που κάνει την διαφορα! :\

ACIDBLACK

Παράθεση από: Iskios στις  29 Mar 2012, 21:33:12 ΜΜ

+1 respect
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

Nameless

Αξιοτιμε φιλε

Διαβαζοντας το γεματο χολη σου μυνημα αισθανθηκα την αναγκη να σου απαντησω. Θεωρω ότι οι καλες ιδεες πρεπει γρηγορα να επιβραβευονται, οι κακες ιδεες γρηγορα να πεθαινουν και οι προσβολες να μην μενουν αναπαντητες.
Παράθεση1)Απευθύνθηκα σε λάθος χώρο,
Προφανως......
Παράθεση2)Όσοι ασχολούνται με το airsoft είναι ένα κλειστό club που δύσκολα θα δεχτούν κάποιον
Το αντιθετο..... τα περισσοτερα μας προβληματα πηγαζουν από το γεγονος ότι  ειμαστε ΠΟΛΥ ανοιχτο club και δεν εχουμε την δυνατοτητα ή την θεληση να πεταξουμε με τις κλοτσιες εξω ορισμενους που εχουν βαλει σκοπο της ζωης τους να καταστρεψουν το παιχνιδι . Δεν είναι τυχαιο που στις μερες μας τα prive και τα invitation-only παιχνιδια αποτελουν διεξοδο για πολλους από τους πιο συνειδητοποιημενους παιχτες.
Παράθεση3)Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό το airsoft που φαίνεται στο κόσμο με αυτό που πραγματικά είναι!
To airsoft είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....οσο hardcore/milsim και να το κανουμε για την καβλαντα  δεν είναι εξομοιωση μαχης, ουτε μεσον εκπαιδευσης για να παρουμε την πολη.  Το ότι καποιοι χρησιμοποιουν καποια από τα μεσα μας για δικους τους σκοπους, αγαθους και αμφιλεγομενους, νομιμους και μη, ουδεμια σχεση εχει με το airsoft σαν ασχολια και σαν χομπυ
ΠαράθεσηΤο οπλάκι που με οικονομίες κατάφερα να αγοράσω πια κάθεται.Δε θέλω να το πουλήσω γιατί μου αρέσει να το κοιτάζω αισθητικά!Σας παρακαλώ μόνο μη κάνετε και άλλα άτομα τα οποία θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο,έστω και με διαφορετικές γνώμες απο εσάς, να εγκαταλείψουν πρόωρα!
Παρ'το αλλιως θα βρεις.......

Κατ'αρχης, ουδεις εδώ μεσα θα κλαψει για εσενα, το οπλακι σου, τις οικονομιες σου, η τον κάθε νέο που την εχει δει δεν ξερω εγω πως και θα αποθαρρυνθει αμα του χαλασουμε το απατηλο του ονειρο.

To airsoft είναι συγκεκριμενα πραγματα και ελαχιστη σχεση εχει με τον στρατο, και τον μιλιταρισμο γενικοτερα. Οποιος γουσταρει φανταροκαταστασεις, το οπλακι του και στην ενωση εφεδρων της περιοχης του, ουτε θα μας λειψει και ουτε μεις θα του λειψουμε.

Αν καποιος χρειαζεται τον ΔΕΑ/μονιμα/καραβανα  να του δειξει τα 10 καταραμενα hand signals και δεν μπορει να καταλαβει 2-3 πραγματα που απτονται της κοινης λογικης, ο ανθρωπος αυτος περισσοτερα εχει να προσφερει στο ελληνικο airsoft με το να απομακρυνθει από αυτό, παρα παραμενοντας.

Να τελειωσω λεγοντας ότι στην αρχη ημουν αρκετα καχυποπτος εναντι των prive παιχνιδιων.....τεινω να τα θεωρω σαν μονη ποιοτικη λυση και το μελλον του airsoft στη χωρα μας.

Iskios

@ Nameless

Για άλλη μια φορά απαντάς εξ ονόματος του Airsoft και εξ ονόματος όλων (το απόλυτο στυλ του "έτσι είπα, έτσι είναι" δεν το σχολιάζω καν):

Παράθεση από: Nameless στις  01 Απρ 2012, 13:17:04 ΜΜ
To airsoft είναι συγκεκριμενα πραγματα και ελαχιστη σχεση εχει με τον στρατο, και τον μιλιταρισμο γενικοτερα. Οποιος γουσταρει φανταροκαταστασεις, το οπλακι του και στην ενωση εφεδρων της περιοχης του, ουτε θα μας λειψει και ουτε μεις θα του λειψουμε.

Αλήθεια ποιοι είστε "Εσείς" ?

Θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά που θα γράψεις "ΕΜΕΙΣ" να γράψεις "ΕΜΕΙΣ εκτός από τον Iskio". Επίσης αν σε έχει ορίσει κάποιος εκπρόσωπο τύπου του Airsoft ή της "κοινότητας" να μας το πεις για να ξέρουμε.

Nameless

Αξιοτιμε Ισκιε.....

Θα πρεπει να ξεχωρισεις τα "κολπα" που χρησιμοποιω στην μορφοποιηση και τον εξευγενισμο του λογου  απο την ουσια των γραπτων μου.......

Το 1ο πλυθηντικο χρησιμοποιειται για λογοτεχνικους λογους.

πχ....."Το χασαΜΕ το κορμι πατριωτη", η "Παλι πουλο θα φαΜΕ σημερα"

Ουδεποτε  θεωρησα τον εαυτο μου εκπροσωπο της airsoftικης κοινοτητας, μια κοινοτητας που, παρεπιπτοντως, στεκεται σχεδον στο συνολο της εκ διαμετρου αντιθετα απο τα πραγματα και τις πεποιθησεις που εγω πρεσβευω.

Ως εκ τουτου, σαφως και οταν μιλαω, μιλαω για την παρτη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....σιγα μην ασχοληθω με το τι πιστευει ο Ισκιος και ο καθε ισκιος, και σιγα μην καταδεχτω να εκπροσωπησω τον οποιοδηποτε.

Δεν θα μιλαγα ουτε καν εκ μερους αυτων που συμφωνουν μαζι μου....οσοι εχουν κατι να πουν, εδω ειμαστε να πουν την γνωμη τους, Ιδου η ροδος....

Το ελληνικο airsoft ειναι γεματο απο αυτοκλητους ηγετες και εκπροσωπους, τις ταξεις των οποιων δεν εχω καμμια ορεξη να αυξησω......

Αν ειχα να διαλεξω εναν ρολο εδω μεσα, αυτος θα ηταν της Αλογομυγας του Σωκρατη

Οσον αφορα το στυλακι "ετσι ειπα, ετσι ειναι" που τοσο σε ενοχλει, ναι, φιλτατε, ετσι ειπα, ετσι ειναι........ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

Ασχολουμαι αρκετο καιρο με το εν λογω χομπυ που μπορω να εχω μια εμπεριστατωμενη αποψη, thank you very much.

(Και ολο αυτον τον καιρο πιο πολλες φορες εχω βγει σωστος στις προβλεψεις μου, παρα λαθος)

Τωρα που λυσαμε τα προσωπικα μας, αν εχεις καποιο θεμα με τις αποψεις μου, στην διαθεση σας......αν και θεωρω οτι η κατηγοριοποιηση που εκανες στους παιχτες τα λεει ολα......

Ισως, βεβαια, θα επρεπε να προσθεσεις και τον Clueless Airsofter....... ;) Ξερεις, το "τρελο" τυπακι που μεχρι χθες επαιζε CoD, αγορασε εξοπλισμο/σκεφτεται να αγορασει εξοπλισμο και δεν εχει την παραμικρη ιδεα που παει να μπει.....

Φιλικα.....

agent 47

Παράθεση από: Nameless στις  01 Απρ 2012, 13:17:04 ΜΜ
Το αντιθετο..... τα περισσοτερα μας προβληματα πηγαζουν από το γεγονος ότι  ειμαστε ΠΟΛΥ ανοιχτο club και δεν εχουμε την δυνατοτητα ή την θεληση να πεταξουμε με τις κλοτσιες εξω ορισμενους που εχουν βαλει σκοπο της ζωης τους να καταστρεψουν το παιχνιδι . Δεν είναι τυχαιο που στις μερες μας τα prive και τα invitation-only παιχνιδια αποτελουν διεξοδο για πολλους από τους πιο συνειδητοποιημενους παιχτες. To airsoft είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....οσο hardcore/milsim και να το κανουμε για την καβλαντα  δεν είναι εξομοιωση μαχης, ουτε μεσον εκπαιδευσης για να παρουμε την πολη.  Το ότι καποιοι χρησιμοποιουν καποια από τα μεσα μας για δικους τους σκοπους, αγαθους και αμφιλεγομενους, νομιμους και μη, ουδεμια σχεση εχει με το airsoft σαν ασχολια και σαν χομπυ
Εδώ φίλε ozy θα διαφωνίσω....
Το club μια χαρά είναι..... μήπως φταίει το οτι απο κάποια στιγμή και μετά δεν υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση προς τους νέους;;;;
Και θα εξηγήσω τι εννοώ..... Μήπως θα έπρεπε αυτός που διοργανώνει ένα παιχνίδι να μην παίζει και να κάνει τον διαιτητή για την ομαλή διεξαγωγή του;;;;
Μήπως θα έπρεπε ο διοργανωτής να ρωτάει πριν την έναρξη του παιχνιδιού όσους έχουν παίξει κάτω απο 10 παιχνίδια και να τους παίρνει σε μια γωνία και να τους λέει όλους τους κανόνες απο την αρχή σαν να παίζανε πρώτη φορά;;;;;

Δεν φταίει λοιπόν ο νέος που δεν ασχολήθηκε κανένας να του μάθει τι να κάνει και πώς.....
Όπως αν σε ένα σκυλί δεν του μάθεις που να χ*σει έτσι αυτό θα πάει και θα τα κάνει όπου να 'ναι....... Δεν φταίει το σκυλί ο ιδιοκτήτης-δάσκαλος του φταίει που δεν του έμαθε σωστά....

