AIRSOFT TV (ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ )

Ξεκίνησε από Mitsigun, 26 Νοε 2010, 11:29:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mitsigun

Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη μια νέα προσπαθεια να πάμε το αγαπημένο μας ΑΘΛΗΜΑ
ακόμα πιο ψηλά !!!

Βίντεο απο παιχνίδια
Φωτογραφίες
Καταστήματα
Προσφορές
Συνεντέυξεις
Παρουσιάσεις εξοπλισμού
Παιχνίδια εξωτερικού
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ AIRSOFT ......
                                                                                                         ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!!!!!!

jumbo

σε ποιο καναλι θα παιζει η εκπομπη;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Mitsigun

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: Mitsigun στις  26 Νοε 2010, 11:29:59 ΠΜ
Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη μια νέα προσπαθεια να πάμε το αγαπημένο μας ΑΘΛΗΜΑ
ακόμα πιο ψηλά !!!

Βίντεο απο παιχνίδια
Φωτογραφίες
Καταστήματα
Προσφορές
Συνεντέυξεις
Παρουσιάσεις εξοπλισμού
Παιχνίδια εξωτερικού
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ AIRSOFT ......
                                                                                                         ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!!!!!!

να βαλεις κ εκπομπη με κατινιες η του στυλ Παρατραγουδα με την Αννιτα

Mitsigun

Θα το σκεφτώ πολλή Σοβαρά ...... ;)

Jim21

Ναι και να περνουμε και τηλεφωνο απο το σπιτι ;D ;D ;D στην εκπομπη

kill or be killed

Mil.Sim.On

χαιρετώ και συγχαίρω τους συναθλητές σε αυτή την όμορφη προσπάθειά τους!!!!!!Εύχομαι παιδιά τα καλύτερα!!!!η ραδιοφωνική εκπομπή μας είναι στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε!!!!!!!και πάλι καλη επιτυχία!!!!!!!

dragon236

1000 μπραβο σε mitsigun  αλλα και σε mil.sim.on για την προσπαθεια τους και μονο ασχετα με το αποτελεσμα
always forgive but never forget!!

Ozymandias

Θελω να δω και ξεκατινιασματα......

"Ο Χ ειναι αθανατος....."

"Τι λες μωρη @^%$&*(*&^%.......η ομαδα μας ειναι διαλεχτα παιδια ενα κι ενα."

"@^%$&*(*&^% εισαι και φαινεσαι"

"Μπιιιιπ μπιιιπ μπιιιιπ"

ampelift

Ε ρε πλάκα που θα έχει ,θα είναι το μόνο κανάλι που κάθε εκπομπή θα είναι flame :)

Xarris

γουσταρω μπραβω παιδια!!!!!!
Κ.Α.Τ. (Kalavrita Airsoft Team)

Maleficus

αναμένουμε με ανυπομονησία !
Μπράβο παιδιά

nikos1990

Ποτε με το καλο θα αρχισει?
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

vales z-mak

Άντε επιτελούς έχω βαρεθεί να βλέπω στην δορυφορική το ιταλικό κανάλι
Που έχει εκπομπή για airsoft το l9 για όσους το ξερόυν. όχι τίποτα είναι και ιταλικά και δεν καταλαβαίνω τίποτα και μου σπάει τα νεύρα. άσε που έχουν και πολλές διαφημίσεις .αλλά τα παιχνίδια που δείχνουν είναι τρελά είναι από στημένες κάμερες και όλα τα πλάνα και ο ήχος είναι επιμέλεια της εκπομπής
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

MitsoS_O_Yakuza

αντε με το καλο και μακαρι να πετυχει και να κανει καλο και μονο καλο στο αθλημα μας για ενα βημα περισσοτερο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

nikos1990

Αμα τα παει καλα σκευτεσται να την προβαλεται και σε κανονικι TV?
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

fanioles

Παράθεση από: nikos1990 στις  09 Δεκ 2010, 16:43:08 ΜΜ
Αμα τα παει καλα σκευτεσται να την προβαλεται και σε κανονικι TV?

Τα παιδιά σίγουρα.. Η ΤιΒι δε ξέρω τι γνώμη θα έχει...   ;D

nikos1990

Γιατι ρε αμα παει καλα ας μπει και στην ΤιΒι δε λεμε σε κανα μεγαλο καναλι αλλα στην ΤιΒι

Magicca

Παράθεση από: Mitsigun στις  26 Νοε 2010, 11:37:59 ΠΜ
Θα το σκεφτώ πολλή Σοβαρά ...... ;)

Mitsigun εμένα βάλε για Αννίτα όμως, εκεί να δείς παρατράγουδα ;D Με όποιον δεν θα αντέχω :MP5 στο πρόσωπο για να πηδηχτεί από το παράθυρο ;D (γιατί θα έχουμε και ένα παράθυρο καλού κακού ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D).Σου εύχομαι τα καλύτερα πάντως, πέραν της πλάκας ;)
I put a "spell" on you....because your mine..:)

BloodDonor89

sorry που το επαναφερω μετα απο πολλες μερουλες, αλλα μου αρεσει πολυ....απο που μπορουμε να δουμε;;; :s 'H δεν εχει ολοκληρωθει ακομα;