<<<6/2/11>>>|TRANSPORTER}--{Ελευσίνα} Αναβάλλεται!

Ξεκίνησε από Admax, 21 Μαρ 2011, 02:54:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

TRANSPORTER (Αναβάλλεται!)

Σενάριο

Ο Transporter (Μεταφορέας) Είναι ένας τύπος όπου χρωστάει τόσα πολλά στην mafia που αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί της για να μην τον σκοτώσουν! Του αναθέτουν λοιπόν κάποιες αποστολές! Να μεταφέρει κάποια έγγραφα της μαφίας σε 3 εμπορους ναρκωτικών!

Παιχνίδι

Θα υπάρχουν 2 ομάδες! Η μια ομάδα είναι της δίωξης ναρκωτικών και η άλλη είναι η ειδική ομάδα της μαφίας από επίλεκτους δολοφονούν για να προστατέψουν τον transporter κατά την διάκρεια των μεταφορών!
Ο Transporter είναι ένας τύπος ντυμένος στα μαύρα όπου αρχίζει με 1 πιστολάκι μονο και στην πρώτη στάση παίρνει το όπλο του!

Υπάρχουν ξς στάσεις για τον μεταφορέα!
Η πρώτη στάση έχει ένα δέμα που θα χρειαστεί να το πάει στην δεύτερη στάση! Στην δεύτερη στάση το αφήνει και παίρνει ένα άλλο δέμα και θα το μεταφέρει στην 3η στάση όπου και είναι η τελευταία του στάση!

Στην τελευταία στάση θα χρειαστεί να κάτσει και να το προστατέψει καθώς σε 30 λεπτά από την στιγμή που θα το αφήσει αν δεν το πάρουν οι ειδικές δυνάμεις νικάνε οι μαφιόζοι! αν κατά την διάρκεια του paixdidiou χτυπηθεί ο Transporter 4 φορες  τότε νικάνε οι ειδικές δυνάμεις! αν ο transporter καταφέρει και μεταφέρει όλα τα δέματα με επιτυχία ως το τελευταίο μέρος και το τελευταίο το κρατήσει εκεί για 30 λεπτά νικάνε οι μαφιόζοι!

Το παιχνίδι θα είναι με Respawn των τριών

Dress Code:

Μαφιόζοι πολιτικά η μονο παντελόνι παραλλαγής!
_ _ _ _ _ _ _ _ _  
Ειδικές δυνάμεις: Παραλλαγές κάθε τύπου!
(Σε περίπτωση άνισων ομάδων θα χωριστούν οι παίκτες αναγκαστικά)
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Transporter: Μαύρα αναγκαστικά πολιτικά όχι αρβύλες!
(SOS! Ζητείται transporter!!! XD )<------- Ισχύει ακόμα! :P

Ώρα συγκέντρωσης 10.00!
Ώρα έναρξης 11.00 ΑΚΡΙΒΏΣ!!!

Πεδίο Ελευσίνα!

Όρια FPS 345!
(Μετρητης στο πεδίο θα υπάρχει!)

Συμμετοχές σύνολο: 5

Ειδικές δυνάμεις:       |        Mafia:

MitsoS_O_Yakuza

φιλε Stavros3 να σου πω κατι αν και δεν γνωριζομαστε προσωπικα και συ κανεις πλακα και γραφεις στο νημα που ειναι για παιχνιδι στον φιλο ROOKIEJO.Αντι λοιπον να ερθεις με το AEG σου και να γνωριστουμε στο παιχνιδι μας πας και σηκωνεις την ιδια μερα και συ.Δεν με νοιαζει για πιο λογο αλλα στο οτι λες για εξουσιοδοτησεις και τα σχετικα αλλα στο τελος γραφεις ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ δεν μου λεει κατι.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.Διορθωσε πρωτα εσυ τα ορια του παιχνιδιου σου που τυχαινει να γινεται Αττικη αρα ισχυουν τα ορια απο το Captains Meeting που ειναι 328+5%=344ΜΑΧ(αυτο δεν σημαινει οτι τα ορια ειναι το ανωτατο!!!δηλαδη  ορια 345 που γραφεις!!)ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 344 οχι 344.Δηλαδη να το κανω λιανα για να το καταλαβεις εσυ και ολοι μας που τα AEG  ειναι 344 ΠΡΕΠΕΙ να ερθουν στα ΣΩΣΤΑ ΟΡΙΑ τα οποια ειναι 328!!το 5% ειναι αποκλιση μετρητη τελος.
Απαντηση μου στο post σου
Παράθεση από: Stavros3 στις  21 Μαρ 2011, 01:56:13 ΠΜ
Θα έχετε εξουσιοδότηση από το τμήμα της περιοχής για να δείτε ταυτότητες! XD  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No comment!!!! Πλακα κάνω!!!!
XD ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
πεταμε δηλαδη τη σποντιτσα μας και μετα πλακα κανω?για παρε αμεσως μετρητη που ανεβαζεις παιχνιδι δημοσιο χωρις να εχεις ελα να οργανωνομαστε σιγα σιγα.
Για να μην πω και για το link σου ακριβως απο κατω στο post σου στο νημα του παιχνιδιου μας για το game σου..ειναι σωστο αυτο?τεσπα δεν εχει σημασια παμε παραπερα
Υ.Γ. Τωρα αν γραψω και γω το ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ η το NO COMMENT γινομαι ειρωνικος ε??για να συμορφωνομαστε σιγα σιγα με τους κανονες 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Demon

