Hi-Capa 7 Silver Dragon 7.0 Type A GBB

Ξεκίνησε από kostas38m, 19 Νοε 2010, 13:39:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kostas38m

GUNS FOR FUN  :PΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ AIRSOFT.
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ Hi-Capa 7 Silver Dragon 7.0 Type A ( http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2374 ) ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΙΛΙΕΣ 0.23g (3000pcs/bag) ΚΑΙ WE Top Green gas ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΛΙΕΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

;D :D

fanioles

Παράθεση από: kostas38m στις  19 Νοε 2010, 13:39:08 ΜΜ
GUNS FOR FUN  :PΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ AIRSOFT.
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ Hi-Capa 7 Silver Dragon 7.0 Type A ( http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2374 ) ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΙΛΙΕΣ 0.23g (3000pcs/bag) ΚΑΙ WE Top Green gas ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΛΙΕΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

;D :D

Για τα δικά μου δεδομένα πολύ μακρύ και καθόλου tactical. Είναι πολύ μαφιόζικο όμως..  ;)
Για τα λεφτά του μια χαρά το πιστόλι.  Μή περιμένεις επιδόσεις Marui ή Western Arms..
Οι μπίλιες σε αυτό το βάρος είναι ιδανικές. Το αέριο .. Ολα τα ιδια στατά είναι... :)

Για τα πιστόλια γενικά τι να σου πεί κάποιος απο μόνος του?  Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ μπορείς να τη θέσεις και κάποιος θα σου απαντήσει.  

Θα πρότεινα να διαβάσεις πολύ απο αυτό και άλλα φόρουμ του εξωτερικού και θα καταλάβεις τα πάντα.

Laetius

Eγώ από προσωπική εμπειρία θα σου πώ ότι είναι πολύ εύστοχο πιστόλι. Το έχω εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα παρότι το έχω χιλιοκοπανίσει ειδικά την γεμιστήρα .Και παίρνει και γεμιστήρες marui.Για τα λεφτά του πολύ καλή επιλογή.

Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Kallistos

Παράθεση από: Laetius στις  19 Νοε 2010, 15:21:00 ΜΜ
Eγώ από προσωπική εμπειρία θα σου πώ ότι είναι πολύ εύστοχο πιστόλι. Το έχω εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα παρότι το έχω χιλιοκοπανίσει ειδικά την γεμιστήρα .Και παίρνει και γεμιστήρες marui.Για τα λεφτά του πολύ καλή επιλογή.

Έχει και αρκετά καλό Blowback.
Φίλε μου σε περιμένω την Κυριακή να παιξεις με το Δρακάκι σου.
Θα είναι χαρμα οφθαλμών να σε βλέπω να κοπανάς ζομπι σε αυτό.
;D
Ready... Steady... Fire...!!!

MAKISL

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ... ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ...
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ GLOCK ΚΑΙ ENA SIG SAUER 2009 ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΕΒΟΛΒΕΡ CO2  ΤΥΠΟΥ SMITH AND WESSON ΠΟΥ ΠΗΡΑ... GO FIGURE ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ... (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΛΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ) ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ...  ;D ;D ;D ;D
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

kostas38m

Hi-Capa 7 Silver Dragon 7.0 Type AΣας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ  ;D
κάποιοι έχουν πολύ χιούμορ και μου άρεσε αυτό ;)
Τώρα περιμένω το δρακακι μου όπως είπε και ο Kallistos

8) 8) 8)