M1911A1 CLASSIC ARMY

Ξεκίνησε από HARRY70, 27 Φεβ 2009, 21:02:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

HARRY70

Κύριοι με χαρά σας ανακοινώνω ότι το μόλις αγόρασα ένα Μ1911Α1 της CA. To όπλο πρώτα απ' όλα είναι full metal, πολύ καλό στην αίσθηση και πολύ καλό balance.  Πρόλαβα και άδειασα 4 γεμιστήρες και ιδού τα αποτελέσματα:
1) Με συνεχείς βολές προλαβαίνεις καμμιά 15αριά μπιλάκια.
2) Με βολές ανα 1/2 sec αδειάζεις τη γεμιστήρα και περισσεύει και αέριο.
3) Recoil πολύ καλό ελαφρώς υποδεέστερο ενόs  Hi Capa 4.3 ή M.E.U αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλό.
4) Σε γενικές γραμμές πολύ καλό για τη τιμή του!!

Τώρα που είπα τιμή, ΜΟΝΟ 80 ΕΥΡΩ   

ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ αλλά ενθουσιάστηκα τόσο που είπα να μοιραστώ την εμπειρία.

http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

CostasV

Αδερφέ καλά έκανες και το είπες όλοι τη ίδια φρίκη τρώμε με το άθλημα... και το tiny review σου είναι ένα βήμα μπροστά. Έτσι να έχουμε γνώμες και απόψεις...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

OYK347

Εξαιρετικό σχόλιο αγαπητέ,  ;)

καλορίζικο και καλά παιχνίδια, άντε να το δούμε κι από κοντά να "πορωθούμε" και με αυτό....... :o
.

.                      http://www.armageddons.gr

HARRY70

Βλέποντας τις εικόνες του πραγματικού τωρα μόλις στο διαδίκτυο(περάσαν πολλά χρόνια απο τοτε που έριξα με αυτο στο στρατό) και τολμώ να πώ ότι τα παλληκάρια στη CA έκαναν πολύ καλή δουλειά στην απομίμηση.  Οσο για ευθυβολία θα δούμε στο πεδίο!!!
http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

SAPPER

Σημερα παραλαβαμε και μπορω να πω οτι με εξεπληξε, δεν περιμενα για τα λεφτα του τετοια ποιοτητα.

RAMIREZ

και εγω το αγόρασα και συμφωνω για την αίσθηση που σου χαρίζει.
όντως η σχέση ποιότητας τιμής είναι σε άριστα επίπεδα.
Οι παρατηρήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής γιατί έριξα αρκετά(300περίπου) bb's
θετικά
Αίσθηση όπλου
Κατανομή βάρους
ευθυβολία
Αρνητικά
χάνεις αρκετά bb's στο γρήγορο shooting
όχι καλή κατασκευή της γεμιστήρας ειδικά στο σημείο εξόδου της μπίλιας.
αρκετά μπλοκαρίσματα μάλλον εξαιτίας του προηγούμενου.

Ωραίο όπλο! ;D

akis

@ramirez , mipos to mpokarisma ofilete se pagoma ?

( to leo epidi ine metaliko exoloklirou , ean ine auto min rixnis toso grigores boles ).

ego pou pira ena gia enan filo ine exeretiko xoris kanena problima.
WARLORDS

skotostras

paidia mias pou imaste sta opla aeriou topic, boreite na mou peite ean ta PISTOLIA AERIOU tis CA ine ebista?

dawg

@skotostras

Γενικά για όλα τα πιστόλια αερίου της CA δεν μπορώ να σου πω, αλλά για το CA1911 που πήρα πριν 2 βδομάδες και κάνοντάς του πολύ μικρή χρήση ως τώρα, μπορώ να σου πω ότι κιόλας μου χάλασε ! Έσπασε ένα μικρό κομμάτι πλαστικού από το λεγόμενο Muzzle Set το οποίο βρίσκετε μέσα στο κλείστρο και είναι ουσιαστικά αυτό που σπρώχνει τη μπίλια στη θαλάμη.
Τώρα γιατί έσπασε ?....από κακή χρήση δύσκολο, γιατί ούτε το χτύπησα, ούτε μου είχε πέσει, ούτε το άνοιξα για να πειράξω το μηχανισμό. Οπότε ή σε ατυχία οφείλεται ή σε κακή ποιότητα πλαστικών δυστυχώς.

grenadier

Παράθεση από: dawg στις  17 Mar 2009, 16:37:40 ΜΜ
.... αλλά για το CA1911 που πήρα πριν 2 βδομάδες και κάνοντάς του πολύ μικρή χρήση ως τώρα, μπορώ να σου πω ότι κιόλας μου χάλασε ! Έσπασε ένα μικρό κομμάτι πλαστικού από το λεγόμενο Muzzle Set το οποίο βρίσκετε μέσα στο κλείστρο και είναι ουσιαστικά αυτό που σπρώχνει τη μπίλια στη θαλάμη.
Τώρα γιατί έσπασε ?....από κακή χρήση δύσκολο, γιατί ούτε το χτύπησα, ούτε μου είχε πέσει, ούτε το άνοιξα για να πειράξω το μηχανισμό. Οπότε ή σε ατυχία οφείλεται ή σε κακή ποιότητα πλαστικών δυστυχώς.

