ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 16 Μαρ 2011, 16:58:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

τώρα όσον αφορά τη μηχανή , διότι σε λίγο καιρό θα γίνω κάτοχος ....
γίνεται τα μέρη του όπλου (όπλο , μπαταρία , γεμιστήρες, ) να έιναι σε διαφορετικές τσέπες της ίδιας θήκης ; ή και εκεί έχουν λόγο για να μας τραβήξουν ;

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Πρωτα απο ολα εχω να πω για το ποστ μου στο  το οποιο οποιος διαβασει θα καταλαβει οτι φυσικα και ηταν σε υφος αστειου οτι επειδη ειμαι αθλητης και σεβομαι αυτο που κανω πρωτα απο ολα οσα χρονια πυγμαχω δεν εχω πειραξει ανθρωπο εκτος ρινγκ αν και πολλες φορες μου δοθηκε η ευκαιρια..τωρα στο αν καποιοι εχουν φτασει σε τετοια μετρα αρετης που τους χτυπουν αδικα και και αυτοι λενε ευχαριστω πραγματικα ειναι αξιοθαυμαστο και πρεπει να διδαξουν κι εμενα..υστερα για να τελειωνει το θεμα με το αρχικο μου ποστ,επειδη στην ζωη μου διδαχθηκα απο μικρος απο την οικογενεια μου τις αρχες,τον σεβασμο και να παταω στα δικα μου ποδια οταν με σταματησαν οι κυριοι αστυνομικοι δεν επικαλεσθηκα τιποτα περαν τον νομικων μου δικαιωματων ως Ελλην πολιτης..δεν εχω μαθει να εκθετω τους ανθρωπους που με μεγαλωσαν για πλακα..για την μηχανη την οποια κατηγορουμαι,δυστηχως η οικονομικη μου κατασταση αυτο το μεσον μου επιτρεπει να εχω..σας πληροφορω οτι την στιγμη που με σταματησαν φορουσα μαυρο παντελονι και οχι παραλλαγες με τις οποιες καποιοι με εντυσαν..τα οπλα στην τσαντα μου ηταν ασφαλισμενα,οι γεμιστηρες χωριστα οπως προβλεπεται..για την νοσο των πυγμαχων δεν ξερω,για την νοσο των απολιτιστων κατι εχω ακουσει..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

pipilas

φιλε maleficus οτι οπλο και να εχεις το μεταφερεις μονο με αυτοκινητο και οπως το περιεγραψα!!!!
τωρα αν δεν εχεις αυτοκινητο οπως ο ΜΕΛΛΑΣ απλα δεν το παιρνεις με την μηχανη.....
παραδειγμα! εχεις δει κανεναν κυνηγο φορα παρτιδα καραμπινα χιαστι και με μοτο στην εθνικη????
δεν νομιζω!
SAPPER συμφονω μαζι σου....
ΜΕΛΛΑΣ δεν υπαρχει λογος να στραβωνεις! απο την ωρα που ανεβαζεις κατι τετοιο στο φορουμ να περιμενεις και το κραξιμο περα απο την συμπαρασταση!

lak1000

Ο νόμος λέει μέχρι 3 αεροβόλα στο όχημά μας και όχι στο αμάξι μας. Άλλωστε καλύτερα είναι τα ΜΜΜ που έχεις και τόσο κόσμο δίπλα σου?

Τα όργανα καλά έκαναν που τον έλεγξαν, έκαναν κανονικά την δουλειά τους κι εκείνος, καλά έπραξε. Το όλο πράγμα θα μπορούσε να συμβεί και σε κάποιον με αμάξι. Όλα πιστεύω έγιναν όπως θα έπρεπε να γίνουν εκτός του ότι το ανέφερε εδώ στο φόρουμ δίνοντας τροφή στα τρολ
Please don't feed the trolls...

G.P.S.

Ειχα παρει μερος\θεση στην πρωτη περιπτωση (κουμπαρος) οποτε
για να ειμαι ενταξει πρεπει να παρω μερος\θεση & σε αυτην.

