DEAL 1 THE GAME

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 18 Μαρ 2011, 10:36:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Echo-Fox

Παράθεση από: kaliostro στις  23 Μαρ 2011, 23:15:11 ΜΜ
13 ήταν.. ;)

Να σου πώ την αλήθεια το πόσους έβγαλε μαζί δεν είμαι σίγουρος, αλλα πόσα ΒΒ's έφαγα μπορώ να σου πώ σίγουρα, τα κατάλαβα όλα. :)

Engineer

Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ στους ΜΑΤ και σε όλα τα παιδιά που ήταν παρών.....Ήταν μια πολύ ευχάριστη μέρα και πολύ όμορφο παιχνίδι.

Powerplant

Eκ μέρους της ομάδας των HADES ευχαριστούμε τον Rookiejo και ολη την ομάδα των ΜΑΤ για την διοργάνωση και τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι για την όμορφη Κυριακή.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

ROOKIEJO

σας ευχαριστουμε ολους που μας κανατε την κυριακη μια πολυ ωραια εμπειρια.
οτι και να πω για τις συμμετοχες ειναι λιγο.
ΚΥΡΙΟΙ σας ευχαριστουμε .τα Μ_Α_Τ κερδισαν το παιχνιδι .
καλητερη βδομαδα σε ολους

eversman

Ευχαριστούμε παιδιά,για μία πολυ ωραία Κυριακή.Χάρηκα που σας είδα όλους.

Emperor

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ αρχικά, τους Διοργανωτές για τη πολύ όμορφη κυριακή που μας χάρισαν, και όλους τους συμμετέχοντες κατ επέκταση...

Χάρηκα που είδα πάλι τόσους καλούς φίλους μετά από καιρό και ρίξαμε ξανά bb's μαζί.
Πάντα τέτοια...
Καλή εβδομάδα σε όλους.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Palladin

Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω πρώτα και να συγχαρώ μετά όλους όσους βρέθηκαν στο παιχνίδι. Ζητώ συγνώμη για τα όποια μπερδέματα και προβληματάκια προέκυψαν και δεν μπορέσαμε να τα αντιμετωπίσουμε έγκαιρα με αποτέλεσμα κάποιοι φίλοι να χαλαστούν. Τέλος χάρηκα πάρα πολύ που είδα τόσο κόσμο και περάσαμε μια ακόμα όμορφη Κυριακή.
Να είστε καλά όλοι, καλά παιχνίδια και καλή εβδομάδα...