ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 16 Μαρ 2011, 16:58:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Επειδή μιλάμε για το τι λέει ο νόμος αλλά μάλλον γράφουμε αυτά που φανταζόμαστε αλλά και ερμηνεύουμε τον νόμο με επιστημονική φαντασία θα πρότεινα :

1. Ευγενική συμπεριφορά (όπως πρότεινε σωστότατα ο φίλος fanioles)

2. Ας διαβάσουμε αρκετές φορές τον νόμο (17 σελίδες είναι όλες κι όλες)  
   ώστε να κατανοήσουμε  πραγματικά της υποχρέωσης μας και τα
   δικαιώματα μας.

Υ.Γ. φίλε Taylor λάθος άνθρωπο ρώτησες ή μάλλον άνθρωπο που δεν  
      γνώριζε  και πολύ καλά.

Υ.Γ.2 Αναμένω απάντηση στα ερωτήματα του προηγούμενου μυνηματός
        μου από όποιον γνωρίζει.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

lak1000

Παράθεση από: jumbo στις  20 Μαρ 2011, 12:58:52 ΜΜ
και το ποδηλατο ειναι μεταφορικο μεσο, αλλα δεν ειδα κανεναν να ανεβαινει σε κανενα πεδιο...

Το ποδήλατο είναι δύσκολο... Αλλά αν ο άλλος δεν έχει τρόπο να ανεβεί αλλιώς στο πεδίο, θα έπρεπε να παρατήσει το airsoft?

Παράθεση από: Τάλων στις  20 Μαρ 2011, 21:59:59 ΜΜ
Αναμένω απάντηση στα ερωτήματα του προηγούμενου μυνηματός
μου από όποιον γνωρίζει.

Θα κοιτάξω να βρω που το είχα δει και θα επανέλθω...
Please don't feed the trolls...

Maleficus

Μπορεί να μας πεί λοιπόν κάποιος αν η μεταφορά του ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ μας μπορεί να γίνει με μηχανή εφόσον κανείς κάφρος δεν είναι με παραλλαγή και το όπλο είναι σε διαφορετική τσέπη απο τη γεμιστήρα , και η μπαταρία σε διαφορετική τσέπη απο τα άλλα δύο ;
Μπορεί κάποιος να απαντήσει με επιχείρημα το ΝΟΜΟ ; Διότι εγώ προσωπικά προς το παρόν δεν έχω δεί να αναφέρεται κάτι τέτοιο στις διατάξεις του ....

pipilas

δλδ για να καταλαβω πρεπει sony και καλα να μεταφερονται τα οπλα και με μοτο????
ειστε σε μια ομαδα δεν μπορει καποιοσ να μεταφερει τα οπλα με ασφαλη τροπο στα πεδια και την ομαλη διεξαγωγη των παιχνιδιων????
δλδ τι πρεπει να γεινει να μας την πεσουνε στα πεδια τα κολαδικα επειδη καποιος ανεγκεφαλος τους οδηγησε εκει????
για να σοβαρεφτουμε λιγο ....
κυριοι αν δεν μπορειται να καταλαβετε το αυτονοητο τοτε σε λαθος topic το σηζητατε ......στο απο κατω ακριβος επρεπε ( βοηθεια για αρχαριους )
sapper ελεος........

lak1000

Παράθεση από: pipilas στις  20 Μαρ 2011, 23:36:38 ΜΜ
δλδ για να καταλαβω πρεπει sony και καλα να μεταφερονται τα οπλα και με μοτο????
ειστε σε μια ομαδα δεν μπορει καποιοσ να μεταφερει τα οπλα με ασφαλη τροπο στα πεδια και την ομαλη διεξαγωγη των παιχνιδιων????

Έστω ότι δεν είμαι σε ομάδα/δεν θέλω να φορτώνομαι σε κάποιον/θέλω να φύγω από το πεδίο την ώρα που θέλω εγώ.
Ή και όλα μαζί άμα λάχει... Τι θα έπρεπε να κάνω? Αν έχω ΜΟΝΟ δίκυκλο?

δλδ τι πρεπει να γεινει να μας την πεσουνε στα πεδια τα κολαδικα επειδη καποιος ανεγκεφαλος τους οδηγησε εκει????
για να σοβαρεφτουμε λιγο ....

