Κυριακή 19/12/2010 Καισαριανή "Nova5 Act 1"

Ξεκίνησε από Sparrow, 14 Δεκ 2010, 18:30:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WAR ANGEL

Νο μετρητης No Party.
Mε την ιδια λογικη μη φορεσετε και γυαλια μωρε δεν θα σας κανει κανεις headshot!Ειναι αποριας αξιο το ποσο ανευθηνοι ειναι μερικοι μερικοι.Τα λεμε και τα ξαναλεμε.Οταν θες να λεγεσε διοργανωτης θα εχεις τα απαραιτητα για να προστατεψεις τους φιλους που σε εμπιστευονται.Απο το φαρμακιο μεχρι τον μετρητη.
Σε προπονησεις της ομαδος μου και μετραμε και ξαναμετραμε και ξαναμετραμε τα οπλα μας οχι για εμας αλλα για τον φιλο που θα εχουμε στα σκοπευτικα μας λιγα λεπτα μετα.

Με τετοιες συμπεριφορες ειναι δυνατον να μην λενε καποιοι αλλοι για την υπαρξη 2ης κατηγοριας παιχνιδιων και παικτων?Ετσι κ.Διοργανωτες θα προχωρησετε το Airsoft στο μελλον δημοσιευοντας παιχνιδια χωρις να εχετε εξασφαλισει την ασφαλεια των φιλων σας?

Πρωσοπικα ευχομαι να βρητε εναν μετρητη αλλα πανω απο ολα ευχομαι να αναθεωρησετε την νοωτροπια του Ελληναρα και της ξεπετας.

fanioles

Παιδιά είναι καλό που έχετε την όρεξη και διοργανώνετε παιχνίδια έστω και μικρότερης κλίμακας (εμένα είναι τα αγαπημένα μου με λίγα άτομα).

ΑΛΛΑ το χαλάτε μη φέρνοντας μετρητή.  Πραγματικά είναι κρίμα γιατί αυτό που κάνετε το κάνετε με μεράκι εδω και κάπιους μήνες.

Οργανωθείτε καλύτερα.   Συνυπογραφω τα γραφόμενα των κκ mirrage και WAR ANGEL

ZINJA

Παράθεση από: fanioles στις  16 Δεκ 2010, 13:40:03 ΜΜ
Παιδιά είναι καλό που έχετε την όρεξη και διοργανώνετε παιχνίδια έστω και μικρότερης κλίμακας (εμένα είναι τα αγαπημένα μου με λίγα άτομα).

ΑΛΛΑ το χαλάτε μη φέρνοντας μετρητή.  Πραγματικά είναι κρίμα γιατί αυτό που κάνετε το κάνετε με μεράκι εδω και κάπιους μήνες.

Οργανωθείτε καλύτερα.   Συνυπογραφω τα γραφόμενα των κκ mirrage και WAR ANGEL

και εγω συνφωνω με τον φανιολες  που συνφωνη με  mirrage και WAR ANGEL!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Sparrow

ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΙΤΣΟΦΤ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Γ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Sparrow στις  16 Δεκ 2010, 14:23:14 ΜΜ
ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΙΤΣΟΦΤ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Γ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ
φιλε μου μπορει να εχεις δικιο σε αυτο που λες και οταν εχω αδικο προσπαθω να ζηταω συγνωμη αλλα θα σου πω κατι για να τελειωνει..δεν εχεις λεφτα?σεβαστο,αλλα,δεν διοργανωνεις public..καντο prive με την παρεα σου και παιξε και με 1000 και χωρις μετρητη..υπαρχουν και καποιοι κανονες.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

plwtarxhs

χωρις διαθεση για flame ή να κανω τον δικηγορο του sparrow θελω να πω οτι πιστευω πως  περισοτερη σημασια εχει το να φορας full face προστασια και να μην παθεις τιποτα παρα το να υπολογισεις το εαν το οπλο βγαζει 344 φπσ ή 346. γιατι ημουν σε παιχνιδι που τα οπλα μετρηθηκαν ξανα και ξανα και ενω ηταν στο οριο τραυματισμος υπηρξε (αναφερωμαι στο παιχνιδι των Ι4 στην ελευσινα) Αυτα τα λεω χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν ή να συνδραμω στο ξεκατινιασμα που συνηθως δημιουργειτε οταν μιλαμε για τα fps. απλα τα αναφερω σαν γεγονοτα.

Επισης παρακαλω διορθωστε με εαν κανω λαθος, αλλα οι κανονες για τα φπς ισχυουν για τα παιχνιδια ομαδων που συμμετειχαν στα Captain's meeting ετσι δεν ειναι;

kons7

θα ειμαι και εγω εκει ...ειναι οτι πρεπει ενα παιχνιδι woodland!Eαν ολοι σημαδευουμε κατω απο το στηθος δεν θα εχουμε προβλημα ,παιδια οποιος θελει οποιος δεν θελει σπιτι του ή στο παιχνιδι του zinja!απλα ειναι τα πραγματα!!!