Απο 'κει και πέρα το οτι κάποιος έρχεται με ένα όνειρο στο μυαλό του νομίζοντας ότι θα είναι ο μαμαω και θα έρθει να μας πάρει και τα σκαλπ ή του λές Α και κάνει συνειδητά Β ε τότε ναι..... του έρχεται και μάλιστα είναι και καλογυαλισμένη η μπότα.....

Τώρα για τα prive games το μόνο που έχω να πώ είναι οτι δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους, είτε απο πλευράς παιχνιδιού είτε απο πλευράς παρέας και όσο αυξανόμαστε αριθμητικά σαν κοινότητα αυτό θα εντείνεται.....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

mirrage

Παράθεση από: agent 47 στις  01 Απρ 2012, 18:40:35 ΜΜ

Μήπως θα έπρεπε ο διοργανωτής να ρωτάει πριν την έναρξη του παιχνιδιού όσους έχουν παίξει κάτω απο 10 παιχνίδια και να τους παίρνει σε μια γωνία και να τους λέει όλους τους κανόνες απο την αρχή σαν να παίζανε πρώτη φορά;;;;;

Δεν φταίει λοιπόν ο νέος που δεν ασχολήθηκε κανένας να του μάθει τι να κάνει και πώς.....
Όπως αν σε ένα σκυλί δεν του μάθεις που να χ*σει έτσι αυτό θα πάει και θα τα κάνει όπου να 'ναι....... Δεν φταίει το σκυλί ο ιδιοκτήτης-δάσκαλος του φταίει που δεν του έμαθε σωστά....

Τα threads με τα τεράστια γράμματα που λένε KANONES AIRSOFT  στα fora δεν τα έχει δει ο νέος?

ΟΚ..Να μας πει ο διοργανωτής τους κανόνες, να γίνουν και μερικά "δοκιμαστικά" ώστε να δούμε
αν έγιναν αντιληπτοί αλλά κανείς δεν μπορεί μετά από 2-3 παιχνίδια να επικαλείται άγνοια λόγω
νεότητας...Κανένας παλιός δεν φταίει για το ότι κάποιος νέος δεν ξέρει τους κανόνες που αναγράφονται
σε κάθε forum.
Εγώ δλδ πως κάθισα και τους διάβασα?Και στην τελική δεν είναι δα και καμιά επιστήμη 5-10 κανόνες είναι.

agent 47 δεν προσπαθώ να στην πω με αυτά που γράφω.

agent 47

Παράθεση από: mirrage στις  01 Απρ 2012, 19:07:42 ΜΜ
Τα threads με τα τεράστια γράμματα που λένε KANONES AIRSOFT  στα fora δεν τα έχει δει ο νέος?

ΟΚ..Να μας πει ο διοργανωτής τους κανόνες, να γίνουν και μερικά "δοκιμαστικά" ώστε να δούμε
αν έγιναν αντιληπτοί αλλά κανείς δεν μπορεί μετά από 2-3 παιχνίδια να επικαλείται άγνοια λόγω
νεότητας...Κανένας παλιός δεν φταίει για το ότι κάποιος νέος δεν ξέρει τους κανόνες που αναγράφονται
σε κάθε forum.
Εγώ δλδ πως κάθισα και τους διάβασα?Και στην τελική δεν είναι δα και καμιά επιστήμη 5-10 κανόνες είναι.

agent 47 δεν προσπαθώ να στην πω με αυτά που γράφω.
Σαφώς και δεν λαμβάνεται το σχόλιο σου ως πικροχωλο - με κακή διάθεση..... κουβέντα κάνουμε .

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως......