Αν είναι να μας την πέσουν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος ανεγκέφαλος... Απλά αρκεί να μπουν σε κάποιο φόρουμ ή να μας/σας/τους καρφώσει κάποιος ή ακόμα και να δουν "ύποπτες" κινήσεις στην περιοχή!
Αυτά αρκούν για να έρθουν 3-4-5 περιπολικά και κλούβες... Τον "ανεγκέφαλο" το πολύ πολύ να τον τραβάνε στο τμήμα!
Please don't feed the trolls...

Maleficus

ΝΑΙ !!!! Διότι δεν έχω λεφτά για αυτοκίνητο και ρωτάω να δώ αν είμαι μέσα στα πλαίσια του νόμου !

Ασφαλή τρόπο εγώ νοώ τη θήκη σε σημείο που δεν είναι εύκολο να έχω  προσβαση σε όλα τα εξαρτήματα του όπλου
όσον αφορά για το ποιός θα οδηγήσει κάποιος στα πεδία που παίζουμε αρκεί να ανατρέξει σε παλαιότερες αναρτήσεις σεναρίων που αναφέρονται οι οδηγίες εύρεσης των πεδίων μέσω του Google .
Και δε κατάλαβα.... απο πότε χρειάζεται μηχανή κάποιος για να τον ακολουθήσει κάποιος ; Και με αμάξι γίνεται !
Παράθεση από: Maleficus στις  20 Μαρ 2011, 23:15:35 ΜΜ
το όπλο είναι σε διαφορετική τσέπη απο τη γεμιστήρα , και η μπαταρία σε διαφορετική τσέπη απο τα άλλα δύο ;

κυριοι αν δεν μπορειται να καταλαβετε το αυτονοητο τοτε σε λαθος topic το σηζητατε ......στο απο κατω ακριβος επρεπε ( βοηθεια για αρχαριους )
Αν ακόμα δε μπορείς να καταλάβεις το θέμα που έχει τεθεί μετά απο τη περιπέτεια του ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ , και την παρακάτω διευκρίνηση τότε δε ξέρω τι να πώ ....

Παράθεση από: Maleficus στις  20 Μαρ 2011, 23:15:35 ΜΜ
Μπορεί κάποιος να απαντήσει με επιχείρημα το ΝΟΜΟ ; Διότι εγώ προσωπικά προς το παρόν δεν έχω δεί να αναφέρεται κάτι τέτοιο στις διατάξεις του ....

ελεος........
Δεν υπάρχει έλεος !

Nosferatu

Και κατι τελευταιο για να καταλαβω,εγω αν ερθω απο Πειραια Μαγουλα πχ με προαστιακο που λογικα εχει πολυ κοσμο και μου κανουν ελεγχο την πατησα?γιατι μονο για μηχανες και αμαξια διαβαζω και οχι για ΜΜΜ,αληθεια θα ηθελα καποιος που παει στα πεδια με ΜΜΜ να μου πει τι κανει κτλπ ειμαι πολυ περιεργος,λογικα με πολιτικα πας και εκει παιζει μερος να αλλαξεις-ετοιμαστεις?σορυ μαγκες αλλα πολυ σκουρα τα βλεπω με το αθλημα αυτο....
Its something on the trees and it ain't a man

fanioles

Παράθεση από: Nosferatu στις  21 Μαρ 2011, 13:00:00 ΜΜ
Και κατι τελευταιο για να καταλαβω,εγω αν ερθω απο Πειραια Μαγουλα πχ με προαστιακο που λογικα εχει πολυ κοσμο και μου κανουν ελεγχο την πατησα?γιατι μονο για μηχανες και αμαξια διαβαζω και οχι για ΜΜΜ,αληθεια θα ηθελα καποιος που παει στα πεδια με ΜΜΜ να μου πει τι κανει κτλπ ειμαι πολυ περιεργος,λογικα με πολιτικα πας και εκει παιζει μερος να αλλαξεις-ετοιμαστεις?σορυ μαγκες αλλα πολυ σκουρα τα βλεπω με το αθλημα αυτο....