παντως καλο ειναι την αλλη φορα ,αφου τωρα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να υπαρχει μετρητης για να μην υπαρχουν τοσες διαμαρτυριες και για να εχουμε μεγαλυτερη ασφαλεια!
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣ METΡΑΣ ΤΗΝ ΓΗ!
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

Fakas

Προτείνω άμα δεν υπάρξει μετρητής να βρούμε εθελοντή να του ρήχνουμε από 5 μέτρα απόσταση και αυτός να μας λέει άμα πόνεσε ή όχι! το πού θα του ρήχνουμε θα είναι δικιά μας επιλογή! ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗ!!!!

πλάκα κάνω!!! είμαι και εγώ υπέρ μετρητή! πάντα!

MAKISL

υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει στο νε βραθει μετρητης? Απλα τα πραγματα.... ρωτησα στο   και δεν εχουν αλλα λενε θα φερουν πριν τα χριστουγεννα. Στο center  δεν προλαβα να παρω θα το κανω αυριο , αλλα νομιζω μου ειχαν πει οτι δεν εχουν ... απο κει και περα τα ορια σε καθε παιχνιδι και η ελαστικοτητα αυτων καθοριζετε απο τον εκατοτε διοργανωτη .. ετσι απλα.... υπαρχει ολοκληρο θεμα πανω στο ροιο των fps και ολοι οι παλιοτεροι και ιπο εμπειροι τρωνε τα μουστακια τους εκει μεσα ενα χρονο τωρα απο τοτι ειδα... τι συμπερασμα θελετε να βγαλουν οι νεοτεροι υστερα απο αυτο?
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,4424.msg49806/topicseen.html#new

ειμαι υπερ του μετρητη και μολις βρω θα τον παιρνω σε ολα τα παιχνιδια που θα παιρνω μερος κια πραγματικα θα τον χρησιμοποιω ακομα και αν δεν ειναι το παιχνιδι δικο μου εφοσον το θελει ο εκαστοτε  διοργανωτης ...ΑΛΛΑ το οριο των fps πιστευω οτι καθοριχζεται ειτε public το παιχνιδι ειτε οχι απο τους διοργανωτες, οπως και το υποχρεωτικο ή οχι του τι θα φοραει για προστασια ο καθενας... Γιατι δηλ σε τοσα παιχνιδια μπαινει ο ορος θα βαλεις μαυρα για να παιξεις με τους αστυνομους ή παραλαγες για τους τρομοκρατες και δεν ξερω γω τι αλλο , και ολοι συμφωνουν ή δεν παιζουν γιατι δεν εχουν την καταλληλη στολη? Δεν ειναι ακομα σημαντικοτεριο να ορισεις και τα προστατευτικα μεσα? τωρα αν ο αλλος δεν θελει να τα φορεσει υπαρχουν και οι υπευθυνες δηλωσεις (για να καλυψεις τον κωλο σου) οπως ειπε και καποιος φιλος σε αλλο τοπικ. και ειναι θεμα συμφωνιας μεταξυ σοβαρων ανθρωπων αν το δεχονται και παιξουν ή οχι...
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

MAKISL

Παράθεση από: salamine153 στις  14 Δεκ 2010, 22:03:53 ΜΜ
Και εγω :) ;)

τελικα ρε φιλε salamine εισαι για το παιχνιδι αυτο, για το ελαιουργειο? προ ημερων διοργανωνες παιχνιδι και το ακυρωσες γιατι στις 19 θα ησουν απασχολημενος ... μας εχεις τρελανει ρε αρχηγε .... με ολο τα θαρρος δηλαδη
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

WAR ANGEL

Μην μπερδευεστε.

Το οτι συζητανε μερικοι για τα ορια των 350(ασφαλεια) με του 1J (ασφαλεστερο).Δεν σημαινει οτι θα το κανουμε και ξεφραγο αμπελι και θα παιζουμε με οτι μας κατεβει.

Η λογικη οτι δεν ειμαι στο CM και δεν με δεσμευουν οι αποφασεις του ειναι σωστη.Αλλα δεν σημαινει οτι θα επιτρεψετε στον κακο War Angel να ερθει και να παιξει με το S-System που εχω στησει για την Κρητη με τα 450Fps με 30αρες BBς.

Εισαι διοργανωτης και εχεις την υποχρεωση να προστατεψεις τον ΜAKISL τον Fakas και τον Plwtarxh απ τον μαλακα που εστησε το Uber Super Mega AEG για να βαραει κουτακια στο να του μπουν ιδεες για να το φερει για να ριχνει σε εσενα.

