Aγoρα AEG

Ξεκίνησε από Nick_the_Greek, 15 Δεκ 2010, 17:38:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick_the_Greek

Θελω να παρω τα χριστογενα για δωρο στον εαυτο μου καποιο AEG αλλα δεν ξερω ποιο.Εχει καποιος να μου πριτινει κατι?
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

tristan

φειλε nick πειγενε σε καπειω καταστιμα να δεισ πιο σου αρεσει πιο σε βολεβι στα χεριασου και ποσα διαθετισ και σου ευχομε να κανεισ την καλητερι επιλογι..καλεσ γιορτεσ με καλλα και ασφαλι πεχνιδια :D :D :D

GRairsoftGR

Συμφωνω με τον τρισταν , 1000φορες καλυτερα ...

Nick_the_Greek

Ποια ειναι η γνομη σας για το PPS της ΑPES??
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

GRairsoftGR

GRairsoftGR

Μονο που με αυτο δεν μπορεις να παιξεις Αθηνα για τι εχει 370 fps (εκτος και αν κανεις καποιες αλλαγες και τα μειωσεις  ) το οριο ειναι 340 , παρ' ολα αυτα πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο . 

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

εγω λεω να παρετε κανενα λεξικο χωρις παρεξηγηση...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

nikos1990

I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

GRairsoftGR

Εμενα φιλε Παυλε Μελα έτσι μου τα είπαν έτσι τα λέω ...

Nick_the_Greek

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  15 Δεκ 2010, 20:43:33 ΜΜ
εγω λεω να παρετε κανενα λεξικο χωρις παρεξηγηση...
1)Εγω λεω την επομενη φορα που θα θελεις να πεις τη μ@λ@κι@ σου για τον α,β,γ, λογο τα την πεις αλλου.
2)Σε forum για airsoft ειμαστε οχι για ορθωγραφια.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Eλα ρε μαγκες μια πλακα καναμε μην τρελενεστε... :)
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

GRairsoftGR

Σωστός ο Nick_the_Greek ....