Flyye vs Pantac

Ξεκίνησε από WhiskeyX-ray, 04 Δεκ 2010, 17:46:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WhiskeyX-ray

Σκοπευω να αγορασω ενα RAV με full pouch set, που ειναι διαθεσιμο και απο τις δυο εταιριες. Oι τιμες δεν διαφερουν πολυ, οποτε γνωμες απο φιλους που εχουν αποψη για την ποιοτητα της καθε εταιριας ειναι ευπροσδεκτες.
Ευχαριστω πολυ

xristx

Καλησπέρα φίλε Whiskey,

Επειδή κι εγώ το ψάχνω τώρα τελευταία για γιλέκο μάχης, θα σου πω τι διαπίστωσα από την μέχρι τώρα ερευνά μου.

Για την ιστορία.... Η pantac είναι η παλιά phantom, με την οποία στο παρελθόν συνεργαζόταν η Flyye. Κάποια στιγμή αυτοί οι δύο δεν τα βρήκαν επιχειρηματικά και η Flyye απέκτησε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να αναγκάσει την pantac να ανοίξει νέο εργοστάσιο.

Στην ερώτησή σου τώρα..... έχει γίνει πολύς λόγος για το ποια από τις δύο κατασκευάζει καλύτερα προϊόντα. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις συζητήσεις επί συζητήσεων, όπου γενικά όλοι παραδέχονται ότι είναι κορυφές, δίνοντας ένα πολύ πολύ μικρό προβάδισμα στην flyye.
Η ουσία είναι ότι οι δύο αυτές εταιρίες είναι ισάξιες μιας και οι δύο χρησιμοποιούν 1000d cordura.

Προσωπικά θα επέλεγα αυτή με την πιο φθηνή προσφορά.

Φιλικά Χρήστος

WhiskeyX-ray

Έχω πάρει εδώ και πολλούς μήνες το RAV της Flyee και μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα του. Βέβαια αν δοθεί η ευκαιρία δεν θα διστάσω να το αντικαταστήσω με ενα Paraclete!