Ερωτηση για Αναβαθμιση G&G TOP TECH M4

Ξεκίνησε από Snafu, 10 Νοε 2010, 21:11:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Snafu

Λοιπον παιδια.... εχω στα χέρια μου ενα Μ4 της Top Tech, τα μονα πραγματα που εχω αλλαξει ειναι, hopup (madbul ultimate 3 in 1), bucking (το μπλε της madbul) και εσωτερικη καννη 363mm (tight bore 6.3 madbul ver2)...
ολα καλα μεχρι εδω, το οπλο δουλευει τελεια, θελω ομως μεγαλύτερη συγγεντρωση και εμβέλεια, οπότε στρέφομαι στο να αλλαξω καννη σε tightbore παλι αλλα στο μήκος του Μ16 (509mm 6.03), εννοειται πως θα μπει και σιγαστηρας για να καλύψει την καννη... το θέμα μου ειναι, αξίζει αυτη η αλλαγή?
τα κομματια που σκοπευω να χρισημοποιησω ειναι αυτα:
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2387
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_124_85&products_id=1806

Μια ακομα εναλλακτικη που σκεφτομαι πως μπορει να παιζει καποιον ρόλο σε ευθυβολια ειναι και η μπιλια, βαζω 20άρες, λέτε να κρατήσω καννη (βαζοντας 25άρες εννοειται) και να αλλαξω μόνο την μπαταρία μου? απο 7,2v lipo σε 11.1 lipo ? εχω ακούσει οτι τα volt δεν ανεβαζουν fps, ισχυει κατι τετοιο???

Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν θα χρειαστει να κανω καποια αλλαγη στα κομματια του gearbox της G&G ετσι ωστε να βαλω ενα ελατήριο Μ110 (επιλεγω Μ110 ετσι ωστε να μπορω να παιζω ελευθερα με περιπου 370 fps)

Ειμαι σχετικα καινουριος στις μετατροπες και συγχωρεστε με αν κανω καποιο λαθος αλλα αν δεν ρωτησεις δεν θα μαθεις...
σας ευχαριστω προκαταβολικα.....

dragon236

Παράθεση από: Snafu στις  10 Νοε 2010, 21:11:15 ΜΜ
Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν θα χρειαστει να κανω καποια αλλαγη στα κομματια του gearbox της G&G ετσι ωστε να βαλω ενα ελατήριο Μ110 (επιλεγω Μ110 ετσι ωστε να μπορω να παιζω ελευθερα με περιπου 370 fps)

ελευθερα?
τα συγκεκριμενα fps που λες ειναι πανω απο το οριο παντως
always forgive but never forget!!

Snafu

φιλε μου και συνονοματε Γιαννη, ευχαριστω για την παρατηριση... το οριο ειναι 350; βασικα θελω να βλεπω τις μπιλιες να φευγουν πιο γρηγορα και πιο συγγεντρωμένα...... απο την αλλη 370 fps με 20αρα μπιλια δεν γινονται 350-340 fps με 25αρα; χρειαζομαι ευθυβολια περισσοτερο...
εσεις που εχετε 330-340 fps με τι μπιλιες παιζετε;

kaliostro

Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Kallistos

Φίλε Γιάννη,

Τα όρια όπως έχουν απο κοινή γνώμη καθοριστεί είναι FPS: 328 (με απόκλιση +5% δηλαδή 344,4 FPS μεγιστο) με μηδενισμένο Hopup & 0.20 gr bb.
Αν πληρούνται αυτες οι προυποθέσεις είσαι μεσα στα όρια.

Για πιο γρήγορη και ευθύβολη βολή, και επειδή μιλαμε για νόμους φυσικής πρεπει να αυξήσεις τα FPS και να προβείς σε βελτιωση του συστηματος κάνης και hop-up. Χρυσή τομή δεν υπάρχει.
Ready... Steady... Fire...!!!