Berget 8 - νέο video

Ξεκίνησε από hargyr, 05 Οκτ 2010, 17:40:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Για την ταμπακερα δεν μας λες κατι ομως, φιλε μου Ισκιε.......

Iskios

Παράθεση από: Ozymandias στις  10 Οκτ 2010, 20:58:11 ΜΜ
Για την ταμπακερα δεν μας λες κατι ομως, φιλε μου Ισκιε.......
Με κάλυψε ο Powerplant (είμαι σαφής στο προηγούμενό μου post πιστεύω...)

Ozymandias

Oυτε και αυτος μας λεει κατι για το θεμα πχ των καταπατησεων περιουσιων......

Εννοειται, κανενας δεν θελει να πληρωνει, ωστοσο ειναι λυση να καταλαμβανεις παρανομα την περιουσια του αλλου;

'Η μηπως ανηκει η κουβεντα συτη στην κατηγορια "Ελα μωρε......"

lak1000

Όταν ο άλλος ενδιαφέρεται για την περιουσία του, κάνει και τις απαραίτητες ενέργειες...
Αν δεν μας θέλει εκεί, το μόνο που έχει να κάνει είναι να το πει.
Αν η περιουσία δεν είναι ήδη σε μία Α κατάσταση αποσύνθεσης, δεν πάμε να παίξουμε.
Please don't feed the trolls...

magnett

+10000000 ston ozymandias

Powerplant

To θέμα ότι παίζουν paintball πληρώνοντας σε ιδιώτες σε δημόσιες εκτάσεις (Ελευσίνα, Ορυχείο και πολλά άλλα) δεν το απάντησες εσύ και όχι έγώ. Για πες μας για αυτό. Ή πρώτη φορά το ακούς;
Επειδή σήμερα ήμουν και στην Ελευσίνα και έχω μάρτυρες τουλάχιστον 20 άτομα για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία paintball-αδων υπό την οργάνωση και επίβλεψη ΙΔΙΩΤΗ.

Λοιπόν οι οργανωμένοι, με κανόνες, με τρόπους καλής συμπεριφοράς δεν σεβάστηκαν τίποτα. Παρότι υπήρχε παιχνίδι συνέχισαν (είναι δημόσιος χώρος όπως είπαν), έφτασαν να ρίχνουν μέσα στο safe house μας παρότι τους το είπαμε επανειλημένα, βάραγαν εναντίον δικαίων και αδίκων και μέσα στα πλαίσια όλων των προβλημάτων που έχουν λύσει βασιζόμενοι στην ιδιωτική πρωτοβουλία μπροστά στα μάτια μας ένας εξ αυτών πυροβόλησε 2 φορές στην ψυχρα ένα σκύλο και καμάρωνε. Ο άριστος επαγγελματίας και ιδιώτης που "δυστυχώς" δεν έχουμε εμείς να μας νοικοκυρέψει, όταν του το είπα με ρώτησε ποιος είναι. Μάλλον πρέπει να τον είχε τσακίσει για αυτό που έκανε, γιατί μετά από μια ώρα έπαιζε ακόμα αλλά εμφανώς στεναχωρημένος (έριχνε κόκκινες μπίλιες από ντροπή). Να μην επεκταθώ και σε άλλα παραδείγματα και από άλλους γιατί δεν με φτάνει 1 ποστ.

