G&G FN2000

Ξεκίνησε από Kallistos, 22 Οκτ 2010, 10:20:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

Καλημέρα.

Έχει στην κατοχή του κανείς το G&G FN2000 για να μας πει τη γνώμη του για το οπλο;
Ready... Steady... Fire...!!!

nikos1990

Aν και δεν έχω το έχω δοκιμάσει είναι περίεργο μπορεί να μην σε βολέψει,προτιμώ το FNP90
I can see you but you can't if you run you will only die tired and one shot is enough for one kill

Kallistos

Το έχω και είμαι καταενθουσιασμένος!

DarthIoannis

Αφού το έχεις γιατί δεν κάνεις ένα review και ρωτάς την γνώμη των άλλων?
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω!
Κάνε ένα review και θα σου πεί ο καθένας μετά την άποψή του!
Φιλικά πάντα!

kaliostro

Πιθανότατα ήταν ανάμεσα στο να το πάρει η όχι... :)
Πάντως καλιστε κάνε ένα review να δούμε τί γίνετε...
Πιστεύω οτι ένα section με reviews είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνει το φόρουμ.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Maleficus

Παράθεση από: kaliostro στις  23 Οκτ 2010, 23:01:20 ΜΜ
Είχε γίνει παλαιότερα και αυτή η πρόταση αν θυμάμαι καλά , αλλά επειδή πολλοί την είχανε πατήσει στις μετατροπές ή στα προβλήματα στα εδώ θέματα απο μερικούς που ισχυρίζονταν ότι είνια διάννοιες του είδους, απορρίφθηκε .....
Πάντως είναι καλή ιδέα και θα έπρεπε να το ξανασκεφτούμε ενάμιση χρόνο μετά .... ('bout time που λένε 8) )

kaliostro

Το θέμα δεν είναι το να βάζει ο άλλος τί λέει το όπλο μετά απο 1500 και 1 μόντες αλλά τί λέει το όπλο απο κούτα-μαμά...έτσι ώστε να ξέρει κάποιος αν αυτό που έχει βάλει στο μάτι αξίζει τα λεφτά του.Δεν έχω ακούσει για κανένα αεροβόλο οτι έχει 10/10 σε όλους του τομείς,μην κοροιδευόμαστε, αλλά εν ελείψη κινέζικων φθηνών λύσεων ένα review σε αεροβόλα (μαμά)κόστους 250+++ ευρώ θα ήταν ότι καλύτερο.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Maleficus

Επειδή εδώ δεν είναι το κατάλληλο νήμα και δεν θέλω να το πάμε μακριά το θέμα, ως τελευταίο πάνω σε αυτό το θέμα θέλω  να πώ πως στα ξένα φόρουμ και μαγαζιά υπάρχουν ριβιούς σχεδόν για τα πάντα .... το θέμα είναι πως δε ξέρουν όλοι αγγλικά και πως ο μεταφραστής του google σε μεγάλα κείμενα δε σε αφήνει να καταλάβεις γρύ απο ότι λέγεται μιάς και οι ξένες γλώσσες δεν είναι ευέλικτες σε σχέση με την  Ελληνική ,..... αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να γίνονται οι μεταφράσεις απο έμπειρα φόρουμ και να δημοσιεύονται εδώ ... αλλιώς η απάντηση πολλών ( έχει γίνει και συνήθειο τις τελευταίες μέρες ) θα είναι να το ψάξει κανέις στο google .

Kallistos

Παράθεση από: nikos1990 στις  22 Οκτ 2010, 13:42:51 ΜΜ
Aν και δεν έχω το έχω δοκιμάσει είναι περίεργο μπορεί να μην σε βολέψει,προτιμώ το FNP90

Το έχω και είμαι καταενθουσιασμένος!

:)
Παιδες έγινε μια μικρή παρεξήγηση... το P90 έχω και ειμαι καταενθουσιασμένος!

Ψαχνομαι για το FN2000 γιατι είναι κατι διαφορετικό και μοναδικό. Δεν ξέρω αν θα το αγοράσω άμεσα (λίγο δυσκολο για τους επόμενους μήνες η αγορά άλλου οπλου), αλλά επειδή είδα κατ' ιδίαν ότι τα πλαστικά του G&G, και είναι εξαιτερικά, με ένδιεφερε να μάθω και τις άλλες πτυχές του όπλου.

Και μια τετοια πληροφόρηση θα βοηθήσει και άλλους ενδιαφερομένους.

Όσον αφορά τις παρουσιάσεις που έχουν οι ξενες ιστοσελίδες, μην ξεχνάμε οτι ειναι προσανατολισμένες να παρουσιάσουν ένα προιόν, με σκοπό να το πουλήσουν. Άρα δεν διαβάζω την γνώμη κάποιου αλλά βλέπω μία διαφήμιση. Θέλω κάτι πιο υποκειμενικό.

@kaliostro
ΠαράθεσηΠιστεύω οτι ένα section με reviews είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνει το φόρουμ.

Συμφωνώ απολυτα.

MAKISL

Παράθεση από: kaliostro στις  23 Οκτ 2010, 23:01:20 ΜΜ

+10
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

DarthIoannis

Το καλύτερο είναι ο καθένας να δίνει review  του εξοπλισμού του κι οχι copy-paste από ξένες ιστοσελίδες!
Ένα τέτοιο  section  θα βοηθούσε πολύ τους αναποφάσιστους και γενικά προωθεί το  airsoft!

Nosferatu

Συμφωνω!εχω καψει τα ματια μου ψαχνοντας απο εδω κι απο εκει και ακρη να μην βγαζω,οτι διαβαζει οε νας αρνητικο το μεταδιδει οποτε δεν ειναι αντικειμενικι αποψη,σαν αρχαριος που ειμαι οπως και αλλοι πολλοι θα ηταν καλο ενα θεμα με review για την καθε μαρκα-τυπος!

οποτε +100
Its something on the trees and it ain't a man