Umbrella Chronicles Part I Ελευσίνα 19-09-2010

Ξεκίνησε από Teacherdick, 15 Σεπ 2010, 10:37:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

agent 47

Δηλαδή αν φορέσει μια χακί μπλούζα θα είμαστε εντάξει;;;;;
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

john

Teacherdick

Καλύτερα ένα όυδέτερο χρώμα.Λευκό, μπλε ανοιχτό.Αν δεν έχει, ας βάλει μπλουζάκι παραλλάγης.Χακί θα φοράνε και κάποιοι απο εμάς

Τελευταίες Οδηγίες – Παρακλήσεις

1)   Σαν SAFE HOUSE μετά την έναρξη του παιχνιδιού θα χρησιμοποιηθεί το κτήριο κάτω από τα σκαλιά που έχει τα τραπέζια εξωτερικά. Το κλασικό κτήριο που χρησιμοποιείται πιο πολλές φορές ως safe house θα είναι εντός χάρτη μάχης, επομένως παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να μην παρκάρουν μπροστά του.
2)   Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει μαζί τους να φέρουν 3 επιδέσμους ( κομμάτια πανί ) που θα τους χρησιμοποιήσουν οι Medics. Oι επίδεσμοι είναι σημαντικότατο συστατικό της διεξαγωγής του παιχνιδιού.
3)   Όσοι από τους συμμετέχοντες τοποθετηθούν με την ομάδα της Umbrella και φορούν παραλλαγή, αν μπορούν ας βάλουν μαύρη μπλούζα. Αν δε μπορούν ας έρθουν με την κλασική τους εμφάνιση και θα σημανθούν με ταινία.
4)   Ο κανόνας του medic και των zombies υπάρχει για να αποφύγουμε το φαινόμενο των αθανάτων. Όλοι θα μπορούν να παίζουν συνεχώς. Παρακαλώ τηρείται το FAIR PLAY.
5)   Παρακαλώ να είστε όσο το δυνατόν συνεπείς στην ώρα σας.

Το αρχικό post έχει γίνει update.Παρακαλώ διαβάστε την ώρα προσέλευσης

Oι ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΣΥΝΟΛΟ 100 άτομα περίπου

Εύχομαι και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκρισή σας.
Κώστας
Si Vis Pacem, Para Bellum.

SAPPER

Θα φέρουμε και εμείς ένα με δυο μετρητές για την ομαλή διεξαγωγή.

KRATOS

;D ;D ;D ;D ;D  εχει να γινει της................................Milla Jovovich!!!! :o :o :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZINJA

Παράθεση από: SAPPER στις  17 Σεπ 2010, 17:22:57 ΜΜ
Θα φέρουμε και εμείς ένα με δυο μετρητές για την ομαλή διεξαγωγή.

OFF TOPIC

θα ερθει ο σαππερ θα ερθει οσαππερ θα ερθει ο σαππερ θα ερθει ο σαππερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

μου ελειψες ρε καθαρμα!οχ σορρυ καλε μου αντιπαλε ισως? ;D

παντως καλος μου φιλος σιγουρα! :D ;) :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

spiros.k

Παράθεση από: ZINJA στις  17 Σεπ 2010, 20:15:43 ΜΜ

OFF TOPIC

θα ερθει ο σαππερ θα ερθει οσαππερ θα ερθει ο σαππερ θα ερθει ο σαππερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

μου ελειψες ρε καθαρμα!οχ σορρυ καλε μου αντιπαλε ισως? ;D

παντως καλος μου φιλος σιγουρα! :D ;) :-*
ooxxxxx θα εχουμε γελια

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

και γελια Σπυρο και πολλες tornado!!! ;) ;) ;)επισης στο tainies.org μπορειτε να δειτε το resident evil 4 για να ειστε διαβασμενοι για το παιχνιδι...τα θεματα που θα επιλεχθουν θα ειναι τυχαια και θα γινονται ερωτησεις κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και στο τελος θα βαθμολογηθουν ολοι!οι αριστευασντες θα κερδισουν μια δωροεπιταγη γιατον Ρωσσο και οσοι δεν εχουν διαβασει θα κανουν bbing σε ολο το πεδιο(βλεπε γοπινγκ στον στρατο)!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