Το παράδειγμα του ΟΑΚΑ; Ακυρο τελείως. Ποιος σου είπε ότι είναι νόμμο αυτό; Και τους δρόμους έδωσαν σε ιδιώτες και πληρώνω να χρησιμοποιώ κάτι που πλήρωσα για να χρησιμοποιώ δωρεάν ή τουλάχιστον κάποιο αντίτιμο για την συντηρησή του. Απο που και ως που δίνω δημόσια περιουσία για να οικονομάει ιδώτης; Στην τελική ποιος σου είπε ότι συμφωνώ να πληρώνω να φτιάχνει το κράτος υποδομές για όλους μας και να τις χρησιμοποιώ σαν δημόσιο αγαθό αλλά να τις παραχωρεί σε ιδώτες για να με χαρατσώνουν; Το ότι γίνεται σημαίνει ότι το έχω αποδεχτεί; Αν θες να μου πεις ότι θα χτίσω ένα σπίτι και αν το ενοικιάσω ο ενοικιαστής έχει δικαίωμα γιατί ενοίκιο, εγώ που το έχτισα τι έχω;

Και τέλος ούτε μας απάντησες  για το θέμα φυσικών προσώπων και συλλόγων που χωρίς σκοπό το κέρδος οργανώνουν εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμόυ ή δραστηριότητες σε δημόσιους χώρους ή ιδιωτικούς έχοντας εξασφαλίσει άδεια; Και ειλικρινά όχι άλλο Paintball. Με όλο το σεβασμό και την ειλικρινή συμπάθεια σε όσους ασχολούνται με την δραστηριότητα αυτή.

Ozymandias

Δεν σου λεω οτι ολοι οι επαγγελματιες ειναι σωστοι, η οτι ολοι θα ειναι σωστοι. Στην Ελλαδα ζουμε, και οι μπαταχτζηδες ειναι πολλοι.....Δεν βλεπω ομως να αντιπροβαλεις εσυ κατι, περαν του χαους και της αναρχιας του "Κανω ο,τι γουσταρω".

Αν ειναι ετσι τα πραγματα, να το ξερουμε, να ερθουμε και στο χωραφι ΣΟΥ, το σπιτι ΣΟΥ και την περιουσια ΣΟΥ και να κανουμε το κομματι μας, ειτε αυτο λεγεται Airsoft, paintball, BMX, Enduro, grafitti, 'η οτι αλλο γουσταρουμε και μας αρεσει. 

ΠαράθεσηΌταν ο άλλος ενδιαφέρεται για την περιουσία του, κάνει και τις απαραίτητες ενέργειες...
Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.....Η περισουσια σου παραμενει περιουσια σου, ειτε την προσεχεις, ειτε οχι. Το κρατος εχει παραμελησει τα δαση και τις παραλιες. Νομιμοποιουμαι να παω να καταπατησω; Αν ναι, να το εχω υποψιν μου γιατι εχω μαρκαρει 2-3 ωραια μερη στην Παρνηθα.

Προσωπικα δεν θελω να συνεχισω την κουβεντα αυτη, καθοτι δεν οδηγει πουθενα. Προφανως ειμαστε σε διαφορετικα μηκη κυματος. 
Αν εσεις ειστε ευχαριστημενοι με την παρουσα κατασταση, τοτε ολα τζετ.

Iskios

@ Ozymandias

Το νήμα του Powerplant όπως το αντιλήφθηκα εγώ (και με κάλυψε 100%) είναι ότι, δεν μπορούμε όλα να τα κάνουμε "εμπόριο", να είμαστε πελάτες, να έχουμε παροχές, ευκολίες, όλα με δόσεις, pizza με το μέτρο, με 1000bbs δώρα ένα vettex κτλ κτλ...

Δίνω ένα παράδειγμα:

Υπάρχει το κυνήγι, γίνεται ελεύθερα με κάποιους περιορισμούς ασφαλείας, απαγορεύεται στους Δρυμούς και θέλει σχετική άδεια, περιορισμός στα θηράματα. Τις περισσότερες φορές γυρνάς με άδειο σακίδιο και ίσως να μην έχεις ρίξει ούτε "σμπάρο".

Υπάρχει το κυνήγι του καναπέ, πας στην ελεγχόμενη ζώνη (ιδιώτης επιχειρηματίας, πολλές φορές σε κρατική έκταση πολλών στρεμμάτων), θα βρεις θηράματα της προτίμησής σου 100% και ότι κτυπήσεις το πληρώνεις στην έξοδο.

