G&G Armament

Ξεκίνησε από aethyr, 10 Νοε 2010, 17:20:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aethyr

ειμαι αρχαριος και μετα απο αρκετες μερες που κανω
ερευνα αγορας εχω αποφασισει (σχεδον ) τον εξοπλισμο
που θελω να αγορασω

σαν πρωτο μου οπλο λεω να παρω το CM16 carbine combo της
G&G Armament κυριως λογω κοστους.

η ερωτηση μου ειναι η εξης : ειναι αξιοπιστη εταιρεια η θα μου
μεινει το οπλο στα χερια ?

kemosabe

Ναι καλο είναι. Θα χρειαστείς μπαταρία και φορτιστή.  Δηλαδή άλλα 30 με 40 ευρώ. Οπότε φτάνεις κοντά στα 195 με 200. Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις αυτό
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1160
το οποίο περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή και είναι και blowback  και είναι και περισσότερο καιρό στην αγορά.

dragon236

επειδη τυχαινει να εχω το G&G GR16 (plastic version) με  blowback
μπορω να σου πω οτι εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος απο το συκεκριμενο.
τωρα μιας και ειναι το πρωτο σου θα ελεγα να δοκιμασεις να ριξεις με ενα σε καποιο παιχνιδι (ολο και καποιος θα σε αφησει να το δεις το δικο του) και μετα να αποφασισεις.
παντως σαν εταιρια για μενα ειναι απο τις πιο εμπιστες
always forgive but never forget!!

kaliostro

Πάρε ένα απλό αξιόπιστο αεροβόλο για αρχή (όπως αυτό που δίχνεις στο λίνκ)...δεν πρόκειτε να μείνεις στο 1 αεροβόλο(πίστεψε με είναι αρρώστια θα αλλάξεις πολύ σύντομα αεροβόλο).
Με τον καιρό θα δεις το στύλ παιχνιδιού σου...μπορεί το στύλ που παίζεις να χρειάζετε ένα αεροβόλο που δεν σε εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του...εκεί όμως αποφασίζεις τι προέχει...η διασκέδαση σού ή να έχεις ένα "καλό" όπλο.Εγώ προτιμώ την διασκέδαση μου κ έτσι βρέθηκα με ένα όπλο που δεν με κάνει να πω ΟΥΑΟΥ με τις αποδόσεις κ την εμφάνιση αλλά με κάνει να φεύγω με χαμόγελο γιατί ανταποκρίνετε 110% στο στύλ που παίζω.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

aethyr

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. . . .

ANTONIKOLAOU