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  21 Μαρ 2011, 15:10:30 ΜΜ
φιλε Stavros3 να σου πω κατι αν και δεν γνωριζομαστε προσωπικα και συ κανεις πλακα και γραφεις στο νημα που ειναι για παιχνιδι στον φιλο ROOKIEJO.Αντι λοιπον να ερθεις με το AEG σου και να γνωριστουμε στο παιχνιδι μας πας και σηκωνεις την ιδια μερα και συ.Δεν με νοιαζει για πιο λογο αλλα στο οτι λες για εξουσιοδοτησεις και τα σχετικα αλλα στο τελος γραφεις ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ δεν μου λεει κατι.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.Διορθωσε πρωτα εσυ τα ορια του παιχνιδιου σου που τυχαινει να γινεται Αττικη αρα ισχυουν τα ορια απο το Captains Meeting που ειναι 328+5%=344ΜΑΧ(αυτο δεν σημαινει οτι τα ορια ειναι το ανωτατο!!!δηλαδη  ορια 345 που γραφεις!!)ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 344 οχι 344.Δηλαδη να το κανω λιανα για να το καταλαβεις εσυ και ολοι μας που τα AEG  ειναι 344 ΠΡΕΠΕΙ να ερθουν στα ΣΩΣΤΑ ΟΡΙΑ τα οποια ειναι 328!!το 5% ειναι αποκλιση μετρητη τελος.
Απαντηση μου στο post σου πεταμε δηλαδη τη σποντιτσα μας και μετα πλακα κανω?για παρε αμεσως μετρητη που ανεβαζεις παιχνιδι δημοσιο χωρις να εχεις ελα να οργανωνομαστε σιγα σιγα.
Για να μην πω και για το link σου ακριβως απο κατω στο post σου στο νημα του παιχνιδιου μας για το game σου..ειναι σωστο αυτο?τεσπα δεν εχει σημασια παμε παραπερα
Υ.Γ. Τωρα αν γραψω και γω το ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ η το NO COMMENT γινομαι ειρωνικος ε??για να συμορφωνομαστε σιγα σιγα με τους κανονες 8)

Λοιπόν για να μπαίνουν τα πραγματα σιγά σιγά στη θέση τους γιατι μάλλον εχουν μπερδευτεί λίγο ή καλοπροαίρετα θα πρέπει να πω οτι φταίει η αδυναμία του γραπτού λόγου εναντι του προφορικού και εγινε η παρεξήγηση.
Φίλε μήτσο αν και δεν εχει τύχει να γνωριστούμε απο κοντά ακόμη πραγμα που κάποια στιγμή θα ήθελα να γίνει σε κάποιο σενάριο,εχω να σου πω τα εξής πάνω σε αυτά που έγραψες.

1)Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που σκαλώνεις και γράφεις για ποιό λόγο δεν παίρνει το όπλο του να έρθει στο παιχνίδι σου και πάει και ανεβάζει την ίδια μέρα... ???

Απο πότε απαγορεύεται κάποιος να ανεβάσει παιχνίδι σε άλλο πεδίο την ίδια μέρα και ώρα??Στην τελική δεν θα είναι στο πεδίο που εσυ και η ομάδα σου κλείνεις την ίδια ώρα,θα είναι αλλού!!!είναι προσωπική επιλογή του καθενός απο εκεί και πέρα σε ποιό παιχνίδι θέλει να πάει!!!αυτό δεν σημαίνει οτι έχει κανείς διαφορές μαζί σου η με την ομάδα σου.

2)Εγώ προσωπικά ουδεμία διάθεση ειρωνική διέκρινα στο σχόλιο του πλάκα κάνω κλπ κλπ που ανέφερες.Το να σε ενόχλησε το σχόλιο σαν off topic το δέχομαι,αλλα όχι όλος αυτός ο σαματάς που πας να δημιουργήσεις.και όσο για τις ταυτότητες αν θες να είμαστε και νομικά σωστοί κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου την δείξει ουτε εσενα ουτε εμενα ουτε κανενός,εκτος αν αποτελείς όργανο της τάξης (πράγμα που δεν γνωρίζω) οπότε να πάω πάσο και να σου ζητήσω και συγνώμη.