Ο νομος δεν λεει μεταφορα "αεροβολων¨με αυτοκινητο αλλα απλα μεταφορα.
Καλο βεβαια ειναι να μην δινουμε αφορμες μεχρι Θεου θελοντος & νομοθετη επιτρεποντος,
να αποχαρακτηριστουν οι ρεπλικες μας απο αεροβολα.
Αν δεν φορουσες παραλλαγη τοτε ΟΚ & κατι μαθαμε απο την πρωτη περιπτωση.  ;)

Τα υπολοιπα flame δεν με αγγιζουν.  8)

Υ.Γ. Εχω μεταφερει τα πραγματα μου με μηχανη 3 φορες.
Τις 2 φορωντας πολιτικα & η ρεπλικα σε σακβουαγιαζ (δεν εδινα στοχο) &
μια φορωντας απο κατω παραλλαγη (καλυμενη) με το οπλο σε θηκη ελαφρως καλυμενο (δεν εδινα στοχο).
Με την νεα ρεπλικα ευτυχως δεν θα χρειαστει να την ξαναμεταφερω σε θηκη (χωραει σε σακβουαγιαζ).

remali

Παράθεση από: lak1000 στις  19 Μαρ 2011, 20:15:38 ΜΜ
Ο νόμος λέει μέχρι 3 αεροβόλα στο όχημά μας και όχι στο αμάξι μας.

Λιγο ακυρη η απορια μου αλλα ισως την εχουν κι αλλοι.Ειμαστε μια παρεα απο 4 ατομα οταν παμε στο πεδιο και για λογους οικονομιας καυσιμων χρησημοποιουμε ενα αμαξι που συνηθως εχουμε 8  οπλα(4 rifles + 4 sidearms :P).To μεχρι 3 αεροβολα ειναι ανα επιβαινοντα ή ανα οχημα?Δεν μας εφταναν ολα τα αλλα εχουμε κι αυτο το προβλημα? ???

Bulldog

Παράθεση από: pipilas στις  19 Μαρ 2011, 19:54:43 ΜΜ
φιλε maleficus οτι οπλο και να εχεις το μεταφερεις μονο με αυτοκινητο και οπως το περιεγραψα!!!!
τωρα αν δεν εχεις αυτοκινητο οπως ο ΜΕΛΛΑΣ απλα δεν το παιρνεις με την μηχανη.....
παραδειγμα! εχεις δει κανεναν κυνηγο φορα παρτιδα καραμπινα χιαστι και με μοτο στην εθνικη????
δεν νομιζω!
SAPPER συμφονω μαζι σου....
ΜΕΛΛΑΣ δεν υπαρχει λογος να στραβωνεις! απο την ωρα που ανεβαζεις κατι τετοιο στο φορουμ να περιμενεις και το κραξιμο περα απο την συμπαρασταση!

"αν δεν εχεις αυτοκινητο οπως ο ΜΕΛΛΑΣ απλα δεν το παιρνεις με την μηχανη....." Το αφήνω ασχολίαστο... ???

Τάλων

Επειδή το θέμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους  ή τουλάχιστον για εμένα θα παρακαλούσα για τις εξής διευκρινίσεις.

1. Ποιός νόμος ή ποιά διευκρινιστική οδηγία αυτού αναφέρει ότι μπορούμε  
   να  μεταφέρουμε μέχρι 3 αεροβόλα ;
2. Ποιός νόμος ή ποιά διευκρινιστική οδηγία αυτού αναφέρει τον τρόπο  
   μεταφοράς ενός αεροβόλου ;

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

ECHO

Ρε παιδια τι λετε γιατι να μην μπορεις να τα μεταφερεις με δικυκλο οχημα?
Και στο κατω κατω οπως αναφερεται και πιο πανω εγω εχω δει στον δρομο κυνηγο με
ρουχα παραλλαγης να και την καραμπινα στην πλατη να πηγαινει κανονικα στην εθνικη οδο..
Επισης εχω και πελατη στο μαγαζι μου που κανει το ιδιο ακριβως πραγμα για να μην πηγαινει με το
τζιπ.. Δεν χρειαζεται να κραζεται καποιον επειδη το ανεφερε στο φορουμ.. Και πιστεψτε με
αν θελει καποιος να σε τραβηξει επειδη δεν του κατσες καλα στο ματι μπορει να σε τραβηξει χωρις καν
να εχεις ρεπλικα πανω σου..
....The War Of The Ancients....