Προσωπικά δεν παω με ΜΜΜ αλλα αυτοί που πάνε είναι πολύ σωστά "πολιτικά" ντυμένοι και με τον εξοπλισμό τους σε διακριτικές αποσκευές.
Οι περισσότεροι απο εμάς επειδή δε θέλουμε να προκαλούμε το κοινό αίσθημα, ακόμα και στα αυτοκίνητα μας είμαστε με πολιτικά. Αντε εστω με το παντελόνι παραλλαγής αν ντρεπόμαστε να δείξουμε βρακάκι αλλάζοντας στο πεδίο  :D

ΆΛλωστε 1-2 φορές θα έρθεις με ΜΜΜ..  Μετά θα γνωριστεις με κόσμο και θα έρχεσαι με κάποιον μαζί..  Η συναδελφικότητα και αλληλουποστήριξη μεταξύ των αεροσφαιριστών είναι υποδειγματική!   ;)

Και με μηχανή μπορεί να κινείται κάποιος αν αυτό είναι το μεταφορικό του. ο νόμος δε μιλάει για μέσο μεταφοράς αλλα για τροπο μεταφοράς και αυτός επιτάσσει ασφαλή μεταφορά και διαχωρισμένα τα πυρομαχικά απο τους γεμιστήρες και αυτοί διαχωρισμένοι απο το όπλο.
Απλά.

Αν έχεις το όπλο σου στη θήκη του στη πλάτη και τις γεμιστήρες άδειες σε ενα σακίδιο και τη μπαταρία σε ένα άλλο τσεπάκι και είσαι κυριλέ ντυμένος με πολιτικά και με το νόμο τυπωμένο και μόλις σε σταματήσουν τους πείς αμέσως οτι έχεις αεροβόλο μαζί και μιλας και ευγενικά και έξυπνα**, δεν έχεις λόγο να τη πάθεις.  

Αν σε τραβήξουν κάνοντας όλα τα παραπάνω, τότε έχεις πέσει σε ντουβάρια που θα σε τράβαγαν και με αυτοκίνητο να ήσουν.

** εξηγω το "έξυπνα"

- Κύριοι οφείλω να σας ενημερώσω οτι φέρω αεροβόλο
- Μάλιστα κύριε, θα μπορούσαμε να το δούμε ?
- Φυσικά!  (ανοιγουμε όμορφα και αργά τη τσαντα)
 Δείτε κύριοι, είναι ηλεκτρικό με πλαστικές μπλίλιες και μάλιστα τις γεμιστήρες και τη μπαταρία τα έχω σε άλλη τσαντα ΌΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.  (εδω βγάζουμε και τον τυπωμένο νόμο και τους τον δίνουμε)

Η επόμενη ατάκα λογικά θα είναι

- Ευχαριστούμε κύριε, μπρείτε να πηγαίνετε. Καλή σας μέρα.

Επανέρχομαι και επαναλαμβάνω πως αν τα παραπάνω δε "δουλέψουν" με τη μηχανή, δε θα δούλευαν ούτε με το αυτοκίνητο γιατί έχουμε πέσει σε επιθεωρητές Γκαλαχαν..

Παράθεση
Αν είναι να μας την πέσουν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος ανεγκέφαλος... Απλά αρκεί να μπουν σε κάποιο φόρουμ ή να μας/σας/τους καρφώσει κάποιος ή ακόμα και να δουν "ύποπτες" κινήσεις στην περιοχή!
Αυτά αρκούν για να έρθουν 3-4-5 περιπολικά και κλούβες... Τον "ανεγκέφαλο" το πολύ πολύ να τον τραβάνε στο τμήμα!

@λακ1000

Είναι πολύ διαφορετικό να υπάρχει μια καταγγελία απο περίοικους οτι 50 μαντράχαλοι κυνηγιούνται σε ένα βουνο (όπως και έχει γίνει) γιατί απλά θα φύγει ενα περιπολικό να πάει να ελέγξει κατι που 99% είναι μια δραστηριότητα "σαν paintball" και πολύ διαφορετικό ενα squad ΔΙΑΣ που παίζουν το τομάρι τους καθημερινά να δούν ΕΝΑΝ πάνω σε μια μηχανή με εμφανή στρατιωτικά στοιχεία (αρβύλα, οπλοθήκη, κούρεμα flat top)

Νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό ετσι?  

