22-02-2009 URBAN SOUNIO X-FILES part2+1/4 "THE RELOADED"

Ξεκίνησε από Dulas, 15 Φεβ 2009, 20:10:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el_ninio

nomizw pws oxi alla den eimai kai sigouros...., ayth tha einai mia kai eidikh apostolh... tha prepei na piasoume/te  sigekrimeno aixmaloto

-Knights of Avalon-

RIDE_BMX

Λοιπόν παιδιά σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και προ πάντων με πολύ καλή διοργάνωση.Αν και ήταν πολλά τα άτομα,ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.Εντάξει ως συνήθως υπήρχαν και μερικά "λάθη" των παιχτών,του τύπου "Ναι οκ με έχεις πετύχει 15φορές αλλά δε βγαίνω γιατί είμαι αθάνατος" και που μερική που ήταν επίθεση αράζαν και περίμενα τους άλλους που καναν άμυνα.Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ αξιόλογο το παιχνίδι,φοβερό μέρος που συνδιάζει λίγο από Woodland και CQB,και με ωραίες αποστολές.

hargyr

Καταπληκτικό το παιχνίδι, συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Ανυπομονώ για το επόμενο  :)
PLAY FAIR

SAPPER

Πολυ καλος καιρος με πολυ κοσμο!!! 90 ατομα αν δεν κανω λαθος, με 3 πολεμικους ανταποκριτες θηλυκου γενους.
Ευτυχως εβρεξε οταν τσακιζαμε την προβατινα στα καλυβια κανοντας το παρτυ χολιστερινης πιο ρομαντικο.  :D
Χαρηκα που ειδα παιδια απο Θεσσαλονικη και Πατρα που περασαμε φανταστικα.  ;)
Ελπιζω στο επομενο να ειμαστε περισοτεροι.  :D
Φευγω τωρα παω να δω το DVD της μιας απο τις καμερες που καλυπταν την επιχειρηση. 8)

Χαιρετισμοι

Βασιλης.

papaflesas

opoios exei paiksi total war h cossacks kserei oti oi papades exoyn spesial power ..moral boost,therapias... nekranastaseos :o
alla sto soynio ta thaymata moy ta apagorepsane...:) :) ;D ;) :'
esto...kai xwris tis spesial dynameis moy  prosfera sthn omada ,oti ena teras 125 kila mporei..kai to eyxaristithika.. loipame poy efyga stis 3.15 alla ti na lega se ena gonio poy perimenei na baptisei to paidi toy...den hrtha giati fylaga enan pyraylo apo ta komanta thw mprabo team? ;D ;D :o :oden ginetai
opoios me evgale...sygxoremenos nanai ;D ;D ;D
opoion evgala....theosxoreston   8) 8) ??? :-[ :-\ :'( :'( h khdeia einai dorean xaxaxaxa!!
a  gia na mhn ksexniomastai..........EIRHNH YMIN ...
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

wolfish

Πολύ καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σ' όσους
βοήθησαν στην πραγματοποίηση του.
Ευτυχώς δε μας τα χάλασε ο καιρός.
Συγχαρητήρια και σ' όλους τους συμπαίκτες απ' όλες τις ομάδες
για τη σωστή συμπεριφορά τους ( αν και δε μπορούσαν διαφορετικά
γιατί ο Θεός και ο Παπαφλέσσας καιροφυλακτούσαν ...). ;D

Με δύο λόγια   .....το ευχαριστήθηκα.... :) :) :)   

Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων έφυγα βιαστικά, την επόμενη φορά θα φροντίσω
να βρίσκομε παρών στο χλαπάκιασμα της προβατίνας.

OYK347

Παιδιά το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό και μπράβο στους διοργανωτές, πολλές μπίλιες, καλό τρεξιματάκι, εξαίρετος χώρος με πολλαπλά πεδία, έξυπνο σενάριο και καλά βοηθήματα (πύραυλοι, όμηρος κλπ), πολύς κόσμος και ιδανικός καιρός.

Μπράβο σας παιδιά.

Υ.Γ. Να παρατηρήσω κάτι αν μου επιτρέπεται:
1. όλο το breafing θα έπρεπε να διαρκέσει λιγότερο (επαναλαμβάνονταν τα ίδια και τα ίδια πολλές φορές) και να ξεκινήσουμε πιο νωρίς
2. στο επόμενο ίσως θα πρέπει να έχουμε έναν κανονικό γιατρό με ασύρματο και πλήρες οργανωμένο φαρμακείο γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
3. θα μπορούσαμε να έχουμε τις ομάδες χωρισμένες ώστε οι αμυνόμενοι να είναι λίγο λιγότερα άτομα από τους επιτιθέμενους (...)
.

