06/02/2011 OP:CLEAR SKY - PROLOGUE

Ξεκίνησε από pit, 17 Νοε 2010, 00:25:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dragon236

ακυρο το ποστ.......
always forgive but never forget!!

salamine153

Πρωτα απ ολα, μπραβο στα παιδια που μετρισαν ολα τα οπλα και οργανωσαν το παιχνιδι ωστε να ξεκινησουμε γρηγορα - πραγματικα, σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν ξεκινησαμε ετσι σχεδον αμεσως 8) 8) 8)

Απο κει και περα :o
Ξεκινησαμε αμεσως... να κανουμε τι ??? Δεν αργησαμε στην αρχη αλλα αργησαμε στη συνεχεια γιατι ηταν αρκετο το περπατημα :P μα και οταν φτασαμε, παλι δεν ξεκινησαμε αμεσως. Θυμηθητε στο σημειο αυτο αυτα που μου εγραφε ο Οζυμανδιας - οτι, και καλα, καποιοι διοργανωτες "κοιμηθηκαν στο πεδιο" για να "τα βρουν οι παικτες τζετ". Λυπαμαι, αλλα το μονο που βρηκαμε τζετ ηταν η "ασφαλτος του Σταλιν" 8) κατω στον αγωγο. Θυμηθητε το αυτο για την αλλη φορα που θα παιζουμε κατι που θα εχει σχεση με το Ανατολικο μετοπο 8). Για ποιο λογο εγινε αυτο ??? Απο φοβο μηπως τα δουμε πριν το παιχνιδι ??? μα στο παιχνιδι ψαχναμε σκοπιμα και δεν βρισκαμε τιποτα :-X Το εντυποσιακο ειναι οτι και παλι κανεις δεν "βαρεθηκε" και δεν "εφυγε στη μεση του παιχνιδιου" οπως επεροταν ο Ισκιος για το δικο μου παιχνιδι. Δηλαδη, ας μου πει καποιος, επρεπε και εγω να σας τρεξω μερικα χιλιομετρα 8) :P :P  για να εχετε ορεξη να ψαξετε ??? Σημειωστε οτι εκεινο το τριγονο κουτι που ηταν το Στοιχειο της Γης ειναι ακομα εκει, στο πρωτο τολλ  :-X
Για το ιδιο το παιχνιδι τι να πω ??? ??? ??? Το οτι ξαναγινονται τα ιδια συνεχεια και το παθημα δεν γινεται μαθημα. τοσα εγραψα μετα το ΟΧΙ και τη μαχη στη χαραδρα, αλλα, ενω τοτε αυτη η λαλακια εγινε απο λαθος, τωρα οι διοργανωτες φροντισαν να γινει σκοπιμα. Ρε παιδες, τι πινετε και μπερδευετε την Ελευσινα με τη Καισαριανη ??? :-X Μα δεν μπορεις να κανεις ορεινο αγωνα με οπλα για CQB :-X Μονοι σας δεν το καταλαβαινετε ??? :-X Ασε που παλι την κανατε την ...εξυπναδα και κατι ειχατε εναντιον της ΗΚ γεμηστηρας, δηλαδη, δεν φτανει που τα οπλα ειναι ολα αδυναμα, παλι να βαραω μονη βολη ??? ??? Αλλα στο ΟΧΙ τουλαχιστον δεν βαραγανε κατα ριπας ολοι οι αλλοι, ενω τωρα ημουν, παντα απο δικη σας εξυπναδα, ο μονος που εριχνε σε μονη βολη ενω δεχοταν κανονικες ριπες. Το τονιζω - την αλλα φορα εγινε απο λαλακια, ενω τωρα φροντισατε σκοπιμα να ειναι ακομα χειρωτερα. Πειτε μου, τι πετυχατε ετσι, ποιον βοηθησατε ??? ??? ??? Το μερος το μπερδεψατε με τη Καισαριανη και ως προς τους μεντικ. Μπορει καποιος να πει τι τη ξεθαβετε αυτη τη λαλακια συνεχεια ??? ??? Εδω στη Καισαριανη δεν απεδωσε λογο αποστασεων, περιμενατε να αποδωσει στην Ελευσινα ??? ??? Μα τοσο δυσκολα ηταν να βαλετε το κανονικο ρεσπον των 4 ??? ??? Γενικα το σεναριο ηταν ακριβως ιδιου επιπεδου με αυτα της Καισαριανης :-[ :-[ :-X Μ αρεσει που μετα βγαινουν καποιοι και κατι λενε για τα δικα μου σεναρια :-X Η αλλη εξυπναδα σας ηταν το dress code που οχι μονο δεν βοηθουσε, εμποδιζε αφανταστα την αναγνωριση - πραγματικα, τι θελατε να πετυχετε ετσι ??? ??? Η συμπεριφορα των παικτων ηταν αναλογη, με το (συνηθες) ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ, στο οποιο αυτη τη φορα προστεθηκε και η μαζικη αθανασια :-X :-X :-X. Στο τελος καταληξαμε να μην ξερουμε αν γινεται το παιχνιδι η αν σταματισε . Πραγματικα, σημερα πετυχαμε οχι οι παικτες να "βαρεθουν και να φυγουν στη μεση του παιχνιδιου" αλλα το ιδιο το παιχνιδι να βαρεθει και να φυγει στη μεση των παικτων :-X :-X :-X Κυριοι, οταν βγαινετε και λετε οτι απο πριν ενα μηνα θα μας ενημερωσετε για το παιχνιδι, υποτιθεται οτι θα φτιαξετε κατι αναλογο και οχι κατι ακομα πιο ελεηνο και απο τη Καισαριανη ακομα.
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

