Από που εμπνευστήκατε το user name σας?

Ξεκίνησε από CostasV, 15 Φεβ 2009, 22:58:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Ποιο Lord of the rings? Την σειρα ταινιων;

vivident

το δικό μου username το έχω πολύ καιρό!
το χρησιμοποιώ σε sites,και σε online games!
Το vivident μου ήρθε τυχαία στο μυαλό (και δεν σκεφτόμουνα τις τσίχλες όταν το έβγαλα) αλλα τώρα πια χρησιμοποιώ μονο αυτό.
Πολλές φορες με ρωτάνε γιατί έβαλα όνομα τσίχλας αλλα δεν έχει καμια σχέση :D

MitsoS_O_Yakuza

H αγαπη μου για την Ιαπωνια δε σηκωνει δευτερη εξηγηση για το Γιακουζα οσο για το Μιτσος πιστευω ειναι ολοφανερος ο λογος που ειναι πρωτο συνθετικο. Αν κατσω και κανω αναληση για την Ιαπωνια και το λογο της αγαπης μου εχει να πεσει πολυ delete by Admin   8) ευχαριστω ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

XARAMADAS

Εγώ παιδιά επέλεξα σαν nick-name μου το "Xaramadas" γιατί αυτό χρησιμοποιούσα όταν έπαιζα με φίλους και συναφέλφους το PC Game "Call of Duty" του οποίου και είμαι λάτρης εδώ και χρόνια.

Επειδή λοιπόν κρυβόμουνα αλλά και εμφανιζόμουνα από κάθε χαραμάδα για να τους κατατροπώσω στο παιχνίδι, εμπνεύστηκα αυτό το όνομα που κρύβει και λίγο χιούμορ μέσα του.

Από τότε κάποιοι φίλοι μου συνηθίζουν να με αποκαλούν έτσι, γι αυτό κι εγώ το επέλεξα σαν nick-name και στο Airsoft.

Προσέχετε λοιπόν τον Xaramada. :D :D :D
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

WAR ANGEL

H μεγαλυτερη μου απολαυση ειναι το WarHammer 40000.Eνα επιτραπεζιο παιχνιδι στρατηγικης.Το ονομα του στρατου μου ειναι War Angels οποτε και για να τιμησω τον στρατο μου αλλα πανω απ ολα τον Αυτοκρατορα μου χρησημοποιω το συγκεκριμενο nick.

I AM THE EMPEROR'S CHOSEN
I AM THE EMPEROR'S FINEST
I AM HIS WAR ANGEL

Cartman

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  30 Αυγ 2009, 22:02:40 ΜΜ
H μεγαλυτερη μου απολαυση ειναι το WarHammer 40000.Eνα επιτραπεζιο παιχνιδι στρατηγικης.Το ονομα του στρατου μου ειναι War Angels οποτε και για να τιμησω τον στρατο μου αλλα πανω απ ολα τον Αυτοκρατορα μου χρησημοποιω το συγκεκριμενο nick.

I AM THE EMPEROR'S CHOSEN
I AM THE EMPEROR'S FINEST
I AM HIS WAR ANGEL

Tau και τα μυαλά στα κάγκελα. Εξαιρετικό tabletop. Aξίζει να το δείτε.  ;D
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

Ravenheart

Χρησιμοποιώ το "Raven" σαν nickname όταν παίζω Battlefield και 1942 Call od Duty. Το "Raven" το έχω εμπνευστεί απ' το ομώνυμο ποίημα του Edgar Allan Poe που το έχω διαβάσει τόσες φορές ώστε να το ξέρω σχεδόν απ' έξω. Ήταν όμως κατηλειμμένο στο forum οπότε το έκανα "Ravenheart".

Predator

Δεν ειναι και πολυ δυσκολο να καταλαβετε απο που το εμπνευστηκα εγω,μου αρεσε ο φοβος που προκαλουσε στους αντιπαλους του.

Scharfschütze

Εμενα ειναι λιγο περιπλοκο

1. Σαν μοντελιστης και φαν του β'ππ (κυριως απο την πλευρα των γερμανων  :D :D )

2.Ψαχνωντας την στρατιωτικη ορολογια β'ππ των γερμανων βρηκα αυτο : Scharfschütze

3.Που σημαινει ελευθερος σκοπευτης με την στρατιωτικη ορολογια της Wehrmacht στον β'ππ

Ευχαριστω  ;D
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

goseu

Nemesis91

Kαι σαν πρώτο post θέλω να σας πω βασικά καλησπέρα  :) σας και καλός σας βρήκα το nemesis το σκέφτηκα από την ταινία resident evil 2 από το ζόμπι nemesis που ήταν άτρωτος και το 91 είναι η χρονια γέννηση μου το έβαλα γιατί υπάρχει και άλλος nemesis.
THE WORLD IS YOURS

ανθυπασπιστης

εμενα ειναι καπως αστειο παρακαλω μην γελασετε :-[ οταν προτομπικα στο φορουμ εβλεπα ολο τα rank που εχετε παρει ολοι σας ( ταγματαρχης ανθυπολοχαγος) κτλ. ετσι ιπεθεσα οτι τα διαλεγατε εσεις ειτε επειδη σας αρεσουν ειτε ειναι ο κριφος σας ποθος να γινετε αυτο που ειστε ειτε ησασταν στο στρατο ετσι. ξερω ακουγετε γελιο αλλα ειμουν ανηδεος τοτε συγχωρεστε με. ετσι λοιπον εγω εβαλα το ανθυπασπιστης λογω οτι απο εποπ μεχρι αυτον τον βαθμο φτανεις νομιζω
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