Υπάρχει και η ταβέρνα του κυρ Κώστα, παραγγέλνεις και τρως αγριογούρουνο χωρίς κόπο και ιδρώτα.

Συμπέρασμα:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ έλεγαν οι πρόγονοι, μην προκαλούμε μόνοι μας την βιομηχανοποίηση, μην τα κάνουμε όλα όμορφα και τακτοποιημένα μέσα σε μια μάντρα, μην βάζουμε εισιτήριο σε όλα, η παρέα λείπει από την εποχή και έχουμε γεμίσει "πελάτες".

Εννοείται ότι ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την περιουσία των άλλων όπως θέλουμε να σέβονται και την δική μας (δεν θεωρώ ότι τέθηκε τέτοιο θέμα, εκτός κ αν αυτό το post έμεσα έγινε συνέχεια προηγούμενου)

Δεν είμαι κατά των οργανωμένων παιχνιδιών με αντίτιμο, είμαι κατά των μεθοδευμένων κινήσεων ώστε όλα να μπουν στο μαντρί και να έχουν ΦΠΑ  ;D

*Τροποποίηση έγινε σε ορθογραφικό.

Ozymandias

Oταν οι προγονοι μας φωναζαν "Ελευθερια η Θανατος" αμφιβαλλω οτι ειχαν στο μυαλο του τον αθλιο Νεοελληνα και την ασυδοσια που τον χαρακτηριζει.

Δεν μου εξηγησες, πως σεβεσαι την περιουσια του αλλου οταν την καταπατας πχ στο Ξενοδοχειο, ακομα και στην Ελευσινα; Απο οσο ξερω το μονο πεδιο που εχουμε αδεια να χρησιμοποιουμε ειναι το Λιοτριβι. Διορθωστε με αν κανω λαθος. 

Για εμενα τα πραγματα ειναι απλα. Ειτε θελουμε να δουμε καποια στιγμη σεναρια Breget και Border Wars, στην Ελλαδα, ειτε οχι.

Αν θελουμε, θα πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε απο τωρα για επιχειρηματικοτητα. Αν παλι δεν θελουμε να βαλουμε το χερι στην τσεπη, και ειμαστε ευχαριστημενοι με την παρουσα κατασταση και ας μην περιμενουυμε τιποτα καλυτερο, γιατι δεν θα προκυψει.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα. Δεν νομιζω οτι εχω κατι αλλο να πω επι του θεματος....

Iskios

Παράθεση από: Ozymandias στις  11 Οκτ 2010, 11:25:57 ΠΜ
Για εμενα τα πραγματα ειναι απλα. Ειτε θελουμε να δουμε καποια στιγμη σεναρια Breget και Border Wars, στην Ελλαδα, ειτε οχι.

Εφόσον θέτεις απλά και "απόλυτα" το ερώτημα, όσο αφορά εμένα η απάντηση είναι ΟΧΙ στους "παιδότοπους"._

G.P.S.

