DEAL 1 THE GAME

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 18 Μαρ 2011, 10:36:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Engineer

Engineer μέσα δυστυχώς ακόμα λίγο κουτσός....... :'(
+2 νέοι ανερχόμενοι airsofter

raven1970

Προλαβαινω να δηλωσω σημετοχη? θα παιξουν ολα τα οπλα? και με βομβιδοβολο? στα ορια των fps ενοιτε
Dead man walking!!!!!!

Admax

Καλο παιχνίδι παιδιά!   ;D ;D ;D ;D ;D

Palladin

Άμα δω κάποιον που ήρθε για το παιχνίδι και τον κόβω μικρό, στανταρ θα ζητήσω ταυτότητα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν θα ρισκάρουμε το χόμπι μας για κάποιον που βιάζεται να ενηλικιωθεί (μην τα ξαναλέμε...). Σόρυ αλλά έτσι είναι τα πράγματα και σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει ας μην έρθει. Από την άλλη όταν λέω να έχετε ταυτότητες μαζί δεν το λέω για να κάθομαι να ελέγχω έναν-έναν ΑΛΛΑ άμα τύχει να έρθει κανένας αστυνομικός και ζητήσει ταυτότητες να τις έχετε πρόχειρες (όπως κάνω εγώ) και να μη τραβιέστε για εξακριβώσεις κλπ.

MitsoS_O_Yakuza

και το σημαντικοτερο....ΑΝ λοιπον ερθει καποιος αστυνομικος και ζητησει ελεγχο γιατι να την πληρωσει ο διοργανωτης αν εσυ εισαι -18??γιαυτο!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pit k

Παράθεση από: Stavros3 στις  21 Μαρ 2011, 01:56:13 ΠΜ
Θα έχετε εξουσιοδότηση από το τμήμα της περιοχής για να δείτε ταυτότητες! XD  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No comment!!!! Πλακα κάνω!!!!
XD ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Τις εξυπνάδες σας αλλού >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Εκείνη την μέρα κάνετε ένα παιχνίδι αλλού τα off topic να τα κρατήσετε για εσάς οκ >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Μην δημιουργείτε θέμα εκεί που δεν υπάρχει  ;) >:(

ROOKIEJO

παρακαλω πολυ μην συνεχιζεται το θεμα .
ουτε κακη προθεση φαινεται ουτε διαθεση για flame .

μεχρι νεωτερας εχουν κλεισει οι συμμετοχες καθως αισιως φτασαμε τις 95.
απο δω και περα θα ακολουθησουν διευκρινησεις και τυχον αποριες

master

παιδια συγνωμη αλλα λογο ασθενιας δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω  :'( :'( :'(
Master
Nightmare

raven1970

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΟΣ? PLEASE ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!!!!
Dead man walking!!!!!!

THUNDER

raven1970

thanks παιδια θα ειμαι εκει!!!!!!!!!!  8)  :)  :D  ;D
Dead man walking!!!!!!

Nirenos

Εναν ακομα παιρνετε;
Η κλεισατε;
Αν παιρνετε ακομα 1 βαλτε με οπου ειναι ο Makisl
TEMPLARS

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Arimnistos

Arimnistos + 1

Συγγνώμη για την αργοπορία  απλά δεν γνωρίζα αν θα μπορώ την Κυριακή ή όχι.
Αν η δήλωση της τελευταίας στιγμής δημουργεί πρόβλημα απλά στείλτε ενα π.μ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

ROOKIEJO

falkon                                    
old navy
iskios
salomon
fakas

wolf-x
+1
cobra1
cobra2
cobra3

makisl
knk
monte
master
nirenos

kritikos
darmy
malias
sakis
ampelift

tristan
el cid
watcer
enty
yiannism.    
     αυτες ειναι οι συνθεσεις των μικρων ομαδων.
επειδη η επιλογη ειναι τυχαια για τυχον αλλαγη στειλτε πμ,.
οι παικτες των μικρων ομαδων θα μπουν στο πεδιο με 200 μπιλιες ο καθενας και με ενα μονο pmr ανα ομαδα.
θα διαλεξουν ενα τυχαιο κουτι απο τα 6 που υπαρχουν και θα μπουν στο πεδιο με το κουτι κλειστο.
αφου απομακρυνθουν αρκετα απο το αρχικο σημειο θα διαλεξουν ενα σημειο οπου θελουν και θα ανοιξουν το κουτι και θα ακολουθησουν τις οδηγιες που θα βρουν μεσα.