3) και σπουδαιότερο με τί επιχείρημα αναφέρεις οτι ο παίχτης της ομάδας μου ανεβάζει παιχνίδι χωρίς να τυρεί τους κανόνες ασφαλείας????????????εχεις έρθει σε κάποιο παιχνίδι και δεν μετρήθηκες????στα δύο προηγόυμενα ηταν και μάρτηρας ακόμη και ο συντονιστής αυτού του φορουμ και για του λόγου το αληθές.Σε καλώ ενώπιον όλων να αναφέρεις με επιχειρήματα τον λόγο που το είπες αυτό,αλλιώς θα πρέπει να θεωρήσω οτι λες ψέμματα και δυσφημίζεις την ομάδα και τον παίχτη της.
Άλλοι είναι οι γνωστοί αγνωστοι που δεν βάζουν μετρητες στα παιχνίδια τους αλλα εκεί δεν ακουσα να πει κανείς τιποτα!!!

4) αν το 345 σε ενοχλεί θα αλλαχτεί σε 344 ή 328 + 5% αν δεν σου αρέσει συντακτικά απλώς ένα λάθος έγινε μην βιαζόμαστε να κρεμάσουμε τον άλλον αμέσως!!!!!

και

5) νομίζω οτι ο καθένας έχει δικαίωμα να βάζει στην υπογραφή του ό,τι θέλει εφόσον δεν παραβιάζει τους κανόνες αυτού του φόρουμ.

Αυτά προς το παρόν

φιλικά και με κάθε σοβαρότητα και σεβασμό

Ghostrider

Cerberus Force Recon Leader

MitsoS_O_Yakuza

δεν ειπα οτι απαγορευεται να υπαρχει παιχνιδι την ιδια ωρα στο παιχνιδι αλλου.σε καμια περιπτωση δεν εξεταζω αυτο το πραμα.Ειπα ομως οτι απο τη στιγμη που δεν ξερομαστε προσωπικα ωστε να καταλαβαινουμε τον τροπο που γραφει ο καθενας και το τι εννοει ειναι ευκολα παρεξηγησιμο.απο τι στιγμη λοιπον που το πεταει ο καθενας το καρφι του και μετα γραφει πλακα κανω δεν σημαινει τιποτα για μενα.Τοπα και δεν το πα.Και δεν θα πεσει απαρατηρητο!αυτο το καταλαβαινεις φανταζομαι το τι εννοω.Σε καμια περιπτωση δεν με πειραξε το οτι δεν θα ερθετε στο παιχνιδι μας΄ουτε και ο λογοςμε νοιαζει.Αλλα οσο αφορα σποντα και ειρωνια αλλα που τελικα δεν ειναι αλλα το λεω χωρις να ξερω αυτον που το λεει ε τοτε γινομαι εξαλος.Οταν σχολιαζεις λοιπον τις ταυτοτητες ενω εσυ δεν τυρεις τον κανονα των οριων που εχουν οριστει ΟΧΙ για το +1fps αλλα γενικα ε τοτε παλι θα σχολιαστεις.Εχω αδικο?Το οτι ετυχε να ερθει ο γενικος συντονιστης στο παιχνιδι σας και σας βοηθησε με το να φερει μετρητη για την ομαλη διεξαγωγη του ε δεν σας τιμαει και τοσο.Ασχετα με το τι σχεσεις εχετε θα πρεπει να εχετε μετρητη ωστε να ανεβαζετε παιχνιδι δημοσιο και οχι να λετε φερτε σας παρακαλω καποιος.Γιαυτο και δεν ερχομαι και γιαυτο και δεν παταω το ποδι μου γενικα στην Καισαριανη.Αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση το πεδιο της Καισαριανης και οχι το παιχνιδι εκεινου που το ανεβαζει σαυτο το πεδιο.Εγινα σαφης?Το κυριοτερο οταν ειδα το post του Σταυρου ΔΕΝ ακονισα νυχια και φορεσα τα μυτερα μου  δοντια και ειπα Α ωραια ωρα για σαματα να δημιουργησω οπως και λες παραπανω.Δεν με ξερεις και ουτε ξερεις αρα προσβαλεις!αν θες συνεχεια για διευκρινησεις ευχαριστως σου στελνω πμ με αριθμο να το συζητησουμε γιατι ειναι κριμα να βρομιζουμε το νημα για συμμετοχες με χαζομαρες σωστα?
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

plwtarxhs

count me in... +1 (θα ερθει να δει το παιχνιδι αλλα μπορει και να παιξει)

btw μην τσακωνεσται χαλαει το καρμα σας!  ;D

MitsoS_O_Yakuza

δεν γινεται να τσακονωμαστε με τα πληκτρολογια και τις οθονες....μονο τετ α τετ!!και ολοι εσεις που νομιζετε οτι ανοιξε μια νεα βεντετα μεταξυ ομαδων και αγορασατε πασατεμπο και πατατακια μη χαιρεστε!!να πατε αλλου κυριοι!!μονο με ΠΜ η συνεχεια
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ROOKIEJO