G.P.S.

Δεν ξερω τι εχει γινει στο σημερινο παιχνιδι αλλα μετα το post του salamine153
πηρα μπυρες, πατατακια κτλ. & αναμενω αλλο ενα forumικο επος !!!  8)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: G.P.S. στις  06 Φεβ 2011, 21:07:36 ΜΜ
Δεν ξερω τι εχει γινει στο σημερινο παιχνιδι αλλα μετα το post του salamine153
πηρα μπυρες, πατατακια κτλ. & αναμενω αλλο ενα forumικο επος !!!  8)

εεεεε!!!
αυτη ειναι δικια μου ατακα!!!!! ;D ;D ;D ;D

salamine153

Παντως ευχομαι στα παιδια την αλλη φορα να τα πανε καλητερα :) ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

BoBKiD

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τον κόπο και χρόνο που προσέφεραν για το σημερινό σενάριο.
Υπήρξαν κάποια "κενά", τα οποία όμως εντοπίστηκαν και από ότι μας είπαν ήδη, θα διορθωθούν σε επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα ένα τέτοιο σενάριο θα έχει λάθη, αλλά μην ξεχνάμε πως από τα λάθη μαθαίνουμε. 
Keep up the good work, Edge! Αναμένουμε την συνέχεια!

@RookieJo & λοιπούς Ελευσινισταν-ήτες:
Johhny, sorry για την... προδοσία, αλλά δεν φταίω εγώ!   (*δείχνει τον Pit*) Αυτός! Αυτός!

@Salamine153:
Φίλε Salamine, όπως ανέφερα παραπάνω, ουδείς αλάνθαστος. Δεκτή η κριτική σου, αλλά εγώ προσωπικά διαβάζοντάς την μου φάνηκε πως περιγράφεις άλλο παιχνίδι και όχι αυτό των Edge.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

vipergr

Tα σεβη μου για το κοπο και τη ταλαιπωρια των διοργανωτων και οσων ετρεξαν για το παιχνιδι, προσωπικα περασα καλα στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου, αλλα ειναι επιεικως απαραδεκτο και δειχνει οτι μας γραφουν στα παπαρια τους 10-15 ατομα που σηκωθηκαν και εφυγαν στη μεση του παιχνιδιου αφηνοντας ολους τους αλλους να τρεχουν και να μη φτανουν.... Καμια στιγμη πρεπει και οι διοργανωτες να κανουν πιο σοβαρη επιλογη στα ατομα που θελουν να ακολουθησουν ενα σεναριο-ιστορια και σε αυτους που ερχονται να περασουν καμια ωρα κανοντας γιουργια και γαμανε το παιχνιδι των υπολοιπων.

Αυτα.

Whiskey

Εκ της ομαδας των HADES ... θεωρουμε ακρως απαραδεκτο το να εγκαταλειπουν το παιχνιδι ομαδες - παικτες, πριν αυτο ολοκληρωθει ... επισης θεωρουμε απαραδεκτο ακομα και το να παρατανε το παιχνιδι ομαδες - παικτες απλα και μονο γιατι δεν γουσταρουν το σεναριο ...

