help νεα ομαδα

Ξεκίνησε από sfedona85, 22 Οκτ 2010, 13:59:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sfedona85

παιδια πως μπορω να δημιουργησω νεα ομαδα για να παιρνουμε μερος στους αγωνες σαν οοκληρωμενη ομαδα? και απο ποσα ατομα μπορει να αποτελειται? ::)

Teacherdick

Μπες στις ανακοινώσεις ομάδων και θα βρεις ότι θες( παρουσιάση ομάδων, παιχτών, συλλόγων)
Si Vis Pacem, Para Bellum.

JustRussian

μπορεις η να ζητησεις να σε παρουν σε μια η να παρεις φιλους, να τους ψησεις και να φτιαξεις σιγα σιγα την ομαδα σου που μπορει να αποτελειται απο οσους θες...μπορεις επισης να της δωσεις και το χαρακτηρα που θες αν συμφωνουν και οι υπολοιποι (πχ USMC Marine Corps η Ρωσικα Spetsnaz κτλπ)

salamine153

Για αρχη μπορειτε να μαζεψετε 5-6 ατομα (δεν εχουμε περιορισμο :)). Μια ιδεα - παρτε γερμανικα η αμερικανικα κρανη, βαψτε τα πρασινα και με μεγαλα λευκα γραμματα γραψτε ΕΛΑΣ. Τοτε δεν θα εχετε αναγκη καποια ειδικη στολη - καπως ετσι ηταν ο ΕΛΑΣ το 1944.
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Πηγαινε στις ανακοινωσεις ομαδων παληκαρι μου να παρεις καμια σοβαρη ιδεα γιατι θα καταληξεις στο τρελαδικο με αυτα που ακους εδω μεσα...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

illuvatar

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  22 Οκτ 2010, 22:35:04 ΜΜ
Πηγαινε στις ανακοινωσεις ομαδων παληκαρι μου να παρεις καμια σοβαρη ιδεα γιατι θα καταληξεις στο τρελαδικο με αυτα που ακους εδω μεσα...
χα χα χα χα σωστος ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
''...engaging tango....'''

jumbo

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  22 Οκτ 2010, 22:35:04 ΜΜ

σωστος αδερφε....σωστος...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