οι μεγαλες ομαδες θα χωριστουν στο πεδιο ετσι ωστε να ειναι σιγουρο οτι τα Μ_Α_Τ θα κερδισουν το παιχνιδι
;D ;D ;D ;D 8)

μελη της ομαδας θα περιμενουν μεχρι τις 09.30 οποιον δεν ξερει το πεδιο στα μακ ντοναλτς αμεσως μετα τα διοδια των αφηδνων ;

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

spiros.k

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  22 Μαρ 2011, 01:23:49 ΠΜ
falkon                                    
old navy
iskios
salomon
fakas

wolf-x
+1
cobra1
cobra2
cobra3

makisl
knk
monte
master
nirenos

kritikos
darmy
malias
sakis
ampelift

tristan
el cid
watcer
enty
yiannism.    
     αυτες ειναι οι συνθεσεις των μικρων ομαδων.
επειδη η επιλογη ειναι τυχαια για τυχον αλλαγη στειλτε πμ,.
οι παικτες των μικρων ομαδων θα μπουν στο πεδιο με 200 μπιλιες ο καθενας και με ενα μονο pmr ανα ομαδα.
θα διαλεξουν ενα τυχαιο κουτι απο τα 6 που υπαρχουν και θα μπουν στο πεδιο με το κουτι κλειστο.
αφου απομακρυνθουν αρκετα απο το αρχικο σημειο θα διαλεξουν ενα σημειο οπου θελουν και θα ανοιξουν το κουτι και θα ακολουθησουν τις οδηγιες που θα βρουν μεσα.

οι μεγαλες ομαδες θα χωριστουν στο πεδιο ετσι ωστε να ειναι σιγουρο οτι τα Μ_Α_Τ θα κερδισουν το παιχνιδι
;D ;D ;D ;D 8)

μελη της ομαδας θα περιμενουν μεχρι τις 09.30 οποιον δεν ξερει το πεδιο στα μακ ντοναλτς αμεσως μετα τα διοδια των αφηδνων ;
200 μπιλακια δεν φτανουν φιλε μου rookiejo για παιχνιδι. 2 ωρες τρεχαλα και ψαξιμο ειναι αμαρτια ξερεις οτι 200 μπιλακια ειναι ενα πουφ.αν μπορεις κοιτα το λιγω θα σε φαωωωω βαλε κατι παραπανω δεν μας λυπασε μια κυριακη περιμενω και θα πεξω με 200 μπιλακια rookiejo θα ερθω με δικηγορο...

MAKISL

Παράθεση από: spiros.k στις  22 Μαρ 2011, 07:57:25 ΠΜ
200 μπιλακια δεν φτανουν φιλε μου rookiejo για παιχνιδι. 2 ωρες τρεχαλα και ψαξιμο ειναι αμαρτια ξερεις οτι 200 μπιλακια ειναι ενα πουφ.αν μπορεις κοιτα το λιγω θα σε φαωωωω βαλε κατι παραπανω δεν μας λυπασε μια κυριακη περιμενω και θα πεξω με 200 μπιλακια rookiejo θα ερθω με δικηγορο...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..... ΕΛΕΕΕΕΕΕΟΣ
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

ROOKIEJO

τα 200 μπιλακια ειναι για να μπειτε στο πεδιο.
δεν νοητε επαναστατες πληρως εξοπλισμενοι.μολις συναντηθητε με την εξωτερικη βοηθεια ,την μεγαλη ομαδα εννοω,παιρνεται απο αυτους και μπιλιες απειρες και ζωες.
το σκεπτικο του σεναριου ειναι να αποφευγονται βολες με το που σε ειδα.πρεπει να βρεις αν ο αλλος απεναντι σου ειναι φιλος η εχθρος να ανταλαξεις συνθηματα να αποφευγεις εμπλοκες .
αυτα βεβαια για το αρχικο διαστημα και για οσο εχουμε διαθεση να ακολουθουμε  το σεναριο

οπως θα δειτε και στο πεδιο οι μικρες ομαδες εχουν επιλογες και πρεπει να βαλουν καποιες προτεραιοτητες και στοχους

spiros.k

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  22 Μαρ 2011, 09:22:03 ΠΜ
τα 200 μπιλακια ειναι για να μπειτε στο πεδιο.
δεν νοητε επαναστατες πληρως εξοπλισμενοι.μολις συναντηθητε με την εξωτερικη βοηθεια ,την μεγαλη ομαδα εννοω,παιρνεται απο αυτους και μπιλιες απειρες και ζωες.
το σκεπτικο του σεναριου ειναι να αποφευγονται βολες με το που σε ειδα.πρεπει να βρεις αν ο αλλος απεναντι σου ειναι φιλος η εχθρος να ανταλαξεις συνθηματα να αποφευγεις εμπλοκες .
αυτα βεβαια για το αρχικο διαστημα και για οσο εχουμε διαθεση να ακολουθουμε  το σεναριο

εισαι θεος εισαι ο ανθροπος μου rookiejo θα κερασω καφεδακιιι φιλαρακι μου.. ;) ;) ;)