Επίσης άλλο να βλέπουν οι "κάποιοι" σε ενα φόρουμ να γράφονται διάφορα και άλλο να δεί το όργανο που χαροπαλεύει καθε μέρα, έναν πιθανό ύποπτο.  Η ψυχολογική φόρτιση είναι τεράστια.

Και τελικά ας έρθουν στα πεδία. Δε μας χαλάει. Δεν είμαστε εγγληματίες.

Αυτό που πρέπει να αποκομίσουμε όλοι απο αυτό το νήμα είναι ενα πράγμα..

Να είμαστε υπερβολικά υπεύθυνοι με τη συμπεριφορά μας γιατί επηρεάζουμε όλη τη κοινώτητα.

Βέβαια ανάμεσα μας υπάρχουν ενας σωρός ανεγκέφαλοι που δε νοιάζονται για το σύνολο αλλα για τη παρτάρα τους (κλασσικός νεοέλληνας) οι οποίοι οχι μονο δεν είναι κύριοι και προσεκτικοί, αλλα ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ για να κάνουν το χόμπυ τους..

Να μην αναφέρω ομάδες... ξέρετε πιοι πάτε στο HOTEL ετσι ? 

Nosferatu

Σε ευχαριστω πολυ,κατανοητες απαντησεις!!!ευτυχως υπαρχουν ατομα που δινει τα φωτα τους σε απερχομενους
Its something on the trees and it ain't a man

fanioles

Παράθεση από: Nosferatu στις  21 Μαρ 2011, 13:57:28 ΜΜ
Σε ευχαριστω πολυ,κατανοητες απαντησεις!!!ευτυχως υπαρχουν ατομα που δινει τα φωτα τους σε απερχομενους

Είναι μια ακόμη υποχρέωση κάποιων απο εμάς που βλέπουμε το airsoft στην Ελλάδα και μετά απο μερικά χρόνια και όχι μεχρι την επόμενη Κυριακή...  να ενημερώνουμε και να καθοδηγούμε τους επερχόμενους (αχι Απερχόμενους   ;)  )  φίλους μας.

genious

Εγω παιδια συμφωνω με αυτα που λεει ο φιλος fanioles , αν εισαι κυριος και τηρεις τα μετρα ασφαλειας θα σου φερθουν και τα οργανα σωστα.
Τωρα για το θεμα πως θα εισαι ντυμενος ειναι πως το βλεπει ο καθενας και ποσο θελει να τραβαει τα βλεματα των αλλων, αν δεν εχει προβλημα (δεν ειναι παρανομο να φορας παραλαγη)ας φοραει οτι του αρεσει,  παντος εγω δεν εχω δει κανεναν εγκληματια να φοραει παραλαγη και να εχει τα παρανομα οπλα του σε κοινη θεα , γιατι απλα ειναι λογικο οτι ετσι θα τραβηξει τα βλεματα , και φυσικα αυτο το γνωριζουμε ολοι και η αστυνομια.....

jumbo

Παράθεση από: lak1000 στις  20 Μαρ 2011, 22:14:49 ΜΜ
Το ποδήλατο είναι δύσκολο... Αλλά αν ο άλλος δεν έχει τρόπο να ανεβεί αλλιώς στο πεδίο, θα έπρεπε να παρατήσει το airsoft?

ενας καλος επισης λογος για να σταματησει καποιος το airsoft ειναι να τρεχει καποια στιγμη και να μην φθανει...
ωστε να αποδειξη οτι δεν ειναι ελεφαντας...
παντως δοκιμασε και το ποδηλατο, ειναι ιδιαιτερα υγειηνο ξερεις... ;)
να σε γνωρισουμε κιολας βρε αδερφε απο κοντα..... ;)
αλλα ξεχασα μαλλον δεν παιζεις στην Αττικη..... ;)
maleficus κανεις δεν σου απογορευει να μετακινηθεις με μηχανη, αλλα εαν με το αυτοκινητο πρεπει να προσεχεις δεκα φορες, με την μηχανη,θα πρεπει να προσεχεις 100 φορες περισσοτερο καθοτι σε σταματανε ποιο ευκολα  ;)....
αληθεια με το ατυχημα που ειχες με το ποδι σου τι εγινε τελικα;
αντε να σε ξαναδουμε απο κοντα....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Hellenicsun

