Επισκευή Γεμιστηρων αεριου WE M4 / SCAR

Ξεκίνησε από magnett, 06 Σεπ 2010, 10:07:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

magnett

Επειδη χρηστες και απο τα δυο Ελληνικα φορουμ εχουν αποριες με το πως επισκευαζουμε τους συγκεκριμενους γεμιστηρες οταν χανουν αεριο, ανεβασα το παραπανω βιντεο.
Repairing WE M4 magazines.MTS

Splinter-B

Είμαι σίγουρος οτι το βίντεο θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, ειδικά σε νέους κατόχους GBBR όπως εγώ. Πολύ καλή δουλειά, magnett, ευχαριστώ!  8)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

agent 47

Έχεις σκεφτεί την καριέρα σου ως αφηγητής σε ντοκιμαντέρ, γιατί το 'χεις φίλε ;D ;D ;D

Πέρα από την πλάκα, πολύ καλό βίντεο, χρήσιμο όχι μόνο σ' αυτούς που μόλις ξεκινήσανε με GBBR αλλά και σ' αυτούς που σκέφτονται σοβαρά να αγορασουν τέτοιο όπλο.

Μια ερώτηση: Μόλις αγοράσεις ενα καινούριο γεμιστήρα, το να γρασάρεις όπως έδειξες στο βίντεο το o-ring πρίν τον χρησιμοποίσεις είναι αναγκαίο, και αν βοηθάει στην επιμήκυνση της ζωής του γεμιστήρα;;; ή είναι ήδη εντάξει ο γεμιστήρας και όλη αυτή η διεργασία χρειάζεται μόνο σε περίπτωση διαροών;;;

Και πάλι μπράβο ;D ;D ;D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

dragon236

πραγματικα μπραβο σου
αν και δεν ειμαι κατοχος GBBR πιστευω οτι το συκεκριμενο βιντεο βοηθησε πολυ κοσμο
always forgive but never forget!!

fanioles

Συγχαρητήρια! 
Αν το υποτιτλίσεις θα βοηθήσεις ακόμα περισσότερο κόσμο !

magnett

Παιδες ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!  ;D
Μου αρεσει να βοηθαω κοσμο οταν και οπου μπορω με τα GBBR γιατι τα λατρευω και γιατι εμενα κανενας δεν με βοηθησε.
Προληπτικα δεν ανοιγουμε γεμιστηρες για κανενα λογο. Δεν θα βοηθησει σε τιποτα εαν ο γεμιστηρας δεν εχει ηδη διαροη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πριν ανοιξουμε τον γεμιστηρα βεβαιονομαστε οτι δεν εχει μεσα αεριο!
Οσο για τους υποτιτλους σκεφτομαι να το κανω εαν το ζητησει κανας "ξενος" επειδη δεν υπαρχει κανενα video στο internet που να δειχνει την διαδικασια...απορω γιατι οι ιδιες οι εταιριες δεν το κανουν...anyway...
Να 'σται καλα! :D

Θάνος

Άψογος, με όλη τη σημασία της λέξεως!!!
:)
keep safe distance...

Ranger

Aπιστευτος,Υπερτατος..........το βιντεο ειναι λες και βγηκε απο εκπομπη της ET1 για στρατιωτικα .........RESPECT!
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

MAKISL

AΠAIXTO ΒΙΝΤΕΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟς ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ GBB ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ , Η ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥς ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ (ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟ AIRSOFT ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ PAINTBAL. ΤΩΡΑ  ΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΝΑ GBBR KAI ENA GBB ΠΙΣΤΟΛΙ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ.
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

MAKISL

ΛΟΙΠΟΝ ... τι να πω εγω? μολις αγορασα ενα gbbr ενα pdw. Μου φανηκε πολυ ρεαλιστικο και με "εφτιαξε " οταν το ειδα. Αλλα απο οσα διαβασα αφου το πηρα (ξερω χαζομαρα αλλα εγινε) με εχουν κανει να σκεφτομαι οτι εκανα παπαριά... Γιατι ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ που ειναι πιο εμπειροι απο μενα λενε οτι χαλανε ευκολα δεν ειναι ευχρηστα καθολου μεγαλη συντηρηση και γενικα οτι καλο ειναι να μην παριει κανεις ενα τετοιο οπλο ειδικα για το πρωτο του. Εγω παλι ελπιζω να μην εκανα χαζομαρα καθως η ρεαλιστικοτητηα ηταν αυτο που με τραβηξε στο σπορ... Αμα ψαξει κανεις στο δικτυο θα δει τρομερες διαφορες ως προς τη ρεαλιστικοτητα..   τα gbbr ειναι τοι ιπο  κοντα μπορεις να βρεις στο αληθινο οπλο  (εκτος απο το να παρεις ενα ) τη να πω ελπιζω να μην βγω λαθος γιατι η αγορα ενος ακομα οπλου θα με βγαλει εκτος μπατζετ πολυ )ηδη ο εξοπλθισμος μου κοστισε καποια "καλα" χρηματα...
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