ROOKIEJO

δεν ειναι θεμα νομου αλλα φιλοσοφιας του.
οτι κουβαλας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.
δεν εχει σημασια αν ειναι κατσαβιδι διπλα στο χειροφρενο η ρεπλικα στη πλατη ,3 η 103 αεροβολα η κυνηγετικα.
απο κει και περα ειναι στην κριση του καθε οργανου ,του σημειου ελεγχου ,των γεγονοτων και αλλων συνθηκων.
και ποιος σας ειπε οτι οποιαδηποτε αδεια σε γλυτωνει απο ελεγχο και βολτα απο το τμημα αν ο ελεγχων την δει στραβα μαζι σου?
τα μοντελα δεν υπαρχει υποχρεωση να δηλωνονται εδω και αρκετα χρονια αλλα ακομα και αν το κανεις δεν σε διασφαλιζει σε τιποτα απολυτως .
τωρα για τους μηχανοβιους συνχομπιστες θα προτεινα αν γινεται λυμενα στα δυο κομματια

gioalex

Παράθεση από: ECHO στις  19 Μαρ 2011, 23:46:16 ΜΜ
Ρε παιδια τι λετε γιατι να μην μπορεις να τα μεταφερεις με δικυκλο οχημα?
Και στο κατω κατω οπως αναφερεται και πιο πανω εγω εχω δει στον δρομο κυνηγο με
ρουχα παραλλαγης να και την καραμπινα στην πλατη να πηγαινει κανονικα στην εθνικη οδο..
Επισης εχω και πελατη στο μαγαζι μου που κανει το ιδιο ακριβως πραγμα για να μην πηγαινει με το
τζιπ.. Δεν χρειαζεται να κραζεται καποιον επειδη το ανεφερε στο φορουμ.. Και πιστεψτε με
αν θελει καποιος να σε τραβηξει επειδη δεν του κατσες καλα στο ματι μπορει να σε τραβηξει χωρις καν
να εχεις ρεπλικα πανω σου..

Και ποιος σου είπε ότι είναι νόμιμος να μεταφέρει την καραμπίνα στην πλάτη πάνω σε μηχανάκι στην εθνική? Δλδ τι, σε κοινή θέα? Απλά δεν έτυχε να τον σταματήσουν.

Ο πατέρας μου είναι αγρότης. Τον έχουν σταματήσει μπάτσοι με το αγροτικό και του έκαναν μανούρα που είχε πίσω, στην καρότσα, τα εργαλεία από το χωράφι. Τσεκούρι, πριόνι και τα σχετικά. Άμα πέσεις σε μαλάκα, δεν σε σώζει τπτ...

Το θέμα είναι να μην προκαλείς την τύχη σου. Εγώ όσες φορές έχω πάει σε πεδίο, είμαι ντυμένος με πολιτικά και είμαι τυπικότατος. Ζώνη (πχ) μπορεί να μην φορέσω κάποια στιγμή που είμαι "άδειος", αλλά όταν έχω "φορτίο" δεν ρισκάρω ούτε με το bluetooth να μιλάω στο κινητό...

Υ.Γ. Δεν λέω ότι ο ΜΕΛΑΣ έκανε κάτι και "προκάλεσε" τον έλεγχο, απλά εκφέρω προσωπική άποψη

wrangler

ειναι τελικα συναρτηση πολλων παραγοντων μια τετοια περιπτωση.....
σε συμπαιχτη της ομαδος μου σε τυχαιο ελεγχο στη παραλιακη μετα απο κυριακατικο game...
του ανοιξανε το πορτπαγκαζ ειδαν τη  μπερετα στην αρχη και σχεδον πηραν θεσεις μαχης....
για καλη του τυχη κουβαλαγε και οπλο paintball μαζι και μολις το ειδαν ηρεμησαν αμεσως
και καταλαβαν οτι προκειται για εναν απλο παιχτη....και τον αφησαν στην ησυχια του....
σε καθε περιπτωση παντως θελει ψυχραιμια και lowprofile :)
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Taylor

επειδη μας αφορα ολους το θεμα κ δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,εγω σαν παιχτης κ σαν πολιτης πηγα στην Αστυνομια κ ρωτησα κατα ποσο νομιμοι ειμαστε(ωστε να μεταφερουμε τετοιου ειδους οπλα).ο ανθρωπος ηταν σαφης κ μου τονισε οτι τα οπλα πρεπει να ειναι στο πορτ-παγκαζ,να βρισκεται αλλου ο γεμιστηρας,αλλου η μπαταρια κ αλλου τα σκοπευτικα(αν υπαρχουν).Δηλαδη με λιγα λογια το οπλο να μην ειναι ετοιμο να ριξει!Ακομη μου διευκρινησε οτι πρεπει να εχουμε μαζι την ταυτοτητα μας που να πιστοποιει οτι ειμαστε ανω των 18 ετών κ να εχουμε κ την αποδειξη αγορας του οπλου που μεταφερουμε..κ οσο τον δυνατον να μην τα επιδεικνυουμε σε κοινη θεα.Τωρα περι μηχανης ο καθενας μπορει να παρει το ρισκο επανω του...Κατα την γνωμη μου ομως πιστευω οτι αυτο ειναι προκληση!οταν σε δουν ντυμενο με παραλλαγη σε μια μηχανη κ απο πισω να εξεχει ενα μακριναρι λογικο ειναι να σε σταματησουν!(δεν λεω οτι εγινε ετσι στην περιπτωση του φιλου που τον σταματησανε).Παιδια ειναι πονηρες οι μερες κ χρειαζεται προσοχη γιατι δεν θελει κ πολυ να βρουμε τον μπελα μας στα καλα καθουμενα!