.                      http://www.armageddons.gr

Spook

Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, με απαιτητικότατο σενάριο, πολύ καλό καιρό, πολλές μπίλιες, πάρα πολλά kills και πολύ ευχάριστη παρέα....Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στον Κώστα-Dula για την όλη οργάνωση και το τρέξιμο για να είναι όλα όπως έπρεπε !!! Μπράβο σε όλους !  :) :) :) :)  ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

OYK347

Παιδιά επειδή λόγω οικογενειακών απαιτήσεων έφυγα στις 15:30, τελικά το πιστόλι του dawg βρέθηκε;
.

.                      http://www.armageddons.gr

Spook

ΠαράθεσηΥ.Γ. Να παρατηρήσω κάτι αν μου επιτρέπεται:
1. όλο το breafing θα έπρεπε να διαρκέσει λιγότερο (επαναλαμβάνονταν τα ίδια και τα ίδια πολλές φορές) και να ξεκινήσουμε πιο νωρίς
2. στο επόμενο ίσως θα πρέπει να έχουμε έναν κανονικό γιατρό με ασύρματο και πλήρες οργανωμένο φαρμακείο γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
3. θα μπορούσαμε να έχουμε τις ομάδες χωρισμένες ώστε οι αμυνόμενοι να είναι λίγο λιγότερα άτομα από τους επιτιθέμενους (...)

Καλημέρα  :) ...καταλαβαίνω πως τα λες αλλά πιστεύω πως...
1. Το briefing διέρκησε όσο έπρεπε πιστεύω ώστε να γίνουν κατανοητές όλες οι παράμετροι γιατί υπήρχαν και παιδιά που είχαν "αυξημένες" απορίες...το ότι αργήσαμε κάπως να ξεκινήσουμε ωφείλεται όπως πάντα σε κάποιους που ήρθαν για κάποιους λόγους αργοπορημένοι στο πεδίο .
2. Γιατρός απο όσο γνωρίζω υπήρχε και μάλιστα με αυξημένες δυνατότητες σε υλικό, όπως επίσης αν δεν κάνω λάθος υπήρχε και τουλάχιστον ένας με γνώσεις και "επαγγελματική" απασχόληση στον τομέα των πρώτων βοηθειών.
3. Η αναλογία αμυνομένων με επιτιθέμενους νομίζω πως ήταν καλή αν κρίνω απο την τελική έκβαση του παιχνιδιού ειδικά όταν κάποιοι έφυγαν λόγο υποχρεώσεων νωρήτερα και τα παιδιά που επιμελείθηκαν του παιχνιδιού το γνώριζαν και βάση αυτού είχαν φτιάξει και τις ομάδες ώστε να υπάρχει ισσοροπία. Άλλωστε ένας βαθμός δυσκολίας παραπάνω δεν είναι και απαραίτητα κακός... ;)

Πάντως η επιμέλεια του παιχνιδιού νομίζω πως ήταν υποδειγματική και οτιδοίποτε θα μπορούσε να καλυτερέψει σε επόμενα παιχνίδια πιστεύω πως τα παιδιά που επιμελήθηκαν του παιχνιδιού σίγουρα τα έχουν εντοπίσει και τα έχουν υπόψιν τους...για πάμε για το επόμενο σιγά σιγά έτσι για να γουστάρουμε.... ;)

ΠαράθεσηΠαιδιά επειδή λόγω οικογενειακών απαιτήσεων έφυγα στις 15:30, τελικά το πιστόλι του dawg βρέθηκε;
Το πιστόλι δυστυχώς δεν βρέθηκε παρότι ψάξαμε πολλά άτομα στο τέλος αλλά και όσοι ήμασταν στην ίδια ομάδα με το παιδί όταν γυρνάγαμε για respawn περνάγαμε και απο τα πιθανά σημεία που μπορεί να του έπεσε... :-\

alexz

Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, με απαιτητικότατο σενάριο, πολύ καλό καιρό, πολλές μπίλιες, πάρα πολλά kills και πολύ ευχάριστη παρέα....Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ειδικά στον Dulas για την όλη οργάνωση και το τρέξιμο για να είναι όλα όπως έπρεπε.....

