Resident Evil: SURVIVOR 21/11/2010

Ξεκίνησε από Kallistos, 10 Νοε 2010, 12:42:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

Παράθεση από: Elric στις  14 Νοε 2010, 01:43:27 ΠΜ
Και ο Lucky Luck απο ME.T.A.L. στους survivors.
Αμα εχω μετρησει καλα πρεπει να κλεισαμε με survivors.

Παράθεση από: Elric στις  14 Νοε 2010, 01:43:27 ΠΜ
Και ο Lucky Luck απο ME.T.A.L. στους survivors.
Αμα εχω μετρησει καλα πρεπει να κλεισαμε με survivors.

Παράθεση από: Stavros3 στις  13 Νοε 2010, 17:42:04 ΜΜ
ΟΙ GR.F. Είναι μέσα με 5 άτομα!!! ;)

Παράθεση από: AKIS21M στις  14 Νοε 2010, 15:17:30 ΜΜ
Add me at survivors!i'm back armed n' dangerous!

Παιδιά η λίστα θα ανανεωθεί άυριο. Έχετε υποψη σας ότι απο την μεριά των Survivors οι Lost εχουν δηλώσει 10 άτομα (στις « Απάντηση #49 στις: 12 Νοέ 2010, 15:07:59 μμ »).
Που αυτό νομίζω υπερπληρεί τους survivors.
Θα δουμε όμως τις συμμετοχές αυριο με τον Teacherdick και θα ενημερωσουμε τη λίστα.

Ready... Steady... Fire...!!!

Kallistos

@AKIS21M
Παράθεσηερωτηση:αν καποιος survivor/medic δαγκωθει απο ζομπυ,θα ειναι δυσκολο λογω ενδυμασιας να ξεχωριζει ως ζομπυ!εκει δεν θα πρεπει να εχει και το χιτωνιο του για να ενσωματωθει;

ΠαράθεσηGameplay Rules
6)   KNIFE KILL – BITE: Όταν κάποιος παίχτης από την ομάδα των Medics ή των Survivors ακουμπήσει ένα zombie με το χέρι του από πίσω, θεωρείται ότι το χτυπάει με μαχαίρι και το αποκεφαλίζει. Στην περίπτωση αυτή, το zombie βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Αν κάποιο zombie ακουμπήσει ζωντανό παίχτη, θεωρείται ότι τον δάγκωσε και τον μετατρέπει αυτόματα σε zombie. Τα zombies έχουν το δικαίωμα μα ακουμπούν τραυματισμένους παίχτες προκειμένου να τους μετατρέπουν σε zombies.

UPDATE:
Τα Knife kill - Bite βγάζουν το θύμα ΕΝΤΕΛΩΣ έκτος παιχνιδιού. Και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες.
Αυτό έγινε για να πιέσω τους Survivors σε μία Horror-Thiller κατάσταση. Έτσι θα χρειαστεί τον  συμπολεμιστή του να τον υποστηρίζει συνέχεια, ειδάλως θα γίνει τροφή.

Την βδομάδα αυτή θα γίνουν κάποιες αλλαγές στα respawn των ζομπι καθώς και στις πόσες βολές θα μπορεί να ρίξει ο Τραυματισμένος με το sidearm του.
Αυτό θα γίνει θα λόγους fairplay. ΜΟΝΟ 1 βολή είναι το πιο πιθανό. Μετά το πιστόλι αυτόματα θα παθαίνει εμπλοκή. Αν δεν πετύχει το zombie... τροφή....!!!

Kallistos

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμμετοχές σας. Η αποκριση σας και τα καλά σας λόγια με κάνουν να ευελπιστώ για ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Οι συμμετοχές κλείνουν εδώ.

Είχαμε πάρα πολλες συμμετοχες για τους survivors και αρκετά λίγες για τα Ζομπι, γεγονός που θα μας κάνει να κοιτάξουμε τα ποστ ημερολογιακά (και αυτα που είναι τροποποιημένα) για να δούμε πως θα χωρίσουμε τις ομάδες.

Αν κάποιοι από τους Survivors θελουν εθελοντικά να γυρίσουν σε ζομπι παρακαλώ να το δηλώσουν. Θα φροντίσω μεχρι το παιχνίδι να κάνω οσο το δυνατον τις ομάδες πιο ισοδύναμες σεναριακά και αριθμητικά.

Θα ποσταρουμε αναλυτικά τα ονοματα των ατόμων σε κάθε όμάδα (Επιζωντες, Ζόμπι, Γιατρούς).