Ως ομαδα και επειδη αυτο το φαινομενο εχει παρατηρηθει επανειλημμενως απο καποιες ομαδες - παικτες, περιμενουμε απο την κοινοτητα να τους απομακρυνει απο καθε παιχνιδι ... σε διαφορετικη περιπτωση εμεις σαν ομαδα θα αναγκαστουμε να απομακρυνθουμε απο την "κοινοτητα" ...

Ευχαριστουμε τους διοργανωτες για την προσπαθεια τους ασχετα με το αποτελεσμα, προσδοκωντας σε καλυτερα αποτελεσματα στo μελλον.

HADES

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Απο τους Shadow Squad  ενα μεγαλο μπραβο, στους διοργανωτες για τον  κοπο τους κ το τρεξιμο που εριξαν για να περασουμε καλα εμεις.

Οπως εχω πει κ θα το λεω ακομα κανεις δεν γεννηθηκε σεναριογραφος, σκηνοθετης, εφοπλιστης.

Τα παιδια εριξαν πολυ τρεξιμο κ  χρημα σημερα για να ειναι ολα ετοιμα κ να βρισκονται παντου κ σε ολα παρων.

Δεν μπορουσαν να ειναι στον καθενα απο πισω.

Κενα κ λαθη υπηρχαν κ θα υπαρχουν παντα.

Καλη εμβομαδα σε ολους σας.

Henno

Ευχαριστουμε τους διοργανωτες για τον κοπο και το τρεξιμο που εριξαν ;)
Τους συγχωρουμε για το πρωινο ξυπνημα ( 8:00 στο πεδιο  :'( ) ;D  ;D
Τους ζηταμε συγνωμη για καποιες εντασεις που δημιουργηθηκαν  :-X :-X

Ως προς το σεναριο ηταν αρκετα καλο , ως προς την εκτελεση ειχε καποια κενα .
Πιστευω πως τα παιδια τα ειδαν και θα τα βελτιωσουν στο επομενο .

we bury our mistakes

eversman

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των EDGE.Τα παιδιά κόπιασαν,ξενύχτησαν,ξόδεψαν και δεν έπαιξαν,σε μία Κυριακή που την αφιέρωσαν σε εμάς τους υπόλοιπους.

Καλή συνέχεια παιδιά και εύχομαι την επόμενη φορά η ... "προδοσία" να πιάσει τόπο ;)   

deusxt

να ευχαριστήσω και γω τα παιδιά για τη διοργάνωση και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτώ μια πολύ όμορφη μέρα με πολύ καλή παρέα. :) :)

Προς του γκρινιάρηδες. Τέικ α τσιλ πιλ. Όλοι μαθαίνουμε κάτι ΚΑΘΕ φορά που συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι. Και οι διοργανωτές αλλά και οι συμμετέχοντες.

tristan

ΣΤΟ εχθεσινο πεχνειδι να υπειρχαν αποχορεισις ΓΙΑΤΙ ??? ???  φτασαμε(εγω 8.15) ετειμαστικαμε (φορτοθεικαμε τον εξοπλεισμω) πειγαμε πανω κατο καμια300 μετρα να μετρισουμε ΟΚ
ειθε η ωρα επειτελους για την ενειμεροσι 10 .00 και  (ΦΟΡΤΟΜΕΝΙ ΜΕΧΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ)
ΑΝΤΕ να κανουμε την εισοδω στο πεδιω και η φοκες επρεπε να πανε ενα ΚΑΡΟΔΡΟΜΩ ΠΟΥ ΜΟΝΩ ΤΡΑΧΤΕΡ ΠΕΙΓΕΝΕ καπει τον πειγανα με τα οχειματα (που σειμερα θα τα εχουν για σερβεις) και καπου 10 ατομα της ομαδας με τα ποδεια φορτομενει ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΕΙΩ 6.η7 χιλιομετρα
και επειτελους φτανουν και τα ερειμα τε γαιδουρακια  11.00ωρα
2 ενειμεροσει να χορεισουμε μεντικ μειχανικουσ αντε και ξεκιναμε ανεβιτε και καμια 500μ μεχρι το τελεφτεω τολ  που θα το ειχαμε σαν προχειρι βασει
ΚΑΙ ΤΣΑ ???  νασου η αντιπαλει (τηχεω δεν 'ομειζω γιατι δειεσχισαν εναν δρομω 400.500 μ)
αντε μεχρει να φειγουν η αντιπαλι 3 ενειμεροσι για την στρατιγικιμας ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΤΟΜΕΝΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ 11.και
μετα 'πολα 'υτα θελατε να πεξουμε κιολα που το 2 ρεισπον το ειχαμε 400μ κατο απο των λοφω του τελεφτεου τολ
ΑΥΤΑ εγειναν και φειγαν η παιτες και η Ι4 και εγω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να ΄πουεφχθουν απο τουσ δειοργενοτες και να τα ΓΡΑΦΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΑΛΙΤΕΡΙ ΩΡΘΟΡΑΦΙΑ
ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΟΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΄ΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΕΧΝΙΔΕΙ

WAR ANGEL

Παράθεση από: tristan στις  07 Φεβ 2011, 14:21:06 ΜΜ
ΣΤΟ εχθεσινο πεχνειδι να υπειρχαν αποχορεισις ΓΙΑΤΙ ??? ???  φτασαμε(εγω 8.15) ετειμαστικαμε (φορτοθεικαμε τον εξοπλεισμω) πειγαμε πανω κατο καμια300 μετρα να μετρισουμε ΟΚ
ειθε η ωρα επειτελους για την ενειμεροσι 10 .00 και  (ΦΟΡΤΟΜΕΝΙ ΜΕΧΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ)
ΑΝΤΕ να κανουμε την εισοδω στο πεδιω και η φοκες επρεπε να πανε ενα ΚΑΡΟΔΡΟΜΩ ΠΟΥ ΜΟΝΩ ΤΡΑΧΤΕΡ ΠΕΙΓΕΝΕ καπει τον πειγανα με τα οχειματα (που σειμερα θα τα εχουν για σερβεις) και καπου 10 ατομα της ομαδας με τα ποδεια φορτομενει ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΕΙΩ 6.η7 χιλιομετρα
και επειτελους φτανουν και τα ερειμα τε γαιδουρακια  11.00ωρα
2 ενειμεροσει να χορεισουμε μεντικ μειχανικουσ αντε και ξεκιναμε ανεβιτε και καμια 500μ μεχρι το τελεφτεω τολ  που θα το ειχαμε σαν προχειρι βασει
ΚΑΙ ΤΣΑ ???  νασου η αντιπαλει (τηχεω δεν 'ομειζω γιατι δειεσχισαν εναν δρομω 400.500 μ)
αντε μεχρει να φειγουν η αντιπαλι 3 ενειμεροσι για την στρατιγικιμας ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΤΟΜΕΝΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ 11.και
μετα 'πολα 'υτα θελατε να πεξουμε κιολα που το 2 ρεισπον το ειχαμε 400μ κατο απο των λοφω του τελεφτεου τολ
ΑΥΤΑ εγειναν και φειγαν η παιτες και η Ι4 και εγω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να ΄πουεφχθουν απο τουσ δειοργενοτες και να τα ΓΡΑΦΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΑΛΙΤΕΡΙ ΩΡΘΟΡΑΦΙΑ
ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΟΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΄ΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΕΧΝΙΔΕΙ

Mην ανχωνεσε φιλε μου για την ορθογραφια.Δεν ειναι σε ολους μας τα Ελληνικα η μητρικη τους γλωσσα.Εδω ακομα και Ελληνες κανουμε λαθοι. :)

Απο εκει και περα φυσικα δεν ειναι και απαντηση αυτη.Τι θες να πεις οτι ειχες φορτωθει εξοπλισμο!?Που ακριβως φταιει ο διοργανωτης για αυτο?Δεν νομιζω να σου ειπε φορα στολη εκστρατιας φορτο μαχης και ελα?Για να μην σου πω οτι δεν σου ειπε καν ''ελα''.

Το οτι δεν αντεχεις να κουβαλησεις το βαρος που εχεις επιλεξει να φορας δεν φταιει ο διοργανωτης.Φταις ΕΣΥ.Οποτε πιστευω οτι ΕΣΥ χρωστας μια συγνωμη στους διοργανωτες και ακομα μια στους φιλους σου (φιλιους η αντιπαλους) γιατι δεν εκανες το παν για να τους χαρισεις μια ευχαριστη Κυριακη.