γιαυτο σαγαπαω ρε ΜΗΤΣΑΡΑ.
η κατασταση θελει μονομαχια με μπυρες και σουβλακια με πρωτη ευκαιρια. :D :D :D :D :D
και σιγουρα εκανε πολυ καλα και ανεβασε παιχνιδι ο σταυρος και σιγουρα ευχομαστε καθε επιτυχια.

MAG

Αααααά....ρε αθάνατο φόρουμ με τους καυγάδες σου...........μου λειψες....θερμούς χαιρετισμούς  σε όλη την παλιο παρέα ...και στην νέα...... φυσικά..
my name is death

Admax

Βρε παιδια Βρε παιδια!!!
Όλα είναι μια Χοντρή παρεξήγηση! Πάντα το έλεγα αυτό από όσα forum έχω περάσει σαν admin, global κλπ...
Ο Γραπτώς λόγος πάντα παρεξηγείτε!!!

Το μονο που έκανα είναι απλά να αναφέρω λίγο καυστικά(Και λάθος μου) για να μην βρείτε τον μπελά σας αυτό για τις ταυτότητες μονο... αποσο
γνωρίζω αν δεν κάνω λάθος για της ταυτότητες να δείξει κάποιος θα πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα αν έχω διαβάσει καλά στο αστικό δίκαιο.. :\
Αν κάνω λάθος το δέχομαι!
Για το παιχνίδι που ανέβασα κατά τύχη έγινε πραγματικά! δεν είχα σκοπό να το κάνω σαν κόντρα!!!
Ζητω συγγνώμη για την παρεξήγηση!!!  Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε έτσι κιαλιος! :)

ROOKIEJO

1  παιχνιδι καλα εκανες και ανεβασες και εσυ και οποιοδηποτε αλλος.
δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να υπαρχουν επιλογες. κανεις δεν πρεπει να το περνει σαν κοντρα.
2  οι ταυτοτητες αναφερφηκαν οπως γραφει και ο palladin για να αποφυγει καποιος τυχον προβλημα
αλλοιμονο αν σε ενα αθλημα ΚΥΡΙΩΝ αμφισβητουσαμε τους συμμετεχοντες
3  εχεις απολυτο δικιο για τον γραπτο λογο.
4  δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε μονο διασκεδαση να μοιρασουμε.
καλη διασκεδαση και καλο παιχνιδι και συντομα και μαζι

Demon

:D :D Έτσι μπράβο..επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους ομορφα και νοικοκυρεμένα!
Μήτσο ειλικρινά δεν νομίζω οτι χρειάζεται να μπούμε σε διαδικασία να ξεκαθαρίσουμε τίποτα μιας και δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε οπως είπε και ο rookiejo για εμάς το θέμα είναι λήξαν.
Σε προσκαλώ -προκαλώ όμως να αλλάξουμε τηλέφωνα αμα θες για να κανονίσουμε να παίξουμε και μαζί και φυσικά αυτό που δεν συζητώ και για αγώνα σουβλακοφαγίας μετά να δείς εκεί τι θα γίνει   :D ;D :D :D
Όσο για τις κατίνες που ψάχνουν καβγά συγνώμη δεν παίζει αυτό το έργο!

παρακαλώ μόνο για το παιχνίδι του Σταύρου απ εδώ και κάτω!!!

Φιλικά Σωτήρης

plwtarxhs

παιδια δυστυχως αυριο δεν θα μπορεσω να ερθω. καλο παιχνιδι παντως!!

MitsoS_O_Yakuza

συμβαν?δεν εγινε τιποτα.εχεις πμ με τηλ αντε καλα παιχνιδια να εχουμε :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Admax

Το παιχνίδι λόγο λίγων ατόμων δεν έγινε κανονικά! Το σενάριο αναβάλλεται για της 6 Φεβρουαρίου! :)

loubamboo

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Let the BBs fly!
Freedom is more important than peace. USMC!

MAKISL

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

master

MASTER μεσα!!!! μονο που χρειαζομαι πληροφοφριες για το πως θα ερθω!!!!
Master
Nightmare

Admax

ΛΟΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ TRANSPORTER ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ! Ζητούμε συγγνώμη για την μικρή αλλαγή! :)

MAKISL

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

ROOKIEJO

τα Μ_Α_Τ μαλλον θα ειναι εκει.