Εισαι διοργανωτης.Εχει ευθηνες απεναντι στον νεο παικτη που δεν ξερει την διαφορα απο το 1J στο 450Fps με 30αρες.Και στο κατω κατω θες να κανεις παιχνιδι?Μην το ποσταρεις στο Forum που κοιτανε ολοι οι νεοι παικτες του λεκανοπεδιου.Δεν θα εδινες μια χειροβομβιδα στο μικρο σου γιο που δεν καταλαβαινει με την ελπιδα οτι δεν θα τραβηξει την περονη.

Εισαι διοργανωτης.Μαθε απο τα λαθη των παλαιοτερων και επεμενε στο θεμα μετρητης.Μην αφηνεις την ασφαλεια του μαλακα War Angel στη τυχη του και στην λογικη : Ειναι ενηλικος ας παιξει οπως θελει.ΔΕΝ ειμαστε ολοι τοσο ενηλικοι οσο πρεπει για να το αφηνεις πανω μας.

Εισαι διοργανωτης.Παρε ΟΛΑ τα απαραιτητα μετρα ασφαλειας.Μετρα τα AEGs , κανε οπτικο ελενχο στον παικτη οτι δεν ειναι επικυνδινος για τον εαυτο του Η τους αλλους φιλους σου (Μεθησμενος η Μαστουρωμενος-Ναι μας ετυχε ΚΑΙ αυτο >:( ) και οταν ο Μαλακας ο War Angel χτυπησει και του δωσεις τις Α Βοηθειες με λιγο Bedadin απο το κουτι Α βοηθειων που εχεις μεριμνησει να φερεις ψαλε του τα και ενα χερακι που εθεσε τον εαυτο του σε κυνδινο.

Τοτε λοιπον θα εισαι διοργανωτης και θα σε σεβαστει ο νεος και παλιος παικτης,Μεχρι τοτε.....Θα ξαναευχηθω να βρεις μετρητη.

kons7

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣ METΡΑΣ ΤΗΝ ΓΗ!
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  16 Δεκ 2010, 20:24:27 ΜΜ
Μην μπερδευεστε.

Το οτι συζητανε μερικοι για τα ορια των 350(ασφαλεια) με του 1J (ασφαλεστερο).Δεν σημαινει οτι θα το κανουμε και ξεφραγο αμπελι και θα παιζουμε με οτι μας κατεβει.

Η λογικη οτι δεν ειμαι στο CM και δεν με δεσμευουν οι αποφασεις του ειναι σωστη.Αλλα δεν σημαινει οτι θα επιτρεψετε στον κακο War Angel να ερθει και να παιξει με το S-System που εχω στησει για την Κρητη με τα 450Fps με 30αρες BBς.

Εισαι διοργανωτης και εχεις την υποχρεωση να προστατεψεις τον ΜAKISL τον Fakas και τον Plwtarxh απ τον μαλακα που εστησε το Uber Super Mega AEG για να βαραει κουτακια στο να του μπουν ιδεες για να το φερει για να ριχνει σε εσε

Εισαι διοργανωτης.Εχει ευθηνες απεναντι στον νεο παικτη που δεν ξερει την διαφορα απο το 1J στο 450Fps με 30αρες.Και στο κατω κατω θες να κανεις παιχνιδι?Μην το ποσταρεις στο Forum που κοιτανε ολοι οι νεοι παικτες του λεκανοπεδιου.Δεν θα εδινες μια χειροβομβιδα στο μικρο σου γιο που δεν καταλαβαινει με την ελπιδα οτι δεν θα τραβηξει την περονη.

Εισαι διοργανωτης.Μαθε απο τα λαθη των παλαιοτερων και επεμενε στο θεμα μετρητης.Μην αφηνεις την ασφαλεια του μαλακα War Angel στη τυχη του και στην λογικη : Ειναι ενηλικος ας παιξει οπως θελει.ΔΕΝ ειμαστε ολοι τοσο ενηλικοι οσο πρεπει για να το αφηνεις πανω μας.

Εισαι διοργανωτης.Παρε ΟΛΑ τα απαραιτητα μετρα ασφαλειας.Μετρα τα AEGs , κανε οπτικο ελενχο στον παικτη οτι δεν ειναι επικυνδινος για τον εαυτο του Η τους αλλους φιλους σου (Μεθησμενος η Μαστουρωμενος-Ναι μας ετυχε ΚΑΙ αυτο >:( ) και οταν ο Μαλακας ο War Angel χτυπησει και του δωσεις τις Α Βοηθειες με λιγο Bedadin απο το κουτι Α βοηθειων που εχεις μεριμνησει να φερεις ψαλε του τα και ενα χερακι που εθεσε τον εαυτο του σε κυνδινο.