Ανυπομονώ για το επόμενο Urban......

el_ninio

και εμενα το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω... ήταν πολύ καλο και καλή  οργάνωση.....
περιμένω το επόμενο με αγωνια :P :P

-Knights of Avalon-

dawg

Καλημέρα σε όλους !

Τελικά το πιστόλι μου δυστυχώς δέν βρέθηκε χθές. Αν κάποιος το βρήκε και δεν είχε ακούσει χθές οτι χάθηκε, ή κάποιος το βρεί σε επόμενο παιχνίδι κατα τύχη, παρακαλώ ας μου κάνει PM. Είναι ένα 1911 M.E.U.

Θέλω να ευχαριστίσω πολύ όλα τα παιδιά που παρόλι την κούραση τους στο τέλος του παιχνιδιού μείνανε και με βοήθησαν να ψάξουμε να το βρούμε.

Μπράβο και απο μένα στους διοργανωτές γα την πολύ καλή διοργάνωση. Το πεδίο ήταν πολύ ωραίο και το σενάριο επίσης καλό και απαιτητικό. Εύχομαι να κανονιστεί σύντομα πάλι παιχνίδι στο Σούνιο.

Spook

Παράθεση από: alexz στις  23 Φεβ 2009, 12:03:45 ΜΜ
Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, με απαιτητικότατο σενάριο, πολύ καλό καιρό, πολλές μπίλιες, πάρα πολλά kills και πολύ ευχάριστη παρέα....Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ειδικά στον Dulas για την όλη οργάνωση και το τρέξιμο για να είναι όλα όπως έπρεπε.....

Ανυπομονώ για το επόμενο Urban......

:-\ Διακρίνω τα λεγομενά μου  ???   βαριέσαι να γράφεις προφανώς αλλά είναι "κάπως"... ;D

HARRY70

Καλημέρα σε όλους!!
Να ξεκινήσω με τα συγχαρητήρια για την οργάνωση του κυριακάτικου παιχνιδιού!!  Πολύ καλό σενάριο και απαιτητικό.  Πότε το επόμενο με το καλό??
Επίσης να ευχηθώ στον φίλο "dawg" βρεί το M.E.U του σύντομα.

Μπράβο σέ όλους!!
http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

alexz

Παράθεση από: Spook στις  23 Φεβ 2009, 12:41:05 ΜΜ
:-\ Διακρίνω τα λεγομενά μου  ???   βαριέσαι να γράφεις προφανώς αλλά είναι "κάπως"... ;D

Δεν θα μπορούσα να βρω καταλληλότερα και περιεκτικότερα λόγια.....έχεις δίκιο όμως ότι φαίνεται κάπως......ζητώ συγνώμη για αυτο....

ZINJA

Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ πωσ το παιχνιδι ηταν ακρωσ οργανωμενο το παιδιο καταπληκτικο και κατα αλλα τελειο. :) :) :) :) :) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Mil.Sim.On

ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους διοργανωτές...αρχίζουμε κύριοι και έχουμε καλά παιχνίδια...και καλές μάσες μετέπειτα!!!συγχαρητήρια και πάλι σε όλους σας που παρεβρεθήκατε!!!!Είσασταν άψογοι!!Ντούλα και Χελίστα αξίζετε πολλά μπράβο !!!

el_ninio

Παράθεση από: Helistas στις  23 Φεβ 2009, 13:41:42 ΜΜ
Brotherhood of steel (Iron man) 400FPS με 0.30 = The AntiHighlander Unit. Πως λεμε <<Καλω αεροπορικη υποστηριξη>>?? Ε, κατι τετοιο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D (ακουνε οι Ιαπωνες δολοφονοι????)

εγώ λέω να στήσουμε έναν γνωστό κύριο με ένα kar98 στα πολύ καλά fps που είναι και οποιον βλέπει headshot κατευθείαν  ;D ;D

-Knights of Avalon-

ZINJA

Ακαι κατι αλλο.ολα ηταν τελεια!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;Αν το ξαναπα συγνωμη!!!!!!!!Α ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ<ΧΕ......Ε> :-X :-X Μηπωσ ειπα καμεια λαλακια?δε νομιζω.Αντε με το καλο το επομενο!!!!!!!!!!! ;) ;) :) :) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/