WAR ANGEL

Aστα ανθυπασπιστη μεχρι αυτον τον βαθμο φτανουμε ΜΟΝΟ με ανδραγαθεια.... ;D ;D ;D ;D ;D

ανθυπασπιστης

ΜΟΝΟ με ανδραγαθεια ??? δηλαδη εξιγησε μου να μαθενουν οι νεοι :)
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

queef

jumbo

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  06 Οκτ 2009, 21:16:15 ΜΜ
ΜΟΝΟ με ανδραγαθεια ??? δηλαδη εξιγησε μου να μαθενουν οι νεοι :)

ανδραγαθεια.... για τον Ε.Σ ( ελληνικος στρατος ) σημαινει : καταρχας οτι βρισκεσαι σε εμπολεμη περιοδο, στην πρωτη γραμμη, διοικεις την δικια σου ομαδα σαν καλος ομαδαρχης αν εισαι λοχιας, σωζεις 1000 τραυματισμενους συναδελφους σου αφου ομως πρωτα εχεις καθαρισει μια ταξιαρχια του εχθρου, καταριπτεις μια μοιρα εχθρικων μαχιτικων, βουλιαζεις τεσσερα υποβρυχια και δεκα τεσσερις φρεγατες και ολα αυτα φυσικα ........ με το aeg σου και 300 bbs στα 350 fps...... ;D ;D ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

WAR ANGEL

Παράθεση από: jumbo στις  07 Οκτ 2009, 01:26:34 ΠΜ
ανδραγαθεια.... για τον Ε.Σ ( ελληνικος στρατος ) σημαινει : καταρχας οτι βρισκεσαι σε εμπολεμη περιοδο, στην πρωτη γραμμη, διοικεις την δικια σου ομαδα σαν καλος ομαδαρχης αν εισαι λοχιας, σωζεις 1000 τραυματισμενους συναδελφους σου αφου ομως πρωτα εχεις καθαρισει μια ταξιαρχια του εχθρου, καταριπτεις μια μοιρα εχθρικων μαχιτικων, βουλιαζεις τεσσερα υποβρυχια και δεκα τεσσερις φρεγατες και ολα αυτα φυσικα ........ με το aeg σου και 300 bbs στα 350 fps...... ;D ;D ;D ;D ;D
Ξεχασες να αναφερεις το αγημα και τις καλες σου οπλασκησεις...

Ανθυπασπιστη...Sorry αλλα πιθανον να μην γινουμε ΠΟΤΕ αξιωματικοι μην στεναχωριεσε ομως και μην απελπιζεσε δες τι περνανε και αυτοι οι φουκαραδες και χαμογελα...Εχουμε την καλυτερη δουλια στον κοσμο ΕΓΩ-ΤΙ Μ4 ΜΟΥ-ΤΟ BERGEN MOY-KAI MIA MERIΔA4B. ;D ;D ;D ;D (Priceless)

Mozart

Kalhspera airsofters! Kainourgio melos kai dhlwnw ta sevh mou! :)
Epaiza se mikrh hlikia to Resident Evil sto Sega Saturn. Stis arxes akoma tou paixnidiou, h Jill gia na perasei ena empodio kathetai sto piano kai paizei to Moonlight Sonata tou Beethoven (elpizw na to thumaste oloi). Apo ekeinh th stigmh, mpika sto trupaki ths analoghs mousikis alla o Mozart mou arese perissotero. O "Neoellhnas" ths epoxhs tou vlepete (1756-1791). Yparxoun polla themata pou me endiaferoun sto forum, opote tha me ksanadeite ki elpizw na mhn priksw me tis erwthseis mou...:)
I'm gonna make you an offer you can't refuse...

WAR ANGEL

Παράθεση από: Mozart στις  18 Οκτ 2009, 15:43:21 ΜΜ
Kalhspera airsofters! Kainourgio melos kai dhlwnw ta sevh mou! :)
Epaiza se mikrh hlikia to Resident Evil sto Sega Saturn. Stis arxes akoma tou paixnidiou, h Jill gia na perasei ena empodio kathetai sto piano kai paizei to Moonlight Sonata tou Beethoven (elpizw na to thumaste oloi). Apo ekeinh th stigmh, mpika sto trupaki ths analoghs mousikis alla o Mozart mou arese perissotero. O "Neoellhnas" ths epoxhs tou vlepete (1756-1791). Yparxoun polla themata pou me endiaferoun sto forum, opote tha me ksanadeite ki elpizw na mhn priksw me tis erwthseis mou...:)

Και αλλος φιλος της διασημης σειρας....Ευγε φιλε μου...εμενα προσωπικα το Moonlight Sonata ακομα με στοιχιωνει.......

kaliostro

Το όνομα μου το διάλεξα απο ένα κόμικ του McFarland, το Spawn.Ο Spawn είναι ας πούμε κάτι σαν στρατηγός του στρατού της κολάσεως,ζεί στην επιφάνεια κ προσπαθεί να φέρει την δευτέρα παρουσία(στο κόμικ γίνετε καλος).
Ο kaliostro λοιπόν είναι ο 1ος Spawn που υπήρξε.
Βέβαια είναι κ απο ένα ιστορικό πρόσωπο τον Alesandro Di Cogliostro ο οποίος φέρετε ως αλχημιστής.(δείτε wikipedia κ θα καταλάβετε)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!