Σου προτεινω λοιπον το εξης παρε ενα ελαφροτερο AEG και γιλεκο αν και παλι εχεις προβλημα κοπωσης τοτε μην στεναχωριεσε δεν κανουμε ολοι για Airsoft. Δοκιμασε το ποδηλατο η την πεζοπορια.Θα βελτιωθει η φυσικη σου κατασταση και σε χρονο Ντε Τε θα εισαι σε θεση να μας ξανακανεις παρεα.

Ελπιζω να βοηθησα.

pit

Παράθεση από: salamine153 στις  06 Φεβ 2011, 20:54:41 ΜΜ
Άσε που πάλι την κάνατε την ...εξυπνάδα και κατι ειχατε εναντιον της ΗΚ γεμηστηρας, δηλαδη, δεν φτανει που τα οπλα ειναι ολα αδυναμα, παλι να βαραω μονη βολη ??? ???

Απαγορεύονται:
-   GBBR Airsoft που δεν έχουν εγκαταστημένο σύστημα NPAS, εκτός και αν τα FPS τους δεν ξεπερνάνε τα 328.
-   Αυτοσχέδιες χειροβομβίδες κτλ.
-   Μηχανισμοί Airsoft και μη οι οποίοι επιτρέπουν την μη άμεση οπτική αναγνώριση του στόχου.
-   Γεμιστήρες τύπου high cap, ηλεκτρικές και χειροκίνητες. Εξαιρούνται τα παιχνίδια υποστήριξης.*
Άρα φίλε salamine η δεν διαβάζεις η δεν ακούς την ώρα που μιλάμε για το game,και να λες και ευχαριστώ κιόλας γιατί κανονικά δεν έπρεπε καν  να παίξεις..

Για ποιο λόγο έγινε αυτό ??? Απο φοβο μηπως τα δουμε πριν το παιχνιδι ??? μα στο παιχνιδι ψαχναμε σκοπιμα και δεν βρισκαμε τιποτα
Τι ήθελες δλδ να στα φέρουμε όλα στα χέρια και να σου πούμε κέρδισες? Αυτός ήταν ο σκοπός του παιχνιδιού να ψάξεις να βρεις κάποια πράγματα αλλά μάλλον δεν κουνήθηκες από το safe house η μάλλον καθόσουν και χάζευες και δεν έκανες καν τον ρόλο που μου είπες εσύ κιόλας να σε βάλω ( μαλακια μου ) ...

Για το ιδιο το παιχνιδι τι να πω ??? ??? ??? Το οτι ξαναγινονται τα ιδια συνεχεια και το παθημα δεν γινεται μαθημα. τοσα εγραψα μετα το ΟΧΙ και τη μαχη στη χαραδρα, αλλα, ενω τοτε αυτη η λαλακια εγινε απο λαθος, τωρα οι διοργανωτες φροντισαν να γινει σκοπιμα. Ρε παιδες, τι πινετε και μπερδευετε την Ελευσινα με τη Καισαριανη ??? :-X Μα δεν μπορεις να κανεις ορεινο αγωνα με οπλα για CQB :-X Μονοι σας δεν το καταλαβαινετε ??? :-X
Δεν το κατάλαβα εξήγησε το μου λίγο .... Παρακαλώ την επόμενη φορά όλους τους παίχτες που θα έρθουν στο game να φέρουν  όπλα για woodland urban salamine να μας πεις ρε φίλε τι τύπου θες να είναι έτσι ?

Το μερος το μπερδεψατε με τη Καισαριανη και ως προς τους μεντικ. Μπορει καποιος να πει τι τη ξεθαβετε αυτη τη λαλακια συνεχεια ??? ??? Εδω στη Καισαριανη δεν απεδωσε λογο αποστασεων, περιμενατε να αποδωσει στην Ελευσινα ??? ??? Μα τοσο δυσκολα ηταν να βαλετε το κανονικο ρεσπον των 4 ??? ???
Δεν ήμασταν στην Καισαριανή ?? πω ρε φίλε πως το μπερδέψαμε έτσι ??
Ρε σι πες μου εσύ τι πίνεις και λες όλο μαλακιες και κάθεσαι και σχολιάζεις ολο τον αλλονων τα σενάρια και όχι μόνο αυτό όχι μόνο τα σχολιάζεις τα συγκρίνεις με τα δικά σου ?? έλεος?