Για να βοηθήσω λίγο τη κατάσταση όσο αφορά τη νομοθεσία και τις υποχρεώσεις μας, θα παραθέσω τα σημεία που ενδιαφέρουν όλους μας μαζί με μια επεξήγηση, όπως τη καταλαβαίνω:

Στο άρθρο 1, Έννοια όρων - Έκταση Εφαρμογής αναφέρεται ξεκάθαρα πως:
Όπλο είναι κάθε μηχάνημα, το οποίο, με ωστική δύναμη που παράγεται με οποιονδήποτε τρόπο, εκτοξεύει βλήμα ή χημικές ουσίες ή ακτίνες ή φλόγες ή αέρια και μπορεί να επιφέρει κάκωση ή βλάβη της υγείας σε πρόσωπα ή βλάβη σε πράγματα ή να προκαλέσει πυρκαγιά και ιδίως κάθε πυροβόλο όπλο, χειροβομβίδα και νάρκη κάθε τύπου, όπως και κάθε συσκευή που μπορεί να προκαλέσει με οποιονδήποτε τρόπο τα ανωτέρω αποτελέσματα.

Άρα, σύμφωνα με το νόμο, ένα όπλο airsoft είναι όπλο διότι: είναι μηχάνημα, έχει ωστική δύναμη η οποία παράγεται με δύο τρόπους, εκτοξεύει βλήμα και μπορεί να επιφέρει κάκωση ή βλάβη της υγείας σε πρόσωπα ή βλάβη σε πράγματα. Ξεχάστε τα υλικά κατασκευής ή την αληθοφάνεια. Σύμφωνα με το νόμο, είναι όπλα!

Πάμε τώρα, να δούμε τι ισχύει ειδικά για τα αεροβόλα, κατηγορία στην οποία πολύ σωστά ανήκουν τα όπλα airsoft καθώς αυτή είναι η ωστική δύναμη που χρησιμοποιούν εν τέλη. Eδώ ο νομοθέτης ίσως έχει ένα κενό όσο αφορά τα AEG διότι αναφέρει πως:

Αεροβόλα  είναι  τα  όπλα  που  λειτουργούν µε  συµπιεζόµενο  αέρα  ή µε  χρήση  διοξειδίου  του
άνθρακα και εκτοξεύουν σφαιρίδιο από µεταλλική, πλαστική ή άλλη ύλη.

Με τα μέχρι τώρα λοιπόν δεδομένα αντιλαμβανόμαστε πως τα όπλα airsoft χαρακτηρίζονται ως όπλα και ως αεροβόλα αφού και στις δύο περιπτώσεις πληρούν τους χαρακτηρισμούς.

Πάμε να δούμε τι ισχύει για τη κατοχή και μεταφορά τους (άρθρο 10, 11η παράγραφος):

Για τη κατοχή:
Για την κατοχή αεροβόλων όπλων και τυφεκίων αλιείας δεν απαιτείται άδεια. Απαγορεύεται η κατοχή τους από άτοµα που δεν έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Για τη μεταφορά:
Η µεταφορά αυτών επιτρέπεται µόνο από τον τόπο κατοικίας  στο  χώρο  άσκησης  στη  σκοποβολή  και  αλιεία  και  αντίστροφα. Η  χρήση  των  όπλων αυτών  έξω  από  τους  ειδικούς  χώρους  που  προορίζονται  για  την  άσκηση  στη  σκοποβολή  ή  την αλιεία απαγορεύεται.

Εδώ λοιπόν υπάρχει το νομικό κενό που να χαρακτηρίζει ορισμένους χώρους ώς χώρους άσκησης της σκοποβολής και εν προκειμένω του αθλήματος airsoft. Επίσης δε βρήκα  - ίσως από απροσεξία - σχετική οδηγία στο πως πρέπει να μεταφέρονται τα όπλα αυτά από και προς. Δεν υπήρχε δηλαδή σχετική διευκρίνηση. Οπότε θεωρώ πως η κοινή λογική εφαρμόζεται εδώ, δηλαδή ασφαλισμένα σε ειδικά βαλιτσάκα ή έστω τις αρχικές τους συσκευασίες, με την ασφάλεια ενεργοποιημένη, άδεια και αν είναι δυνατόν, λυμένα. Σαφώς γεμιστήρες και όπλα σε ξεχωριστές θέσεις.

