This Is My Rifle. This Is My Gun

Ξεκίνησε από kemosabe, 21 Σεπ 2010, 14:40:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

iosif9

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

kemosabe

Από την ταινία Full Metal Jacket. Και το αγαπημένο μου τραγούδι....

Full Metal Jacket Surfin Bird

Patriot

God Save The Queen.........

kemosabe

H καλύτερη εισαγωγή ever σε ταινία

Apocalypse Now Intro (The Doors - The End)

Μετά από αυτό το παρόν θέμα μπορεί να αυτοκαταστραφεί    ;D ;D ;D ;D ;D

SAPPER

Old time clasic...

Έχω την ταινία σε VHS, DVD, και το Soundrackt σε Βινύλιο  :) τρελό κάψιμο...

magnett

Full metal jacket --> ψαρωμα νεοσυλλεκτων...! Κορυφαιο!
Full Metal Jacket Clip

Patriot

My Rifle

Φοβερη φαση.......  8) φοβερο Μ14.......... ;)

Patriot

http://www.youtube.com/watch?v=IDS-Ycq-NB8&feature=player_embedded#!

Και φυσικα ο κορυφαιος GUNNERY SERGEANT HARTMAN..... κατα κοσμο R. Lee Ermey  ο οποιος ηταν οντως επιλοχιας ΜΑΡΙΝΕ..... και αν δεν κανω λαθος ειχε 2 περιοδους υπερετησει στο Vietnam....

kaliostro

Έλεος με το F.M.J. βάλτε το DVD να το δείτε...το συχάθηκα τόσες φορές που το είδα...
Κορυφαίο ψάρωμα νεοσύλλεκτων λέει ο άλλος...θα έπρεπε να ήσουν στην θέση του να σε έβλεπα πόσο κορυφαίο θα το θεωρούσες...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

magnett

Παράθεση από: kaliostro στις  21 Σεπ 2010, 21:14:29 ΜΜ
Κορυφαίο ψάρωμα νεοσύλλεκτων λέει ο άλλος...θα έπρεπε να ήσουν στην θέση του να σε έβλεπα πόσο κορυφαίο θα το θεωρούσες...
Εαν δεν γελασες με αυτο τρια τινα μπορουν να συμβαινουν:
α) Δεν εχεις αισθηση του χιουμορ.
β) Ειχες "τραυματικες" εμπειριες στο στρατο.
γ) Το α + β μαζι.

kaliostro

α)Έχω βαρεθεί να βλέπω αμερικανιές βλακείες που δεν σέβονται τον άνθρωπο
β)Ήμουν δόκιμος κ είχα κάθε ελεύθερο απο τους ανωτέρους μου να το κάνω
γ)Μου έχει μάθει ο μπαμπάκας μου να σέβομε τον δίπλα μου ότι κ να είναι...
Μήπως το β το είχες εσύ κ χέρεσε να βλέπεις οτι δεν είσαι ο μόνος που έφαγε "σκατό"???(όπως λέγαμε στον στρατό...)

EDIT
Να προσθέσω κ κάτι ακόμα...αν θυμάμε καλά(που θυμάμε) σε κάποια σκηνή του έργου βαράει ο εκπαιδευτής γροθιά στο στομάχι εναν απο τους "φλώρους" της διμοιρίας κ τον διπλώνει στο έδαφος...γέλασες κ εκεί να φανταστώ???
Αν ήταν ο γιός σου όμως θα
α) του "φυστίκωνες" την μαμάκα του αλήτη που χτύπησε τον γιόκα σου
β) του έσπαγες τα μούτρα του καραγκιόζη
γ) γελούσες γιατί έχεις ένα κάπως σαδομαζοδιεστραμένο στύλ χιούμόρ

Για να σοβαρευτούμε λίγο κύριοι...η πολύ τηλεόραση μας έχει κάνει να νομίζουμε το "έλα μωρέ σιγά μην συμβεί σε εμένα" και να γελάμε σαν χαζοί με την συμφορά του άλλου...

Powerplant

Θανάση λύσα το έκανες, ρε συ.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο στρατός έτσι λειτουργεί δυστυχώς. Αν γίνονται κάποια πράγματα με σκοπό το "λιγότερο αίμα στο πόλεμο" και όχι από μαζοχιστικές τάσεις και άλλα άρρωστα κίνητρα του ανώτερου δεν μπορούμε να τα καταδικάζουμε με προσωπικά κριτήρια και συμφέροντα αλλά και ούτε με τις συνθήκες που επικρατούν στην πολιτική ζωή. Σε κανένα σώφρον εκπαιδευτικό ίδρυμα η επιθετικότητα δεν προάγεται αλλά γίνεται προσπάθεια να μειωθεί. Σίγουρα δεν θες έναν πολίτη που θα σε ξεκοιλιάσει αν τον τσαντίσεις αλλά επίσης δεν θες έναν στρατιώτη που στη μάχη θα "σεβαστεί τον άνθρωπο". Ας πάψουμε λοιπόν να τα μπερδεύουμε και να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Δεν ξέρω που υπηρέτησες και σου έδωσαν οι ανώτεροι σου το ελεύθερο να κάνεις κάτι τέτοιο αλλά 19 χρόνια τώρα εμένα κανένας ανώτερος δεν μου έδωσε ΠΟΤΕ τέτοιο δικαίωμα.