Γενικα το σεναριο ηταν ακριβως ιδιου επιπεδου με αυτα της Καισαριανης :-[ :-[ :-X Μ αρεσει που μετα βγαινουν καποιοι και κατι λενε για τα δικα μου σεναρια :-X
Τι κακά παιδιά να κάθονται να σχολιάζουν της σεναριαρες σου τουλάχιστον ρε φίλε εμείς το δεχτήκαμε ότι δεν πήγε καλά το σενάριο όχι όμως λόγο του ότι κάπου έχανε το σενάριο απλά κάποια άτομα όπως εσύ έχουν στο νου τους να πάνε να ρίξουν ΜΟΝΟ μπίλιες και να μην δίνουν ούτε καν βάση στα ποιο απλά πράγματα να διαβάσουν ένα pm  ας πούμε...

Η αλλη εξυπναδα σας ηταν το dress code που οχι μονο δεν βοηθουσε, εμποδιζε αφανταστα την αναγνωριση - πραγματικα, τι θελατε να πετυχετε ετσι ??? ???
Και είχα πει εγώ ρε φίλε να βάλουμε φάρους πάνω από κάθε παίχτη αλλά θα τους βάραιναν πολύ οι μπαταριές και έτσι προτιμήσαμε να το κάνουμε βάση dress code όπως λες για την καλύτερη αναγνώριση του αντιπάλου

Η συμπεριφορα των παικτων ηταν αναλογη, με το (συνηθες) ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ, στο οποιο αυτη τη φορα προστεθηκε και η μαζικη αθανασια :-X :-X :-X
Την επόμενη φορά θα έχει και τιμωρία να κάθονται στο ένα πόδι ..τι να κάνω ρε φίλε εγώ  να πάω να τους πιάσω από το αφτί και να τους πω παίξτε με το ζόρι η να γίνω 500 κομμάτια για να είμαι μπαμπούλας πάνω από τον κάθε αθάνατο που έχει έρθει να γ.... το παιχνίδι του καθενός ας μιλαγατε όποιος είχε πρόβλημα να το λύναμε εκείνη την ώρα ..

Κυριοι, οταν βγαινετε και λετε οτι απο πριν ενα μηνα θα μας ενημερωσετε για το παιχνιδι, υποτιθεται οτι θα φτιαξετε κατι αναλογο και οχι κατι ακομα πιο ελεηνο και απο τη Καισαριανη ακομα.
Μα το θεό ρε φίλε περιμένω δικό σου game έτσι ωραίο ξέρεις ε  ούτε κανόνες ούτε μετρήσεις  απλά πετάς ένα τίτλο  ένα κείμενο λες ημερομηνία και ο θεός βοηθός και μετά έχεις και τα μούτρα και μιλάς για αλλονων το game που δεν ξέρεις ούτε καν τι προσπάθεια έχει γίνει  για να γίνει και στο τέλος να το βλέπεις επειδή μερικοί έχουν μάθει μονό να παίζουν death match να το βλέπεις να μην έρχεται έτσι όπως θες και να κολαει ..

βέβαια όχι ότι με πειράζει η κριτική σου απλά σου απαντώ γιατί δεν γουστάρω άσχετο άτομο να κάθετε και να σχολιάζει  κάτι που φτιάξαμε με τα παΐδια της ομάδας ότι και να είναι αυτό και ας είναι και το χειρότερο παιχνίδι  μην έρθεις ρε φίλε δεν σε υποχρέωσε κανείς....

ΣΤΟ εχθεσινο πεχνειδι να υπειρχαν αποχορεισις ΓΙΑΤΙ ??? ??? 
Γιατί έτσι είχαν πει οι διοργανωτές και εφόσον συμφώνησες δεν υπάρχει τέτοιο θέμα συζήτησης είναι άκυρο αυτό που ρωτάς...

φτασαμε(εγω 8.15) ετειμαστικαμε (φορτοθεικαμε τον εξοπλεισμω) πειγαμε πανω κατο καμια300 μετρα να μετρισουμε ΟΚ

Παράθεση από: pit στις  09 Δεκ 2010, 01:38:14 ΠΜ
-------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

8.30: Προσέλευση
8.30 - 9.30: Υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης / Μέτρηση παιχνιδιών
9.30 - 10.00: Briefing
10.00 - 11.00: Προετοιμασία παιχτών
11.00: Έναρξη Παιχνιδιού

Το πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρώς!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό είναι το πρόγραμμα, ήρθες εκείνη την ώρα που λες πήγες να μετρήσεις και σου είπε κάποιος όχι??  εγώ τουλάχιστον δεν σε είδα ήρθες 9 και να μετρήσεις το aeg  σου  και όχι μονό αυτό στην αρχή σου βγήκε εκτός ορίων και φώναζες κιόλας καλά μέχρι εδώ?