:( :( Πολύ με προβλημάτισες τώρα .... και σκεφτόμουν να πάω να το πάρω ...  ??? :-\

RAMIREZ

Δυστιχώς το συγκεκριμένο όπλο  τελικά έχει κατασκευσατικλες ατέλειες αν και ελπίζω να είναι αστοχία υλικου.
Και στο δικό μου όπλο έσπασε το αντικείμενο που σπρώννει την μπίλια στην θαλάμη και επιπλέον η γεμιστήρα όπως είχα αναφέρει δε είναι οκ

Stathis

Marui και πασης Ελλαδος να πουμε  ;) ;)
Airsoft is Life!

Θάνος

Το επαναφέρω το θέμα, μιάς καί ενδιαφέρομαι κι εγώ γιά το συγκεκριμένο πιστόλι καί θα ήθελα να πείτε τα συμπεράσματά σας, μετά την πάροδο του χρόνου. Ευχαριστώ.  :)
keep safe distance...

Ozymandias

Γενικα απο ολα οσα εχω διαβασει στο internet, τα πιστολια της CA ειχαν γενικοτερα προβληματακια. 

Αν σε ενδιαφερει πιστολι 45αρι, μεταλικο, με σχετικα νορμαλ τιμη, τοτε θα προετεινα να δεις την σειρα της KJW

Θάνος

Παράθεση από: Ozymandias στις  30 Οκτ 2009, 17:36:12 ΜΜ
Γενικα απο ολα οσα εχω διαβασει στο internet, τα πιστολια της CA ειχαν γενικοτερα προβληματακια. 

Αν σε ενδιαφερει πιστολι 45αρι, μεταλικο, με σχετικα νορμαλ τιμη, τοτε θα προετεινα να δεις την σειρα της KJW
Σ'ευχαριστώ γιά την απάντηση φίλε Ozymandias, εκτιμώ την βοήθειά σου.  :)
keep safe distance...

kaliostro

Όζυ μόλις με έσωσες από πολύ ψάξιμο.Θέλω ένα πιστολάκι αλλά σε χαμηλή τιμή.Βέβαια ότι πληρώνεις πέρνεις κ η ΤΜ είναι (σχεδόν) λίρα 100 αλλά no money - no honey... :(
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Ozymandias

Προσωπικα, δεν θα επαιρνα Marui πιστολι.

Η θα εδινα λιγοτερα και θα επαιρνα κατι απο KJW που ειναι μεταλικο, η θα εδινα τα 20-30 ευρωπουλα παραπανω και θα πηγαινα σε Western Arms, που ειναι η κορυφη οσον αφορα τα πιστολια αεριου.

Ozymandias

Παράθεση από: Ozymandias στις  01 Νοε 2009, 07:34:01 ΠΜ
Προσωπικα, δεν θα επαιρνα Marui πιστολι.

Η θα εδινα λιγοτερα και θα επαιρνα κατι απο KJW που ειναι μεταλικο, η θα εδινα τα 20-30 ευρωπουλα παραπανω και θα πηγαινα σε Western Arms, που ειναι η κορυφη οσον αφορα τα πιστολια αεριου.

Στο αδελφο φορουμ καποιος (ΗΑ) συναδελφος πουλαει Western Arms σχεδον αχρησιμοποιητα στα 120 Ευρω...... αν ενδιαφερεται καποιος για 45αρι, ας ριξει και εκει μια ματια.

SAPPER

Το 1911 της CA έχει έρθει βελτιωμένο στα επίμαχα σημεία της γεμιστήρας και του nozzle τα οποία είναι σε διαφορετικό χρωματισμό (μπλε) για να είναι ευδιάκριτη η βελτίωση.

Από τα βελτιωμένα κομμάτια που έχουν έρθει στην Ελλάδα και έχουν πωληθεί δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα.

Θάνος

Παράθεση από: SAPPER στις  05 Νοε 2009, 17:46:53 ΜΜ
Το 1911 της CA έχει έρθει βελτιωμένο στα επίμαχα σημεία της γεμιστήρας και του nozzle τα οποία είναι σε διαφορετικό χρωματισμό (μπλε) για να είναι ευδιάκριτη η βελτίωση.

Από τα βελτιωμένα κομμάτια που έχουν έρθει στην Ελλάδα και έχουν πωληθεί δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα.
Ευχαριστούμε γιά την διευκρίνηση. Είναι γεγονός, ότι το παρελθόν του συγκεκριμένου, αποτελεί/ούσε τροχοπέδη γιά τους ενδιαφερόμενους.  ;)
keep safe distance...