Νομίζω όλα τα παραπάνω είναι εντελώς ξεκάθαρα.

jumbo

να συμπληρωσω μονο οτι χωρος αθλησης για ολους εμας θεωρειτε το εκαστοτε πεδιο που παιζουμε.
αρα λοιπον και παλι ειναι ξεκαθαρος ο νομοθετης απο το σπιτι στο πεδιο και αναποδα.
φιλε Hellenicsun πολυ καλη παρουσιαση και επισης σωστα τα συμπερασματα σου. :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Hellenicsun

Παράθεση από: jumbo στις  21 Μαρ 2011, 15:16:53 ΜΜ
να συμπληρωσω μονο οτι χωρος αθλησης για ολους εμας θεωρειτε το εκαστοτε πεδιο που παιζουμε.
αρα λοιπον και παλι ειναι ξεκαθαρος ο νομοθετης απο το σπιτι στο πεδιο και αναποδα.
φιλε Hellenicsun πολυ καλη παρουσιαση και επισης σωστα τα συμπερασματα σου. :)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

liongreek

...βεβαίως δεν πρέπει να αγνοούμε ότι ο νομοθέτης δεν θεωρεί σκοποβολή την χρήση του όπλου στο...κορμί του άλλου...

ο νόμος απαγορεύει ΡΗΤΑ την βολή εναντίον ανθρώπου με οποιοδήποτε βλητικό μέσο...

...αυτή είναι και η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται η πώληση όπλων airsoft και όχι η χρήση τους...ως αεροβόλα, που πολύ σωστά περιέγραψε παραπάνω ο φίλτατος Ελληνικός Ήλιος, μπορείτε να τα προμηθευτείτε για άσκηση ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ, σε συγκεκριμένα ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΑ ενάντια σε ΣΤΟΧΟΥΣ και όχι ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, με συγκεκριμένο τρόπο ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

Το τι θεωρούμε εμείς πεδίο, ουδόλως απασχολεί τον νομοθέτη, που δεν έχει συμπεριλάβει στον νόμο που θέσπισε τις ανάγκες του χόμπι μας...πράγμα που ισχύει και για το paintball...πράγμα που πρέπει να αλλάξει ΜΕ ΝΟΜΟ...

MitsoS_O_Yakuza

σωστος αν και βαζελακος...αλλα γαργαρα στο μπασκετ..ε? :-* :-* αυτο λεει ο νομος γιαυτο θελει ευγενεια.δεν ειμαστε παρανομοι απλα παιζουμε με την ανεχεια της αστυνομιας μεχρι να ξεκαθαριστει το ζητημα και να κλεισει τελειως το παραθυρακι.καποτε μπορει και να γινει αλλα μεχρι τοτε..προσοχη δεν ειμαστε παιδακια κυριοι καποιοι ειμαστε αλλα δεν πρεπει να το ξεχναμε οτι δεν ειμαστε ας ειναι και για μια ωρα στο πηγαινε προς το πεδιο και στο ελα.αυτα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Maleficus

Ευχαριστώ όλους εσάς δώσατε κατατοπιστικές απαντήσεις και μας ξεδιαλύνατε το τοπίο ,ύστερα απο απαντήσεις που ήταν αβάσιμες και γεμάτες ειρωνία σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα της μεταφοράς των αεροβόλων .
ήμουν στο τσάκ να ακυρώσω τα όνειρα μου για μία μηχανή !!!!

Λευτέρη έχεις π.μ

liongreek

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  21 Μαρ 2011, 15:38:52 ΜΜ
σωστος αν και βαζελακος...

...σε βρίζω εγώ;...

...Φρεαττύδα γεννήθηκα...

sorry για το off topic, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται...

MitsoS_O_Yakuza

χαχαχαχααχα λαθος ρε φιλε μου...δηλαδη θελω και γω τωρα ενα ΜΠΑΜ σε CQB για το λογο οτι τοσο καιρο σε ειχα για βαζελο...... ;D ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE