ειμαι νεος στο airsoft

Ξεκίνησε από Jim21, 24 Σεπ 2010, 20:27:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jim21

γεια σας παιδια ειμαι νεος στο χωρο του airsoft και θα ηθελα μια συμβουλη τι budget πρεπει να διαθεσω και τι οπλο να παρω σας ευχαριστω και θα σας δω στα πεδια των μαχων συντομα

kill or be killed

jumbo

Παράθεση από: Jim21 στις  24 Σεπ 2010, 20:27:07 ΜΜ
γεια σας παιδια ειμαι νεος στο χωρο του airsoft και θα ηθελα μια συμβουλη τι budget πρεπει να διαθεσω και τι οπλο να παρω σας ευχαριστω και θα σας δω στα πεδια των μαχων συντομα

καλησπερα φιλε μου και καλος ορισες στην παρεα μας.... :) :) το  budget  παει αναλογα με αυτα που εσυ θα διαλεξεις και οσον αναφορα το παιχνιδι που θα διαλεξεις θα πρεπει να βολευει πρωτα εσενα......
οποτε κατα την γνωμη μου το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να πας απο το μαγαζι να δεις πρωτα τη βολευει εσενα και μετα αρχιζεις και σχηματιζεις μια σωστη εικονα για τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις .
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

sticker

καλος ορισες φιλε, καλο ειναι να πας σε καποιο καταστημα που πουλαει οπλα airsoft και τα παιδια θα σε κατατοπισουν, βαση τα χρηματα που διαθετεις.
η γνωμη μου ειναι ηλεκτρικο mp5 για αρχη και μαρκα G&G, στα 150 ευρω. Τα κινεζικα να τα αποφυγεις , μπορει να ειναι πιο φτηνα αλλα εχουν πολλα fps ( δυναμη) και δεν θα μπορεις να παιξεις σε καποιο παιχνιδι. το Οριο συνηθος σε παιχνιδια ειναι 345 - 350 fps
Και μετα ειναι καθαρα τη σου αρεσει
καλα παιχνιδια και ασφαλη

Dtq

Εγώ πάλι θα έλεγα:
1ο παιχνίδι. Πάρε γυαλια και δανείσου όπλο.
Σιγουρέψου οτι σ'αρεσει
Βάλε κάπου στα 200-250-300μευρώ και πάρε κάτι καλό.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

chrisdeggestin

καλως ορισες φιλε στην μεγαλη και τρελη παρεα μας. ;D ;DΕγω προσωπικα ασχολουμε με το airsoft  τουλαχιστον ενα χρονο ,οποτε καταλαβαινεις οτι ειμαι φρεσκος στο χωρο ειμαι ομως αρκετα για να σου πω οτι περιμενω πως και πως την κυριακη για να μαζευτουμε σε κανα σεναριο.το ποσο που θα πρεπει να διαθεσεις και το οπλο που θα διαλεξεις θα σε συμβουλευα να ειναι καθαρα της επιλογης σου και να παρεις αυτο που κανεις κεφι αποφευγοντας αν ειναι δυνατο τα κινεζικα για τους λογους που σου προανεφεραν οι αλλοι συμπαικτες μου.ειναι τοσο πολλα τα πραγματα που θα μαθεις για τον εξοπλισμο σου και ακομη λαθος επιλογη να εχεις κανει μπορεις να την διορθωσεις πουλωντας  το.εχω στην αρχη προσπαθησα μετα απο πολυ ψαξιμο να παρω οτι θεωρουσα καλυτερο και ηδη μετα απο δυο παιχνιδια καταλαβα οτι ειχα κανει λαθη.στο πεδιο των μαχων θα  ;D ;D ;Dθα καταλαβεις τι σου χρειαζεται και τι σου ταιριαζει και σε συμβουλευω παντα να ρωτας να ρωτας και να ρωτας οι περισσοτεροι εινα πρωθυμοι να σου απαντησουν.Θα ηταν χαρα μου σε καποιο σεναριο να τα πουμε και απο κοντα και να σου δωσω τον δικο μου εξοπλισμο να παιξεις οποτε να εισα ι100% σιγουρος για αυτο που πας να κανεις ;D ;D ;D ;Dκαι παλι καλωσορισες καλο βολι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D