Δες όμως και την περίπτωση του να μην μπαίνει κάποιος στα forum, να είναι ρε παιδί μου κάποιος φίλος του φίλου και τρέχα γύρευε...
Ακούγονται τα 10 παιχνίδια υπερβολικός αριθμός;;; Ας πούμε τότε 5.....
Το να τονίζεις σε κάποιον κάποια πράγματα ξανά και ξανά κακό δεν κάνει, απεναντίας τον κάνει να έχει το μυαλό του εκεί και να προσπαθήσει να μην κάνει την πατάτα.....
Δεν είπα να πάρει κάποιος αμπάριζα όλους τους νέους και να αρχίσει την διαλεξη..... αλλά μπορεί κάποιον να πετύχεις που δεν κατάλαβε καλά κάτι, δεν του είπανε καλά κάτι ή ακόμα και καθόλου.....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

mirrage

Δεν διαφωνώ με την επανάληψη αλλά έχω δει ότι ακόμα και αυτό μερικοί απίστευτοι τύποι το αγνοούν πλήρως και ενίοτε επικαλούνται ότι είναι νέοι!

agent 47

Παράθεση από: mirrage στις  01 Απρ 2012, 19:47:20 ΜΜ
Δεν διαφωνώ με την επανάληψη αλλά έχω δει ότι ακόμα και αυτό μερικοί απίστευτοι τύποι το αγνοούν πλήρως και ενίοτε επικαλούνται ότι είναι νέοι!

Είπαμε υπάρχει και η καλογυαλισμένη μπότα για μερικούς μερικούς...... ;) ;) ;) ;)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Iskios

Παράθεση από: Nameless στις  01 Απρ 2012, 18:17:00 ΜΜ
Αξιοτιμε Ισκιε.....

Θα πρεπει να ξεχωρισεις τα "κολπα" που χρησιμοποιω στην μορφοποιηση και τον εξευγενισμο του λογου  απο την ουσια των γραπτων μου.......

Το 1ο πλυθηντικο χρησιμοποιειται για λογοτεχνικους λογους.

πχ....."Το χασαΜΕ το κορμι πατριωτη", η "Παλι πουλο θα φαΜΕ σημερα"

Ουδεποτε  θεωρησα τον εαυτο μου εκπροσωπο της airsoftικης κοινοτητας, μια κοινοτητας που, παρεπιπτοντως, στεκεται σχεδον στο συνολο της εκ διαμετρου αντιθετα απο τα πραγματα και τις πεποιθησεις που εγω πρεσβευω.

Ως εκ τουτου, σαφως και οταν μιλαω, μιλαω για την παρτη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....σιγα μην ασχοληθω με το τι πιστευει ο Ισκιος και ο καθε ισκιος, και σιγα μην καταδεχτω να εκπροσωπησω τον οποιοδηποτε.

Δεν θα μιλαγα ουτε καν εκ μερους αυτων που συμφωνουν μαζι μου....οσοι εχουν κατι να πουν, εδω ειμαστε να πουν την γνωμη τους, Ιδου η ροδος....

Το ελληνικο airsoft ειναι γεματο απο αυτοκλητους ηγετες και εκπροσωπους, τις ταξεις των οποιων δεν εχω καμμια ορεξη να αυξησω......

Αν ειχα να διαλεξω εναν ρολο εδω μεσα, αυτος θα ηταν της Αλογομυγας του Σωκρατη

Οσον αφορα το στυλακι "ετσι ειπα, ετσι ειναι" που τοσο σε ενοχλει, ναι, φιλτατε, ετσι ειπα, ετσι ειναι........ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

Ασχολουμαι αρκετο καιρο με το εν λογω χομπυ που μπορω να εχω μια εμπεριστατωμενη αποψη, thank you very much.

(Και ολο αυτον τον καιρο πιο πολλες φορες εχω βγει σωστος στις προβλεψεις μου, παρα λαθος)

Τωρα που λυσαμε τα προσωπικα μας, αν εχεις καποιο θεμα με τις αποψεις μου, στην διαθεση σας......αν και θεωρω οτι η κατηγοριοποιηση που εκανες στους παιχτες τα λεει ολα......

Ισως, βεβαια, θα επρεπε να προσθεσεις και τον Clueless Airsofter....... ;) Ξερεις, το "τρελο" τυπακι που μεχρι χθες επαιζε CoD, αγορασε εξοπλισμο/σκεφτεται να αγορασει εξοπλισμο και δεν εχει την παραμικρη ιδεα που παει να μπει.....

Φιλικα.....

Φίλε γράφεις σαν πολιτικός και "βαριέμαιιιιιιιιιι" όπως θα έλεγε κ η ξανθιά στην τσόντα... σε προτιμώ απλό και χαλαρό όπως όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο για να κανονίσουμε το γιλέκο...

Καλή συνέχεια στην διύλιση του κώνωπα :)

Nameless

Αλλο ο γραπτος και αλλο ο προφορικος λογος, τουλαχιστον για εμενα......δεν θα τολμουσα ποτε να γραψω με τον τροπο που μιλαω  ;D

Οσον για τον κονωπα....καλυτερα να διυληζεις τον κονωπα, παρα να καταπινεις την καμηλο...... ;)