Βιοδιασπώμενες

Ξεκίνησε από FanIsHere, 19 Φεβ 2009, 17:30:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

FanIsHere

Τι ακριβώς είναι οι βιοδιασπώμενες μπίλιες και που χρησιμεύουν? ???
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

HARRY70

Είναι αυτό που λέμε οικολογικά φιλικές.  Με άλλα λόγια είναι πιο φιλικές στο περιβάλλον αφού διασπώνται στα συστατικά τους πιο γρήγορα απο τις συμβατικές οταν αφεθούν στη φύση.
http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

Spook

@HARRY70
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος για την ταχύτητα δίασπασης τους σε σχέση με τα κοινά bb... :-\
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

Dadiaki

egw kati ema8a oti einai kales kia gia faghto...... ;D ;D ;D
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

SAPPER

Η σχετικα γρηγορα βιοδιασπωμενες δεν θα ηταν και εμπορικα πετυχημενες γιατι θα επρεπε να αποθηκευονται καλα να καταναλωνονται γρηγορα και οι κακα συντηρημενες θα αλοιοναν το σχημα τους με αποτελεσμα εμπλοκες.
Πιστευω εγω τωρα, γνωμη μου. ::)

CostasV

Και εγώ από τα λίγα σχετικά που έχω διαβάσει οι βιοδιαπόμενες έχουν πρόβλημα με την υγρασία... οπότε μετά το άνοιγμα του μπουκαλιού ή τις σακουλίτσας λογικά θα πρέπει να καταναλώνονται σχετικά γρήγορα... Εκτός και εάν θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι για την κατάσταση υγρασίας στον χώρο αποθήκευσης τους.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

SAPPER

Το πολυ πολυ αμα φουσκοσουν λιγο τις κρατας για 8mm Sniper rifle μετα. ;D ;D ;D

Dadiaki

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Falcon

Παράθεση από: Dadiaki στις  20 Φεβ 2009, 19:16:00 ΜΜ
h tis trws me gala  ;)

αΟΧαΧοαοΧΑΟΧα καλο αυτο, καιρος να κανουμε κι οικονομια στα διμιτριακα... Σορρυ που βγαινω εκτος θεματος...... :-[

SAPPER

Εγω λεω οχι μονο βιοδιασπωμενες αλλα να φτιαχνουν και απο σπορους, γιατι με τοσες που ριχνουμε θα κανουμε πληρης αναδασωση σε 1 μηνα, η με ενα σεναριακη το λυσαμε το θεμα. :D

Dadiaki

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Falcon

Αρακας για sniper, φακες για AEG και GBB και φασολια ΓΙΓΑΣ για claymore !!!!!!!!!! LOLOLOL
ZINJA ετοιμασε το καζανι και τη φωτια, κι ερχομαστε!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

skotostras

Παράθεση από: Dadiaki στις  20 Φεβ 2009, 14:57:11 ΜΜ
egw kati ema8a oti einai kales kia gia faghto...... ;D ;D ;D
ΛΟΛ! τι λε ρε ΧD που το εμαθεσ αυτο? χDDD

el_ninio

-Knights of Avalon-

SAPPER

Και τωρα ας ξαναγυρισουμε on topic  ;)

CostasV

Παράθεση από: SAPPER στις  23 Φεβ 2009, 00:49:49 ΠΜ
Και τωρα ας ξαναγυρισουμε on topic  ;)
Επιτέλους....

Επίσης από ένα μικρό ψαξιματάκι που έκανα, άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των βιοδιασπώμενων είναι ότι παρασκευάζονται από πρώτες ύλες που δεν είναι παράγωγα πετρελαίου με αποτέλεσμα να γίνονται ποιο φιλικές προς το περιβάλλον...

Τώρα για να είμαι σίγουρος πότε εξαφανίζονται μάλλον υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Αλλά φαντάζομε ότι θα πάρει πάρα πολύ χρόνο....   :-\

Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους, εκτός του ότι είναι βιοδιασπώμενες, είναι και ότι επιδρά καταστροφικά πάνω τους η υψηλή θερμοκρασία, αλλά και η παρουσία φυσικού φωτός.

Λοιπόν ποιος είναι μέσα για πείραμα?

SAPPER

Παράθεση από: CostasV στις  23 Φεβ 2009, 15:32:23 ΜΜ
Λοιπόν ποιος είναι μέσα για πείραμα?
Εγω, αλλα εγω θα τις ριχνω ε... ;D

el_ninio

sto wastelan kai se kapio urban eixame riksei polles viodiaspomenes... kai mporw na pw oti akoma tis vlepw.....
(to wasteland htan ton oktomvri opws kai ekeino o urban)
diladi 5 mhnes kai akoma zoun ;D

-Knights of Avalon-

CostasV

Παράθεση από: SAPPER στις  23 Φεβ 2009, 17:26:29 ΜΜ
Εγω, αλλα εγω θα τις ριχνω ε... ;D

Βρε να τις ρίχνεις, αλλά μετά να σε δω πώς θα τις βρεις??? Θα έχει πολύ γέλιο!

Πέρα από την πλάκα, θα ψωνίσω και θα πάω να κάνω ταφή βιαδιασπόμενης-κανονικής, αλλά και έκθεση στις ακτίνες ηλίου. Μέχρι και ταμπελάκι θα κοτσάρω από πάνω, που θα λέει: εδώ κοίτιντε αι βιαδιασπόμεναι και μή μπίλιε 22/2/09

Γιούχου!

SAPPER

Μην βάλεις διεύθυνση γιατί θα έρθουν οι τύποι με τα άσπρα... < εεεμ ξέρετε γιατρέ εγώ ένα πείραμα ήθελα να κάνω...>