CENTRAL GREECE AIRSOFT FORUM

Ξεκίνησε από Dadias, 09 Σεπ 2010, 22:22:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

Airsoft Forum Κεντρικής Ελλάδος (Ν.Λάρισας-Ν.Φθιώτιδας-Ν.Καρδίτσας-Ν.Τρικάλων-Ν.Μαγνησίας)

πείτε μας ένα γεια! σιγά σιγά το forum θα βελτιώνετε ..

www.cgaf.forumup.com

το Forum αποτελεί μια προσπάθεια για την καλύτερη οργάνωση των περιοχών

Admax

Op πολύ καλο!!! :) Αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια εδώ είμαι.. :) Είχα και έχω κάτι forum σε php και smf καθώς και ένα site ραδιοφωνικό σταθμό τον soundscape.gr :)

Mandis

Καλημέρα και καλή αρχή πατριωτάκια!
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

kemosabe

Καλή αρχή αλλά δεν υπάρχει εξάπλωση μεγάλη. Μου κάνει εντύπωση πως σε νησιά όπως Κέρκυρα Κεφαλλονιά και Χίος υπάρχουν οργανωμένες κοινότητες και σε μια ολόκληρη Θεσσαλία να'μαστε το πολύ 15 άτομα όλοι κι όλοι. Μας έφαγαν οι φραπέδες Ασκπληπιού και Ταχυδρομίου και τα τσιπουράδικα στην παραλία του Βόλου.

Mandis

Αγάλι αγάλι... ;)

αλλά και ο φραπές στην Ασκληπιού άλλο πράμα ρε παιδί μου! :o

Dharry

Καλη αρχη παιδες...

Παράθεση από: kemosabe στις  10 Σεπ 2010, 14:48:58 ΜΜ
Καλή αρχή αλλά δεν υπάρχει εξάπλωση μεγάλη........ Μας έφαγαν οι φραπέδες Ασκπληπιού και Ταχυδρομίου και τα τσιπουράδικα στην παραλία του Βόλου.

...25αρακι και μεζες...

kemosabe

Παράθεση από: Manolo στις  10 Σεπ 2010, 15:37:24 ΜΜ
Αγάλι αγάλι... ;)

αλλά και ο φραπές στην Ασκληπιού άλλο πράμα ρε παιδί μου! :o

Ήταν παλιά. Πλέον δεν πάει κανένας, το νεο ΗΟΤ SPOT στα Τρίκαλα είναι στον ΟΤΕ. Γεμισε ο τόπος καφετέριες και οι μαγαζάτορες στην Ασκληπιού γκρινιάζουν για τα τέλη.

Mandis

Σορι για το off topic

Στον ΟΤΕ εννοείς στην Κονδύλη ή στα πλακώστρωτα;

Έχω να πάω από το Πάσχα, και τότε ο χαμός ήταν στα στενά ,Μεζεδοκαμώματα και τέτοια...

kemosabe

Μπροστά από τον ΟΤΕ. Όχι πίσω στα μεζεδοκαμώματα και τα άλλα. Άνοιξαν πολλές καφετέριες. Χαμός γίνεται. Βέβαια αυτό γινόταν το καλοκαίρι. Τον χειμώνα δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί δούλευαν με τραπεζάκια στην πλατεία του ΟΤΕ

SAPPER