Φιλε Ozy καλα & αγια ολα αυτα που λες αλλα αν μπει στην μεση το χρημα,
να εισαι σιγουρος οτι δεν θα νομιμοποιηθει το airsoft αλλα τα ΠΕΔΙΑ airsoft !!!
Αν εσυ πιστευεις οτι οποιος ριξει χρημα σε πεδιο\αδεια\δικηγορους κτλ. θα παει στην πολιτεια να πει
"Το airsoft κακως υποκειται στις διαταξεις περι Αεροβολων Οπλων,
παρακαλω αποχαρακτηριστε το & εγω θα φτιαξω Χ πεδια που θα σας αποφερουν Ψ φορους."
τοτε λυπαμαι αλλα ζεις σε ενα νομιμο μεν, ουτοπικο\αλτρουιστικο κοσμο δε !!!
Πολυ απλα γιατι αυτος που θα ριξει χρημα σε πεδιο κτλ.
θα θελει να διασφαλισει την επενδυση του (αποσβεση & συνεχης κερδοφορια).
Ξερεις πως θα γινει αυτο?
Μονο αν παει να πει στην πολιτεια & πει :
"Το airsoft ειναι υπο προϋποθεσεις μη επικινδυνο & εγω μπορω το εγγυηθω στο πεδιο μου.
Ετσι θα μαζευτουνε ολοι αυτοι οι καταπατητες σε μενα,
δεν θα ενοχλουνται οι περιοικοι & ιδιοκτητες αυτων των εκτασεων
& εγω θα σου αποφερω Ψ φορους.
Αρα νομιμοποιησε το airsoft μονο σε πεδια & αναγκαστηκα θα ερθουν ολοι σε εμενα\ας !!!"
Εκει να δεις καταγγελιες & κυνηγητο απο την αστυνομια
πριν την προταση του Χ υποψηφιου πεδιαρχη (για δημιουργια κλιματος απο δηθεν ενοχλημενους περιοικους)
αλλα & μετα την δημιουργια του πεδιου για να υποχρεωθουμε\μαντρωθουμε ολοι στο πεδιο του !!!

Οσον αφορα το πεδιο στην Ελευσινα δεν γινεται καμια καταπατηση !!!
Απλα ειναι μια αποχαρακτηρισμενη\εγκαταλελειμενη αρα ΠΡΩΗΝ στρατιωτικη βαση & ΝΥΝ δημοσια εκταση. ;)
Οπως δικαιουντε & περνανε απο εκει καθημερινα τσοπανηδες, κυνηγοι, μοτοκροσαδες κτλ.
ετσι δικαιουμαστε & εμεις να περναμε\βρισκομαστε εκει.
Αυτο που δεν δικαιουμαστε\παρανομουμε ειναι να διεξαγουμε δραστηριοτητες airsoft.

Αρα το θεμα δεν ειναι να νομιμοποιησουμε\ποιηθει καποιο πεδιο αλλα να νομιμοποιησουμε το airsoft !!!
Μετα δημοσιες εκτασεις για να παιζουμε θα σου βρω εγω οσες θελεις !!! ;)
Οπως λες, η κοινοτητα δεν ειναι διατεθιμενη να δωσει χρηματα για συλλογους, δικηγορους κτλ.,
πως λοιπον προτεινεις μια λυση που δεν ειναι αποδεκτη απο την κοινοτητα αλλα απο εσενα,
η οποια το μονο που θα καταφερει ειναι αυτο που δεν θελει η κοινοτητα (πληρωμες) ?!?

Οπως καταλαβαινεις συμφωνουμε στην προσπαθεια νομιμοποιησης του airsoft
αλλα διαφωνουμε στον τροπο. ;)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ κτλ. = ΝΑΙ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ = ΟΧΙ
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ AIRSOFT & μετα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ = Σαν μια εξτρα επιλογη ΝΑΙ

Teacherdick

Κατά τη γνώμη μου πάντως, αν γίνουν υποχρεωτικά τα ιδιωτικά πεδία, θα μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός των παιχτών. Φανταστείτε κάθε Κυριακή που θα θες να παίξεις, να πρέπει να πληρώνεις κανα 50 ευρω για συμμετοχή...Δεν είναι ότι ο Έλληνας δε θέλει..Απλά πλέον με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί βρε παιδιά.Εγώ πιστεύω ότι η ιδιοτικοποίηση του airsoft θα φέρει απλά πιο πολλούς παρανόμους. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, χωρίς πραγματικά να ξέρω? Δε θα μπορούσαμε να νοικιάσουμε μόνοι μας χώρους και να παίξουμε?Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
Si Vis Pacem, Para Bellum.

G.P.S.