και επειτελους φτανουν και τα ερειμα τε γαιδουρακια  11.00ωρα
2 ενειμεροσει να χορεισουμε μεντικ μειχανικουσ αντε και ξεκιναμε ανεβιτε και καμια 500μ μεχρι το τελεφτεω τολ  που θα το ειχαμε σαν προχειρι βασει
ΚΑΙ ΤΣΑ ???  νασου η αντιπαλει (τηχεω δεν 'ομειζω γιατι δειεσχισαν εναν δρομω 400.500 μ)
Αυτό που λες για την απόσταση όντως έγινε λάθος συνεννόηση  και δεν πήγατε μέσα από την βάση που έπρεπε αλλά και έκτος αυτού τον είχαμε ξαναδεί τον δρόμο και νομίζαμε ότι τα ποιο πολλά παιδιά θα έπαιρναν τα αμάξια τους. Όσο για της ενημερώσεις που λες έπρεπε να γίνουν για να μην γίνουν λάθη στο παιχνίδι που όπως κατάλαβες έγιναν και στο τέλος σταματήσαμε το παιχνίδι. Και εκτός αυτού ενημερώσαμε στο briefing  ότι το παιχνίδι είναι απαιτητικό.

Αυτά έγιναν και έφυγαν οι παίχτες? Δλδ είναι ποιο σωστό αυτό που λες εσύ τώρα και μου θες και συγγνώμη για το game? συγγνώμη αξίζουν όσα παιδία κάθισαν μέχρι το τέλος του game και όχι από την αρχή του παιχνιδιού να κάθονται να μουρμουράνε και στο τέλος να φεύγουν και να χαλανε το παιχνίδι όχι σε ένα η δέκα άτομα αλλά σε 70.  δεν πάει μόνο σε σένα αυτό  γενικά μιλαω, στο μόνο που ήμουν λάθος και ζήτω συγγνώμη ήταν το ότι περπατήσατε όλον αυτόν τον δρόμο σε όλα τα άλλα σκέψου το και νομίζω ότι οφείλεις και εσύ κάτι όχι μόνο εμείς και σου υπενθυμίζω είπαμε το παιχνίδι είναι απαιτητικό άρα αυτό μπορεί να σημαίνει τρέξιμο ήλιος κτλπ σε αυτό δεν φταίω εγώ   

tristan

φιλε war ANGEL αν ειναι το θεμα οτι η φισικιμου καταστασι δεν ειναι σαν την δεικισου οκ ΕΧΩ την εντιποσι οτι η πεζοπορια και η οριβασια μπορουσαν να ειχαν εποφευχθει περνοντας μεσα απο την βασει και να μην φηγει κανενας και να ειχαι γεινι ενα 'πο τα καλιτερα παιχνιδει και να μην ειπαρχουν αυτα που ανεφερα και γειναν

tristan

φιλε πιτ για να φειγουνε τοσι παιχτες κατι πρεπει να ευτεξε τορα αν εγω δεν αντεχω την πεζοπορια οκ αν το ειχατε ποσταρι δεν θα ερχομουν αλλα βλεπο δεν ατεχετε και την κριτικι τον αλλων  ???

Iskios

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  07 Φεβ 2011, 01:11:29 ΠΜ
Απο τους Shadow Squad  ενα μεγαλο μπραβο, στους διοργανωτες για τον  κοπο τους κ το τρεξιμο που εριξαν για να περασουμε καλα εμεις.

Οπως εχω πει κ θα το λεω ακομα κανεις δεν γεννηθηκε σεναριογραφος, σκηνοθετης, εφοπλιστης.

Τα παιδια εριξαν πολυ τρεξιμο κ  χρημα σημερα για να ειναι ολα ετοιμα κ να βρισκονται παντου κ σε ολα παρων.

Δεν μπορουσαν να ειναι στον καθενα απο πισω.

Κενα κ λαθη υπηρχαν κ θα υπαρχουν παντα.

