DBOYS-G&P-KING ARMS M203

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 28 Νοε 2010, 18:30:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

καταρχην θελω να μαθω αν η εταιρια Dboys ειναι σχετικα καλη,επειτα αν αξιζει να παρω απο αυτη μ203 αλλιως πια απο τις 3 προτειματε?θελω Dboys γιατι ειναι οικονομικη

vipergr

Παράθεση από: The End στις  28 Νοε 2010, 18:30:41 ΜΜ
καταρχην θελω να μαθω αν η εταιρια Dboys ειναι σχετικα καλη,επειτα αν αξιζει να παρω απο αυτη μ203 αλλιως πια απο τις 3 προτειματε?θελω Dboys γιατι ειναι οικονομικη

ΓΙα πρώτο οπλο θα ελεγα απλα ικανοποιητικη......αν μπορεις οικονομικα ψαξου για king arms δεν εχει ακουστει κατι περιεργο για τα AEG της.

Nick Babouinos

βασικα το εθεσα λαθος,εχω ενα Μ4 της g&g κ θελω να αγορασω βομβιδοβολο για να το βαλω πανω,απλα εχω δει αυτες τις εταιριες κ η dboys ειναι κινεζικη αλλα εχει τις μισες τιμες απο τα αλλα

Palladin

To DBOYS που το βρήκες? Εγχώρια? Γιατί απ' όσο ξέρω DBOYS γιοκ εδώ και καιρό... Κοίτα της MIC που είναι στα 55 ευρώ και είναι διαθέσιμο στο center.

Nick Babouinos

απ εξω κλασσικα,αλλα εχω δει κ απο βασιλικο ενα της classic army στα 120ευρα κ ειναι λιγο μπερδεμα γιατι αν εξαιρεσεις το dboys στα αλλα η διαφορες ειναι ελαχιστες οικονομικα

fanioles

Προτείνω για μ203 να πάρεις ότι πιο φτηνό βρείς.

Οταν καταλάβεις πόσο άχρηστο είναι, θα κλαίς και αυτά τα λίγα που θα έχεις δώσει.

Ozymandias

Για την παπαντζα κατω απο το Μ4 μια χαρα ειναι, απλα μην ξηλωθεις......

Μια χαρα ειναι τα DBOYS/MiC

Kallistos

Μια χαρά ειναι το dboys.
Το έχω και τo προτείνω απο θεμα μηχανισμού. Εξάλου ο μηχανισμός ειναι τοσο απλός που δε νομίζω να δεις και τεραστια διαφορά σε άλλη μάρκα.
Το μόνο μειονέκτιημα ειναι το βάρος του. Κάνει το Μ4 ασύκωτο.Ισως σε μια αλλη μαρκα να βρεις πιο ελαφρύ κράμα. Νομίζω κιολας τα CA ειναι ABS.
Τωρα απο θέμα τιμής... ε ειναι υποκειμενικό αυτό. Η τσεπη του καθενός εχει διαφορετικό βάθος.
Ready... Steady... Fire...!!!

Nick Babouinos

καλα εννοητε οτι κ εγω για παπατζα το θελω,απλα σκοπευω να παρω κ καμια οβιδα!!!ετσι να γινεται λιγο πολεμος!!!οποτε λετε φθηνο!!!οταν λες βαρος?ποσο περιπου?γιατι χθες ειδα ενα μ16 κ οντως ηταν ασηκωτο,αλλα ηταν κ ολο μεταλλο εκεινο