StarScream

Παράθεση από: KRATOS στις  17 Σεπ 2010, 18:50:27 ΜΜ
;D ;D ;D ;D ;D  εχει να γινει της................................Milla Jovovich!!!! :o :o :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΕΕΕΕΕ  Αυτη ειναι δικια μας, την προλαβαμε εμεις....
δες κανα post πριν αντε να μην εχουμε βεντετες για το κοριτσι πανω.... :P :P ;D

Admax

Op εδώ σας έχω!! το καινούριο treiler του Rezident Evil After Life!!! :P

Resident Evil: Afterlife 3D Trailer [HD]

Θα έρθω εγώ και αλλα 6 άτομα!

SKORPIOS1234

Ρε παλικαρια μην βαρατε.
Δεν πηγα να κοροιδεψω κανεναν ουτε να περασω κανενα οπλο στη ζουλα με παραπανω fps
Για αυτο τον λογο και ρωτησα κιολας
Αφου ειπατε οχι ολα οκ οταν θα ερχομαι θα ερχομαι με το πρωτο που εχω και εινα ιμεσα στα ορια
Μηπως ξερει κανεις τωρα πως θα κατεβασω τα fps που θα το κανω και ποσο παει περιπου
Στελτε παρακαλω μυνημα prive
Eυχαριστω πολυ και καλο παιχνιδι να εχετε

Kallistos

@ Sapper

Αφού παίζει να φερετε μετρητές, παρακαλώ να έρθετε λίγο πιο νωρίς, να εξοπλιστούμε και να οργανώσουμε έναν τροπο μέτρησης, γρήγορο και αποδοτικό.

Ευχαριστω.

@ZINJA

Βλέποντας το AVATAR σου πιστεύω οτι Ζομπι σου πηγαίνει γάντι.  :)
Απλα θα εισαι το μονο ζομπι που αντι να λέει "Braaaiins", θα ριχνει βρισίδια! (διαφορετική, μοναδική μετάλλαξη)

Θερμή Παράκληση,

Επειδή ο αριθμός των συμμετοχών θα καταστήσουν την κατασταση χαόδη πολύ γρήγορα θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής.
- Παίξτε για να βγεί το σενάριο. - Το σενάριο δεν έχει φτιαχτεί σαν Deathmatch.

Το να κανουμε ένα γρήγορο παιχνίδι θα οδηγήσει στο να υπαρχουν πολλά άτομα έξω απο το παιχνίδι πολύ σύντομα.
Οσο πιο γρήγορα βγούμε απο το παιχνίδι, τοσο πιο γρηγορα θα γεμίσει ο τοπος ζομπι, και πολύ πιθανο θα βρεθούμε χωρίς νικητή.
Μιλάμε για no-win κατασταση.

Μια που ο φιλτατος Teacherdick, δε το διευκρίνησε (αν διαβασα καλά) οι ιδιαιτερότητες των ζομπι ειναι οι εξής:
-Δεν ανήκουν σε ομάδα. Ριχνουν σε όλους εκτος απο άλλα ζομπι,
-Περπατάνε ΜΟΝΟ. Δεν σκυβουν, ουτε τρέχουν.
-Δεν καλυπτονται.
-Βάλουν απο το ισχύο ΜΟΝΟ, και βολή κατα βολή.
-Δεν μπαινουν σε κτιρια.
-Καθε λιγο και λιγακι φωναζουν ... "ζοοοοομπι" ή κάτι παρεμφερές.  ;D
Ευχαριστώ
Ready... Steady... Fire...!!!