Καλη εμβομαδα σε ολους σας.

+1

pit

Λοιπόν στα του παιχνιδιού τώρα
Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη από τα παιδία που κάθισαν μέχρι τέλους. και τελικά εφόσον είδαμε ότι δεν προχωρεί το παιχνίδι είτε γιατί έφυγαν οι αντίπαλες ομάδες είτε γιατί κουράστηκαν οι παίχτες δεν ακούσαμε ούτε ενα παράπονο.

Κενά και λάθη πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, τίποτα δεν γίνεται να είναι  τέλειο απλά τα είδαμε και θα τα διορθώσουμε..

Μόνο κάτι που με πείραξε γιατί έχουμε μιλήσει και έχουμε ασχοληθεί  παρά πολλές φορές..  

Παΐδια όταν λέμε όριο fps 328 + - 5%  δεν εννοούμε το aeg να είναι 360 και να μας λέτε ότι κάνουν λάθος 2 μετρητές. Κατεβάστε τα δεν δαγκώνει το ελατήριο, υπήρχαν κανόνες και τους είχαμε γράψει και τους είχαμε στείλει πολύ καιρό,  ούτε θέλαμε να στενοχωρήσουμε κάποιον ούτε το κάναμε σκόπιμα για να μην παίξει. και άλλα aeg βρέθηκαν πάνω από το όριο αλλά όλο και κάποιος είχε ένα δεύτερο

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά και της ομάδες που ήρθαν στο παιχνίδι  

Να κλειδωθει παρακαλω..

jumbo

κατρχας θα ηθελα να ζητησω ενα συγνωμη απο τους διωργανωτες, οσον αναφορα την καθυστερημενη προσελευση τριων  ( 3 ) παικτων απο την ομαδα μας...
αυτο προεκυψε λογω επαγγελματικων υποχρεσεων και των τριων συμπεριλαμβανομενου και εμου του ιδιου.
απο εκει και υστερα επειδη αναφερθηκε η αποχωρηση των I 4 απο το πεδιο και εν γενει απο το παιχνιδι, θεωρω καλο να εξηγησω τους λογους , ωστε να μην υπαρχουν σκοτεινα σημεια.
και ναι μεν η συμπεριφορα της ομαδας μας δεν ηταν σωστη αλλα...
α. δωθηκε η εκκινηση του παιχνιδιου σε ακυρη χρονικη στιγμη, με αποτελεσμα η αντιπαλη ομαδα να φθασει παρα πολυ γρηγορα στα τολ πριν προλαβουν να αναπτυχθουν οι φωκιες, και τελικα να βαλτωσει το παιχνιδι.
β.εκτιμω το γεγονος τις ενημερωσεις απο τους διωργανωτες ως προς την πεζοπορια, αλλα νομιζω οτι ηταν ασκοπη.
γ. εκτυλιχθηκαν ουκ ολιγα περιστατικα αθανασιας και παρα που τα μελη της ομαδας μας εψαχναν καποιον απο τους διοργανωτες ωστε να αναφερουν τα παρωπτωματα που εξελιχθικαν δεν εντοπισαν κανεναν, και οταν εντοπισαν τελικα δεν εγινε τιποτα.
δ.απο τη στιγμη που οι συμπαικτες μου διακατεχονταν απο εναν εκδηλο εκνευρισμο λογω των αθανασιων που υπηρχαν στο παιχνιδι, θεωρω οτι η καλυτερη επιλογη που ειχα ηταν να αποσυρω την ομαδα μας.

vipergr : δεν γεννηθηκαμε ολοι κομαντα, καταδρομεις και βατραχια και ως απλοι πεζικαριοι αρεσκομαστε στα γιουργια.... ;) sorry.....
WHISKEY : για να προτεινεις την αποβολη μιας ομαδας απο τα δημοσια παιχνιδια της  ''κοινοτητας'' , θα πρεπει να ειστε και εσεις σαν ομαδα παρον σε αυτα... Απο οτι θυμαμαι η ομαδα των HADES απεχει γενικα απο τα δημοσια παιχνιδια.... αρα πιστευω οτι το ως ανω σχολιο σου ειναι ατοπο.

με καθε σεβασμο και ειλικρινια

Ο υπαρχηγος της ομαδας Ι4 ΗΕLLENIC AIRSOFT TEAM.

Jumbo aka Τζιωνης Στ Ελευθεριος
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