Παράθεση από: Teacherdick στις  11 Οκτ 2010, 15:52:42 ΜΜ
Κατά τη γνώμη μου πάντως, αν γίνουν υποχρεωτικά τα ιδιωτικά πεδία, θα μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός των παιχτών.
+1000
Φανταστείτε κάθε Κυριακή που θα θες να παίξεις, να πρέπει να πληρώνεις κανα 50 ευρω για συμμετοχή...Δεν είναι ότι ο Έλληνας δε θέλει..Απλά πλέον με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί βρε παιδιά.Εγώ πιστεύω ότι η ιδιοτικοποίηση του airsoft θα φέρει απλά πιο πολλούς παρανόμους. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, χωρίς πραγματικά να ξέρω? Δε θα μπορούσαμε να νοικιάσουμε μόνοι μας χώρους και να παίξουμε?Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
Εγω ξερω μια περιπτωση "Adrenaline Productions - Cold War Scenario - Μαϊος 2010"
αλλα δεν ξερω υπο ποιο καθεστως\συνθηκες\ορους το εκανε.

Το να νοικιασεις ενα χωρο ειναι ευκολο αλλα παραλληλα επωμιζεσαι την αστικη ευθυνη του χωρου.
Αρα αν συμβει οτιδηποτε μεσα στον χωρο αυτο για την διαρκεια της ενοικιασης
θεωρεισαι υπευθυνος αποκλειστικα εσυ ως ενοικιαστης.
Εγω παντως δεν ειμαι διατεθειμενος να αναλαβω τετοια μεγαλη ευθυνη.
Αν υπαρχει καποιος "ηρωας" διατεθειμενος, με καποιο λογικο αντιτιμο
& με ενδιαφεροντα χωρο τυπου HOTEL τοτε ευχαριστως να πηγαινα.

lak1000

G.P.S.
Τα πάντα όλα. Πολλά +++++ στο παιδί.
Please don't feed the trolls...

Ozymandias

Και για πιο λογο αυτος ο...ηρωας θα προβει στην ηρωικη αυτη πραξη;

G.P.S.

Παράθεση από: Ozymandias στις  11 Οκτ 2010, 18:35:24 ΜΜ
Και για πιο λογο αυτος ο...ηρωας θα προβει στην ηρωικη αυτη πραξη;
Συνχομπιστα Ozy αυτο ακριβως λεω !!!
Οτι δεν προκειται να βρεθει "ηρωας" !!!

Αν βρεθει καποιος, θα ειναι ειτε εταιρεια για καποιο μεμονωμενο (επι πληρωμης) μεγαλο παιχνιδι
με καλα "κονε" & ασφαλιστικες δικλειδες για να "καλυφθει" νομικα,
ειτε καποιος ιδιωτης\εταιρεια για καποιο μονιμο πεδιο.

Μια εταιρεια (ιδιως Α.Ε.) μπορει χρησιμοποιωντας μια ασφαλιστικη εταιρεια
(που θα πληρωνεται απο τις συμμετοχες) να καλυφθει νομικα ως προς την αστικη ευθυνη
αν εχει παρει πρωτιστως απο το κρατος αδεια για την επιχειριση της.

Το θεμα ομως ειναι οτι αυτο θα μας γυρισει μπουμερανγκ &
οπως συνηθιζεις να λες & εσυ :
"Για την ταμπακιερα τι εχεις να πεις ?!?"

Ozymandias

Noμιζω οτι εχετε δαιμονοποιησει την επιχειρηματικοτητα. Χωρις αυτην δεν θα ειχαμε ουτε AEG, oυτε Internet να λεμε αυτα που λεμε. Χωρις την επιχειρηματικοτητα και την επιθυμια καποιων να βγαλουν λεφτα δεν θα ειχαμε ουτε  ουτε αλλο καταστημα στην Ελλαδα και θα αγοραζαμε ολοι απο εξω

Το θεμα ειναι ΤΙ ΠΡΟΙΟΝ σου προσφερει ο επιχειρηματιας και αν το κοστος ανταποκρινεται στις υπηρεσιες που σου προσφερει

G.P.S.