jumbo

ειμαι ενα καλο τρολ φιλε lak1000...
οποτε λεω να πω και εγω την γνωμη μου....
ποσες φορες εχουμε πει οτι δεν πρεπει να προκαλουμε για κανεναν λογο;
ποσες φορες χρειαζεται να πουμε οτι τωρα που τα παραγματα ειναι πιο ζορικα πρεπει να προσεχουμε δεκα φορες πιο πολυ;
και οχι γιατι ειμαστε κακοποιοι ή τρομοκρατες, αλλα επειδη εχουμε ασαφειες στο νομο περι οπλων; ( σαφεστατος  ειναι, απλα εμας δεν μας βολευει)
και το ποδηλατο ειναι μεταφορικο μεσο, αλλα δεν ειδα κανεναν να ανεβαινει σε κανενα πεδιο...
χωρις καμια εμπαθια προς τον ΜΕΛΑ που αλλωστε ειμαστε φιλοι και εχουμε συνυπαρξει μαζι και στους γιοταδες, ετσι και μαζευαν, ενα παραδειγμα απλο φερνω εμενα, που δεν εχω μπαρμπα στην Κωρονη, θα ηταν πολυ πιθανο να βρισκομουνα στο αυτοφορο, γιατι καποιος μπορει να ηταν στραβωμενος με την σκατοφατσα μου....
για την ιστορια το ολο θεμα με γυρναει 2 χρονια πισω με καποιον, που επαιζε στο ρεμα τις πικροδαφνης, στις δυο τα χαραματα και μετα απορουσε γιατι τον μαζεψανε.... Fanis is Here νομιζω λεγοταν.
Ας σοβαρευτουμε λοιπον λιγο..... δεν κανει κακο.

ΥΓ : SAPPER, εκτος οτι ελυσα μαλλον τον γριφο σου, κερναω εσενα και τον FMX ANGEL τυροπιτες με 1.30 €....( ακομα γελαω με την φοτο φιλε). ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Nosferatu

Καθομαι και διαβαζω οσα γραφονται και πραγματικα τρεμω στην ιδεα να ξεκινησω το αθλημα αυτο οσο παθιασμενος εδω και κατι μηνες εχω γινει με το να ενημερωνομε,ψανω,συμμετεχω κτλπ....Εμεις δηλαδη που δεν εχουμε καποιο μεσο μεταφορας και μενουμε Προαστια Πειραια και θα πρεπει να κανουμε 2+2 ωρες ταξιδι με ενα σακ βουαγιαζ στην πλατη ισως και 2 μαζι με τα ρουχα παραλλαγης αρβυλα κτλπ,τρεμω και μονο στην ιδεα το να ξεκινησω με τοση χαρα οπως οταν απο περιεργεια με τραβηξε το αθλημα αυτο στης αρχες....δεν υπαρχει σαφης νομος,δε θα σε καταλαβει κανεις κυριως ατομα του νομου τα οποια ουτε το πιστολι που εχουν πανω τους δε ξερουν να το χρησιμοποιουν,φαντασου να σου κανει ελεγχο της τσαντας και να δει το riffle και 1-2 sidearms!!παπαλα.....παμε στοιχημα Κυριακη και πιτσα-μπαλα... ;D
Its something on the trees and it ain't a man