Φιλικά,
Κάλλιστος

salamine153

τα ρεσπον, αμα εφαγε καποιος τα 3 απο τα 4 ενω ηταν επιζων, ανανεωνονται αμα γινει ζομπι ??? Νομιζω ειναι προτιμοτερο να ειναι τα ρεσπον χωρις αριθμο :-\ ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

SW1GEORGE

o +1 ειναι ο φιλος

aethyr   aka   Παναγιωτης.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Kallistos

Παράθεση από: salamine153 στις  15 Νοε 2010, 14:13:36 ΜΜ
τα ρεσπον, αμα εφαγε καποιος τα 3 απο τα 4 ενω ηταν επιζων, ανανεωνονται αμα γινει ζομπι ??? Νομιζω ειναι προτιμοτερο να ειναι τα ρεσπον χωρις αριθμο :-\ ???

Φίλε salamine153,

Παρακαλώ ρίξε μια ματιά στο σενάριο. Οι ζωντανοι έχουν medic (στηρίζονται στις πόσες ενέσεις έχει πανω του ο medic- Αν τις έχει χρησιμοποιήσει όλες, ΔΕΝ μπορει να γιατρέψει κανένα) και τα zombie respawn. Είναι διαφορετικό πραμα.

Εγινε ομως τώρα μια αλλαγή:
Για λόγους απλοποιησης και ευκολίας οποιος κάνει knife kill - bite το
θυμα θα βγαίνει απο το παιχνίδι.
Με αυτό το τροπο δεν θα μπερδευονται οι ζωντανοι, βρεποντας ζομπι με την δική τους στολή.

Teacherdick

TEΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

MEDIC TEAM : Iskios, Nikos 1967, Laetius , Teacherdick. [ 4 ATOMA ]

SURVIVOR TEAM : Lost Infantry Team (10 members), Falcon, Old Navy, Metallpontios, Raven 1970, Kalliostro, Gioalex +1, Horus, Sticker, Panzo, Himan, Habo, G.Deggestin, Padelos, Sperelas, Sperelas2, The Lazarian, Ironmike, George Rambo, Jack Norris, Scarfase, John Spartan, Elric, Haf_Giorgos, Zelda, Lucky Luck , Alex V, Paladin, Alexis, Smoke, El Griego, Thanosli. [ 42 ATOMA ]

ZOMBIE TEAM : Palladin, Magicca, Frintz, Arkas, Fantom, Iceman, Mitsos_O_Yakuza, Firefox, Predator,  Salamine153, Cavalry Team (3 members), El.Cind, Tristan, Makisl, Nio25, Spiros K, Adinows, Stergi, Panagiotis, Scorpios1234, GR.F Team (5 members), Kratos, Saturn, Regrs, Fluffy, , Ernestos, Spiv, Akis21M, SWAT Team (5 members), Echo-Fox, Attilas, Porthos, Mag, Ramirez, Cammouflage +1. [46 ATOMA]

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ίσως να στεναχορήθηκαν που τους αλάξαμε ομάδα, αλλά δε γίνετε αλλιώς. Είχαν μαζευτεί 50 άτομα survivors και μόλις 25 zombies. Ο διαχωρισμός έγινε βάση των ημερομηνιών που δηλώθηκαν οι συμμετοχες. Δεν κόπηκε κανένας παίχτης, ακόμα και εκπρόθεσμος.

Σας ευχαριστούμε όλους ηια τη συμμετοχή σας.
Umbrella Trashsweepers Team
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Teacherdick

Updated Rules

1) Τα Zombies έχουν πέντε (5) respawn ανά άτομο. Την έκτη φορά που θα χτυπηθεί ο παίχτης, βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Αν καποιός παίχτης χτυπηθεί απο αντίπαλο με KNIFE KILL, τότε αυτόματα βγαίνει εκτός παιχνιδιού, ανεξάρτητα τον αριθμό των respawn που έχει διαθέσιμα.

2) Οι survivors και οι medics έχουν συνολικά στη διάθεσή τους 140 αυτοκόλλητα ενέσεων αδρεναλίνης, τα οποία μπορούν να διαθέσουν όπως θέλουν. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν 10 σε έναν παίχτη και 1 ή κανένα σε κάποιον άλλο. Όταν όμως τα αυτοκόλλητα τελειώσουν, οι τραυματίες δεν μπορούν να θεραπευτούν, γι αυτό προσοχή στη χρήση τους.
Η ομάδα των MEdics, θα έχει στην κατοχή της 100 αυτοκόλλητα και τα υπόλοιπα 40 θα μοιραστούν στους medics των survivors. Έτσι, θα αναγκαστούν να βρούν πάση θυσία τους medics γρήγορα.