ROOKIEJO

τα Μ Α Τ θα φερουν μετρητη .
και επειδη τα ζομπι δεν ειναι χορτοφαγα κλειστε τραπεζι στον ρωσο

alkimaxos

ZINJA

μπορω να φερω την πηρηνικη βονβα? ;D ;D ;D ;D ;D

για να παμε ποιο γρηγορα στο ρωσο ρε παιδια το λεω μη βαρατε!!!!! :D

ε οσο για σενα παυλο μελλα με χαρα σου ανακινονω πως μαζι μου θα εχω πολυβολο- σταμπι- 2 πιστολια -και ακου να δεις ρε μαμοτο- 5 χειροβονβιδες! α και κατι που σιγουρα ειναι ποιο υπολογισιμο απο ολα-ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ φισικα!

(ε κανουμε και καμαια πλακα φιλε!) :D :D :D :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Kallistos

@ROOKIEJO
Παρακαλώ ελάτε νωρίτερα για να οργανωσουμε την μετρηση.

Ευχαριστώ,
Κάλλιστος

G.P.S.

Παράθεση από: Kallistos στις  18 Σεπ 2010, 02:38:01 ΠΜ
...
- Παίξτε για να βγεί το σενάριο. - Το σενάριο δεν έχει φτιαχτεί σαν Deathmatch. +1000

Το να κανουμε ένα γρήγορο παιχνίδι θα οδηγήσει στο να υπαρχουν πολλά άτομα έξω απο το παιχνίδι πολύ σύντομα.
Οσο πιο γρήγορα βγούμε απο το παιχνίδι, τοσο πιο γρηγορα θα γεμίσει ο τοπος ζομπι, και πολύ πιθανο θα βρεθούμε χωρίς νικητή.
Μιλάμε για no-win κατασταση.

Μια που ο φιλτατος Teacherdick, δε το διευκρίνησε (αν διαβασα καλά) οι ιδιαιτερότητες τον ζομπι ειναι οι εξής:
-Δεν ανήκουν σε ομάδα. Ριχνουν σε όλους εκτος απο άλλα ζομπι,
-Περπατάνε ΜΟΝΟ. Δεν σκυβουν, ουτε τρέχουν.
-Δεν καλυπτονται.
-Βάλουν απο το ισχύο ΜΟΝΟ, και βολή κατα βολή.
-Δεν μπαινουν σε κτιρια.
-Καθε λιγο και λιγακι φωναζουν ... "ζοοοοομπι" ή κάτι παρεμφερές.  ;D
Ευχαριστώ
Επειδη στο τελευταιο παιχνιδι υπηρξε μια διαφωνια στο τελος του παιχνιδου,
τα ΖΟΜΠΙ επιτρεπεται να ριχνουν χειροβομβιδες ή οχι ?!?

Kallistos

ΠαράθεσηΕπειδη στο τελευταιο παιχνιδι υπηρξε μια διαφωνια στο τελος του παιχνιδου,
τα ΖΟΜΠΙ επιτρεπεται να ριχνουν χειροβομβιδες ή οχι ?!?

Αγαπητέ G.P.S.
Οχι! Τα ζομπί δεν μπορουν να ρίξουν χειροβομβίδες.
Tα ζομπί, ως γνωστόν είναι ανεγκεφαλα, δεν μπορούν να κάνουν καμια τακτική κίνηση στο πεδίο. Το να ριξεις μια χειροβομβίδα, σε έναν καλυμένο στόχο, πχ σε ένα δωματιο απο τον εξωτερικό χώρο, θεωρείται τακτική κίνηση.

Dtq

Παράθεση από: Kallistos στις  18 Σεπ 2010, 11:35:24 ΠΜ
Αγαπητέ G.P.S.
Οχι! Τα ζομπί δεν μπορουν να ρίξουν χειροβομβίδες.
Tα ζομπί, ως γνωστόν είναι ανεγκεφαλα, δεν μπορούν να κάνουν καμια τακτική κίνηση στο πεδίο. Το να ριξεις μια χειροβομβίδα, σε έναν καλυμένο στόχο, πχ σε ένα δωματιο απο τον εξωτερικό χώρο, θεωρείται τακτική κίνηση.

Και ο Zinja πως θα βγει????  ;D ;D ;D ;D ;D :P :P
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

jumbo

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