Παράθεση από: Ozymandias στις  11 Οκτ 2010, 19:54:54 ΜΜ
Noμιζω οτι εχετε δαιμονοποιησει την επιχειρηματικοτητα. Χωρις αυτην δεν θα ειχαμε ουτε AEG, oυτε Internet να λεμε αυτα που λεμε.
Επισης μπορει να μην ειχαμε & αλλα πολλα κακα που πανε μαζι με αυτην αλλα
αυτη ειναι μια αλλη κουβεντα αν οχι για αλλο forum σιγουρα για αλλο νημα. ;)
Οσον αφορα το internet υπαρχουν πολλα ανεξαρτητα forums\blogs  για να μιλαμε !!!  ;)

Χωρις την επιχειρηματικοτητα και την επιθυμια καποιων να βγαλουν λεφτα δεν θα ειχαμε ουτε  ουτε αλλο καταστημα στην Ελλαδα και θα αγοραζαμε ολοι απο εξω
Που το κακο να αγοραζουμε απο εξω ?!?
Εκεινη δεν ειναι επιχειρηματικοτητα δηλαδη ?!?  ???
Εμενα η θεση μου παντως ειναι ΚΑΙ απο εξω. ;)

Το θεμα ειναι ΤΙ ΠΡΟΙΟΝ σου προσφερει ο επιχειρηματιας και αν το κοστος ανταποκρινεται στις υπηρεσιες που σου προσφερει
Και με τι "κοστος" !!! Τις καταγγελιες & το κυνηγητο που ελεγα παραπανω !!!
Αλλα για αυτη την ταμπακιερα παλι δεν λες κατι !!!
  8)
Δυστυχως δεν ζουμε σε ενα κοσμο "αγγελικα πλασμενο" οποτε
καλα κανουμε & ειμαστε επιφυλακτικοι\δαιμονοποιουμε την επιχειρηματικοτητα  !!!
Αληθεια ποτε ειδες εσυ τελευταια φορα καποια πραγματικα αλτρουϊστικη ενεργεια απο την επιχειρηματικοτητα, να παω πασο ?!?  :-X

Emperor

Όλοι έχετε δίκιο...ο καθένας μας εδώ μέσα έχει την δική του αντίληψη για το θέμα και πολύ λογικό είναι. Αλλά αντί να τσακώνεστε...δηλώστε συμμετοχή στο site της εταιρείας που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια events...μαζέψτε κανένα φράγκο και σε 4 ώρες θα είστε Σουηδία...τα υπόλοιπα θα τα παρέχουν αυτοί. Έχει και ωραίες γυναίκες εκεί...αξίζει τον κόπο. ;)

Πέρα από τη "πλάκα"...νομίζω ότι και εδώ μπορούμε "ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ" να πετύχουμε πολλά πράγματα...δε νομίζω ότι είναι δύσκολο κάθε φορά 2-3 ομάδες από κοινού να μαζευόμαστε να στήνουμε σενάρια με δικό μας badget...όσο μπορεί ο καθένας...και σιγά σιγά σίγουρα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα...

Φιλικά πάντα
ο Emperor
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Ozymandias

Παράθεσημαζέψτε κανένα φράγκο και σε 4 ώρες θα είστε Σουηδία...

Για Σουηδια δεν ξερω, εχει γινει κουβεντα παντως και συζητηση για συμμετοχη στο Border Wars τον Μαιο στην Τσεχια. Καποιοι απο την παρεα εχουν συμμετασχει στο παρελθον και εχουν να πουν τα καλυτερα

http://www.youtube.com/watch?v=FYCt7PGivUU

Τα χρηματα δεν αποτελουν προβλημα. Το κυριο θεμα ειναι αυτο της μεταβασης μας ιδιως του εξοπλισμου στην Τσεχια