3) Οι παίχτες των survivors ή medics, όταν χτυπηθούν θεωρούνται τραυματίες. Μπορούν να μετακινηθούν έως 5 μέτρα απο το σημείο που χτυπήθηκαν και περιμένουν medic να τους γιατρέψει. ¨οσο είναι τραυματίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο το πιστόλι τους για δύο ( 2 ) βολές.Μετά το πιστόλι παθαίνει εμπλοκή και βρίσκονται απροστάτευτοι. Αν κάποιος παίχτης δεχτεί KNIFE KILL απο κάποιο zombie, αυτόματα βγαίνει εκτός παιχνιδιού.

4) Η ομάδα των medics θα έχει ένα μονο pmr, το οποίο θα έχω εγώ.

ALEX_V

Να κάνω και την ερώτηση του άσχετου, μιας και πρώτη φορά θα έρθω Ελευσίνα, πως πάμε εκεί?

Teacherdick

Παράθεση από: ALEX_V στις  16 Νοε 2010, 15:04:59 ΜΜ
Να κάνω και την ερώτηση του άσχετου, μιας και πρώτη φορά θα έρθω Ελευσίνα, πως πάμε εκεί?

Με τί θα έρθεις?

ALEX_V

Παράθεση από: Teacherdick στις  16 Νοε 2010, 15:07:13 ΜΜ
Με τί θα έρθεις?

Με αυτοκίνητο, από Αττική Οδό θα βγω.

salamine153

τελικα ποσοι ειμαστε μεχρι τωρα; ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Kallistos

Παράθεση από: salamine153 στις  16 Νοε 2010, 15:51:05 ΜΜ
τελικα ποσοι ειμαστε μεχρι τωρα; ???

Υπαρχει λίστα.
Κοιτα απάντηση #66

Kallistos

Παράθεση από: ALEX_V στις  16 Νοε 2010, 15:36:21 ΜΜ
Με αυτοκίνητο, από Αττική Οδό θα βγω.

Έλα στις 9:30 στην έξοδο Μαγούλα επανω στην γεφυρα που είναι ο προαστιακός και θα παμε μαζί. Αν σε ενδιαφέρει θα σου στείλω με pm το κινητό μου να συννενοηθούμε.

sticker

αν θελετε κατι σε αυτοκολλητο για ενεσης μπορω να προσφερω ειναι μερος της δουλειας μου. απλα στειλτε ενα μηνυμα

Shooter

Δεν υπαρχει προβλημα απο μενα που μπηκα ζομπυ!καλα να περασουμε πανω απ'ολα!ασε που θα μου κακοφαινονταν χωρις παραλαγη!

Kallistos

Παράθεση από: sticker στις  16 Νοε 2010, 20:28:26 ΜΜ
αν θελετε κατι σε αυτοκολλητο για ενεσης μπορω να προσφερω ειναι μερος της δουλειας μου. απλα στειλτε ενα μηνυμα

Σε ευχαριστώ για την προσφορά, είναι πολυ γεναιόδωρη.
Έχω ήδη τυπώσει με τον εκτυπωτή μου σε Α4 με χωρίσματα 140 αυτοκολλητάκια με την ένεση. Δεν είναι επαγγελματική δουλειά όπως θα έκανε εσύ, αλλά μιας χρήσεως που θα είναι, θα κάνουν δουλειά.

Εδώ που τα λέμε αν έρθεις στο πεδίο θα σε ψαξω για να μου δώσεις μια προσφορά για μία δουλίτσα.

Kallistos

Τα 5 ζομπι καλυφθηκαν απο την ομάδα SWAT.
Φίλε Teacherdick  Παρακαλώ ανανέωσε την λίστα.

Teacherdick

Ok.Τέλος οι συμμετοχες.Ευχαριστούμε όλους σας.

Αν κάποιος απο τους survivors θέλει να αλλάξει θέση με κάποιον απο τη medic team, ελεύθερα.Αρκεί μόνο να με ενημερώσει μέχρι την Παρασκευή.Οι medics θα λάβουν ειδικές οδηγίες μέσω pm για το ρόλο και το πως θα ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Palladin

Παράθεση από: Palladin στις  10 Νοε 2010, 15:53:51 ΜΜ
EDIT:
Οι Μ_Α_Τ μέσα με multicam στα zombies
Palladin
Magicca
32EMA
Fantom
Arkas
Iceman
MitsoS_O_Yakuza
+1 άτομο ακόμα (Σταυρος) Είναι νέος στο άθλημα και δεν έχει ακόμα nickname.
Σε περίπτωση κάποιας αλλαγής ή κωλύματος θα ενημερώσω άμεσα.

Λογω κωλύματος του συμπαίχτη μας 32ΕΜΑ θα αντικατασταθεί με ένα νέο συμπαίχτη μας, τον frintz.
Επίσης ο συμπαίχτης μας Σταύρος υιοθέτησε το nickname "Firefox"
Ευχαριστώ.