Τοτε λοιπον θα εισαι διοργανωτης και θα σε σεβαστει ο νεος και παλιος παικτης,Μεχρι τοτε.....Θα ξαναευχηθω να βρεις μετρητη.
σωστοτατος,τα ειπες ολα...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

scarface

Συμφωνω απολυτα με την αποψη αλλα και τον τροπο που την εκφραζει ο WAR ANGEL
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

mirrage

WAR ANGEL μπορεί τα κοσμιτικά να μην χρειάζονταν αλλά το νόημα είναι σωστό!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Παιδιά εγώ δεν έχω διοργανώσει παιχνίδι ως τώρα και δύσκολα θα το κάνω ποτέ.
Αν όμως το έκανα θα έφερνα ακόμα και ελικόπτερο(που λέει ο λόγος..) αν αυτό
θα έδινε επιπλέον ασφάλεια.
Τα σημαντικότερα στο παιχνίδι είναι

1)μετρητής
2)κιτ Α βοηθειών
3)πυροσβεστήρας (κυρίως το καλοκαίρι)
4)σφυρίχτρα
5)ασύρματος ρυθμισμένος σε κανάλι το οποίο θα χρησιμοποιείθει μόνο για έκτακτη ανάγκη

Τα 2 πρώτα θα μπορούσαν να θεωρηθούν ισότιμα ως προς την βαρύτητά τους.
Επίσης κάθε επιπλέον μέτρο όπως επιγονατίδες,κράνος η σφυρίχτρα για κάθε παίκτη θα
μπορούσε να θεωρηθεί ως θετικό δείγμα του ενδιαφέροντος του διοργανωτή για την
ασφάλεια των παικτών.
Το σημαντικότερο που έμαθα στην σχολή μου ήταν το SAFETY FIRST! Και εδώ είμαι απόλυτος.

Όλα αυτά σας τα λέω από ενδιαφέρον για εσάς και κυρίως για εμένα.Γιατί δεν θέλω κανείς να
πατήσει στο ότι δεν υπάρχει ασφάλεια και να μας κόψει τα παιχνίδια η να φάω καμία βαριά μπίλια
στα μουτρά.

MAKISL

A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Admax

E ένταξη το παλικάρι δεν είχε λεφτά να πάρει μετρητή και δεν ξέρει και κάποιον που να έχει.. :\ τουλάχιστον δεν αφήνει να παίξει κάποιος χωρίς προστασία προσώπου.. :\

Εννοείτε βεβαια ότι οποιος έχει ας φέρει...

Nirenos

Παιδια χαλαρωστε λιγο...

Ο ανθρωπος 1 παιχνιδι θελει να οργανωσει οχι να φαει ολο του τον μισθο.

Μν τα ριχνουμε ολα στον διοργανωτη.

Ενηλικες ειμαστε, ας ειμαστε και εμεις λιγο υπευθυνοι.

Νομιζω πως αν ειμαστε σωστα προστατευμενοι δν προκειται να παθουμε κατι.

Αλλα ετσι και αλλιως δν παμε να φτιαξουμε κουλουρακια, με οπλα παιζουμε.
Και 250fps να ειναι τα οπλα μας καποιος θα τραυματιστει καποτε.

TEMPLARS

Admax

Σοβαρά τώρα οποιος έχει μετρητή για την κυριακή ας τον φέρει και υπόσχομαι εγώ σε δικά μου παιχνίδια να φέρνω μετρητή.. (Να δω και τις οικονομίες μου)

Βεβαια πάλι ξέρω ποιοι δεν θα φέρουν μετρητή και είναι τα άτομα όπου σνομπάρουν την καισαριανή η και τους διοργανωτές της ίσος για λόγους προσωπικού κόμπλεξ και βρήκαν την ευκαιρία να κράξουν (Δεν τους παίρνει όλους η μπάλα!)

Sorry παιδιά αλλα βρήκα και εγώ ευκαιρία να τα πω μετά από τόσους μήνες... μπορεί να κατάλαβα λάθος γιατί είμαι και κάπως ευαίσθητος αλλα αυτό κατάλαβα πως κάποιοι δεν μας γουστάρουν είτε για λόγους που είμαστε άγνωστοι στον χορό η τους κλέψαμε την πρωτιά σε σενάρια η και εγώ δεν ξέρω τι... Τι να πω...

Γενικά ευχαριστώ πολύ και ζητω συγγνώμη αν έχω καταλάβει λάθος αλλα αυτή την εντύπωση έδωσαν!!!

Nirenos

Χαλαρααα... Ολα καλα... Ηρεμηστε ολοι...
TEMPLARS