SAPPER

Παράθεση από: jumbo στις  20 Μαρ 2011, 12:58:52 ΜΜ
ειμαι ενα καλο τρολ φιλε lak1000...
οποτε λεω να πω και εγω την γνωμη μου....
ποσες φορες εχουμε πει οτι δεν πρεπει να προκαλουμε για κανεναν λογο;
ποσες φορες χρειαζεται να πουμε οτι τωρα που τα παραγματα ειναι πιο ζορικα πρεπει να προσεχουμε δεκα φορες πιο πολυ;
και οχι γιατι ειμαστε κακοποιοι ή τρομοκρατες, αλλα επειδη εχουμε ασαφειες στο νομο περι οπλων; ( σαφεστατος  ειναι, απλα εμας δεν μας βολευει)
και το ποδηλατο ειναι μεταφορικο μεσο, αλλα δεν ειδα κανεναν να ανεβαινει σε κανενα πεδιο...
χωρις καμια εμπαθια προς τον ΜΕΛΑ που αλλωστε ειμαστε φιλοι και εχουμε συνυπαρξει μαζι και στους γιοταδες, ετσι και μαζευαν, ενα παραδειγμα απλο φερνω εμενα, που δεν εχω μπαρμπα στην Κωρονη, θα ηταν πολυ πιθανο να βρισκομουνα στο αυτοφορο, γιατι καποιος μπορει να ηταν στραβωμενος με την σκατοφατσα μου....
για την ιστορια το ολο θεμα με γυρναει 2 χρονια πισω με καποιον, που επαιζε στο ρεμα τις πικροδαφνης, στις δυο τα χαραματα και μετα απορουσε γιατι τον μαζεψανε.... Fanis is Here νομιζω λεγοταν.
Ας σοβαρευτουμε λοιπον λιγο..... δεν κανει κακο.

Και ναι ο Jumbo είναι ο νικητής !!!μόλις κέρδισες ένα σακουλάκι BBs και περνάς στην επόμενη φάση...  ;D ;D ;D
Η επόμενη ερώτηση για τον ημιτελικό είναι: Σε πόσα παιχνίδια τον είδατε η μην τον είδατε τον παναγή... ?
Ο νικητής κερδίζει ένα Green Gas.

Όσων αφορά τον Fanis Here ακόμα τρέχει στα δικαστήρια να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, παρότι ήταν πιτσιρίκος και είδαν περί τίνος πρόκειται, αλλά βλέπεις δεν είχε μπαμπά συνταγματάρχη στην Polismania...  ;)
Το τι κράξιμο έφαγε όμως σε όλα τα φόρα δεν περιγράφετε και παραδέχτηκε το λάθος του, αλλά δεν έβρισε κανέναν για την κριτική που δέχτηκε την στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να το κοινοποίηση σε ένα δημόσιο διάλογο όπως είναι το forum όπου υπάρχει ΚΑΙ ο αντίλογος.

Και αυτός είναι ένας λόγος που εξαφανίστηκε και από τα παιχνίδια.

Παράθεση από: jumbo στις  20 Μαρ 2011, 12:58:52 ΜΜ
ΥΓ : SAPPER, εκτος οτι ελυσα μαλλον τον γριφο σου, κερναω εσενα και τον FMX ANGEL τυροπιτες με 1.30 €....( ακομα γελαω με την φοτο φιλε). ;D ;D

Εμείς να δεις τι γέλιο ρίξαμε δείχνοντας την βιτρίνα του τυροπιτάδικου και μην έχοντας καταλάβει ο ιδιοκτήτης γιατί γελάμε είχε σαστίσει με απορία...  :D :D :D

fanioles

Παράθεση από: Nosferatu στις  20 Μαρ 2011, 15:23:47 ΜΜ
Καθομαι και διαβαζω οσα γραφονται και πραγματικα τρεμω στην ιδεα να ξεκινησω το αθλημα αυτο οσο παθιασμενος εδω και κατι μηνες εχω γινει με το να ενημερωνομε,ψανω,συμμετεχω κτλπ....Εμεις δηλαδη που δεν εχουμε καποιο μεσο μεταφορας και μενουμε Προαστια Πειραια και θα πρεπει να κανουμε 2+2 ωρες ταξιδι με ενα σακ βουαγιαζ στην πλατη ισως και 2 μαζι με τα ρουχα παραλλαγης αρβυλα κτλπ,τρεμω και μονο στην ιδεα το να ξεκινησω με τοση χαρα οπως οταν απο περιεργεια με τραβηξε το αθλημα αυτο στης αρχες....δεν υπαρχει σαφης νομος,δε θα σε καταλαβει κανεις κυριως ατομα του νομου τα οποια ουτε το πιστολι που εχουν πανω τους δε ξερουν να το χρησιμοποιουν,φαντασου να σου κανει ελεγχο της τσαντας και να δει το riffle και 1-2 sidearms!!παπαλα.....παμε στοιχημα Κυριακη και πιτσα-μπαλα... ;D

Φίλε μου να μή φοβάσαι. Απλά να είσαι ΚΥΡΙΟΣ.

