Πληροφορίες για bushings

Ξεκίνησε από kemosabe, 23 Σεπ 2010, 16:29:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kemosabe

Παιδιά που μπορώ να βρώ πληροφορίες για τα bushings του όπλου? Δλδ που βρίσκονται, τι δουλειά κάνουν, ποια είδη υπάρχουν και γενικώς πληροφορίες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος που θέλει να αναβαθμίσει το όπλο του. πχ έχω πλαστικά και θέλω να βάλω μεταλλικά. Θα χρειαστεί να αλλάξω και κάτι άλλο; Και το βασικό που στο καλό βρίσκονται μέσα στο gearbox. Ξέρω, πολύ noobάδικη ερώτηση αλλά please help.

theosarr

When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

kemosabe

Ευχαριστώ πολύ. Έχω ένα Μ4 της ICS. Πως μπορώ να μάθω τι bushings έχει 6,7,8 mm  αν είναι πλαστικά ή μεταλλικά; Επίσης υπάρχουν πολλών ειδών bushings oil, oilness, steel, bearing. Είναι σημαντικές διαφορές;

Mandis

Φίλε από όσο γνωρίζω με το όπλο της ICS θα πρέπει να έχεις και manual μαζί. Αν δεν έχεις ή δεν αναφέρει κάτι για τα bushings δοκίμασε να το ψάξεις στο διαδύκτιο.
Αυτό που ξέρω είναι πως υπάρχουν τρείς κατηγορίες bushings εαν δεν λάβεις υπ'όψιν υλικό και διάμετρο.
Βall bearing bushing: Έχουν ρουλεμάν για μικρότερη τριβή. Ιδανικότερα για  υψηλό RoF και για διάμετρο 8χιλ. και πάνω. Oil bushings: Έχουν ειδικές κυψελίτσες με λιπαντικό για ελαχιστοποίηση της τριβής.Μαζεύουν όμως σκόνη και βρωμιές και θέλουν πιο συχνά συντήρηση. Bushings: Τα απλά και ανθεκτικότερα από τα άλλα δυο αλλά ιδανικότερα για 6 και 7χιλ. καθώς δημιουργείται τριβή σε μεγαλύτερης διαμέτρου. Καταλληλότερα για υψηλής ροπής (high torque) γρανάζια (υψηλά fps).
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...