Δεν ξέρω τι θα έκαναν κάποιοι άλλοι αν γίνοταν σε αυτούς ή σε συγγενείς τους όπως σωστά είπες και δεν με νοιάζει γιατί βρωμάει ο τόπος από τέτοιους που δεν το παραδέχοντια κιόλας.

Αυτά λοιπόν που βλέπεις Θανάση δεν είναι "συμφορά". Είναι η λογική των απανταχού ΕΔ. Πες σε έναν επαγγελματία των Ειδικών Δυνάμεων ότι δεν εκπαιδεύτηκε αλλά έπαθε συμφορά να δούμε τι θα σου πει. Και στην τελική Θανάση, τελείως φιλικά, τέτοια "αποβράσματα" που δεν "σέβονται τον άνθρωπο" θέλεις να σε φιλάνε. Ντόπερμαν παίρνεις για φύλακα, όχι κανίς!

kaliostro

Δηλαδή φίλε μου Βαγγέλη θες να μου πείς οτι υποστηρίζεις τον Νταή που κάνει μαγκιές στον φλώρο στην αυλή του σχολείου...υποστηρίζεις τον τσόγλανο που όταν πάς στο γήπεδο σου την πέφτει μερικά στενά ποιο πέρα ρωτόντας "Μπόχουμ δέρνουμε?"
Γιατί με αυτές τις χαζομάρες την είδαν κάπως αυτοι....με αυτές τις χαζομάρες γελάνε κ μετά έχουνε το θράσος να λένε στον άλλο οτι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ...
Άλλο όμως η εκπαίδευση κ άλλο το να σου κάνω την ζωή μίζερη...κάνοντας την ζωή κάποιου δύσκολη τον κάνεις να σε μισεί όχι να μάθει...η απόψης μας για την εκπαίδευση διαφέρουν πολύ προφανός...εγώ δεν θα χτυπήσω το παίδι μου για να μάθει κάτι...εσύ αν το θεωρείς σωστό είναι άλλο θέμα.
Όσο για την παρομοίοση για το κανίς κ το ντόπερμαν, με μια 7.62 κ τα 2 ψοφάνε το ίδιο εύκολα.
Φιλάκια br0.

Patriot

Hardcore G.T.

RIFLEMANS CREED

Kαλα ο χοντρος δεν παιζεται...

Full Metal Jacket - Private Pile

In the obstacle course Πολυ γελιο

Υπερανω ολων η Πατρις

salamine153

Ο Χαρτμαν τους ετρεχε, αλλα και τους εκπαιδευε κιολας. Καμια σχεση με τους μη πω τωρα στη Κρητη, που 1,5 μηνες μας κανανε παρελαση-ασμα, ακομα και νηχτα καποιες φορες. Και μου κανανε και απιστευτο σκανδαλο οταν βρηκαν ενα ασμα τους παραφρασμενο (στη ΕΣΣΔ παλαια, αλλα και τωρα σε ενα βαθμο, ο κοσμος συνηθηζε να παραφραζει για πλακα διαφορα εμβατηρια). Κανεις απο αυτα τα μη πω τωρα δεν σκευτηκε να κανει το σωστο και να τα βαλει με το εαυτο του, ασφαλως ολοι διαλεξαν την ευκολη λυση και τα εβαλαν με μενα. Επισης, καλο ειναι να μη μας διαφευγει το νοημα της ταινιας - "η φατσα του φονια" που ελεγε ο Χαρτμαν και το προσωπο του Τζοκερ οταν αποτελιωσε την Βιετναμεζα...
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

kaliostro

Και για να κλείσω το όλο θέμα θα πώ απλά αυτό : βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του "χοντρου"...
και μετά πείτε μου με όση περιφάνεια θα σας έχει μείνει....γελάσατε καθόλου???
Και μια ατάκα ταξίαρχου στον Έβρο : ο στρατιώτης που σε σέβετε είναι δίπλα σου,ο στρατιώτης που σε φοβάτε είναι πολύ πίσω σου
Αφιερωμένο στα "κομάντα"...

magnett

Πολυ "τοις μετρητοις" τις παιρνεις τις ταινιες φιλε μου...χαλαρωσε λιγακι...

loubamboo

Παράθεση από: kaliostro στις  21 Σεπ 2010, 23:31:02 ΜΜ
Και για να κλείσω το όλο θέμα θα πώ απλά αυτό : βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του "χοντρου"...
και μετά πείτε μου με όση περιφάνεια θα σας έχει μείνει....γελάσατε καθόλου???
Και μια ατάκα ταξίαρχου στον Έβρο : ο στρατιώτης που σε σέβετε είναι δίπλα σου,ο στρατιώτης που σε φοβάτε είναι πολύ πίσω σου
Αφιερωμένο στα "κομάντα"...

Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο << χοντρός >> ήταν αυτό που λέμε << απροσάρμοστος >> και έπρεπε εξαρχής να είχε κριθεί ακατάλληλος και να τον είχαν στείλει σπίτι του.

Όμως, ενόψει των επιχειρήσεων στο << Ναμ >>, δεν περίσσευε κανείς, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν τα << αστέρια >>. Το τίμημα πλήρωσε ο Drill Sergeant.

Η ταινία αποτελεί κλασικό δείγμα εμπνευσμένης κινηματογραφίας.
  ;)
Freedom is more important than peace. USMC!