Κι εμένα με έχουν σταματήσει για έλεγχο και μιλόντας πάντα με σεβασμό και στον πλυθυντικό (οχι απο φόβο και δέος στη στολάρα) όπως πρέπει ο καθένας μας να φέρεται σε αγνώστους (με τακτ και τυπικότητα)
Και ενημερώνοντας με το καλησπέρα οτι φέρω αεροβόλα, δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα.

Απο τα τόσα άτομα που κινούνται τα ΣΚ για το airsoft όλο και κάποιος ελέγχεται κάθε εβδομάδα..  Ούτε φυλακή πηγε κανείς ούτε τον δείρανε ούτε τίποτα.  Όταν είσαι ΚΥΡΙΟΣ, έτσι σου φέρονται.  Απλά!

Όταν μου σταματάει ο άλλος στα Έβερεστ για καφέ και μπαίνει μέσα με πλήρη εξοπλισμό και τα λαρυγκόφωνα κοτσαρισμένα, ε πώς να το κάνουμε.. προκαλεί.  Εμείς ξέρουμε οτι είναι παιχνίδι.  Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που δε θέλουν να βλέπουν όπλα. Δικαίωμα τους και δεν είναι αυτοί οι παράξενοι.

MitsoS_O_Yakuza

με προλαβες σε πολλα πραματα με το post σου ρε Χρησταρα....τωρα τι θες?ΜΠΑΜ να σου κανω αν σε πετυχω σε κανα CQB πεδιο η μηπως κανα SILENT KILL??τι να πω διαβαστε το καλα οι υπολοιποι το παραπανω post και βαλτε το καλα στο μυαλο σας γιατι δεν συμβανει και κατι αν σε σταματησει η αστυνομια για ελεγχο και εισαι ΚΥΡΙΟΣ...αυτα και σεις οι καινουργιοι που θελετε να αρχισετε το αθλημα αλλα σας φοβιζουν καποιες μπαρουφες που διαβαζετε απο ολους εμας εδω μεσα...παρακαλω να κρατατε μικρο καλαθι ολα θα γινουν οπως πρεπει να γινουν και δεν θα τα ξαναδιαβασετε.Φταιμε εμεις που τις γραφουμε και διαβαζονται απο λαθος ανθρωπους!και το εχω ξαναπει ρε παιδια...μη γραφετε οτι ναναι γιατι διαβαζουν και αλλοι που δεν εχουν καμια σχεση με το αθλημα-φορουμ και τα σχετικα..μπαινουν διαβαζουν και βγαζουν συμπερασματα λανθασμενα Η οπως τους αρεσει και σχηματιζουν λαθος εντυπωσεις για ολους εμας και γιαυτο που κανουμε και γουσταρουμε

Υ.Γ. οσοι δεν καταλαβατε τι γραφω η δεν σας αρεσει το συντακτικο μου-ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

fanioles

Έτσι όπως τρέχω που να με προλάβεις για silent..  ;D Το μπάμ δε μ'αρέσει οπότε μπουμπούνα τη κατακούτελα και θα σε κεράσω εγώ σούβλα στο Ρωσο...    ;D ;D

jumbo

Παράθεση από: Nosferatu στις  20 Μαρ 2011, 15:23:47 ΜΜ

εαν ακολουθησεις αυτα που ανεφερε ο  fanioles φιλε μου, δεν εχεις να φοβασαι τιποτα απολυτος... ;)
απλα δεν πρεπει να προκαλουμε, ωστε να μπορουμε να απολαμβανουμε το χομπυ που αγαπαμε... :)
και επειδη οι καιροι που ζουμε ειναι πονηροι καλο ειναι να προσεχουμε λιγο περισσοτερο...
και αν θες να σου πω και μια προσοπικη εμπειρια, μια κυριακη που γυρναγα απο το πεδιο, με σταματησαν σε μπλοκο για τυπικο ελεγχο, με ειδαν με την παραλαγη και μου ζητησαν να κανουν ελενγχο, στο πορτ παγκαζ,. Το μονο που χρειαστηκε να κανω ηταν να ειμαι ευγενικος,τυπικος και χαμογελαστος χωρις κανενα ιχνος ενοχλησης απεναντι τους..
το αποτελεσμα :
σε μιση ωρα ειχαν τελιωσει με τον ελενγχο και ξεκινουσα για το σπιτι μου. :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