This Is My Rifle. This Is My Gun

Ξεκίνησε από kemosabe, 21 Σεπ 2010, 14:40:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

loubamboo

Και η δική μου συνεισφορά στο νήμα...

R. Lee Ermey, ο ανεπανάληπτος. R. Lee Ermey ο πεζοναύτης. R. Lee Ermey ο σκοπευτής ... Hurra!

Στο 3:44 "Churchill, it's my show!"   ;D

R. Lee Ermey defeats the TF2 Sniper
Freedom is more important than peace. USMC!

SAPPER

Παράθεση από: Powerplant στις  21 Σεπ 2010, 22:22:45 ΜΜ
Θανάση λύσα το έκανες, ρε συ.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο στρατός έτσι λειτουργεί δυστυχώς. Αν γίνονται κάποια πράγματα με σκοπό το "λιγότερο αίμα στο πόλεμο" και όχι από μαζοχιστικές τάσεις και άλλα άρρωστα κίνητρα του ανώτερου δεν μπορούμε να τα καταδικάζουμε με προσωπικά κριτήρια και συμφέροντα αλλά και ούτε με τις συνθήκες που επικρατούν στην πολιτική ζωή. Σε κανένα σώφρον εκπαιδευτικό ίδρυμα η επιθετικότητα δεν προάγεται αλλά γίνεται προσπάθεια να μειωθεί. Σίγουρα δεν θες έναν πολίτη που θα σε ξεκοιλιάσει αν τον τσαντίσεις αλλά επίσης δεν θες έναν στρατιώτη που στη μάχη θα "σεβαστεί τον άνθρωπο". Ας πάψουμε λοιπόν να τα μπερδεύουμε και να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Δεν ξέρω που υπηρέτησες και σου έδωσαν οι ανώτεροι σου το ελεύθερο να κάνεις κάτι τέτοιο αλλά 19 χρόνια τώρα εμένα κανένας ανώτερος δεν μου έδωσε ΠΟΤΕ τέτοιο δικαίωμα.

Δεν ξέρω τι θα έκαναν κάποιοι άλλοι αν γίνοταν σε αυτούς ή σε συγγενείς τους όπως σωστά είπες και δεν με νοιάζει γιατί βρωμάει ο τόπος από τέτοιους που δεν το παραδέχοντια κιόλας.

Αυτά λοιπόν που βλέπεις Θανάση δεν είναι "συμφορά". Είναι η λογική των απανταχού ΕΔ. Πες σε έναν επαγγελματία των Ειδικών Δυνάμεων ότι δεν εκπαιδεύτηκε αλλά έπαθε συμφορά να δούμε τι θα σου πει. Και στην τελική Θανάση, τελείως φιλικά, τέτοια "αποβράσματα" που δεν "σέβονται τον άνθρωπο" θέλεις να σε φιλάνε. Ντόπερμαν παίρνεις για φύλακα, όχι κανίς!

+ 1

Δυστυχώς η ευτυχώς τα πράγματα είναι ακριβός έτσι, για ποικίλους λόγους, και ανάλογα τις συγκυρίες.

@ kaliostro Έχω κάνει εκπαιδευτής και γνωρίζω τον απώτερο σκοπό της πειθαρχίας στην εκπαίδευση, κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζεις σαν ΔΕΑ, οι αδυναμίες του κάθε ανθρώπου φαίνονται εκεί και είναι σημαντικός ο λόγος για να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον στο πεδίο φίλε μου, αν κάποιος δεν κάνει κόβετε και γίνετε κάτι που μπορεί να αντέξει.

Προσωπικά εγώ στο πεδίο δεν θα ήθελα ποτέ δίπλα μου ένα κακομαθημένο βουτηρομπεμπέ που θα με σκοτώσει από τις Μα....ς του.

Φιλικά Βασίλης.

kaliostro

θα συμφωνίσω με τον ΛΟΥ...έπρεπε να τον στείλουν σπίτι του κ όχι να τον βασανίζουν...
Μαγκνετ νομίζω οτι εσύ πέρνεις πολύ αψύφηστα τις ταινίες γιατί περνάνε μυνήματα (είτε το θέλουμε είτε όχι) σε κόσμο που τις βλέπει...εδώ για το μπεμπέ Λιλί λένε οτι περνάει άσχημα μυνήματα σε παιδιά γιατί το καρτουν έχει λαπτοπ-κινητο-βαράει τις κούκλες του-κάνει τσατ και άλλα πολλά τέτοια...σκέψου τί θα λένε για τις σκηνές αυτής της ταινίας που έχω συχαθεί στη ζωή μου να την βλέπω για τις απόψεις που περνάει.
Βασίλη ακα Σαπερ ( :) ) δεν νομίζω οτι ασκώντας βία ψυχολογική ή σωματική σε κάποιον απο βουτηρομπεμπέ τον κάνεις σκυλί του πολέμου...ενθάρυνση θέλει ο άνθρωπος για να πετύχει κάτι.
Στην τελική για να σπάσεις τον τσαμπουκά κάποιου μπορείς να παίξεις με τους κανόνες....υπάρχουν ποινές για κάθε τι που δεν υφήστατε στον 20-1.Μόλις μαζέψει 10 Σ.Εξ. κ θα βλέπει την είσοδο-έξοδο του στρατοπέδου με το κυάλι τότε θα αλλάξει τροπάριο.(το ξέρεις σίγουρα)
Γιατί να κάνεις σε κάποιον αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να σου κάνουν?σκεφτήτε το κ μετά πείτε μου για γέλια κ κλάμματα...με την ψυχολογία κάποιου δεν παίζεις ποτέ...δεν ξέρεις που θα σπάσει...κ το κυριότερο δεν ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει όταν σπάσει...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

gioalex

Λοιπόν, επειδή και εγώ έκανα ΔΕΑ (ΕΔ), έμαθα ότι κάποιοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν ούτε με την ποινή, ούτε με τον ήρεμο τρόπο, ούτε με οτιδήποτε άλλο... Κάποιοι καταλαβαίνουν ΜΟΝΟ με την φωνή, τον τσαμπουκά και την αγριάδα... Και το παραμικρό μπορεί να είναι τρελό καψώνι για κάποιον μαμάκια και βουτυρομπεμπέ...

Πάντως, όσοι πέρασαν σχολεία με εκπαιδευτή/σχόλαρχο τον Λγο Γ.......λο, θα καταλάβουν τι σημαίνει "ψάρωμα", "καψώνι" και "σπάσιμο" τσαμπουκά. Ειδικά προς Ρεντίνα μεριά...